7610
-
Toportyán #5166 Pl. tőlem :)
Maga a kar rossz, vagy a szürke "gombakalap"? Ha a kar rossz, akkor sajnos azt nem lehet csak úgy cserélni, rá van forrasztva a nyákra. De ha ez nem probléma, akkor tudok küldeni azt is vagy ha probéma, akkor komplett controller nyákot. -
#5165 Alkatrészhez hol lehet hozzájutni?
Konkrétan a kontroller bal analóg karja rossz, azt valami képen láttam hogy ez egy komplett egység - egyben cserélhető, de hol/hogy lehet pótalkatrészhez jutni? -
Toportyán #5164 Nem hiszem, hogy sokakat érint, de van nálam disk, amivel a Panasonic Q régiófüggetleníthető (NTSC 1-6), de a PAL-hoz hw módosítás is kell.
Akit érdekel, írton privát! -
Tomek83 #5163 Nincs már sok értelme gyártani többet,hiszen jön a Wii,és az is le fogja játszani a GC játékokat. -
stream man #5162 vagyis az 576oldalon ezt olvastam -
stream man #5161 nem gyártanak több gamecube-t :( -
#5160 Ha 100% ra akarod pörgetni, több az, mint 20 óra. Megjegyzem teljesen 100% ra önmagadtól (semmi FaQ) b*szott nehéz lesz. Nekem 118 shine ig sikerült...
-
#5159 Hmm, és működik is még az a király beszerzőhely? Merhogy lassan egy hete hogy rendeltem egy GC t az oldalon, de semmi visszajelzés... -
turho #5158 GC kiegészítő 2:
-Komplett szett, egy darab fekete GC stand (állvány), minidvd-tárolóval, fiókkal a gép alá, 1 db joy-hosszabbító, 1 db fekete gamepad (jóminőségű, kb. mint a gyári csak gumírozott a fogófelülete), 1 db 4 megás memokártya: egyben 6 k
(Postázás esetén, mivel piszoknagy a műanyagtasakja, kiszedem belőle a részegységeket, mert elküldhetetlenül nagy dobozban van :D) -
turho #5157 GAMECUBE kiegészítő:
Utángyártott 8 megás memkártya: 4k
3 db joy-hosszabbító kábel: 1200/db (egyben 3 k)
2xRGB kábel Gamecube-hoz (csak PAL!!): 4 k/db
1 db Madcatz Microcon használt (nem sokat) Microcon kis joy: 3 k
Plíz PÜ -
blg73 #5156 Tegnap voltam a console corner-ben.
http://www.consolecorner.hu
Kevés GC játék van jelenleg, kb. tucatnyi, de korrektül árazva és kedvesek, figyelmesek, rugalmasak cserében is. -
#5155 Van Nintendo 64-em, igyekszek beszerezni belőlük egyet-egyet, bár most más Nintendós terveim vannak. -
#5154 Meg Tooie ^^ -
#5153 Egyébként ezért is várom a Wii-t.
Ott fognak figyelni rajta. -
#5152 Kazooie pfff. -
#5151 Szerintem szerezdbe minél előbb,vagy várd meg a Wii-t
oszt told azon!Mind a 2 részét/KAZUI,TOOI/.
Kötelező mint a Mario64. -
#5150 Ez a jó megfogalmazás. Bár a Banjo-t nem ismerem, de biztosan igazad van. -
#5149 Nem ok.
Mario-nál nincs jobb platform jelen generáión!
N64-en volt"Banjo"Ő a KIRÁLY. -
JiBBeRiSH #5148 Más stílus, az igaz. Viszont a Zelda a saját stílusában jobb, mint a Mario az övében.:) így már ok? -
#5147 Azért ne hasonlítsuk össze a Mariót és a Zeldát, mert 2 külön téma. Mind a kettő fantasztikus a maga nemében. -
pgyalog #5146 PS2-n szórakoztam a Resident 4-gyel, nem fogott meg. Hangulat, grafika rendben, nem tudom miért, hamar ránuntam.
Amik fullosak voltak: Jax&Daxter, Ratchet&Clank.
A Márió a videók alapján fasza, meg gondolom legalább 20 óra van benne, mint a fentiekben.
-
turho #5145 Tulajdonképpen az igazi Nintendo-életérzést ő veszi meg. :) -
JiBBeRiSH #5144 Ha veszel gépet, akkor vegyél Zeldát is. Jobb a Máriónál! -
Ersiman #5143 De ha őt a Mario érdekli! Az is igaz hogy én se vettem még egyetlen RE-t sem a gépre és nem is fogok valószínűleg :-) Vannak erre a kis masinára jó játékok is... -
#5142 Jól látod a dolgot, nem vagy normális:D
Legalább a Resident-eket told végig, meg sorolhatnám... -
pgyalog #5141 Ha-ha!
Mármint keresek!
-
pgyalog #5140 Kerekes Gamecubeot Mario Sunshine játékkal.
Biztos nem vagyok normális, de ezért az egy játékért kell a gép.
Ide dobj egy mailt: [email protected]
-
turho #5139 2 db Maxplay bontatlan RGB kábel eladó GC-hez, 4200/db
Egy duplaméretű Maxplay memo is van, bontatlan, 4.5 k.
Plíz PÜ -
Toportyán #5138 :)))
Alapból kedvelem azokat, akik kedvelik a Nintendot! :)
3 GC játék tőled van, s tényleg nem voltak drágák...
576 boltokat és eladókat iszonyatosan nem kedvelem... a legdrágább, mindent fel is tépnek... pofátlanok...
De igénytelenségre jó példa bizonyos studió, ahol a papir játékborítokra ráragasztják az emblémájukat... vandalizmus... -
Toportyán #5137 Gyűjteményi darab! :)
Csak nem te is gyűjtesz? De gondolom nem, ha azt a kis Pana q-t "elkotyavetyélted"... >;) -
Toportyán #5136 Már megcsináltam neki! :) Bizony, bizony, nem kellett lézerfej csere természetesen, ez nem holmi silány sony termék, minőségi Nintendo hw cucc! -
#5135 i am fakking glad, nem emlitetted a giga kiraly olcso GC cuccok lelohelyet a Gamestoret, mint silany beszerzo boltot:)
JOPONT!:) -
#5134 ez a kocka elado? vagy miarák? -
#5133 nem lencse csere az csak egy eros fujas, lezermegrangatas, s kussol a kockad ujabb 3 evre.
-
Balintka1 #5132 Jó ötlet... -
rnd #5131 Telefon? -
Balintka1 #5130 És ezt akkor honnan tudom kideríteni? Mert a weblapon nem szerepel. Online rendelnék... -
Toportyán #5129 van olyan is nekik, de nem mind...
mindenesetre nem egy igénytelen vacak hely, mint az 576 boltok -
Balintka1 #5128 Még valami: a Gamepark fóliás játékokat forgalmaz? -
Balintka1 #5127 Ez nagyon pozitív. megnézem a gameparkot.