7610
-
#5286 szeva!vki tud vmi jo oldalt ahonnan lehet letölteni Gc-re gammáket..thx -
#5285 behalt a banner,intézkedtem... -
#5284 Ahoy!
Eladó vagy cserélhető eredeti dobozos,kézikönyves
Killer7
Billy Hatcher & the Giant Egg
Harry Potter2
5-3-2k-ért.
Alkudozni lehet :)
Petya -
bry #5283 Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hol tudnám és mennyiér megcsippeltetni a GC-met.
köszi -
#5282 na az jó csak nekem LG irom van ..és eddig azt ugy volt h ezzel nem is lehet irni..aztán csak jó..de ugy néz ki nem tökéletes..min kipróbálok még más dvd-ket is..lehet azzal volt a baj..sztem maradok a 9 szeresen irható tdk-nál..amit arra irtam azal nem volt gond..aztán majd kiedrül -
rnd #5281 Eladó Wave Race Blue Storm gyári (Nintendo fóliás) német nyelvű dobozban 5000 Ft-ért. Ha valakit érdekel privizzen... ^_^ -
#5280 hat elvileg lehet, 4x-esen ird meg...
en Pio 111-essel irom oket, ridatara es csontra megy mindegyik :) egyiksem add ki erdekes hangot sem :) -
#5279 na most nem tom mi va..behozom a térképet oszt lefagy..
azt hiszem vmi mégse jó..
az lehet gon h hányszorosan van irva..illetve h..milyen dvdre(tdk16-szoros +) -
#5278 ezelszerint finnyás..de magávl a gameliásses semmi gond..na mind1 tönkre azé csak nem megy -
#5277 Finnyás a GC? -
#5276 vicces. -
#5275 Lehet, hogy nem csipi a Metroidot, enyém a mortalokat utálja qurvára akár eredeti, akár írot, ez van a GC-nek lelke van csak olyat "eszik" amit szeret -
#5274 azt megmondaná vki miért kattog a GC-m..mikor a Metroid 2-be behozom a térképet?.. -
#5273 ide már senki sem ir?:P
csak mi ketten pecs:P -
#5272 hallod töki + os dvd kell????????????? -
#5271 ja én tudok -
#5270 tudna vki egykét oldalt adni ahonnan lehet inygen Gc gammát szedni..thx:) -
#5269 sztornó müködik..lg dvd íroval.....most irtam ki8 a RE0-át és jó...mondjuk nekem IcedCubom van...nem tom lehet más chip van rajta vagy nemtom....na mind1...mék gamelni....KIKAPCS:p -
#5268 http://www.apronet.com/hardware/lista.php?alrovat=162
Zoli az itt levö poineer dvd írok valamelyike akkor jó lesz nekem iráshoz..ugye..? -
#5267 thx:) -
#5266 apronet.hu, vatera.hu
"ész ócó..." -
#5265 akkor muszáj lesz uj dvd irot vennem..nem tud vki olcsón poineert?:P -
turho #5264 Határozott nem. 100 kidobott lemez bizonyíték? :) -
turho #5263 gcm-et úgy írunk Neroval, hogy átnevezzük iso-ra :) aki nem tudta, ennyi a trükk... -
#5262 Imgburn progival megnyitod a képfilet megírod 2x-en és voila!
más progi is jó de a gcm-et nekem csak ez ismeri. -
#5261 szerintem nem, van egy LG-m de azon hiába írom meg nem ment... -
#5260 hogy írjam ki, hogy menjenegy GameCube-on? hogyan? -
#5259 sztetetk akkor lg dvd iróval is jó lesz? -
#5258 kösszi a tippeket rajta leszek a témán..;) -
#5257 Nekem Pioneer 111-essel (8e huf) minuszos Ridatara (kb 90huf/db) teljesen hibátlanul megírja a jatékokat... Nero 6ossal sima képfile írással! -
#5256 Nekem NEC dvd íróm van írtam már traxdata dvd-re ridata dvd-re platinium dvd-re ezek ritek g04 médiakódú mini dvd-r lemezek voltak az összes men 2*esen megírva egyszer vettem egy gagyi emtec lemezt az nem ment öszvissz. -
#5255 nekem azt monták h plusszost dvd-t lehet csak irni Cubera és csak pioneer dvd íróval..abból is a 101-102-104-105-ös modell...hát nem tom.én most próbáltam sima LG-vel azzal nem megy sajna.xal..be kell ruházni egy uj dvd íróra.. -
#5254 ez tényleg működik? mer ha igen, akkor másikkal is lehet nem? egy GameCube csak kis-DVD-t bír? másoltat is? -
#5253 Imgburn progival vicces gyerek. -
#5252 probaltad mar alcohollal, nevezd at isora, bar le7, hogy butasagot irtam. -
#5251 hogy lehet kiírni egy GCM fájlt? -
#5250 a 100Forintos boltban hol találom a Game Cube-ot, vagy a DreamCast-ot? -
Ali #5249 Joy-ra (ha tényleg tökéletes) vevő lennék. -
#5248 Eladó:
GC hez egy eredeti Nintendo joy, lila, dobozban, szép állapotban
és egy szintén eredeti Nintendo 59es memocard, szintén doboz, szép állapot.
A Joy 3K, a Memo 2K, egyben a kattő 4K. -
gamer33 #5247 Hali. Eladó egy GC RE4 packos,4hónapos,chippel,memoval,rgb-vel,10 lemezzel+az eredeti RE4. Abszolút újszerü állapotban. 40e. [email protected]