7610
-
#5527 Üdv, chippelt gamecube-ot vennék ajánlatokat privibe küldjetek. Köszi -
#5526 nah, sikerült kiírni a Zeldát (daemon toolsos módszer rullah), be is jött a menüválasztó (örültem mint a majom a dikknek), viszont utána se kép se hang... :( :( :( -
#5525 a hw azonosság nem sokat ér. Nem is azonos (főleg az irányítás miaat is sokba kerülne gcre éátírni, viszont a wii miatt is kicsit megnőtt a gc kereslete is. -
#5524 Nem lehet, sztem tuti. Márcsak a hw azonosság miatt is. -
#5523 miota megjelent a wii eleg sok kockat adtak el. (gamesales.com) tehat lehet hogy kockara meg par evig lesznek jatekok. -
#5522 A zelda collectors edition szerintem nem jó én sem tudtam sehogy kiírni jól. Nekem ugyan kiírta de nem ment. Mondjuk a fileméret már árulkodó.
-
#5521 nah, azt megpróbálom.
amúgy kisebb mint egy átlagos cubefile - olyan 1,2Gbyte körül van. -
#5520 Mountold Daemonnal és CD copy esetleg... -
Toportyán #5519 Mekkora a file mérete?
Scene release? -
#5518 .iso a kiterjesztése természetesen, háhá ennyire nem vagyok béndzsa :)
A CloneDVD pl ezzel a hibaüzivel száll el: DVDWriter 0
A nero pedig eképp: A megadott blokk méret nem felel meg a CDképhossznak. A blokk méret valszeg hibás.
nah, ezzel mit kezdjek? :) -
Toportyán #5517 ha .gcm a kiterjesztése, nevezd át .iso-ra -
#5516 mi a kiterjesztése?
:PPPP -
#5515 SOS!
(eredetifanok ne nézzék)
Letöltöttem a Zelda Collector Edition-t, de az iso-t valamiért nem veszi tudomásul egyetlen cédéíró program se. megpróbáltam lefuttatni Dolphinnal - semmi baja. Please valaki adjon valami tippet hogy mi lehet a bibi! (megoldással karöltve :) köszi! -
#5514 hat nem valoban... hanem >>>IDE<<< -
player1 #5513 Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb topik, de lenne egy vadi új Action Replay MAX-em eladó. 1.20-as, Wii kompatibilis, Freeloaderes, 4megás memóriakártyás.
Ha valakit érdekel jelezze! -
spiercell #5512 Mennyiért chipeltetnek kockát? Körülbelül? És biztos, hogy minden játék menni fog? Főként a Resident Evilek miatt lenne fontos a Gamecube! -
BigLuke #5511 Hali!
Tudtok esetleg vkit (Toportyánon kívűl), aki tud GC-t chippelni?thx -
#5510 Nem mert az összes -r es hiba nélkül ment. Rw-t csak kíváncsiságból vettem. -
JiBBeRiSH #5509 Még költs egy kis pénzt, aztán lehet kiderül, hogy olcsóbb lett volna eredetit venni.:D -
#5508 Vettem egy mínuszös verbatimot rw, elindult de mindig lefagy (a lemez nem olvasható) a -r el nincs gond lg íróval. -
#5507 Jók lesznek majd a Yamadába... -
#5506 :P -
Toportyán #5505 Nagyon ritka esetben mennek az rw-k gamecube-ban, de van rá esély. Azért milliókat ne ölj rw lemezekbe! :) -
#5504 kösz
próba megvolt már, de +RW nem megy (tdk, verba)
Most veszek vagy 5 féle mínuszost. -
Toportyán #5503 nem
puding próbája... -
#5502 Szerintem az olvasófejet inkább a szennyeződések károsítják az ilyen dolgok nem hiszem. -
#5501 +RW ill. -RW károsíthatja az olasófejet?
+ vagy - amit jobban szeret a gép (sima ill. RW is a kérdés)?
Köszi! -
#5500 Próbálj venni ps2 höz ha lehet rgb kábelt. Ott a szín máshogy megy. -
#5498 Jó működik és színes meg minden, de mintha mégsem lenne így olyan jó a képminőség mint a palos cuccoknál, de azért nem vészes (talán csak kisebb a felbontás), viszont jó a grafika. -
Toportyán #5497 Nem baj, de azért szivesen. -
#5496 Ezt nem értem,de majd meglátom. -
Toportyán #5495 Nem lesz gond, ha a tv scart csatlakozója teljes rgb bekötésű, ergo a színinformáció kódolatlanul megy. -
#5494 Ugye ha palos gamecubet rgb kábellel kötöm tvhez, és (most töltöm az ntsc-s zelda tp-t) ntsc játékot teszek bele az színes lesz? -
#5493 sokkal
viszont figyelni kell az arányra -
#5492 A gctrackerről milyen sebességgel jönnek az isok? Gyorsabban mint azok a torrentek amit a torrentreactoron találtam? -
#5491 Nem MMC hanem MCC, Mitsubishi Chemical Corp.
:D
bocs -
#5490 MMC, TTG02 vagy TY -
Toportyán #5489 ha kell, van ritekg04, nyomtatható tetejű
az, hogy verba, tdk sokat nem mond... médiakód
http://gamecube.nqtnews.com/ -
rnd #5488 Az enyém meg viszi az RW-t is bibibiiii...
Mijen "kár" hogy megveszem az eredeti játékokat ~_~ -
#5487 Nah, 1 hét után sikerált végre regelni a gctrackerre.
Íííírdatlan...
Enyém nem viszi az RW-t.
Viszont Ritek lemezt nem is próbálok (G05 hírhedten szar volt, G04-et meg minden sarki boltban is kapni, persze szart.)
+os Verba vagy TDK.