7610
-
Toportyán #5486 :D -
#5485 ajanlagassad csak szepen az rw lemezek hasznalatat, aztan majd jonnek sorban sirva, hogy szar a gep -
Toportyán #5484 ? -
turho #5483 Mégegy személyes adalék: A legváltozatosabb márkájú lemezek zöme 2 hónaposan már nem ment vagy befagyott azok közül is, amik az írás napján mentek (lg 4163B író volt). -
#5482 "Próbáld meg, hátha eszi az rw-t is."
namost meg akarod olni szegenyt -
Toportyán #5481 Sok paramétertől függ a dolog! Itt szerintem arról van szó, hogy szerencséd van a gamecube-oddal, nem minden lézerdióda, optika sikerül azonos minőségben. Ettől még bőven lehet, hogy egy másik modosított gamecube-al el sem indul ugyanaz a lemez! :)
Próbáld meg, hátha eszi az rw-t is. -
turho #5480 Dettó, faytak, fele el sem indult, fej-potméter állása sem izgatta. QOOB PRO chip lemezanalizátora meg kb. azonnal hibákat dobott rá... -
#5479 Nemtudom, 3 isom volt, azokat kiirtam alcohollal 1-2x sebesseggel, azota azokkal semmi gond. De nemtud valaki valami jo (gyors) iso letoltooldalt (akar smsweb, a torrentet blokkolja a konyvtarban a tuzfal) nagyon kellene, akitol vettem, az adott hozza 20 jatekot, nagy resze multiplatform (ea, ubisoft), igy nem sokkal er tobbet mint egy vacak ps2. -
#5478 Tényleg szerencséfd lehettet: Lg-vel amikor irtam első gameket, HA elindultak,akkor játék közbe lefagytak...
de utána vettem egy NEC irot, és hopp..máris jobb-azota smemi gond.. -
Toportyán #5477 Örülök, hogy nem bántad meg! :) Nálam ment az iso stream is a lassú átvitellel, de attól félek nem is lesz jobb. Ez a cobra 2.0 tudtommal nem is "hivatalos" verzió. Remélem nem járunk úgy vele, mint a qoobteam-el, akik másfél éve dolgoznak az 1.4-es verzión! :)
Sajnos, ahogy a konzol, a gamecube scene is halott. A GCOS az egyedüli említésreméltó fejlesztés... :(( -
#5476 na skacok flasheltem a leakelt (meg erosen beta) 2.0as Cobrat az Extremeembe...
hehe brutalis lesz ez a 2.0... allati a snapshot save/restore... bar nekem a betabiossal meg az USB iso stream bugos volt, de nagyon varom mar a 2es veglegest... lehet tudni valamit a vegleges megjelenesrol???
(ugye-ugye Topi megiscsak joak dontes volt, hogy az extremet csinaltattam meg veled :P szerintem tokre megerte :P)
ha esetleg valaki meg nem sasolta a 2.0as ficsoroket(es kozel sem az osszes van bemutatva a kis videoban!!!)
>>>KATT a 2.0as Cobra bemutatora<<< -
Toportyán #5475 Áttételesen. Linux-on keresztül, lejátszó a magyar fejlesztésű mplayer. Keress erre rá: mfe-distro, ez egy mini linux és az mplayer, mellé rakod a file-t, amit le szeretnél játszani. kb. fél perc, amíg felboot-ol emlékeim szerint. Szép GUI és tényleg egész szépen játszik vissza. -
#5474 Mindegy hallottam hogy sok vele a gond, ezert vettem memorexet, Verbatimot, princot ezek jok voltak. Mindenesetre (lg irom van) az iras miatt izgultam a legjobban. Ja nem tudja valaki, hogy lehetne video lejatszasra birni a gamecubot (minidvdrol) nincs valami homebrew szoftvare? -
Toportyán #5473 Szerencséd volt, nem ez a jellemző. -
#5472 Az irashoz csak annyit hogy eddig akarmilyen minidvdvel probalkoztam, mind jo volt lg iroval. (bar lehet hogy csak szerencsem volt. -
Toportyán #5471 Ez okos politika, gratulálok hozzá! -
rnd #5470 Remélem türelmes vagy... lehet hogy pár nap, de az is lehet hogy néhány év lesz... -
Richard90 #5469 minek vegyk gamecube-ot, ha a wii-n is működnek a játékok...
én most már csak a törést várom -
Toportyán #5468 Egyébként, ahogy rnd is tanácsolja: miért nem veszel egy használt gamecube-ot? -
Toportyán #5467 Jelenleg(!!!) a Wii nincs feltörve, ergo nincs semmilyen módosítás, amivel a másolásvédelmet ki tudod kerülni. És a "feltörés" jellege majd eldönti, hogy kell-e hozzá modchip.
De az tény, hogy ismert hw, ezért talán könnyebb lesz feltörni, de ez akár hátrány is lehet, hiszen volt idő átgondolni és kijavítani a hibákat. -
rnd #5466 Kell... de csip az még nincs hozzá! Ha olyan nagyon akarsz játszani velük akkor ajánlom vedd meg őket, vagy vegyél egy csipelt gamecubőt ha mindenáron varezoni akarsz... (bár megvenni az eredeti játékot ócsóbb) -
#5465 Kelleni fog a csippelés. De majd 1 év múlva.
:D -
Richard90 #5464 valaki ha normálisan válaszolna, azt megköszönném
mert van egy pár játék, amivel szeretnék játszani (a wii visszafele is kompatibilis, csak zt nem tudom hogy kell-e csipeltetni) -
#5463 :DDDDD -
JiBBeRiSH #5462 Ezt a kérdésed gondold át...:D -
Richard90 #5461 ha én letöltök egy game cubos játáékot, és kiírom (jó minőségű íróval, jó minőségű lemezre) akkor működni fog a Wii-n? kell valami chippelés? -
#5460 Nyehhh...
Erős PC-m van, de ezen a kis kockán elképesztő a Rogue Squadron ill. a Resi.
Sok éve nem játszottam ilyen jókat.
:D -
#5459 már gondolom is meg magam ...... :-) -
Toportyán #5458 Szegény játékfejlesztők, ha realisztikus, akkor az a baj, ha cel shaded, akkor az a baj... :))) -
#5457 Elsőre csalódás a Twilight Princess :-(
Nem illik ez a realisztikus grafika a játékhoz......
remélem meggondolom magam -
#5456 Köszi, irtam is nekik mailt..:) -
#5455 Beléptem a klubba egy pár éves fáziskéséssel.
Vannak klasszikus, 2D-s mászka játékok a kockára?
Sonic és Megaman coll. megvan.
ARCADE autósban mit ajánlotok? (Sega Rally szerűre gondolok, semmi szimulátor :D)
Köszi! -
Toportyán #5454 Rendesek ezek a kínaiak... gondolták, hogy megkönnyítik a "csippelők" életét... :) -
player1 #5453 Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszod :) -
JiBBeRiSH #5452 Asszem ezek az újabbak (amin nincs digi csatlakozó) már Kínában készülnek és ott nem lehet kapni csak sima csavarhúzót.:) Lényeg, hogy nem vertek át szerintem. Vhol már olvastam, hogy sima csavar van az újabb kiadásokban. -
player1 #5451 Platinum, DOL-101-es, csak analóg AV out-os. -
JiBBeRiSH #5450 Fehér a cucc? -
player1 #5449 Gamecube szakik!
Azt olvastam, hogy a Gamecube felnyitásához speciális csavarhúzóra van szükség. Namost akár hogy nézem az én elvileg brand new cube-om alját, ebben bizony négy sima csillag fejű csavar lapul. Ez normális? Vagy átvertek a boltban és kaptam egy felújított Gamecubot? -
Toportyán #5448 A gamepark-ban árulták külön, legalábbis én személyesen láttam, ha jól emlékszem 2-3e körül.
Nem egy nagy élmény egyébként, én Odama-val probáltam, miközben irányítod a "játékteret", közben a csapataidnak adhatsz parancsot. Előre támadás, ilyesmik...
Támogatja úgye még az MP6, MP7 és a Karaoke Revolution Party és a GC Linux :) -
#5447 senkii... ¢_¢
-esteleg vkinek táncszőnyege van eladó? :DD