7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Solidus
    :DDDDD
  • Police88
    kezd azzal h megnyomod a jobb felső sarokban azt a piros x-et és rátenyerelsz a power gombra :P
  • Taiki
    üdvözlöm a lakosságot. HOGY EMULÁLJAK?????????????? ^^
  • NintendoGC
    Igen ezekre gondoltam! Pontosan ezekre!

Hát neked az a 2400.- postával együtt szinte ingyen volt... jó lenne ilyet kifogni.

Majdnem mindegyik RE-t ilyen áron látom mint itt is... KATT!!!

eBay-t nem ismerem... most kezdtem ezt a konzolozósdit. Mennyi a postaköltség ha ebay-ről rendelek... mondjuk Németországból?
  • deep
    Ok, szólj ha látsz valahol:D
  • JiBBeRiSH
    Kilóg a sorból. Cseréld le sürgősen!:]
  • deep
    Mi is vele a gondprobléma?
  • JiBBeRiSH
    Nem égőznek NTSC-s Veronicával.
  • deep
    Ezekre gondoltok?
  • rnd
    Ha használt is jó akkor eBay-ről mindegyiket meg tudod szerezni 3-4 ezer Ft környékén. Ha kizárólag új kell (én spec ilyen vagyok ^_^) akkor 5~8 ezer, ki kell fogni, türelmesnek kell lenni és megvárni míg lesz egy ócsó. Pl RE1-et 2400-ért vettem (postával együtt).
    Ezek egyébként könnyen beszerezhető címek (kivéve RE0 eredeti, nem player's choice verzióban).
  • JiBBeRiSH
    A Remake szerintem 3-4k környékén mozog, valamint a Zero is hasonló áron lehet. A többi viszont tényleg drágább.
  • NintendoGC
    Engem csak a Resident Evil játékok érdekelnek GC-re (most még)... de azok mind kivétel nélkül 10000.- körül mozognak... legalábbis én csak ilyen áron láttam pedig agyba-főbe kerestem a neten.
    Na most ha megveszem mind a 6 RE játékot, ami megjelent GC-re:

Resident 2-3-4
    Resident Remake
    Resident Zero
    Resident Code: Veronica

akkor kb: 60ezer környékén vagyok. Azért ez eléggé húzós!

De ha valaki tud Re játékot jóval olcsóbban az feltétlenül szóljon!!!
  • xAttilax
    én sokáig nyomtam "tisztán" de mivel elég sok játék van amit elég nehéz beszerezni nekem meg elég kevés időm van ilyenekre, ezért lett egy kis warez, de még igy is több az eredeti címem mint az "alkohols filces" (de azokra is nyomtam borítot és tokba raktam :D)csip ügyileg meg minden más (javítás, állítás...stb) meg Toportyán-t tudom ajánlani ha még foglalkozik vele mert ő nagyon korektül csinálja.
  • JiBBeRiSH
    Ez nem kifogás. A chippelés árából vehetnél vagy 3 használt játékot.:)
  • NintendoGC
    Én szívesen pakolnék bele csak eredetit... mivel eredeti párti vagyok. De Gyurcsánynak és egyéb dolgoknak hála nagyon csehül állok anyagilag... :(
  • Okami Amaterasu
    nekem van eredeti is meg warez is..de én nem hangoztatom h warez vagy eredeti mindekinek szive joga h milyen cd-t tesz be a gépébe..sztem tök hülyeség ezen témázni..nöljünk má fel.
  • gamer33
    Üdv! Eladó egy GC, Resident Evil 4 pakkos, chippezve, 8 traxdata minidvd-vel+eredeti RE4, memoval, RGB-vel kiváló állapotban. [email protected] lehet érdeklődni.
  • zola2000
    Kapásból 50 jó címet mondok gcre, igaz azok nagy része multi platform, de azokat is lehet gamecubeon játszani, és azok közül is van egy pár jó, de abban igazad van, hogy jobb érzés az eredeti.
  • Aqrabu
    Nemár pont a GC-nél warezoljatok. Van rá pár kötelező only GC-s játék. Na azokat igazán megvehetnétek gyáriban. Amúgy sincs húsz játék amit be kell rá szerezni. Azokat meg legfeljebb használtan szerzitek be. Így többre becsülitek a játékot, és a fejlesztőket. Lehet hogy a warezmágusoknak bután hangzik, de jobb érzés kinyitni egy gyári, pölö angliából rendelt zsírúj játékot, mint bedobni a verbatiomot a gc-be amire alkoholos filccel van írva hogy "máríjó focis". A warezt nyomjátok ps2-n, vagy xbox-on, vagy bármilyen más trendi sz@ron!!
    Amúgy keressétek Turhót a prohardveren, de az infóért cserébe vegyetek annyi gyári gamét amennyi warezt nyomtok majd.
  • bry
    Én úgyszintén!
    köszike
  • NintendoGC
    Továbbra is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy hol és mennyiért chippelnek GC-t!?!
  • rnd
    Ebben sztem tévedtél. A GBA-nak azért nincs vége mert nemrég dobták piacra és még most is gyártják a micro-t. Szal arra emiatt még fejlesztenek...
  • bry
    Ez a chippelés engem is nagyon érdekelne.
    Ha tudsz segíteni,légyszi nekem is írd meg priviben.

Köszi!
  • NintendoGC
    Köszönöm Toportyán. Otthon megnézem. De ha nem chippelt akkor esetleg privátban leírnád hogy hol és mennyiért lehetne ezt megoldani?

Köszönöm!
  • Toportyán
    Ha pl. valami kis led világit belül, pl. a dvd alatt, vagy oldalt, akkor az chip, vagy ha bejön egy menű, esetleg, ha úgy jön be menű, hogy nyomod bekapcsoláskor valamilyik gombot. De legegyszerűbb, ha beleraksz egy írott lemezt vagy szétszeded.
  • Toportyán
    Természetesen jönnek még 2007-ben is GC játékok, bár szinte biztos, hogy csak 3rd party és nem túl nagy címek.
  • zola2000
    Hogy lehet vége a gc projectnek a wii megjelenése előtt? Mellesleg szerintem még lesz rá fifa09 is, egy-két need fos speed. Az ilyen futószalag játékokkal állnak le utolsónak. (a gba projectnek is rég vége, mégis milyen játékok jönnek ki még mindig (igaz nem nintendosak)).
  • NintendoGC
    amicsoból hoznak nekem Wii-t jövő augusztusba... de addig meggebedek Resi nélkül!!! :) ezért vettem GC-t!

Semmi nem volt írva a GC-hez mikor rendeltem... csupány ennyi: "Használt"
  • Beast Machine
    ha boltból veszel, jelen esetben rendelsz, és a jellemzésnél nem írták oda, hogy csippelt-é vagy sem, akkor nagy valószínüség szerint nincs benne csip. egyébként meg szét kell szedni, és ha találsz valami "nem oda illő dolgot", na, az a csip. Egyébként szerintem jobban jártál voltna, ha kivárod a Wii-t, de te tudod, minden ember a saját szerencséjének a pogácsa....
  • NintendoGC
    Üdv mindenkinek!

A Resident Evil játékok miatt rendeltem egy használt fekete GC-t a Konzoliumról. De fogalmam sincs, hogy chippelt-e. Hogyan tudnám kideríteni, hogy chippelt-e ha nincsen (még) hozzá egyetlen játékom se?!
    Sorry, ha hülye a kérdés... de ez életem első konzolja.... egyébként PC-s vagyok...

Kösz előre is a segítséget!
  • rnd
    max jövő nyárig... hiába lesz PS2, eddig is a PS2 címek kb. 2%-a került át GC-re szal az nem sokat jelent (sőt semmit mert általában a multiplatform játékok a lexarabbak)
  • Okami Amaterasu
    már nem sokiáig
    hivatalosan a gc projectnek már vége
    még lesz egy zelda Twilight princces oszt jónapot..
  • zola2000
    Az az oldal tele van, nem lehet regisztrálni :(. Más: szerintetek még hány évig fognak gamecubera játékokat kiadni? N64-re 2002-ig adtak ki, de most más a helyzet, mert ps2re még sokáig átírja pl az ea, és ps2ről átírni gcre egyszerűbb mint ps1ről n64re volt, tehát szerintem 2008ig, esetleg 2009ig.
  • rnd
    45~50Ft
  • Okami Amaterasu
    mennyi az az anyagár?
  • rnd
    Ja... és nekem még mindig megvan az a 150 dvdnyi "cucc" amitől "anyagár" alatt szabadulnék... ~_~
  • rnd
    Nem elég jól olvastál vissza... #5180
  • Okami Amaterasu
    inkább irjatok már egy két oldalt..az sztem egyszerübb
  • zola2000
    Engem is érdekelne, nem tud valaki gyors oldalt nem baj ha emelt díjas smst kell feladni (nincs neten, de a könyvtárban fél óra alatt lejön fél giga). Ja visszaolvastam de nem láttam.
  • Toportyán
    Olvasd vissza a fórumot!