GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te se lehetsz semmi, ha van origi ilyened... Amúgy, az én problémámra tudnál-e megoldást: nem régiófüggetlen a dvd-rész. A PAL-osító modot megcsináltam precízen a dvd-panelen. Angliából szereztük a szettet. 6 db smd kondi, egy memóriachip pluszba. De a Pana service disc-en befaragtam...most a dvd-rész félbe van emiatt. 😞

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Pl. tõlem. Teljesen bontatlan, új, módosítatlan 130e. Csak egy trafó kell, ami a 220V-ból kb. 100V hálozati feszt. csinál. 5e körül kapsz.
Magas hõfok vagy méginkább sokáig tartottad rajta a pákát. Mindazonáltal én nem látok itt hibát. Legalábbis a képen nem látszik semmi orvosolhatatlan. A CN302-es csatlakozó 3-as és 4-es pontja és a bekeretezett forrasztási pontok között szakadás van??? Kép alapján nincs. Viszont miért nincs letisztitva a nyák most, hogy leszedted?
Animefox
Hol lehet szerezni Panasonic GC-t? mennyiért? milyen megoldással lehet itthon mûködtetni???

Kaplan
Eternal Darkness érdekelne, 1,500ért. Esetleg 2,000ért.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hát ezaz hogy nincs meg hozzá a kellõ felszerelés 😞
1500ft-os alap-páka. Nem is fogok bele soha többé ilyenbe.

Lehet hogy magas volt a hõfok, mintha megsült volna kicsit...alap-páka vagy forrasztóállomás szivaccsal?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ez az elrontott:

Ez meg az eredeti amikor még nem csináltam vele semmit:

Küldj már róla képet! Szerintem is igényesebb a vezetékes és egyszerûbb is. Örülök, hogy mostmár egyetértesz! 😊)
Úgy árulom, ha nem jó, akkor visszaveszem. De mondom valószínûleg jó, mivel a GC-men jött le egy vékony vezeték az alaplapról. Hülye megoldás ez egyébként így (hogy vezeték nélkül kell forrasztani), mert nemtudod hogy alul hova folyik az ón.

Freemaan-nek ment... bocs
Egyébként nem tudod visszaküldeni a helyre, ahol vetted? Általában van rá garancia... Vagy már megbizonyosodtál, hogy mûködik? Vagy zsákbamacskaként árulod?
deep
Nem😊
Deep, nem te voltál véletlen aki érdeklõdött a XenoGC hirdetésem iránt?? 😊
A Def Jam Vendetta-ból gondolom 😉 Ha nem te akkor bocsi.

Azé kösz a segítséget 😊

deep
Oh, pardon😄
LOL
Ha az lenne, a játékosok fele elpirulna...a többség nem jó játékos. Én nem vagyok rossz, de ezt most így akarom végigtolni.
De különben is, nem kértem én ki senki ilyen irányú véleményét...

deep
Jézusom, ez közszeméremsértés😄
Banyapapa
cheatkod miatt elöfordulhat a bibi,régebben nekem is voltak ilyen gondjaim😛

deep
Eternal Darkness meg Def Jam Vendetta nem kell valakinek?😊
Jó, én végülis nem ezt kérdeztem...a logikát amúgy se pótolja a cheat. Nem vagyok profi játékos, most csalok.

mb66
"bekapcsolt örökélet-örökmentés-örökfegyver kód"
Na, hát így már aztán tényleg semmi kihívás nincs benne 😊

www.hordamusic.hu

Emberek. Lefordíttattam az ominózus részt a resizero-ból. Mindent jól csinálok. A facility key (amit ha megvizsgálok fire key vagymi lesz a neve) nem nyitja a konyhaajtót ahonnan az öngyújtógázt lehet felvenni. De annak nyitnia kellene.
Létezik hogy xar a játékom, illetve bekavarja a qoob pro-ra telepített actionreplay progival bekapcsolt örökélet-örökmentés-örökfegyver kód?
Megzavarint 😄

Lammer
alairas: "Panasonic Q Made in Japan+0oob Pro+Digital AV RGB mod" <#gonosz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sajna itt sincsenek végigjátszások.

ja ! itt: http://gportal.hu/gindex.php?pg=4776725&PHPSESSID=4746941b149f692c01189633f2d95def

itt is egy resi magyar oldal, bár már biztos ismered ...

ja tényleg elfelejtettem 😊 mármint a panaQ-dat...

Nem. Nekem van PanaQ-m 😊 angolból viszont elég kapca vagyok...

itt nézted már? http://www.residentevil.hu/.........a zero-hoz magyar végigjátszás nincs, de hátha az egyik link segít!
nocsak most kapcsolok sikerült GC-t venni? 😊

Most segítetek vagy vetélkedtek, ki a gyorsabb... 😊

Lammer
😛 en egyben toltam le anno 😛
(jo okes 😛 btw azok nem a liverol voltak 😛 hanem az xbmc realtime stream high felbontasu trailerei 😛 <#mf2>)

Anubys
"de jövö"="de jövõ"

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Úgy, hogy menet közben kihagytál egy évet? Kamuuuuuuuuuuuuuuuuu? :p

(ehh, jó kérdés, holnap tuti nem, mert ezer + 1 dolgom van, de jövö hét után szabin vagyok, majd sztem akkor, persze, csak ha megígéred, hogy nem fog mutatni két órán keresztûl Half Life 2-t, meg Xbox liveról lehúzott filmbemutatókat... :p )

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Lammer
bena vagy 😛 en megnezes nelkul vittem vegig a zerot 😛
(off: mikor jossz mar at pupak? holnap hazamegyek reggel tehat szabad vagyok vasarnap, kollega meg log orakkal, igy go home 😛)

Anubys
Én pont ma nyomtam végig, de az a gáz, hogy kb. egy év kihagyás volt, akkor megúntam, most folytattam, erre kiderül, hogy a fõmonszta elõtt kb. fél órányi játékidõvel hagytam félbe...
Amúgy tök egyszerû, símán végignyomtam, egy helyen néztem csak bele a leírásba, most, mert nem tudtam hogyan kell újratölteni a villástargonca akksiját, pedig arra is volt utalás, de azt is egy éve találtam meg, így persze, hogy nem emlékeztem rá... 😞

Majd elfelejtettem: eddi nem tologattam semmit. Ha számít. Azt se tudtam hogy a c stickkel lehet...

Nem....újrajátszottam egy jó szakaszt, és ugyanott vagyok 😞
Faclity key-t megvizsgáltam, úgy kaptam a fire key nevet. Most van asszimmetrikus szobrom a helyén, nincs az öngyújtómba cucc, ez a fire key nem nyit semmit, valami konyhába kellene bemennem (gondolom az étkezõrészbõl a szintén piros ajtó, ahol asztalok tányérok szanaszét) de nem tudok, szóval ko.
Valami rohadtul nem jut el az agyamba, vagy nem tudom mi van....Ami nem nyitható, ismét körbeszaladtam ezerrel. És van molotov koktélom, de gondolom nem ide kell. A szökõkútnál, ahonnan a nay terembe jutottam a medencékkel a winding machine-hez ahol varjak is vannak) van egy liftszerû, a6zon egy faláda, de mindketten felállnak rá és kész.
Segítség, nem akarom megutálni ezt a játékot, de már izomfájdalmat érzek....dél óta nem jutottam elõrébb szinte semmit...

Fura, de lehet hogy az egyik mentésem megsérült vagy elszállt, vagy bug van, de felvettem a leírás szerint 1 kulcsot ami kellett volna, és nem volt nálam...Köszi, kiderül mi van nemsoká (tolom 😄 )

Lammer
hehe XDD
gamesfaqon nezd meg akkor, bar igy illuziorombolo... de legalabb tovabbmesz... 😉

CHEAPBOY
kombináéj a cuccokkal, vagy examineld oket, amiket eddig szereztél, hátha ott van vmi.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Most komolyan, ileyn hülyeséget....el vagyok akadva, valahogy nem értem. Nincs még öngyújtómba fuel. Nem tudok elmenni az egyik alagsori gõzcsõ mioatt azon az úton sem. Van már fire emblémás kulcsom, de a 3 db fire motif ajtó egyikét sem nyitja. A 2 kisszobor nincs egyensúlyban. A kápolnarészben nincs disc-em a szgéphez. Nincs mutatóm az öreg órához...egyszerûen ki vagyok akadva, már tisztán 6!! órát csak rohangálással töltöttem. Mondom ezt úgy hogy végigvittem simán a resi 1-2-3-4-et.
Nincs valahol magyar leírás, vagy nincs ötletetek?

CHEAPBOY
Novessz egyet😛

CHEAPBOY
A riktaságok, okos dolgok esetében nem hiszem hogy állna ez, (s én azokraértettem) persze hogy egy semmilyen státuszban levõ NFS szériát ps2re megkapsz fillérekért még ugy is ha elõtte mire ideér korbejárja a világot 80 nap alatt😄.

Resident evil zero GC magyar leírása nincs valakinek?
Viszonylag az elején járok, a mérlegre tett 2 szobornál akkadtam el, az egyiknek nincs szárnya. Nem tudom mit kell csinálni, vagy hol hagytam el a szárnyat_😄

Super Mario
<#eljen><#worship>

https://supermario4ever.wordpress.com

Kaplan
Arra gondoltam, mivel van egy Gamecubbal foglalkozó magyar linkgyüjtemény, amit én csinálok. Mi lenne ha kiraknám a bannerra, hogy az újak és a régiek is ha valamit nem találnak csak rámennek az oldalra és voálá.

Íme:

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
pont forditva... 😄DDD ebayen nagyon olcson ki lehet fogni jot, az mar mas kerdes, soooot van olyan baleset is, hogy postaval is olcsobb mint itt Mo.n egy gamez...
mas kerdes, hogy en mennyire bizzak egy kulfoldi emberkeben akinek latszatra jo a "rankingja"... hmmm

Super Mario
Ez igaz, néha irdatlan drágán adják ott a játékokat.
Amúgy neked üzenem, hogy felraktam a honlapomra (a címe az aláírásomon) a Mario Kart: Double Dash!! Time Trial és Grand Prix rekordjaimat. Mérd össze a tiédével. Megjegyzem, hogy a Time Trialos idõrekordok mind rövidítés, csalás nélküli idõk.

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
Ebayen tudjak az eladok az arakat, nem ottan kell venni azokat kérem...