7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Toportyán
    az jo lesz! Bizonyos szempontbol meg jobb is, mint az original.
  • lukacsg
    valami madrcs vagy mi a rák és aranyszínü a scart vége meg van rajta audio kimenet ott középen és annak is aranyozott a vége
  • Toportyán
    10 hozzászólással lejebb hirdettem...

Hogy mi a külnbség, azt csak akkor lehetne megmondani, ha a utángyártottat ismernénk. A Nintendo rgb kábelben nincsen semmi speciális, pár kondi, ellenállás. Ellenőriz, hogy teljes bekötésű-e a kábel. Ha csak scart felíratot látsz, esetleg scart rgb kompatibilitás van a dobozára ráírva, akkor az nagyon gyanús.. van sajnos pár ilyen, de nem gyakori.
  • lukacsg
    Vettem egy rgb kábelt de sajna nem eredeti nintendo mert azt sehol se találok csak annyi kérdésem mi a külömbség az eredeti nintendos meg az utángyártott között?
  • rnd
    Biztosan van valami, én spec rákerestem egy warez szájton az nfo-ra ^_^
    És ezt találtam: Baten_Kaitos_pal_multi5_NGC-ALiEN
  • JiBBeRiSH
    Van vmi lista ezekről, hogy így vágod?:)
  • rnd
    A Baten Kaitos multi5, tehát csak a doboz különbözik, illetve a füzet, a játék 5 nyelven beszél (gondolom angol, német, francia, spanyol és olasz).
  • JiBBeRiSH
    Baten Kaitos nincs vkinek eladó? Ill. a német verzió csak a dobozában különbözik az angoltól?
  • syabica
    eladó lila GC egy irányítóval, 12 ezer Ft-ért, valamint külön egy fekete 251 blokkos eredeti nintendo memkártya, (eredeti Japánban vett) 5,5 ezer Ft-ért
  • aya
    már semmi köszi , megkaptam a segitséget
  • rnd
    És akkor volna még egy eladó Vexx (3D platform/akció) 3000 Ft-ért... @_@
  • rnd
    Hát... nagyon nagyon régen használtam. Mi a gondod vele?
  • aya
    WipedGCMFixer 1.5f aki éet ehez a programhoz privátban jelezze mert kérdéseim lennének ezzel kapcsolatban!
  • Toportyán
    Minden eredeti Nintendo, új és a csomagolás bontatlan:!!

Memory Card 251 --- 5e
    Wavebird Platinum --- 11e (EUban nem forgalamzott szín)
    RGB kábel --- 6e
    Narancs színű controller --- 7e (EUban nem forgalamzott szín)
    Komponens kábel --- 13e
    VGA kábel --- 15e (progresszív scan-es játékokhoz)
  • rnd
    Eladók a következő játékok:

Mario Kart Double Dash - 3500 Ft
    Metroid Prime 2 Echoes - 5000 Ft
    Resident Evil 3 - 6000 Ft

Mind használt, de kifogástalan állapotú.
  • turho
    Eladó egy vadiúj fehér GC borítás, vgy cserélem Resident Evil remake, Zero, vagy 4 játékra (szép állapotúra). Plíz PÜ.
  • blg73
    Pókemberes, Spider-Manos játékot keresek GC-re, ha tudtok eladót, írjatok!
    Köszönettel: blg73
  • Lammer
    tudom ajanlani Toportyán mestert... nekem bevalt, vagy Turho mester... mind2en nagyon korrektek!
  • MaDFoX
    RND: köszi! Nem is gondoltam volna hogy ennyi elérhető...
    Most már nekem is felmerültek kérdések... :D leginkább egy kínoz, ki hol mennyiért chippel... Vki dobjon már meg egy privivel léééccciii... :)
  • Ersiman
    Baten Kaitos Origins természetesen, csak elgépeltem.
  • Ersiman
    Baten Kiatos Origins
  • rnd
    ;-D
  • Inferno
    én is ezt kérdeztem :DD
  • rnd
    igen...
  • sacano1
    ezek game cube játékok amit elakarsz adni?
  • rnd
    Erről jut eszembe... nem kell valakinek egy hmmm.... hogyis mondjam... "brutál" varez gyüjtemény? Normál dvd-ken, "eredeti" rar fájlokban, úgy 150~200 lemez (nem emléxem pontosan mennyi, majd megnézem) ^_^ Ez a valaha megjelent játékok nagyobb részét tartalmazza kábé... és egy normálisabb eredeti játék áráért odaadom az egészet, mert baromira útba van, meg végülis sose varezoltam, meg zsé se jönne rosszul... ;-P (((szintén lehet privizni)))
  • rnd
    gctracker.mine.nu
  • sacano1
    köszi szépen igazábol a másolt játék kiirása érdekelt. még egy kérdés nem tud valaki egy jo oldalt ahonan tudnák letölteni játékokat az se baj ha fizetös mert a thepiratebay.org-on sokk játék van fent csak a sebeség az siralmas
  • rnd
    Ha az érdekel hogyan kell lementeni egy gyári lemezt akkor az egy kicsit költséges lesz... Kell hozzá:
    - Gamecube modcsippel, vagy egyéb okosítással (AR vagy PSO1&2)
    - Gamecube Broadband Adapter
    - PC, hálózatba kötve a kockával
    - valamilyen rippelő progi
    A metódus viszonylag egyszerű:
    PCn/konckán elindítod a rippelő progit és az a hálózaton keresztül lementi a lemez tartalmát a PCre. Kábé ennyi. Igazából a GC BBA miatt lehetetlen a földi halandóknak... de mért nem töltöd le a netről a rippet?

Ha meg az érdekel hogyan lehet kiírni egy másolt játékot: ha gcm a kiterjesztése akkor átnevezed iso-ra és nero-val kiírod...
  • sacano1
    hali nem tudja valaki hogy kell game cube játékot másolni püben [email protected]
  • Anubys
    Vennék Serious Sam: Next Encounter-t... Privátban jöhet árajánlat...
  • rnd
    Még mindig lenne egy eladó Metroid Prime 2: Echoes játékom - angol PAL verzió, nagyon keveset használt, inkább csak a polcon állt, minden papírja, doboza mint az újé és ócsóért mérném... Ha valakit érdekel privizzen ^_^
  • mb66
    Köszi, nekem dobozos kéne :(
  • syabica
    a gép 2001-es még 001-es széria /made in japan :)/, papír, doboz nincsen sajnos :(, állapota: nem karcos, nem lestrapált ha ilyenre gondolsz , a lemezeket olvassa rendesen!
    leírom, mert nehogy később legyen belőle gond: vidéki vagyok, Bp-től, 75 km-re(Jászberény)
  • mb66
    Mennyi idős a GC? Doboz, papírok stb vannak? állapota?
  • syabica
    eladó lila GC egy irányítóval, 12 ezer Ft-ért, valamint külön egy fekete 251 blokkos eredeti nintendo memkártya, (eredeti Japánban vett) 5,5 ezer Ft-ért
  • Beast Machine
    Véleményeket kérnék az F-Zero GX gameről...

Megvan valakinek? Mennyire jó játék?
  • rnd
    Én egy Metroid Prime 2 Echoes és egy Burnout-tól válnék meg.
    Privben lehet érdeklődni...
  • blg73
    GC James Bond 007 univerzum multipack eladó:

1. "Everything Or Nothing"
    2. "Nightfire"
    3. "Agent Under Fire" +
    4. "Goldeneye: Rogue Agent"

A komplett csomag ára akciósan 7777 Ft. Darabra 2k.
    Tartozkodasi helye Budapest.

Van egy "Turok: Evolution" is: szintén 2k.

Koszi: [email protected]
  • MaDFoX
    :D Privit írtam is már (gondolom legalább olyan gyakran nézheted, mint én ;D ).
    Amúgy csak a "gomba" rohadt meg... :) Illetve, müködni működik, csak nem szeret visszamenni a helyére középre és ha induláskor rosszul állt, akkor onnantól "húzni" kezd (gondolom induláskor automatikusan veszi a centert az aktuális állás alapján)... Szerencsére van tartalék kontroller (így nem végez ki a kölök azonnal), de érdekelne valami jó és megfizethető megoldás... :D