7610
-
orkenyid #5406 Hát én itt sehol nem találok :( -
gamer33 #5405 Hali. 5 hónapos RE4 pakkos GC eladó. Chippel, lemezekkel, stb. [email protected] -
Inquisitor #5404 OFF: Egy lerobbant csepeli használtbodegában (ahol mindent atomdágán adnak, röhejes árakon!) ott állt egy REmake fél évig 3.000-ért, de már elvitték. Mikro láttam a dobozát nap mint nap, kedvem támadt volna GC-t venni. De akkor (se) erre (se) nem volt pénz ... -
#5403 Okosított, jó állapotban lévő GC-t keresek emberi áron. -
NintendoGC #5402 Akinek van eladó használt Resident Evil Remake GC-re / mi másra? :) / max. olyan 7ezer dezsőért ... vagy tud olyan helyet, ahol olcsón hozzá tudnék jutni ... azt kérem mindenképen jelezze itt! Nagyon szépoen köszönöm előre is a segítséget!
-
#5401 egy emulátorral hogy használjam az ActionReplay-t? (nem tudom má
shova írni ^^ ) -
#5400 am úgy kell h elkezded rugdosni a géped oldalát és ügyelsz arra h folyton ugyanúgy rúgd meg, ugyanott és ugyanolyan erővel ezt híjják eksönrípléjnek... sok szerencsét! -
#5399 -
#5398 Action replay? azt hogy emuláljam? -
rnd #5397 Iratkozz fel a game.net shopjában hogy ha érkezik nekik küldjön emailt -- kábé 2 havonta kapnak belőle 10-15 darabot és 5 angol fontba kerül (ha jól emléxem, ami pediglen 2000 kemény magyar forint ^_^) -
orkenyid #5396 Valakinek nincs véletlen egy eladó/felesleges Action Replay-je? -
Toportyán #5395 lemez: a médiakód a fontos, itt néz körül: http://gamecube.nqtnews.com/
persze, ha bemész egy MM vagy Tesco nem fogod tudni a mediacode-ot, de vannak kisebb boltok, aprohirdetések net-en, ahol meg fogják mondani, ha rákérdezel.
Író: a legjobb: pioneer, nec... a legtöbben ezzel írnak, aztán vannak olan írok, amik viszonylag nagy PI/PO-t produkálnak, sony, asus és ilyen az lg is... de nekem is van olyam ismerősőm, aki 1,5 éve minden lemezét lg-vel írja! Ez persze a gc-től, a laser pot állásától, kortól és még millió dologtól függ.
Szóval mindenre van példa és ellenpélda, ami biztos, hogy a legkompatiblisebb média/író páros: nec/pio+ritekg04 -
Toportyán #5394 Azért az meglepne... :) de ki tudja :P -
#5393 ha lenne vki oly szives és megmondaná most akkor egyszer és mindekorra h melyik dvd-t szereti a gc(nagyméretű) vagy télleg ki kell tapasztalni..és milyen dvd iroval..(mert nekem montak oat is h lg dvd-íróval nem jó és voala mégis jó)akkor most hogy is van ez? -
rnd #5392 Gondolom a Wii a más régiójú GC lemezeket viszi Freeloaderrel és nem a Wii lemezeket ;-P Bár a Wii 96%ban GC szal ez utóbbi sem lenne túl meglepő ^_^ -
Toportyán #5391 ? -
rnd #5390 Mármint az importált GC lemezekkel... -
Toportyán #5389 Rossz gamecube-okat veszek, ugyanitt szervíz! Ha bármelyik érdekel, írj! -
Toportyán #5388 Freeloader megy a Wii-ben is, ugyhogy az importált lemezekkel Wii-ben sem lesz gond! Jupi! :) -
gamer33 #5387 Köszi, ha kell szólok. -
Toportyán #5386 privi ment -
Stinger 576 #5385 Sziasztok, beírtam ugyan több topikba, de ide is bepostolom: akinek esetleg meglenne a speciális Metroid Gamecube PAK doboz borítója (a papírból készült spec. borító, amit rá lehet húzni a gép eredeti dobozára) és megválna tőle (akár pénzösszegért is), keressen meg privátban, vagy email-ben. Fontos lenne, a lakás renoválása közben súlyosan megsérült az enyém és szükségem lenne egy hibátlan, nem tépett és gyűrt másikra (cserébe esetleg fel tudok ajánlani egy limitált Zelda: Wind Waker-es borítót).
Köszi:
STR
Amiről szó van:
Metroid Prime Pak doboz -
gamer33 #5384 A Traxdata eddig jó volt de azt mondják nem lehet kapni. Tudsz vmi jó márkát helyette ami ritek alapú? -
#5383 akkor így kérdem: Hol találhatok ilyen progit? >.< ja és van olyan lemez ami jó és lightscribe-ot is támogat? ^^ -
#5382 akkor így kérdem: Hol találhatok ilyen progit? -
Toportyán #5381 Mint itt is olvasható, nagyon fontos a megfelelő médiakódú lemez, a legjobbak: ritekg04, ritekg05, ttg02. De persze puding próbája az evés, ki kell próbálni, ha megy, jó, ha nem, akkor válts. -
Toportyán #5380 Félreértettem, amit írtál, ez esetben turho lenti hozzászólása a válasz a kérdésedre -
turho #5379 Más a hordozórétege a 16x TDK-nak, más gyártó, más médiakód. Sötétebb színű hordozóréteg és 8x lemez tapasztalat szerint jobban bejövős... (nekem) -
gamer33 #5378 Hali. Azt meg tudná valaki mondani hogy miért van az hogy eddig traxdatán levő játékok faszán mentek de most kaptam egy richo márkát azt meg be se olvassa? -
Toportyán #5377 A GC a megfelelő médiakódú lemezen túl nagyon érzékeny az írás minőségére (most nem a lemez minőségére, hanem az írás minőségére gondolok!). Az otthon írt lemezek tele vannak "hibákkal", több tíz vagy százezer vagy sokkal több ilyen hiba is előfordul egyetlen lemez írásakor. Ezek a hibák azért "hibák", mert megfelelő hw javítja ezen hibákat. Ilyen hibajavító áramkörök vannak minden asztali, pc, ps2 és xbox driveban, GC-ben sajnos nincs, azt "csak" gyári, hibamentes játékok lejátszására találták ki.
Gamecube esetében nagyon fontos a jó minőségű írás a megfelelő lemezen túl!
Az írás minőségét befolyásolják/befolyásolhatják az alábbiak: dvd-író, dvd-író firmware, írási sebesség, beállított opcíók, használt program, pc gyorsasága, lemez médiakód, stb.
Tippem az, hogy a a 8x-oson írt lemezed jobb minőségű. (De az tévhitt, hogy a lassabban megírt lemez mindig jobb!)
Teszteld le valamilyen progival, pl. dvd info pro, lehetőleg olyan drive-val ami támogatja a lemez hw szintű tesztelését és hasonlítsd össze a PI/PO számokat, az alacsonyabb értékek a jobbak! :) -
#5376 egy kérdés mért van az tdk+ dvdre ha irok akkor a 16-szorosan irhatót nem veszi be a gép a 8-szorosan irhatót meg pöcre olvassa..vki megfejtené nekem eme rejtélyt -
#5375 persze mert én csináltam -
#5374 na ajh qrva jó banner:)
-
#5373 ohh jea végre van banner :) -
rnd #5372 Az eBay nem egy bolt ahonnan fix postaköltség van, hanem inkább egy internetes piac ahol magánszemélyek (akár te is) árulják a használt/új holmijukat. Ebből következik hogy a postaköltség az "ingyen"-től a horrorig változik. Van aki egy játékot 200 forint körül postázza, más akár 5 ezeret is elkér postára...
De ha ennyire érdekel, miért nem nézed meg magad? -
Toportyán #5371 Erre nincs univerzális válasz, függ attól milyen postával, biztosítva vagy sem, mekkora súly és hogy csomagolásért is fel számol-e az eladó.
Úgy müködik, hogy vagy van egy ár feltüntetve a termék oldalán: pl. EU 10euro /wo insurance, azaz biztosítás nélkül. Ha nincs ár vagy pontosítani akarod, akkor írj az eladónak! Ebay nyítjva a kommunikáció, ha pl. nem is válaszol, akkor már az ember fia tudja, hogy a termékeire esetleg orosz rzlett licitálni.
Szerintem egyébként mondjuk egy játék 5-10 euro lehet, erősítsen meg valaki... -
Toportyán #5370 Jobban örülök, ha tévedek, mert abból tanul az ember! :)
Senki nem kritizált azért, hogy nem válaszoltál egyből.
Nem, nem tudtam, hogy az a nagybetűs élet sok időt felemészt, mostmár tudom. :D -
NintendoGC #5369 Legnagyobb tisztelettel a kérdésem az #5323-ból továbbra is áll... hogy ne kelljen visszakeresni íme:
"eBay-t nem ismerem... most kezdtem ezt a konzolozósdit. Mennyi a postaköltség ha ebay-ről rendelek... mondjuk Németországból?"
Aki tud segítsen! -
#5368 Jó legyen igazad. De nem kellene már ennyit kihozni belőle. Az meg hogy nem válaszolok egyból csak azért van mert nicsen időm egész nap a gép előtt punnyadni. Tudod az élet az a nagybetüs sok időt felemészt ám annyit meg nem ér ez a fórumoz vitatkozás hogy egész nap ezzel foglalkozzak. Mégagyszer, ha sértő voltam akkor bocs. -
#5367 thx..:)