7610
-
turho #5006 Uhh...nem semmi. Monnyuk sokszor ne add neki 100 fok fölé, mert elpatkol ha anyagszerkezet-változás történik :D
Én 30004-es nagy ps2-vel jártam így, de az nem volt szándékos :DDD hőadatot sem tudok, ja de igen: homlokom 42 fok :) de túlélte. -
Toportyán #5005 Végre volt egy kis szabadidőm... szórakoztam kicsit. (Freeman: küldöm a kábelt! :))
Kipróbáltam, hűtés nélkül meddig bírja a gamecube (se borda, se semmi).
A legforróbb a Gecko (cpu), kb. 3 perc alatt megy fel 135-140 celsius fokra, amikor lekapcsolja a védelem a tápot (persze jóval elötte lefagy)! Zseniális kis szerkezet ez a kocka!
Gondoltam ezt a végtelen "hasznos" infót megosztom veletek! :)
-
#5004 Én ezt egyáltalán nem így látom. Én az 1, 2, 3, 5, 6. résszel játszottam, és mindegyikben volt annyi újítás, hogy megérjen egy új részt, pláne a 6. -
turho #5003 Eladó egy szép állapotú, fehér Gameboy Advance+akkumulátor pack töltővel. Dobozos, megkímélt. Semmi elemfedél-baj meg ilyenek, vigyázva lett rá. Mellé egy Metroid Fusion eredeti játékkazetta, szintén dobozos. Aki elviszi, annak bonusban egy enyhén karcos, de tökéletesen használható állapitú nagyítós frontvilágítást adok. És: egy GC-GBA linkkábelt.
Induló ár: 10 k egyben. -
#5002 A Mario Partyktól nekem már herótom van.. a legjobb akkor is a 2-es volt, N64-re!!!! a Többinek meg nagyon rókabőr szaga van, ha értitek... -
rnd #5001 és persze:
Tales of Symphonia
Baten Kaitos
Fire Emblem
Chibi-robo
Pikmin 1-2
Luigi's Mansion
társaság esetén:
Mario Party 5-6-7
Super Monkey Ball 1-2
Mario Kart DD
Kirby Air Ride -
#5000 Super Smash Bros. Melee
Starfox Adventures
Doshin The Giant -
Balintka1 #4999 Irigyellek :D -
#4998 Ha szar, nem veszem meg:D
Tökéletes állapotú:) -
Balintka1 #4997 És milyen állapotú? -
#4996 Ahogy vesszük:D
Egy használt, 3 éves játékért ritkán kérnek ennyit:D -
Balintka1 #4995 Az nagyon jó ár :DD -
#4994 7500:DDD -
Balintka1 #4993 Huh, ez nem semmi. ÁRa mennyi volt? -
#4992 Aproneten hirdetett egy srác, de csak annyit, hogy vannak eladó játékai. Rákérdeztem, volt neki:D -
Balintka1 #4991 Hol tudtad megszerezni? -
#4990 A resi2-t ma szereztem be több hónapnyi kajtatás után. Nem volt egyszerű... -
#4989 Az 1 totál eltérő mint más platformokon!!!Ki ne hagyd!
Star Wars Rogue Squadron 2-3 alap. -
#4988 az 1-2-3-Code Veronicat végigvittem párszor de azért kösz. Még jó hogy nem vagy fanatikus xD
Ja mégvalami. Starwars game? -
#4987 a Re sorozaton kívül még
Metroid Prime 1-2
Mario Sunshine
Starfox Adventures
Eternal Darkness
Legend of Zelda: Wind Waker
így elsőkörben, hirtelen -
#4986 Szánalmas vagy!!! :DDDDDDD;)
Nekem ebből kettő hiányzik :( -
#4985 Hát mondjuk ezeket:
-
#4984 Üdv mindenkinek. Tudnátok ajánlani pár játékot amit mindenképp érdemes beszerezni GC-re? Úgy döntöttem veszek egyet a leendö Nextgen konzolom elött/mellé és nem igazán ismerem a Kocka játékokat. Ami mindenképp érdekelne, autós, RPG, valami horror-akció, meg 1-2 eredeti játék amik ezt a fasza kis konzolt egyedivé teszik. köszi -
Balintka1 #4983 És még van egy GC-hez használható kormányom is? ajánlatok? -
Balintka1 #4982 Nem, egy fifa 2003 van még, azt is lehet eladom. -
Balintka1 #4981 Neked mennyit érne meg? -
#4980 Mennyiért adnád? -
JiBBeRiSH #4979 RPG-t nem kaptál?:D
Amúgy a helyedben az MGS topikokban kérdezősködnék, mert ott sok a fanatikus gyűjtő. -
Balintka1 #4978 Ma kaptam egy használt MGS: The Twin Snakes GC játékot. Mivel nem tetszik, ezért lehet eladnám. PAL, angol. Mivel használt, így a lemezeken van némi karc, de szerintem nem lesz gond vele. Ki mennyit ajánlana érte? -
JiBBeRiSH #4977 Nah, akinek kell Component kábel, az nézzen el a www.play-asia.com -ra. 50 dollár. Az imént érkezett.:] -
#4976 AZt tudom, valami 15000 körül. Nem vagyok benne, mert nem támogatom. -
Balintka1 #4975 Ez érdekel lehet a héten még! -
mudkip #4974 és hol tudom chippelteni?? és mennyi a chippeltetés??
-
#4973 Ha csippelteted a gépet, akkor igen. -
mudkip #4972 hello nem tudjátok lehetség lenne az ha vennék a gamecube-hoz olyan mini dvd-t aztán kiírnám a játékokat az ugy működne?? -
#4971 Szia, sajnos ezek már elkeltek. Ellenben van egy : Eternal Darkness Sanyti's Requiem - 3kért. Állapota tökéletes. -
Balintka1 #4970 Beáraznád őket? -
Balintka1 #4969 Állapotuk milyen? -
#4968 Keresek gamecube-ot, ha van eladó, dobj meg egy privivel. Köszi :) -
#4967 Eladó Gamecubra:
-killer7 - 3,000Ft
-Viewtiful Joe 2 - 3,000Ft