GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moon08
Joy-t csak eredetit,mem kártyám van 2 eredeti +1 Sunflex tökéletes ezis!
Két utángyártott joy ment tönkre az elsõ alkalommal./Sunflex/
Gagyi az analógkarja a c is.
Biztos használtad 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nekem most megy tönkre a lentebb leírt madrics joy.

Mad-Mad, 1 hülyeség 😊 Nekem is van Madrics PS2 és Xbox is, az X crystal-designú kontrollerrel, és nem rossz...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az Madrics, nem? 😊

Anubys
Szerintem putricége válogatja... a Madkatz mindig is jó cuccokat csinált, meg Xbox-hoz is van egy egész jó kontrollerem, ami valami 6e FT-os Xbox Starter-ben volt, persze minden utángyártott volt benne, csak azért vettem, mert egy rakat cucc volt benne + kontroller, és olcsó volt (kb. 2 joy hosszabítót tudnék ennyiért venni, ha eredeti MS-ben gondolkodom, és ebben még volt melléjük joy, USB illesztõ meg scart kábel)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nekem is van egy kis Madcatz designos Joy, mé Cheaptól vettem az elsõ GC-mhez, és azóta is azzal játszom. A Panaq-ba is azt dugom, kímélem a Panasonic joyt 😊
XBOX utángányolt joy van itthon 2, az egyik jó, a másik meg újkora óta ótvar hulladék.

Én is. az Xbox-hoz van utángyártott joy, de halódik már, a ravaszok meg az analóg kar folyton beragad. A vibra nem mûködik. MS joy-t veszek helyette majd.

Szerintem is.

Köszönöm.

Super Mario
Nyugi, én CSAK eredeti Nintendo terméket vásárolok. ;-)

https://supermario4ever.wordpress.com

Lammer
korkerdeshez: nekem is ezust gepecskem van+snap 1019es es evek ota fain... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mb66
Hát, szerintem az a pár ezer forint megéri, hogy eredeti N cuccot vegyél hozzá, években lehet számolni a különbséget...

www.hordamusic.hu

Super Mario
A GC-s utángyártott joyok nagyon jó minõségûek

És igazad is van!
Én az Xbox-nál megtanultam, hogy utángyártottat ingyen sem fogadok el. GC-nél sem hiszem, hogy ez másképp van.

guardian hero
Ne fesd az ördögöt a falra!!! 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Addig amíg el nem tûnik róla a mentés 😉

Nekem is Platinum van.

8500-ért.

Kaplan
2kt csak megér 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Szerintem nem fogsz csalódni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kaplan
Hmmm, van egy most a láthatáron nagyon jó áron. Annyiért megmerem kockáztatni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Nem tudom, ez milyen típusú kártyánál jön elõ, nekem a Snap több, mint két éve tökéletesen bírja.

Kaplan
Én csak a formatálódás miatt parázok, nagyon sokan mondták : egyszer csak volt mentés, hopp már nincs... 😞

guardian hero
Nem tudom, mit szenvedtek origi memkártyával... tiszta lehúzás annyit kérni, amennyit a Nintendo kér érte. Egy 64MB-os Snap meg 4eFt, és ugyanolyan jól funkcionál, nem lesz több gond a mentésekkel!

Kaplan
Nem, nem 1019es 😞
Szenvedek is vele, lekellett törölnöm egy csomó mentést, hogy ráférjenek az új gamek mentései.
Tényleg Bálintka mennyiért is vetted az 1019esed?

guardian hero
Mindenki ezt mondja, amíg nem próbálta platinumon <#nyes>

koryne
Az enyém sajnos lila (feketét akartam), de a játékok szerencsére u. olyanok a lilán is 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Super Mario
Az enyém fekete. Örülök neki, mert ez a szín tetszik a legjobban.

guardian hero
Nagyon szép, grat, használd egészséggel! 😊 Egyébként kinek milyen színû a gépe? Az enyém ezüst (platinum Zelda pakk-ban vettem).

Sikerült eladni a régi géped? Csak nem egy 1019 memó figyel a kis fehérben 😊?

Super Mario
<#taps>

Kaplan
jaja <#nevetes1><#papakacsint><#hehe>

Lammer
mi? az asztali DVD???? <#hehe><#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mb66
Multiban biztos üt. Mint régen NES en a Nintendo WorldCup 😊

www.hordamusic.hu

Kaplan
Sry, de elég izgatott voltam.
Hogy mekkora királyság ez a MarioSmashFootball! 😊))
Nekem nagyon bejön 😄

mb66
Szép, grat. Fotózhattad volna távolabbról/élesebben is 😛

www.hordamusic.hu

Kaplan
Nah gyerekek! Végre megvan! No comment :

Hali!
Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]

Hello

Eladó,Viewtiful Joe(Usa ntsc)progi,karcmentes állapotban,4000ft.
Nyitottunk egy Nintendo csatornát IRC-en!
Bármelyik EFNet szerver, #nintendo-hun .
Davido2 néven vagyok fent 😊

😄

Pedig mar kezdtem felnezni rad! 😊))
Neem eddig is használtam az L-t csak valahogy most elfelejtettem 😊

Es eddig eljutottal az L nelkul? 😊 Le a kalappal! Te tudsz! 😄
Áhhh hülye vagyok!!!
Nyomni kell csak az L-t és máris könnyû célozni!

Banyapapa
naja,csak ügyesen 😊

Amugy a ganondorfi elötti bost jobban rüheltem,pfej

Igen tudom de nem lehet célozni!!
10 nyílból jó ha 1-el eltalálom az egyik kezet!

Banyapapa
nem😛
pedig kezébe lödözni kell nyilakat,ill a tenyerébe,aztán a szemekbe,nyilakat meg ugyis dobál ha elfogyna.