GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Sorry they are out of stock at this moment."
Sajnos az ebay-es árak alatt nem lehet már szerezni kábelt, hacsak nem ilyen óriási szerencsével, mint a lik-sang. 😞(
A goldenshop a tipikus honkongi igénytelenség, mint ez...:
KATT
33 dollár, de ha megrendeled, közlik, hogy nincs raktáron. Sajnos ilyen rendgeteg van és csak kevés a lik-sang típusú.
A másik meg már rosszul kezdõdik: hungary a listából ki sem választható, visa/master és paypal fizetésmód nincs és a választható posták is drágák, nem uszod meg annyiért mint egy lik-sang-es global priority-s postadíj.
Azért írtam mind a kettõnek, kiváncsi vagyok mit írnak vissza.
De már tudom! 😊
Engem ez érdekelne, nem az 50 dolláros, hanem ez, ahol bármikor lehet venni.
Azt hiszem a kérdés el lett döntve.😊 18k-t egy kábelért soha nem fogok adni. Fõleg, hogy a neten 60dollár+pkért bármikor veszek. De én még ezt is sokallom. A nehezen szerzett kábelemet pedig nem fogom szétvagdalni.:] Az ebayen tényleg annyi egy kábel, de én egy online shopban mégis tudtam venni 50dollárért. Úgyhogy az lesz, hogy figyelgetem az ebay-t és veszek egy olyan átalakítót, amit belinkeltem.
Hivatlaosan egyik PAL jatek sem tamogatja a Progressive Scan-t (helyette van pal60).
Persze atiraskor neha ottfelejtik es elo lehet csalni... de nagyon keves pal jatek mukodik igy tokeletesen, ha nem fagy ki, akkor grafikai hibas lesz... szoval szerintem nem alternativa... amiben viszon jo lehet egy modchip, hogy a chip menuje atalithato progressive scan modba, igy nem csak a jatek lathato pl. a monitoron, de a menu is... es ami hozza tartozik
Más. Arról nem hallottál esetleg, hogy valamelyik modchip tud-e olyat, hogy minden játékot 480p-ben tud futtatni? Mintha vhol olvastam volna ilyet, de most nem találom.
Köszi
Xbox Live gamertag: kilencnad
Megvételre keresek GameCube-ra Zelda Majora's Mask játékot. Ha van vkinek elfekvõben, vagy pénzhiány miatt megválna tõle, jelentkezzen e-mailen, megegyezünk!
[email protected]
Elõre is köszi
Egyebkent nem tudom mit kernek egy ilyener, de van egy erzesem, hogy 10e-tol kezdodik... es akkor mar nincs messze a gc vga kabeltol... nezz utana, ha ugy gondolod megtalalsz... 😊
Viszont ha ilyesmit tudsz szerezni jó áron, akkor az érdekelne:
Én nem értek igazán ehhez, lesz egy ilyennel minõségromlás?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nem vált be?
Egyébként a nintendo termékek nagyrésze japánba készül! 8-O
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ezzel mit is akarsz kérdezni? 😊
Atól függ, hogy mire szeretnéd?
Ha bármelyik szellõzõ oldalról betekintve látsz led-et világítani, akkor van benne chip. Ha nem a normál boot képernyõ jelentkezik be, hanem valami "más", akkor is modolt. Aztán persze, lehet, hogy úgy van beállítva, hogy alapból az eredeti bios fusson. Ezt tesztelheted, hogy X, Y, B, A közül valamelyiket benyomva bekapcsoláskor nem jön-e be egy másik menü. A Xeno és a Dou Q-nak nincs menûje, de elvileg vannak led-ek, amik jelzik a meglétét.
A legbiztosabb: kinyitod! 😊
Ha bp.-i vagy, meg tudom neked nézni.