GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
ABC sorrendbe kell õket rendezni, és kijön hogy cell
ez a jelszo

Amugy ilyen esetekben a www.gamefaqs.com a barátod. Gyorsabb, mint a fórum.
hi all!
vki segítsen ha tud!
resi 1et tolom és elakadtam.
2.lemez ahol röntgen képeket kell felrakni. ez meg is van de ennyi.
van ott egy számítógép amibe jelszót kér bizonyos ajtók nyitásához.
odáig vágom h JOHN és ADA. de aztán? mi van?
hlp me pls
guardian hero
Valami nekem is gyanús a Nintendo körül, mi a fenének hoznak ki egy Wii kontrollert a GC-hez? Fõleg, hogy korábbi hírek szerint eleve ez lett volna a terv új konzol helyett, csak a GC portjai nem tudtak elég gyorsan kommunikálni a mozgásszenzorok információinak a feldolgozásához. Itt valami nem stimmel.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Super Mario
Szerintem igen, aztán a WII-re összpontosítanak.

https://supermario4ever.wordpress.com

Nagyon impresszív!

Vajon az utolsó érdemes cím gc-re?

Remélem a Wii visszamenû kompatibilitása meghosszabítja a gamecube életciklusát. Bár érdekes modon nem nagyon említették ezt a tény az e3-as nity konferencián. Meg ez a két Zelda verzió is gyanus... reméljük a legjobbakat! 😊
Tobacco

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Mert biztos megvannak az eredeti lemezek is valahol a szekrény mélyén... ^_^
"biztonsagi masolatok" <#mf1>

4mb-as kartya, es nem 13 hanem 16 ures lemez, es a biztonsagi masolatok: Odama, NFS, Street race sindicate,F zero, true crime ny,batteliation,mario party 7,crazy taxi,tony hawk american wasteland,nicktoons united,call of duty 2 rainbow six,powerpuff girls
Memkártyát nem írtál...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ment privi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Volna egy Elado GC-m, Qoob csippelt, egy eredeti gamma, 7 biztonsagi masolat, es meg 13 traxdata biztonsagi masolatnak valo miniDVD, lila gep, egy kontrollerel, dobozzal... mindezert szeretnek kapni 20eFt erteku penzt 😉
Erdeklodoket varom privben , emailben (aribazsy-kukac-gmail-pont-com)
Jó állapotú Resident Evil Remake-t keresek megvételre.
Válaszokat privátba küldjétek.
Nekem már 1 funkció miatt pótolhatatlan: a cheat küódok. Mer' ügyetlen játékos vagyok ám 😊 és egy Pana Q nem is kaphat holmi vacak Viper-t.
Amúgy minimalista chipnek meg teljesen pozitívan ajánlom a xenogc-t is, ügyes kis holmi az is. Amelyik lemezre a Qoob azt mondta hogy tökéletes, a xeno is hibátlanul vitte.

Van mindegyik, írj.

És én is a qoob pro-t ajánlom!
Viper helyett jó alternatíva a Qoob pro, valamivel drágábban, de mindent tud. Vagy viper extreme, ami van új, bár olyannal még nem dolgoztam.

GraviGyerök
Viper chippet keresek megvételre!!!

KILLER2
Keresek jó állapotú Metroid Prime 2-t dobozzal és kézikönyvvel olcsón.

Töltsük le az internetet!

Törölt felhasználó
Eladók a következõ játékok:
Final Fantasy:CC
Resident Evil1
Killer7
TimeSplitters:Future Perfect
Az ajánlatokat privibe várom...
köszi, hasonlóra infót kaptam egy másik fórumon is !

Anubys
Sztem 123... Az én 1019-es utángyártottamra 64 mega van írva.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

a 8 Mb jelölésû "utángyártott" GC-s memokártyák hány blokkosak.... az 1019 -esnek felelnek meg ?

ja és továbbra is ELADÓ: eredeti karcmentes, Mario Kart: DD (gamecube) , német borítós, de angolul is fut, csere érdekel

Ok. Ha van kérdés, priviben is kérdezz nyugodtan, toportyánt dettó 😊

THX még nézelõdök mi mennyibe krül és milyen opciók vannak, amennyiben szükség lesz rá írok mindenképpen! Csak egyszerûen még sajna nem vagyok képbe NGC-nél mi hogyan mûködik 😊

Tudok ajánlani egy majdnemúj, gyöngy állapotú xenogc-chippes GC-t ha érdekel. Doboza, mindene megvan. Adok rá 3 hó garit is. Bacupom csak nagylemezen van, de a gép a gyári burkolattal van, ergo tetõcsere vagy kislemez használata szükséges. Irányára így 27 k.
Esetleg van egy gyári Nintendo memokártya is ha kellene. Doboz, tartozékok minden szép és hiánytalan. A gép kifogástalanul üzemel dre-mentesen MEGFELELÕ ÍRÓVAL ÉS LEMEZRE ÍRT nagylemezes backuppal.
Plíz PÜ ha érdekel.
Üdv Zoli

Köszi a gyors tippeket!

Joh's GC trackeren megprószálom megkeresni ezeket.
Ha van még vmi 5letetek honnan tudok még szerezni azt megköszönném!

A többiektõl is majd várnám akkor a kiegészítéseket 😊

THX még1szer

moon08
Any time
KILLER2
Köszi majd megpróbálom

moon08
Az arany kulcsot majd egy RECOVERI nevü varázslattal tudod helyre állítani.
De azt még nem állítodtad össze.
moon08
Menj a könyvtárba a baloldali knyveket nézd át,kapsz 1 kódot 3:33h.
Bemész a kishelységbe egyenesen tovább,a faliórán beállítod az idõt
3:33k,kinyílik a rejtett ajtóbemész szobába elkezded olvasni a könyvet!
Jó szórakozást!
KILLER2
Mivel nem túl nagy az angoltudásom és úgynézem, hogy ehez kéne ezért nem megy valami jól a játék. Keveset játszottam még vele, de már most az elején megakadtam. Mikor megpróbáltam kinyitni az aranykulccsal az ajtót és beletört semmit sem tudok csinálni. Járkátok a házban kattintgatok össze-vissza és érdekelne, hogy most akkor mi a fenét kéne csinálni.

moon08
hátha!
Mond!
KILLER2
Tud nekem segíteni valaki az Eternal Darkness Sanity's Requiemben?

moon08
Keresd Toporgyánt!
Játékok;RE0,RE4,STARFOX ADVENTURE,STARFOX ASSAULT,LUIGI MANSION,PIKMIN1&2
METROID1&2,KILLER7?,ZELDA,DONKIKONG JUNGLE BEAT,MARIO SUNSINE,
DIE HARD VENDETTA,ETERNAL DARKNESS
Egyenlõre ennyi,kiegészítések majd még jönnek!
hallow mindenki

Plizz segitsetek ps2 mellé gondoltam beújítok egy NGC-t.

Két dolog érdekelne, az egyik hogy hol találok némi infot hogy milyen chip kellene bele, a másik ami fontos lenne, hogy kérlek titeket ajánljatok erre a konzolra jó játékokat. Sajnos tényleg nagyon nem vagyok képbe hogy mik azok a játékok amiket ezen a platformon ki kell próbálni. (mint pl. ps2-nél a SOTC, DMC sorozat, GOW) Ilyesmikre gondolok GC-n a stílus pedig bármi lehet (még akár vmi zsír mario is😊

Elõre is köszi a segíytségeteket!

Üdv. suncee

baggins
Akkor vedd meg azt.

továbbra is eladó: eredeti karcmentes, Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut, csere érdekel! (2500 + pk)

KillYou
Hát akkor fish ajánlata klaszisokkal jóbbnak tünik.

http://www.agumi.hu/

baggins
Szörnyû dolgot kell mûvelnem: pénzügyi problémák miatt meg kell válnom szeretett Gamecubemtól! Szomorú szívvel hirdetem hát meg: 1.5 éves Nintendo Gamecube eladó, 2 irányítóval és 1 memo kártyával, hozzá 7 játék (MGS: Twin Snakes, Zelda kollekció, Metroid Prime, FF: Crystal Chronicles, Super Smash Bros. Melee, Pikmin), valamint a Mario Party 6 mikrofonnal, mellé 2 darab Gameboy Advance, összekötõ kábelek (a FF:CC multi módjához), a GBA-khoz nagyító, hálózati adapter, tok. Ez így 75 ezer forint egyben, külön nem eladó!
Akit érdekel, a [email protected] mailcímen megtalál.

KILLER2
Azt én is biróm. Kár, hoy csak egy irányítom van az XBOXomhoz, mert a soul calibur 2 arra van. Bár lehet, hogy beruhátok egyre. AMúgy mennyi most egy natúr lela GC kontroller?

koryne
Ha esetleg szerettek verekedni, akkor ajánlom a Soul Calibur II-t is! 😊 Én a barátomat nagyon szívesen tángálom el benne <#idiota>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Törölt felhasználó
Köszi, de tényleg nem az igazi, megvan a Time Splitters 3-is azt is lehet ketten nyomni, de nem tuti. A csajom az ilyen mászkálósakat szereti, meg hozzám is közelebb áll ez a stílus.
KILLER2
Az jó! bongeszo! a metroid Prime 2-t 4en is lehet játszani. Tudom, hogy az nem olyan amiet akarsz de lagább most jobban érzem magam, metr segítettem! 😊

1,5 hete vettem 8-ért.
Törölt felhasználó
Légyszi mondjatok nekem olyan játékokat amiket kettem lehet játszani és nem sportjáték. Fõleg Baldur's Gate, LOTR: Return of the King-hez hasonlóakat szeretnék!
Elõre is köszi!
KILLER2
Hát én 17ért 😊

7-9ezerért már láttam...

KILLER2
Mennyiért lehet legolcsóbban szerezni Metal Gear Solid: The Twin Snakes-t?

krx
Lehet, hogy születésnapomra meglepem magam egy GC-vel. Mondjuk Ikarugával... Éljen a Treasure!

eladó : Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut 😊, csere is érdekel !