7610
-
Toportyán #5206 az jo lesz! Bizonyos szempontbol meg jobb is, mint az original.
-
lukacsg #5205 valami madrcs vagy mi a rák és aranyszínü a scart vége meg van rajta audio kimenet ott középen és annak is aranyozott a vége -
Toportyán #5204 10 hozzászólással lejebb hirdettem...
Hogy mi a külnbség, azt csak akkor lehetne megmondani, ha a utángyártottat ismernénk. A Nintendo rgb kábelben nincsen semmi speciális, pár kondi, ellenállás. Ellenőriz, hogy teljes bekötésű-e a kábel. Ha csak scart felíratot látsz, esetleg scart rgb kompatibilitás van a dobozára ráírva, akkor az nagyon gyanús.. van sajnos pár ilyen, de nem gyakori. -
lukacsg #5203 Vettem egy rgb kábelt de sajna nem eredeti nintendo mert azt sehol se találok csak annyi kérdésem mi a külömbség az eredeti nintendos meg az utángyártott között? -
rnd #5202 Biztosan van valami, én spec rákerestem egy warez szájton az nfo-ra ^_^
És ezt találtam: Baten_Kaitos_pal_multi5_NGC-ALiEN -
JiBBeRiSH #5201 Van vmi lista ezekről, hogy így vágod?:) -
rnd #5200 A Baten Kaitos multi5, tehát csak a doboz különbözik, illetve a füzet, a játék 5 nyelven beszél (gondolom angol, német, francia, spanyol és olasz). -
JiBBeRiSH #5199 Baten Kaitos nincs vkinek eladó? Ill. a német verzió csak a dobozában különbözik az angoltól? -
syabica #5198 eladó lila GC egy irányítóval, 12 ezer Ft-ért, valamint külön egy fekete 251 blokkos eredeti nintendo memkártya, (eredeti Japánban vett) 5,5 ezer Ft-ért -
aya #5197 már semmi köszi , megkaptam a segitséget -
rnd #5196 És akkor volna még egy eladó Vexx (3D platform/akció) 3000 Ft-ért... @_@ -
rnd #5195 Hát... nagyon nagyon régen használtam. Mi a gondod vele? -
aya #5194 WipedGCMFixer 1.5f aki éet ehez a programhoz privátban jelezze mert kérdéseim lennének ezzel kapcsolatban! -
Toportyán #5193 Minden eredeti Nintendo, új és a csomagolás bontatlan:!!
Memory Card 251 --- 5e
Wavebird Platinum --- 11e (EUban nem forgalamzott szín)
RGB kábel --- 6e
Narancs színű controller --- 7e (EUban nem forgalamzott szín)
Komponens kábel --- 13e
VGA kábel --- 15e (progresszív scan-es játékokhoz) -
rnd #5192 Eladók a következő játékok:
Mario Kart Double Dash - 3500 Ft
Metroid Prime 2 Echoes - 5000 Ft
Resident Evil 3 - 6000 Ft
Mind használt, de kifogástalan állapotú. -
turho #5191 Eladó egy vadiúj fehér GC borítás, vgy cserélem Resident Evil remake, Zero, vagy 4 játékra (szép állapotúra). Plíz PÜ. -
blg73 #5190 Pókemberes, Spider-Manos játékot keresek GC-re, ha tudtok eladót, írjatok!
Köszönettel: blg73
-
#5189 tudom ajanlani Toportyán mestert... nekem bevalt, vagy Turho mester... mind2en nagyon korrektek! -
#5188 RND: köszi! Nem is gondoltam volna hogy ennyi elérhető...
Most már nekem is felmerültek kérdések... :D leginkább egy kínoz, ki hol mennyiért chippel... Vki dobjon már meg egy privivel léééccciii... :) -
Ersiman #5187 Baten Kaitos Origins természetesen, csak elgépeltem. -
Ersiman #5186 Baten Kiatos Origins -
rnd #5185 ;-D -
#5184 én is ezt kérdeztem :DD -
rnd #5183 igen... -
#5182 ezek game cube játékok amit elakarsz adni? -
rnd #5181 Erről jut eszembe... nem kell valakinek egy hmmm.... hogyis mondjam... "brutál" varez gyüjtemény? Normál dvd-ken, "eredeti" rar fájlokban, úgy 150~200 lemez (nem emléxem pontosan mennyi, majd megnézem) ^_^ Ez a valaha megjelent játékok nagyobb részét tartalmazza kábé... és egy normálisabb eredeti játék áráért odaadom az egészet, mert baromira útba van, meg végülis sose varezoltam, meg zsé se jönne rosszul... ;-P (((szintén lehet privizni))) -
rnd #5180 gctracker.mine.nu -
#5179 köszi szépen igazábol a másolt játék kiirása érdekelt. még egy kérdés nem tud valaki egy jo oldalt ahonan tudnák letölteni játékokat az se baj ha fizetös mert a thepiratebay.org-on sokk játék van fent csak a sebeség az siralmas -
rnd #5178 Ha az érdekel hogyan kell lementeni egy gyári lemezt akkor az egy kicsit költséges lesz... Kell hozzá:
- Gamecube modcsippel, vagy egyéb okosítással (AR vagy PSO1&2)
- Gamecube Broadband Adapter
- PC, hálózatba kötve a kockával
- valamilyen rippelő progi
A metódus viszonylag egyszerű:
PCn/konckán elindítod a rippelő progit és az a hálózaton keresztül lementi a lemez tartalmát a PCre. Kábé ennyi. Igazából a GC BBA miatt lehetetlen a földi halandóknak... de mért nem töltöd le a netről a rippet?
Ha meg az érdekel hogyan lehet kiírni egy másolt játékot: ha gcm a kiterjesztése akkor átnevezed iso-ra és nero-val kiírod... -
#5177 hali nem tudja valaki hogy kell game cube játékot másolni püben [email protected] -
#5176 Vennék Serious Sam: Next Encounter-t... Privátban jöhet árajánlat... -
rnd #5175 Még mindig lenne egy eladó Metroid Prime 2: Echoes játékom - angol PAL verzió, nagyon keveset használt, inkább csak a polcon állt, minden papírja, doboza mint az újé és ócsóért mérném... Ha valakit érdekel privizzen ^_^ -
#5174 Köszi, nekem dobozos kéne :( -
syabica #5173 a gép 2001-es még 001-es széria /made in japan :)/, papír, doboz nincsen sajnos :(, állapota: nem karcos, nem lestrapált ha ilyenre gondolsz , a lemezeket olvassa rendesen!
leírom, mert nehogy később legyen belőle gond: vidéki vagyok, Bp-től, 75 km-re(Jászberény) -
#5172 Mennyi idős a GC? Doboz, papírok stb vannak? állapota? -
syabica #5171 eladó lila GC egy irányítóval, 12 ezer Ft-ért, valamint külön egy fekete 251 blokkos eredeti nintendo memkártya, (eredeti Japánban vett) 5,5 ezer Ft-ért -
#5170 Véleményeket kérnék az F-Zero GX gameről...
Megvan valakinek? Mennyire jó játék? -
rnd #5169 Én egy Metroid Prime 2 Echoes és egy Burnout-tól válnék meg.
Privben lehet érdeklődni... -
blg73 #5168 GC James Bond 007 univerzum multipack eladó:
1. "Everything Or Nothing"
2. "Nightfire"
3. "Agent Under Fire" +
4. "Goldeneye: Rogue Agent"
A komplett csomag ára akciósan 7777 Ft. Darabra 2k.
Tartozkodasi helye Budapest.
Van egy "Turok: Evolution" is: szintén 2k.
Koszi: [email protected] -
#5167 :D Privit írtam is már (gondolom legalább olyan gyakran nézheted, mint én ;D ).
Amúgy csak a "gomba" rohadt meg... :) Illetve, müködni működik, csak nem szeret visszamenni a helyére középre és ha induláskor rosszul állt, akkor onnantól "húzni" kezd (gondolom induláskor automatikusan veszi a centert az aktuális állás alapján)... Szerencsére van tartalék kontroller (így nem végez ki a kölök azonnal), de érdekelne valami jó és megfizethető megoldás... :D