GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
találtam is, ami még elfogadható ár. Chipsezni ,meg belematatni nem akarok mert én
tényleg csak a RE részekkel akarok játszani (meg most Anubys felkeltette az érdeklõdésemet
az Eternal Darkness-el), azokat meg eredetiben szerzem meg mindenképp.
Valóban gondolkodtam a PS2-n is de valahogy az nem olyan szimpatikus konzol, másrészt
drágább és nincs rá RE Zero és Remake ami bizony igen fontos szempont. Más kérdés ,hogy
kockára meg Outbreak 1,2 nincs 😉. Viszont elnézve az interneten lévõ Remake screenshoto-
kat....hát mellbevágó, letaglózó, nyálcsorgató. Hihetetlennek tûnik, hogy ez mozog is. 😊
Pozitív, hogy Code Veronica hosszabb és több bonous is van rá GC-n ennek is örülök.
4. részre is nagyon kíváncsi lennék, állítólag sokat változott a játékmenet de nagyon jó.
Szóval nekem GC szimpatikusabb. Mire meg végigjátszom az összes RE-t GC-n addigra jól lemegy
a PS2-k ára 20e alá és akkor lecsapok rá hogy tudjak Outbreak-ezni is.
Az 5. részt már meg sem említem.... PS3...Capcom...aaarghh.... 😉
Visszatérve Anubys válaszára a horror mûfajra, meg Eternal Darknessre...hát igen
Evil Dead trilógia olyan nekem filmben mint RE játékban. Messze nem idegen tõlem a stílus.
Sõt amennyire csak idõm engedi "magamévá teszem" a mûfaj jelesebb alkotásait. Már zsenge
ifjú koromban a zombik és démonok hatása alá kerültem és azóta is töretlen a lelkesedésem.
Eternal Darkness-rõl gamespoton nézegettem képeket, egész tûrhetõ.
Miért olyan jó ez a játék Anubys?
Mégegyszer köszönöm az információkat és a segítséget!
Üdv mindenkinek, jó játékot!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
64 MB memory... meg egy k. nagy SNAP felirat...
És ráadásul ezt vettem kb. egy héttel a gép vásárlása után (karácsonykor volt 3 éve)... Azóta frankón megy.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Model szám:
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- Videojáték csatlakoztatása PC monitorra ( LCD kompatbilis ! )
- Video bemenet: VGA, Component video, S-video, Composite Av
- Video kimenet: VGA
Kompatibilis: Playstation, PS One, Playstation 2, XBOX, Gamecube
Vélemény? a kép nem akar bejönni... mi van ha így kötöm monitorra a GC-t?
persze itt a lila a szekrényemben, de én most akarok egy újat 😉
Egyébként ha pusztán racionálisan nézzük, egy Pana Q 10 év múlva is megér majd ennyit (ha nem többet)... és mennyit fog érni majd egy ps3-as akkor? 😊)
S ha nem egy Panasonic GC-t akarsz venni, akkor ne azt kérdezd, hogy mennyi egy Panasonic GC... ennyire egyszerû.
És szivesen a választ.
https://supermario4ever.wordpress.com
A 130e nem rossz poén. Azt kérdezted: "Hol lehet szerezni Panasonic GC-t?"
A Panasonic GC az a Panasonic Q. És szerintem ez egy jó ár, turho a használtját vette 80e-ért, ha jól emlékszem. De ez 0 km-es, bontatlan.
Ha Nintendo Gamecube-ra gondolsz, akkor írd azt! 😊
Ami egyébként 25-30e között mozog.
Vagy mire vagy kiváncsi?
Nem kellett volna. Hozhattad volna szerivzre is... 😊 Sõt, 7e-ért fel is ajánlottam egy fejcserét, amikor hoztad (nem?). Azért egy új mégiscsak új. 😊
Egyébként milyet vettél helyette?
Igen arról volt szó. Akkor nem is kellett volna újat vennem?<#vigyor5>#vigyor5><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
Én egy chipelt gépet sem láttam meghalni, s hidd el, több volt az mint 2 darab. De pusztán "tudományosan" megközelítve a kérdést: ha nincs lézerállítás, akkor a lézerfej szempontjából semmi változás nincs a chipelt és nem chippelt között. Ez nem ps2, itt nem pumpálja a lézeren esõ feszt a gép, itt legrosszabb esetben kapsz egy dre-t, s annyi.
Amúgy én eddig két chipelt gépet láttam meghalni + itt is panaszkodott valaki (Deep talán?), hogy meghalt a chipelt gépe. Chip nélküli glpekkel nem volt ilyen gond. Az enyém is az, három éve vettem használtan, nyüstölöm, mint állat, és semmi baja.
😊)))))))))))))))))))))
És néha életre is kelnek és megölik a kedvenc háziállatodat...
milyen gépet vegyek, hogy simán játszhassak minden Resident Evil résszel?"
Gamecube-on van: Resident Evil Remake, RE Zero, RE Code Veronica, RE4, a 2-3 pedig kijött pc-re is, azt felesleges beszerezned
PS2-n van Resident Evil Outbreak 1-2 (ez ilyen online stuff, de van single player mode is), Resident Evil Code Veronica és RE4
Gamecube-on a Code Veronica hosszabb, meg több bonus van benne, PS2-n a Resi 4, de a gép lehetõségei miatt a PS2-es RE4 rondább is.
Én a Gamecube-ot ajánlom, de döntsd el... Ja, és GC-n van Eternal Darkness is, ha szereted a horror stuffokat, az kötelezõ (én is Resi-fan voltam, és amiatt vettem GC-t, de mióta megláttam az ED-t, egyszerûen belehabarodtam... 😊
"Kell-e hozzá valami plusz bõvítõkártya vagy egyéb dolgok?"
Egy memóriakártya nem árt, arra tudsz menteni, egy utángyártott (tehát nem eredeti Nintendo) 1019 block-os kártya kb. 3e. pénz, nekem is olyan van, az elég mindenre (20 játékom van, és még mindig csak a negyede telt be)
"Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni."
Lehet videomonitorra is, de TV-n szebb a képe, persze, ha jó TV-d van.
"És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
játékok kezelése. Ez hogy van?"
Chipelt gépnél elõfordul, szerintem nem érdemes chipeltetni. Legalábbis nem a GC-t.
"És még egy kérdés: hol lehet a legolcsóbban zsír új gépet venni? 😊"
23-25e körül szerintem bárhol...
Ami a chipeltetést illeti, szerintem használtan elég olcsón be tudod szerezni a Resi-ket, a 4 még kicsit húzós (9 ropi körül adják használtan is), de a Remake és a Zero egy tizesõl megvan, kb. annyi lenne a chip is, viszont az írott lemezek sajnos egy idõ után szétverik a fejet. Nézz körbe pár ismertebb apróhirdetési oldalon (itt vagy az apróneten), memóriakártyát, játékot ott olcsón tudsz venni...
Megoldott már a legelterjedtebb chip-eken. Nem probléma...
A modchip-ek legalitásának megitélése országonként változik. Az egyénnek a másolathoz való joga nem kisebb erejû, mint a szerzõi jogvédelem. Természetesen ha lopott sw-rõl van szó, az más. De akkor sem a modchip a hibás imho. 😊
Gamecube-ot! Amibõl egy verzió van, illetve 2, a különbség csak annyi - a felhasználó szempontjából -, hogy az újabbakról (DOL-101) lehagyták a komponens videó csatlakozást, ha nincs hdtv-d, s nem is tervezed, akkor ez nem szempot.
Ezen túl csak színbei különbségek vannak: lila, fekere, ezüst és fehér.
>Kell-e hozzá valami plusz bõvítõkártya vagy egyéb dolgok?
Memóriakártya kikerülhetetlen. Én eredetit ajánlom, mások meg nem. Különbség ezek között a méret, mivel a resident evil játékok mentései nem foglalnak sok helyet, ezért elég egy 59-es, de célszerûbb egy 251-es kártyát venned. Ezek a számok a szavad blokkokra utalnak. 1 blokk = 8 kbyte 😊
>Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni.
TV-re> kompozit vagy rgb, esetleg komponens, ha a gamecube-od DOL-001-es és a tv-den van komponens bemenet.
Monitort rá lehet varázolni, de alapálapotban nem lehet.
>És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
>játékok kezelése. Ez hogy van?
Megoldott minden gépen.
>És még egy kérdés: hol lehet a legolcsóbban zsír új gépet venni? 😊
pl. cheapboy
Gamecube-ot természetesen😄
"Kell-e hozzá valami plusz bõvítõkártya vagy egyéb dolgok?"
Nem tudok ilyesmirõl.
"Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni."
Alapvetõen TV-re, ha akarod tudod monitorra is egy TV tuner kártyával PC-n keresztül pl., de nemsok értelme van.
"És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
játékok kezelése. Ez hogy van?"
Ha eredeti játékot használsz és nem nyúlsz a Gamecube-hoz semmiylen illegális eszközzel, akkor ilyesmi nem léphet fel.
Mindenhol ilyen 23000 ft körül van a zsíros új masina.
Új vagyok a fórumon és lényegében azért regisztráltam, hogy segítséget kérjek.
A gondom az, hogy a piszok Capcom egy csomó zaftos kis Resident Evil részt
(Remake, Zero és Code Veronica)nem adott ki Pc-re.Ezeket a játékokat
nem akarom kihagyni az életembõl. Fanatikus RE rajongók jól tudják, hogy miért.
Ezért úgy határoztam, hogy beruházok egy ilyen Gamecube konzolgépbe.
Csakhogy úgy általában fingom sincs a konzolgépekrõl, ezért kellene egy kis se-
gítség. A dvd lemezt valszeg be tudnám helyezni meg a controllerrel is
elboldogulnék. Viszont a memóriakártyákkal meg az ilyen chippezésekkel már
gondban vagyok. A fõ kérdésem tehát ez lenne, ha egyáltalán megválaszolható:
milyen gépet vegyek, hogy simán játszhassak minden Resident Evil résszel?
Kell-e hozzá valami plusz bõvítõkártya vagy egyéb dolgok?
Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni.
És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
játékok kezelése. Ez hogy van?
És még egy kérdés: hol lehet a legolcsóbban zsír új gépet venni? 😊
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek jó játékot!
Üdv!
S akkor meg is állapodtunk 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!