GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goldenshop-ból megjött a válasz.

"Sorry they are out of stock at this moment."

Sajnos az ebay-es árak alatt nem lehet már szerezni kábelt, hacsak nem ilyen óriási szerencsével, mint a lik-sang. 😞(
Na igen...

A goldenshop a tipikus honkongi igénytelenség, mint ez...:
KATT
33 dollár, de ha megrendeled, közlik, hogy nincs raktáron. Sajnos ilyen rendgeteg van és csak kevés a lik-sang típusú.

A másik meg már rosszul kezdõdik: hungary a listából ki sem választható, visa/master és paypal fizetésmód nincs és a választható posták is drágák, nem uszod meg annyiért mint egy lik-sang-es global priority-s postadíj.

Azért írtam mind a kettõnek, kiváncsi vagyok mit írnak vissza.
De már tudom! 😊
>Fõleg, hogy a neten 60dollár+pkért bármikor veszek.

Engem ez érdekelne, nem az 50 dolláros, hanem ez, ahol bármikor lehet venni.
Lik-Sang. De most speciel megint nincs nekik. Beállítottam, hogy küldjenek emilt, ha lesz. Küldtek, aztán gyorsan rendeltem. Kb. 2 órás intervallum volt arra, hogy rendeljen az ember, mert ennyi idõ alatt elkapkodták.
Melyik online shopban?
Ijj.:/
Azt hiszem a kérdés el lett döntve.😊 18k-t egy kábelért soha nem fogok adni. Fõleg, hogy a neten 60dollár+pkért bármikor veszek. De én még ezt is sokallom. A nehezen szerzett kábelemet pedig nem fogom szétvagdalni.:] Az ebayen tényleg annyi egy kábel, de én egy online shopban mégis tudtam venni 50dollárért. Úgyhogy az lesz, hogy figyelgetem az ebay-t és veszek egy olyan átalakítót, amit belinkeltem.
Vannak olyan vga boxok amik képesek fogadni szinte mindent. Áruk sztem egy kicsit húzós és mivel a PC és monitor közé kell bekötni õket, a PC videokártyájának sávszélességét is limitálják - ami képcsöves monitornál nem elõny mert pl max 1280x1024 @ 75Hz megy így. Én sokáig gondolkodtam egy ijen vásárlásán végülis egy "gagyi" PCI buszos digitalizáló kártyát vettem, igaz tizedannyiért ^_^
Nem, sajnos a Progressive Scan-t maganak a jateknak kell tamogatnia!!! Az USA jatekok 30-40 szazaleka ilyen, sajnos a tobbi nem.

Hivatlaosan egyik PAL jatek sem tamogatja a Progressive Scan-t (helyette van pal60).

Persze atiraskor neha ottfelejtik es elo lehet csalni... de nagyon keves pal jatek mukodik igy tokeletesen, ha nem fagy ki, akkor grafikai hibas lesz... szoval szerintem nem alternativa... amiben viszon jo lehet egy modchip, hogy a chip menuje atalithato progressive scan modba, igy nem csak a jatek lathato pl. a monitoron, de a menu is... es ami hozza tartozik
Hat ha meglevo kabelt kell vga-va modositani, akkor 3,5e, de ha en adom a kabelt (uj!), akkor sajnos 18e. Hozzateszem, lehet, hogy a Revo is ugyanazt a kimenetet hasznalja es ujrainditja a gyartast a Nintendo (komponens, d-terminal)... lehet erdemes varni... sajnos mivel a kabel nem kaphato, csak ebayen es ott is a hasznaltak is 80-100 dollaert mennek el pk. nelkul.
Hát ja, 5-10k pk. nélkül egy ilyen. Viszont annyi elõnye van, hogy ezt máshoz is lehet használni. De még meggondolom, hogy mi legyen. Mindenesetre egy konkrét árat küldhetsz privátban.
Más. Arról nem hallottál esetleg, hogy valamelyik modchip tud-e olyat, hogy minden játékot 480p-ben tud futtatni? Mintha vhol olvastam volna ilyet, de most nem találom.
koryne
Ja, tényleg 😊 Nagyon benéztem vmit 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Egyben is érdekelne az egész Collector's Edition...The Legend Of Zelda: Collecto's Editions
Köszi
Megjelent, a The Legend of Zelda: Collector's Edition-on rajta van az Ocarina of Time-al együtt.
koryne
Tudtommal a Majora's Mask nem jelent meg GC-ra... Vagy lemaradtam valamirõl??? <#wow1>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sziasztok!
Megvételre keresek GameCube-ra Zelda Majora's Mask játékot. Ha van vkinek elfekvõben, vagy pénzhiány miatt megválna tõle, jelentkezzen e-mailen, megegyezünk!
[email protected]
Elõre is köszi
Nem tudom, mennyi egy ilyen... de minden konverzio minosegromlassal jar! De kicsit hazabeszelek, szoval olvass utanna... de egy biztos a legjobb minoseget akkor kapod, ha a gc-t es a vga monitort KOZVETLENUL kapcsolod ossze...

Egyebkent nem tudom mit kernek egy ilyener, de van egy erzesem, hogy 10e-tol kezdodik... es akkor mar nincs messze a gc vga kabeltol... nezz utana, ha ugy gondolod megtalalsz... 😊
Kábelt már vettem, aztán kicsit húzós lenne, ha vennék még 1-et, mert nem olcsó mulatság.😞
Viszont ha ilyesmit tudsz szerezni jó áron, akkor az érdekelne:

Én nem értek igazán ehhez, lesz egy ilyennel minõségromlás?
Az eredeti Nintendo komponens kábelt át lehet alakítani vga kábellé, így közvetlenül köthetõ monitorra. Pár hét múlva lesz eladó átalakított, ha érdekel...
Tud vki olyan cuccról, hogy jó minõségben a komponens jelet vga-ra konvertálja? Szóval vmi "Component-to-VGA" átalakító kellene. Mert végre sikerült szereznem kábelt, viszont néha a monitoron is használnám.
😊))
Ne kötekedj már 😊 most dreamcastozik a fiam+xboxozik.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Azt hittem családnak kell, hogy ne a Pana q-t használják! 😊)
Miért ne vált volna be? 😊 attól még pörgök dolgokon...Van egy Panaq-m is tudod, arra a kevés játszásra elég az nekem.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Eddig kerested, most árulod... 😊

Nem vált be?
csippelt GC valakinek? Xeno-s.

Megvan de nem eladó 😊

hát van ami taiwan-ba... és az nem Kina része! 😊 Persze bármikor megszállhatják... 😊

Egyébként a nintendo termékek nagyrésze japánba készül! 8-O
PÜ 😊

Mi NEM Kínában készül manapság?

Meg a fehér kinában készül... kicsivel igénytelenebb... imho
Nincs meg valakinek a The legend of zelda ocarina of time master quest?
Nem tud valaki GC nagylemezes tetõt értelmes áron?

Pl. a fehéren már biztos, hogy nincs digitális kimenet. A régebbieken még elõfordult.
meghogy ritkább a fehér. A legsûrûbb a lila. A bugyirózsaszín meg olyan kiba ritka hogy olyat még nem is láttam 😊

pl. a színe
krx
Az Ikaruga megléte nagyon dicséretes! Megvan itt valakinek? Igaz, hogy milyen idegölõ? 😊

egyébként mi a külömbség a fehér gc vogy a többi közt nekem fehér van
n64 a király meg az snes
játszani!!!!!!!!!!!
Sõt, egyúttal a Nes meg a Gameboy color utóda is 😄DD

testerlnx
ja, a gc utódja lesz. Gondolom ezt akartad kerdezni 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

"valaki meg tudná mondani, hogy a revolution uj nintendo?"
Ezzel mit is akarsz kérdezni? 😊

valaki meg tudná mondani, hogy a revolution uj nintendo?
vagytok még fenn?
Törölt felhasználó
jobb!😊
Atól függ, hogy mire szeretnéd?
jobba gamecube mint a ps2?
hi
köszi deep, köszi Toportyán nem vagyok pesti, de itt (ott) venném meg kéz alól, igaz inkább legális játékokkal etetném, de a srác azt mondja, hogy moddolt, de írott játéka nincs, ellenõrizni így nem tudjuk.... na mind1.....majd benézek, a szellõzõn 😊 mondjuk, nagy veszteni valóm nincs mert, kb olyan árban adja mintha gyári lenne 😊

Attól függ, mi van benne és hogy az hogy van berakva.

Ha bármelyik szellõzõ oldalról betekintve látsz led-et világítani, akkor van benne chip. Ha nem a normál boot képernyõ jelentkezik be, hanem valami "más", akkor is modolt. Aztán persze, lehet, hogy úgy van beállítva, hogy alapból az eredeti bios fusson. Ezt tesztelheted, hogy X, Y, B, A közül valamelyiket benyomva bekapcsoláskor nem jön-e be egy másik menü. A Xeno és a Dou Q-nak nincs menûje, de elvileg vannak led-ek, amik jelzik a meglétét.
A legbiztosabb: kinyitod! 😊

Ha bp.-i vagy, meg tudom neked nézni.