7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• dinoA1
    Igen,nekem tegnap jott meg a Fihgting Night Round II. Futar hozta 1e a koltesge,es hazhoz jon. Azert tenyleg nemvolt nagy valasztek az 576 ban,de sztem az akciok eleg jokvoltak,ha kiarulnak nemigen akcioznak tobbet GC t :(
  • Balintka1
    És postáznak is vidékre?
  • Balintka1
    Ezt én is észrevettem, pedig volt pár 2000 Ft-os játék, ami kellett volna.
  • Balintka1
    Jah.
  • Tomek83
    Akkor hirdetek én is itt:)
    Eladom "WarioWorld" játékot 5ezerért.
  • turho
    Gamecube 2 db Maxplay RGB kábel origi, bontatlan: 3800/db
    Gamecube utángyártott duplaméretű 123-as memokari, bontatlan: 4500 ft.
    Beírom ide is, így több GC-s látja.
  • xAttilax
    + sajnos nem is jönn ki valami sok játék GC-re és ez a tendencia is csak csökken
  • Ersiman
    Az igaz, a választék többnyire kicsi, de legalább drága (ha akciós akkor meg úgy sincs már).
  • xAttilax
    ez igaz, semmit nem vesztek vele, hogy nem lesz félévente 5db játék a 576 polcon aminek nagy része xar
  • rnd
    Attól függ kinek gáz... én pl nem sokat vesztek ezzel, meg ahogy egyszer az 576 készletét láttama többi GC tulaj sem (gyk. szinte semmi se volt nekik)
  • dinoA1
    Sajnos en azt hallottam,hogy az 576 vegleg kifingatja a GC keszletet es mar nemisakarnak tobbethozni GC s cuccokat. Ez eleg gaz sztem...
  • JiBBeRiSH
    Jaja, ezt már én is tapasztaltam 2 boltnál is (Eddig ennyiből szerettem volna vásárolni.:), hogy ami kéne, az már nincs. Ebből egyik az 576 volt.
  • rnd
    Én azt nem tudom megérteni hogy ezek a magyar "online árlistás" boltok miért igénytelenek annyira hogy a pillanatnyi (=aktuális) készletüket + áraikat képtelenek felrakni a netre. Nem csak az 576 de az összes többi is szánalmas...
  • koryne
    Én is pont ezt akartam mondani :)
    Annyit még hozzátennék, hogy ők szinte csak a Nintendot nyomják. Jól teszik, így majdhogynem monopolhelyzetben vannak ;)
  • waspika
    bocs gamepark.hu
  • waspika
    Ajánlom a gamepar.hu-t ott van egy csomó gc játék és nem is drágák. Ők rendesen nyomják a nintendót.
  • Super Mario
    Az lehet, hogy hamarosan megjelenik a WII, de nem mindenkinek van lehetősége azonnal WII-t venni, és lehet, hogy még szeretnének GC-s játékot venni.
  • Anubys
    Nekem csak az tetszik, hogy Wii meg péeshárom menü már van. Mire van nagyobb esély, hogy GC cuccot akar venni valaki vagy, hogy péeshárom meg wii cuccot? :o
    Ez így ebben a formában kissé szánalmas.
  • Tomek83
    Most megváltozott az 576 oldal,a fórumok és hírek teljesen megszűntek és most készítették el az új oldalt.De azon én is meglepődtem hogy nincs GC,és elég szarul csinálják ott a dolgokat,múltkor bent voltam az egyikben,volt olyan 6db GC játék, viszont volt 2 nagy polc, az egyiken egy PS2 játék végig,a másikon meg egy másik Ps2 játék végig.Mondahatni a játék állomány 50%-a abból a 2játékból álllt.
  • Super Mario
    Köszi szépen. De köztudott, hogy az 576 soha nem kedvelte a Nintendót, szerintem ez marad is így.
  • Anubys
    Ez de sz*r... Pár napja még volt... :o
    Mindegy, én megvettem, a Mammut2-ben.
  • JiBBeRiSH
    Ha így írod be, akkor vmi félkész oldal előjön, de nem úgy tűnik, hogy be akarnák fejezni.
    http://www.576.hu/aruhaz_platform.php?id=4
  • Ersiman
    Az új 576 onlineshop honlapján már nincs is GC menüpont :(
  • Super Mario
    Hol van a GC játékok listája? Az új honlapon nincs GC és X játék lista.
  • Anubys
    Killer 7 2500 ft az 576-ban! Kötelező játék!!! :D
  • Toportyán
    Csak jól ismerem...
  • Balintka1
    Akkor csak Tas lehetsz :D
  • Toportyán
    A Ps2 hw olcsó, szerintem nem túl igényes kivitel... ellentétben a Nintendo konzol iszonyat minőségi darab, nagyon kitalált, jól összerakott kis szerkezet.

Persze a Nintendo is képes igénytelenségre... bongo... de ez személyes vélemény :)
  • Toportyán
    És a japán veriókból is legjobb tudomásom szerint az Animal Forest e+ verzió használja csak. Egyébként Japánban sem került kereskedelmi forgaloma, Nintendotól lehetett rendelni közvetlenül.

Igazából, ha használni akarja az ember, akkor módosított (vagy AR) gc esetén van haszna, mert futathatsz róla programokat, betölthetsz róla nes, snes rom-okat, alternatív bios-t... stb.

1019-es nem feltétlen lesz elég! :)) Mert a fileok száma maximalizálva van, ha mondjuk 127 3 blokkos mentésed van rajta, akkor többet már nem tudsz rá menteni, pedig a kártya messze nincs még tele! :D Na csak "kötözködöm"...

Amerikában jött csak ki, mert ott népszerűek a nagy blokkos, "szezon" mentésű sportjátékok, amik zabálják a blokkokat.
  • Toportyán
    Tudom! ;D
  • Toportyán
    Nem egyszerű, de tudom, hogy keresed, szóval rajta vagyok az ügyön!
  • rnd
    Csak Animal Crossing és csak japán verzió...
  • JiBBeRiSH
    Azzal az SD adapterrel én is szemeztem, hogy majd használom memó kártya helyett. De jól tudom, hogy ez csak az Animal Crossinghoz jó és menteni nem lehet rá?
    A memkártyám nekem is 1019-es. Szerintem mindenhez elég lesz.:]

A múlt héten amúgy vettem egy PS2-őt, de a GC után elég csalódás volt. A design messziről jól néz ki, de használva már elég gáznak tűnik. Elég lazán csatlakoznak a joyok, memkártyák. Kicsit lötyög az a rész, ahova a tápkábelt dugod stb. Aztán egyelőre a játékok sem nyűgöztek le. Mondjuk lehet azért, mert nincs még hozzá igazán szép, viszont GC-re csak a minőségi játékokat gyűjtöm.:)
  • Balintka1
    1019 kártyám nekem is van :D
    Ez igen! Ez már valami!
    Tegyél fel képeket mindenről légyszi!!!!!
  • deep
    Erről jut eszembe mester, ha az ember fia szeretne egy ilyen biohazard collectiont, van esélye?:)
  • Toportyán
  • Toportyán
  • Toportyán
    Hát én többek között ezeket a "frincfrancokat" gyűjtőm.

Csak néhány hw, ami csak Japánban jött ki:

- SD Card Adapter
    - Panasoni Q + GB Player
    - limitált controllerek: mario, luigi, wario, club nintendo, club nintendo wireless, Gundam wireless (1000 db) + emerald green
    - Spice orange gc + az összes létező GB Player szín (kék, ezüst, orange)

Limitált konzolok: Tales of Symphonia, Gundam, FF:CC (150 db), Toy R us arany színű gc, Metal Gear Solid GC, Hanshin Tiger GC

Aztán persze vannak hivatalos licensz érdekességek: ASCII keyboard, Sammy keyboard... hori tematikus memóriakártyák

És akkor ezek csak a hw-k!

Ott a rengeteg sw limitált kiadás is, pl. Biohazard Collector's Edition...

Ezeket pedig nem használni akarom, ezek gyűjtemény darabok, ki se bontom őket... :)) szóval nem baj, ha ben tud az emberfia japánul

Azért amerikába is jött ki érdekesség, pl. 1019-es memkártya, meghát ott is rengeteg spéci sw, de a pal régiok nem bővelkednek extrákban... sajnos
  • JiBBeRiSH
    Jah, néhány fotót bedobhatnál ide a különlegesebb dolgaidról.:)