GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uhh...nem semmi. Monnyuk sokszor ne add neki 100 fok fölé, mert elpatkol ha anyagszerkezet-változás történik 😄
Én 30004-es nagy ps2-vel jártam így, de az nem volt szándékos 😄DD hõadatot sem tudok, ja de igen: homlokom 42 fok 😊 de túlélte.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Végre volt egy kis szabadidõm... szórakoztam kicsit. (Freeman: küldöm a kábelt! 😊)

Kipróbáltam, hûtés nélkül meddig bírja a gamecube (se borda, se semmi).

A legforróbb a Gecko (cpu), kb. 3 perc alatt megy fel 135-140 celsius fokra, amikor lekapcsolja a védelem a tápot (persze jóval elötte lefagy)! Zseniális kis szerkezet ez a kocka!

Gondoltam ezt a végtelen "hasznos" infót megosztom veletek! 😊
Super Mario
Én ezt egyáltalán nem így látom. Én az 1, 2, 3, 5, 6. résszel játszottam, és mindegyikben volt annyi újítás, hogy megérjen egy új részt, pláne a 6.

https://supermario4ever.wordpress.com

Eladó egy szép állapotú, fehér Gameboy Advance+akkumulátor pack töltõvel. Dobozos, megkímélt. Semmi elemfedél-baj meg ilyenek, vigyázva lett rá. Mellé egy Metroid Fusion eredeti játékkazetta, szintén dobozos. Aki elviszi, annak bonusban egy enyhén karcos, de tökéletesen használható állapitú nagyítós frontvilágítást adok. És: egy GC-GBA linkkábelt.
Induló ár: 10 k egyben.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Beast Machine
A Mario Partyktól nekem már herótom van.. a legjobb akkor is a 2-es volt, N64-re!!!! a Többinek meg nagyon rókabõr szaga van, ha értitek...

...vágod?

és persze:
Tales of Symphonia
Baten Kaitos
Fire Emblem
Chibi-robo
Pikmin 1-2
Luigi's Mansion

társaság esetén:
Mario Party 5-6-7
Super Monkey Ball 1-2
Mario Kart DD
Kirby Air Ride
Beast Machine
Super Smash Bros. Melee
Starfox Adventures
Doshin The Giant

...vágod?

Irigyellek 😄

deep
Ha szar, nem veszem meg😄
Tökéletes állapotú😊
És milyen állapotú?

deep
Ahogy vesszük😄
Egy használt, 3 éves játékért ritkán kérnek ennyit😄
Az nagyon jó ár 😄D

deep
7500😄DD
Huh, ez nem semmi. ÁRa mennyi volt?

deep
Aproneten hirdetett egy srác, de csak annyit, hogy vannak eladó játékai. Rákérdeztem, volt neki😄
Hol tudtad megszerezni?

deep
A resi2-t ma szereztem be több hónapnyi kajtatás után. Nem volt egyszerû...
deep
Az 1 totál eltérõ mint más platformokon!!!Ki ne hagyd!
Star Wars Rogue Squadron 2-3 alap.
Iwant2Belive
az 1-2-3-Code Veronicat végigvittem párszor de azért kösz. Még jó hogy nem vagy fanatikus xD

Ja mégvalami. Starwars game?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

mb66
a Re sorozaton kívül még
Metroid Prime 1-2
Mario Sunshine
Starfox Adventures
Eternal Darkness
Legend of Zelda: Wind Waker
így elsõkörben, hirtelen

www.hordamusic.hu

Kaplan
Szánalmas vagy!!! 😄DDDDDD😉
Nekem ebbõl kettõ hiányzik 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
Hát mondjuk ezeket:
Iwant2Belive
Üdv mindenkinek. Tudnátok ajánlani pár játékot amit mindenképp érdemes beszerezni GC-re? Úgy döntöttem veszek egyet a leendö Nextgen konzolom elött/mellé és nem igazán ismerem a Kocka játékokat. Ami mindenképp érdekelne, autós, RPG, valami horror-akció, meg 1-2 eredeti játék amik ezt a fasza kis konzolt egyedivé teszik. köszi<#taps>

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

És még van egy GC-hez használható kormányom is? ajánlatok?

Nem, egy fifa 2003 van még, azt is lehet eladom.

Neked mennyit érne meg?

KILLER2
Mennyiért adnád?

Töltsük le az internetet!

RPG-t nem kaptál?😄

Amúgy a helyedben az MGS topikokban kérdezõsködnék, mert ott sok a fanatikus gyûjtõ.
Ma kaptam egy használt MGS: The Twin Snakes GC játékot. Mivel nem tetszik, ezért lehet eladnám. PAL, angol. Mivel használt, így a lemezeken van némi karc, de szerintem nem lesz gond vele. Ki mennyit ajánlana érte?

Nah, akinek kell Component kábel, az nézzen el a www.play-asia.com -ra. 50 dollár. Az imént érkezett.:]
Super Mario
AZt tudom, valami 15000 körül. Nem vagyok benne, mert nem támogatom.

Ez érdekel lehet a héten még!

és hol tudom chippelteni?? és mennyi a chippeltetés??

Super Mario
Ha csippelteted a gépet, akkor igen.

hello nem tudjátok lehetség lenne az ha vennék a gamecube-hoz olyan mini dvd-t aztán kiírnám a játékokat az ugy mûködne??

Kaplan
Szia, sajnos ezek már elkeltek. Ellenben van egy : Eternal Darkness Sanyti's Requiem - 3kért. Állapota tökéletes.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Beáraznád õket?

Állapotuk milyen?

Anna
Keresek gamecube-ot, ha van eladó, dobj meg egy privivel. Köszi 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

Kaplan
Eladó Gamecubra:

-killer7 - 3,000Ft
-Viewtiful Joe 2 - 3,000Ft

Törölt felhasználó
Eladnám a következõ Gamecube játékaimat:
Final Fantasy: Christal Chronicle
Super MArio Sunshine
Metroid Prime
Star Wars: Rouge Leader
Time Splitters3
Wiewtiful Joe 2
Killer 7
Wave Race
Mindegyik nagyon szép, újszerû állapotban van!
deep
Ez lesz igen😄 Köcce
Az zíbéjen találsz ezer meg egyet potom 21 fontért (használtan találhacc sztem ócsóbbat is), vagy play.com 15 fontért...
deep
Najó nem mindegy😄
CHEAPBOY
hát az a kötsöge😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Lammer
LÖL!!!
eretnek!!!!!444!444nee!gg!44z!gz!44!!4gz!n3+34G <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
Nekem mindegy mire, de kell😄
CHEAPBOY
szóval kocára kell😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

deep
Nincs valami tippetek, honnan lehetne beszerezni a Resident 2-t? Már csak ez hiányzik a gyüjteménybõl😊
mb66
"Vajon az utolsó érdemes cím gc-re?"

Azért jön még egy Super Paper Mario, ami sztem nagyon jónak ígérkezik, klasszikus játékmenet a Paper univerzumban. Állat!

www.hordamusic.hu