GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Mario Kart DD 3500
-1080 Avalanche 3500
-NBA Street vol. 2. 3500
egyben 9 k.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Játékok árai darabonként?

Ezt a hármat már végképp megpróbálnám egyben eladni. 😊 ha nem megy, majd bontom. Vadi állapotúak, a füzeteik is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

gp32
1080 Avalanche- ezért menyit kérsz ?

-Mario Kart DD
-1080 Avalanche
-NBA Street vol. 2.

úgy néz ki ezek a gammák maradnak meg GC-re. Mind akár az új. Patyolat állapot.
Mit ajánlasz érte egyben? (postázni tudnám csak)

Nincs véletlenül valakinek egy felesleges GC-GBA összekötõ kábele? Adok helyette modchipet 😊

biziclop
Csá!
Eternal Darkness már elszállt.

Annak idején mikor még azt hittem hogy warezolni fogok kiírtam "pár" játékot lemezre (úgy 800 játék vegyesen európai, amcsi és japán) - normál méretû lemezre és a "tömörített fájlokat" szal ki kell csomagolni és újra ki kell írni. Ha érdekel (vagy bárki mást) anyag árba szívesen odaadom. Én sosem használtam, meg valszeg nem is fogom... ^^
Super Mario
Cheapboy

https://supermario4ever.wordpress.com

hali tudtok olyan helyet ahonnan lehet gamecube játékokat használtan rendelni vagy venni

hay van valakinek POKEMON COLOSSEUMJA sopron közelében?

Eladó használt fekete, eredeti Nintendo 251 blokkos GC memkártya. 5500 Ft [email protected]

moon08
Thx.
Válasz ment
XenoGC még mindig eladó 😊

Írtam egy privit, ha segít....

moon08
Valaki tud segíteni,back up game kéne?
Thx.
Igen, köszönöm. Elkezdtem már érdeklõdni.
Törölt felhasználó
Megvenném de csak ez érdekelne! Irsz privibe e-mail címedet?
biziclop
Csá!
Vétel vagy csere?Csere jobb lenne nekem.
Van még egy eladó Harry Potter-Chambers of Secrets is,ugyanúgy 3 ropiért.

Törölt felhasználó
biziclop: Engem érdekelne!
Anubys
Sasold meg az apróhirdetéseket itt az sg.hu-n... "Eladó a Resident Evil Remake(6000HUF) és a Resident Evil 4(8.000HUF) Gamecube-ra!" febr. 5.-i a dolog, talán még megvan neki...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ha lenne lóvém, kellene 😞 de most szûkösen vagyok.

Super Mario
Korrekt ár

biziclop
Hali!
Használtan kaptam,én meg kb. 7 órát játszottam vele.Amúgy karcmentes a cucc,a kézikönyv bejegyzések rovatába az elõzõ tulaj beirogatott 1-2 infót.Azon kívûl semmi baja.3 ropira gondoltam,de szívesen elcserélem olyanra,ami érdekel,akár ráfizetéssel is.

gp32
hi, jaja mennyiért, és mennyire hszanált?

Super Mario
Mennyiért?

biziclop
Hali srácok!
Van egy eladó eredeti Eternal Darkness-em.érdekel valakit?

Kaplan
Én is most játszom az Eternal Darknest (thx Deep!<#papakacsint>) S egyszer már megvolt akkor majdnem végigjátszottam, aztán eladtam.
De most újrakezdtem és már emlékszem miért szerettem ennyire ezt a játékot. F-E-N-O-M-E-N-Á-L-I-S!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A Resi 4 -et nem ismerem, de ami a Resi sorozatot illeti, nekem az Eternal Darkness sokkal jobban bejön. Sokkal inkább magávalragad a történet.
mb66
Az Eternal Darkness tényleg nagyon jó game. Van benne azért harc bõven, de én sem szeretem a hent játékokat és ez pedig mégis bejött. Valami egyedülálló hangulata van ami megfog, míg végig nem tolod. (ja és azért gondolkodni is kell, de szerintem annyira nem hasonlítható a Resi-k hez, teljesen egyedi a játék.)

www.hordamusic.hu

Resident Evil Zero
Resident Evil Code Veronica
Resident Evil Remake

Ezeket keresném eredetiben.

email:[email protected]
"Dellamorte Dellamore-t láttad már?"

Naná, hogy láttam. 😊 Elõször Cemetery Man címen hallottam róla és már akkor
felkeltette az érdeklõdésem. Érdekes alkotás, egyéb mondanivalója is van
mint amúgy egy átlagos horrorfilmnek. Második nagy favoritom a Demons 1,2
Argento-Lamberto Bava párostól. Fulci filmjeit is megnézem de azok túl nyers-
ek nekem,nem annyira jönnek be. De azért nem csak a horrorért vagyok oda.
Nagyon nagy filmnek tartom pl. a Pillanót (Steve McQueen), Volt egyszer egy
vadnyugatot ami összességében egy remekmû vagy a The Wild Bunch c. western-t William Holden felejthetetlen,karizmatikus fõszereplésével.

Eternal Darkness

"pl. a piros zombi egy megnyúzott ember, a zöld egy kiszáradt múmia-szerû valami, a kék pedig egy rothadó, kékes bõrû hulla"

Na ez már elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklõdésemet egy játék. 😊))
Lovecraft-ot egyébként semnem szeretem, semnem utálom. Egyenlõre még nem olvastam tõle semmit.
Poe-t úgy ahogy, Kút és ingát olvastam, azt hiszem mást nem.
Tetszik ez a különbözõ történelmi korokban való mászkálás amit írtál.
Sokat kell egyébként harcolgatni a gémben? Mert az ilyen egyfolytában kaszabolós
játékokból kinõttem már, nem bírom az iramot. 😊 Szeretek megállni néha, beleturkálni szép
nyugodtan az inventoryba, kifújni magam, aztán újult erõvel az ellen közé csapni. És nem árt ha egy kicsit gondolkodni is kell a játékban. Annyi mondjuk
bõven elég mint RE-ben. 😊
Köszi az infot Anubys! Ha lesz PS2-m akkor majd megpróbálom beszerezni a
Pocketful of Boomstick-et is.

Üdv!
deep
Sétálj át Auszriába, olcsóbban kapsz, meg több is van😊
hay van itt valakinek eladó gamecube játéka sopron környékén??
<#bdead><#felkialtas><#conf>

Super Mario
Tényleg, mi történik ilyenkor?

koryne
Köszi, így már jó 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Anubys
Fórumbug... Menj vissza az elõzõ oldalra, majd gyere vissza erre, és ott lesz minden... elõ szokott fordulni...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

A következõ oldalon ott vannak a kommentek, de mintha hiányozna az utóbbi 1-2 nap.

koryne
???
Tényleg üres lett a topic, vagy csak hiba van a készülékemben?

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
"Igen, mondasz valamit." te ezt telleg komolyan gondoltad??? jezusom <#csodalk>
egyebkent nekem is a mentesek beolvasasa/irasa pikkpakk mukodik(64 megas Snap)... Amitol esetleg felni lehet az az, hogy hamarabb bemondja az unalmast az "utangyartott" kategoria, mint a hivatalos Nintendo kari...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Semmi gond.

Kaplan
Én már elvittem 😊 Sorry Bálint 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Állapotuk milyen, ár?

Anubys
"Evil Dead trilógia olyan nekem filmben mint RE játékban."

Jó ízlésre vall... 😊
Dellamorte Dellamore-t láttad már?

"Miért olyan jó ez a játék Anubys?"

Huhh, ez elég összetett választ kíván. Ha szereted Lovecraft-ot és/vagy Poe-t, imádni fogod ezt a játékot.
A dolog lényege, hogy a római birodalomból indul a cucc, és 13 "fejezetet" kell végignyomnod különbözõ történelmi korokban. Iszonyat jó minden fejezet hangulata, és attól függ egy csomó dolog, hogy a múltban (elõzõ fejezetekben) mit csinálsz. Ami iszonyatosan tetszet pl. az 5. fejezetben zombivá válik a karaktered, és a hetedik fejezetben õ lesz az egyik sub-level boss.
A harc elsõre kicsit furcsa lehet, mert a célzás mellett még a joy-t is irányba kell nyomni, ha igazán frankó dolgokat akarsz csinálni, pl: célzás + fel + támadás a fejre támad, és ha kard van nálad, akkor le is vághatod a fejét az ellennek. Ez azért is jó, mert vaktában a többi ellenfélre is támad, elég poén tud lenni, hogy egy zombihordában lefejezel két zombit, és azok szétverik a többit. Elsõre kicsit furcsa volt a dolog, de ha megszokod, a többi ilyen játékból hiányolni fogod.
A hangulat isteni, fõleg a sanity effectek. Ezek lényege, hogy a karaktered Sanity tulajdonsága minél alacsonyabb, annál többet hallucinál (karakterenként változik, hogy kinek mennyi, és akkor fogy, ha valami természetfelettit látsz), eleinte hangokat hall, utána viziói is lesznek, de ezek nem olyasmik, mint pl. a Sufferringben, hogy a képedbe tol egy rothadó fejrõl készült rendert, amikor nem számítassz rá, hanem mindenféle "fura" dolgok történnek (pl. bemész egy szobába, ami tele van zombival, és közli, hogy controller error, miközben a zombik kaszabolnak /persze nem sebzõdsz, meg egy flashback-el visszarak az elõzõ szobába, de ha nem számítassz ilyesmire, akkor elég gáz, én kb. 5x nyomtam végig, és mindig volt olyan effekt, amit az elõzõ játékban nem láttam, és anyáztam egy sort, mielõtt rájöttem volna, hogy mi).
Tudsz varázsolni is, miután megszerezted a Tome of Eternal Darkness-t, és a varázslatrendszere is igen jól kitalált, vanna rúnák, és azokból rakod össze a spelleleket (pl: alignment -errõl picit késõbb-, protect, self = Magic Shield, stb...), ha megvannak a rúnáid, és van némi fantáziád, olyan spelleket is el tudsz lõni, akiet csak késõbb találnál meg.
És végül az alignmentek. A játék sztorija szerint Pius (vele indulsz, de miután átalakul az elsõ fejezet végén -ezért talán nem is olyan nagy spoiler ennyit elmondani) egy õsi istent akar megidézni (Chattur'gha-t, Xel'lotath vagy Ulyaoth - attól függ melyiket, hogy az elsõ fejezetben melyik artifact-et nyúlod le vele). Minden istennek van egy "barátja" és egy ellensége, és kõ-papír-olló elven mõködik a dolog, és minden istennek egy színe. Ha majd játszol, meg fogod látni, hogy minden ellenfél 3 szinû (kék, piros vagy zöld, de nem debilen, hanem rendesen meg van oldva a színezés, pl. a piros zombi egy megnyúzott ember, a zöld egy kiszáradt múmia-szerû valami, a kék pedig egy rothadó, kékes bõrû hulla, de persze nem csak zombik vannak), és a színébõl állapítod meg, hogy melyik isten teremtménye, és annak az istennek az ellenfél istenének az ailgnementjét kell használnod, ha brutálisat akarsz sebezni rajta. Ugyanez igaz a varázsaltokkal, egy Ulyaoth (õ a kék)-varázsaltot csak Xel'lotath-féle Dispell-el (zöld) tudod leszedni... Meg van egy negyedik isten is Mantarok, a Haldokló, az alignment rúnája elég elrejtett helyen van, nem fontos a végigvitelhez, de érdemes azt is megtalálni, mert elég brutkó varázsaltokat tudsz vele nyomni, és mind a három másik istent gyakja rendesen.

Hát röviden ennyi lenne, de ha a Gamefaqs Eternal Dakness review-it megnézed, láthatod, hogy 9/10 pont felett van, maga alá gyalázva a Resident evilt is... 😊

Ja, Evil Dead... Ha meglesz a PS2-d is, nézd meg a Pocketful of Boomstick-et, az is jó, bár meg kell szokni, eleinte elég csököttnek tûnt nekem is, de iszonyat móka játék... 😊

Szép állapotúGamecube játékokra várnék lehetõleg egyben ajánlatot:

-Mario Kart DD (2 darab van, lehet megtartom az egyiket)
-1080 Avalanche
-NBA Street vol. 2.
-James Bond 007: Nightfire
-Fifa 2004

Jó ajánlat esetén felküldöm holnap Bpestre, ott lehetne értemenni.

Kaplan
Testcsel se rossz, de én agyon szoktam szopatni õket 😛
A végén már azt se tudják hol van 😊))

deep
Sziv😊
Voltak lent de egy testcsellel kikerültem õket. Jó játékot😊
Hát akkor marad az hogy átviszed valahova a TV-t 😊

Animefox
Mer úszok a pénzben mi?

Animefox
Így is minnyá jön haza és a mai nap már nem is ülhetek gép elé többet.