7610
-
#5567 Hát én már le is teszteltem a saját Zelda-m :) Legalább lesz mit játszanom szünetben, de van még egy-két dolog amit nem szeretnék hanyagolni. Sőt kifejezetten fontosabb mint a játék :) -
#5566 meglesz de szenteste inkabb massal foglalkoznek -
Toportyán #5565 Áldott és szeretetteljes Karácsonyt (és gamecube játékokban gazdag szentestét) kívánok mindenkinek! -
kocsis9 #5564 Köszi az infót, mégis jó lesz a karácsony. Az este elég zabos voltam, hogy engem leráztak.
A Camponában is van, ha még érdekel valakit.
Kellemes ünnepeket mindenkinek -
#5563 hmmm énis USA verziót vásároltam a Downloads Recordstól de nekem a CloneDVD menten felismerte... próbáld meg ezzel, de az is lehet hogy fájlod sérült meg(bár nemhiszem).
Boldog karajcsont for evriván! -
apafi #5562 Help! Leszedtem a Twilight Princess usa verzióját /ez jött le a leggyorsabban/. Le is jött szépen, kibontva pont 1.459.978.240 byte. átalakítva iso-vá az iso_buster nem tudja olvasi. Minhtha nem is iso lenne. Daemonnal mountolva a dolphin sem kezeli. Mi lehet a gond? -
kocsis9 #5561 Most már látom, pedig a boltban mondták. Az oldalukon sincs fenn cube-hoz egy játék se. A vicc az egészben az, hogy már egy hete keresem a játékot. -
#5560 Akkor akik mondták, rosszul tudták :) -
#5559 Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Harmad×.:) -
kocsis9 #5558 Az 576 nem árul gc-re játékot. Nekem ezt mondták. -
#5557 gc-re mivel ez gc-s topic meg tudom h ő gcre vette :D -
kocsis9 #5556 WII-re vagy GC-re? -
#5555 Ingyen reklám : Az Europark-i 576-ban van még három Twilight Princess, és a Duna Ház-i 576-ban pedig négy. Ha esetleg kell valakinek ;) -
turho #5554 Sajna nincs.... -
#5553 olyan proci akkorsincs :P
tehat neked egy 3000+os procid van amit huzol :P -
#5552 Van még okosított gép a tarsolyodban? Havernak kellene egy, mert beleesett. -
#5551 3000+os van felhúzva, 2450Mhz-re. -
turho #5550 Én itt adtam el egy ilyen gépemet nyár végén vagy ősszel (nem mintha nem lenne mindegy ha működik) -
#5549 "3900+" ilyen proci nincs is :P
hehe eros a geped? ha majd superpiben a prociddal 28 ala mesz, akkor mar nem is lesz olyan rossz :P -
#5548 Lehet még az én gépemet is te csináltad anno. Gyöngyházfehér Xeno-s. Akitől vettem, azt mondta SG-ről valaki csipelte. -
#5547 Vad PC-s vagyok, és elég erős a gépem (AMD 3900+/7900GS), de 2 hete csak GC-zem. K*vajó!
:D -
turho #5546 Nemnem, információt osztottunk meg. -
#5545 Persze én is a Gold-ra gondoltam. Nekem PIO108-as van, 120-ból 120 jó lett, 6x -osan a lenti 3 féle lemezből.
Most jól szétoffoltunk. :) -
turho #5544 A Silver Ricoh pluszos nem 100 %, a Ricoh gold pluszos az viszont Best. Pio 109 és 111. Kedvencem a Ridata 8x pluszos silver tetejű, 100 lemezből 100 ok. -
#5543 Ja, Ricoh a legjobbabb.
:) -
turho #5542 A mélylila Ritek hordozók elég allrounder lemezek. Tudja a tököm miért nem jók a másfajták annyira :DDDD (tényleg hülye a kérdés).
Ricoh pluszos 8x gold is nagyon jó (nálam). -
#5541 Annyira mondogatjátok a Riteket.
Miért nem jobb a TDK, Verba, Ricoh? Mert egy 20-assal drágább? -
#5540 Van egy SNES-es is, az iso. Ergo írható és fut. Megnézem.
:)
Retróznék egyet. Egy hetet. :D -
turho #5539 Egyetlen régiós apró tapasztalat: Néhány JAPÁN játék a háttérben szemrebbenés nélkül leformázza a memóriakártyát :D -
turho #5538 Ajánlhatom mellé a PLUSZOS ritek lemezeket? :) -
turho #5537 DuoQ és XenoGC chipekhez olyan legyártott emulátorlemezeket kell tölteni, amelyeket kifejezetten hozzáigazítottak az "alap" chipekhez. Qoob-on (netalántán Viper) fut csak valószínűleg amiről írsz. -
#5536 Van egy Megadrive emulátorom a kockára, .dol a kiterjesztése. Mellette 2 könyvtárban vannak a romok ill. valami gcos bios.
Ezt ugye hiába írnám ki, nem menne lemezről? Xeno... -
apafi #5535 Thx. -
Toportyán #5534 Szívesen! Normálisan nem, japán japánt, amerikai amerikait, európai európait játszik csak le. Ezt hw (usa-jap) és sw (freeloader, softmodok) módszerekkel ki lehet játszani, de ha te írott lemezt le tudsz játszani, akkor a régió sem lesz probléma...
4x-es, lemez lezárva -
apafi #5533 Köszi,ez gyors volt. Én csak az elsővel találkoztam. Mivel CC ügyben eléggé zöld vagyok, azt megkérdem, hogy egy adott gép bármilyen régiójú lemezt lejátsz?
Az írással kapcsolatban még; írási sebesség? -
Toportyán #5532 Ezzel semmit nem segítettél... Milyen nevet látsz az nfo file-ban? Nomis? Eurocube? Ha nem scene release, akkor lehet, hogy az iso szar...
A file méretének 1.459.978.240 byte hosszúnak kell lennie! (Persze ha nem ennyi, akkor még működhet, de célszerű ha ez a méret). -
Toportyán #5531 Már kijött mind a három régióban:
The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess_JAP_NGC-STINKYCUBE
The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess_USA_NGC-STARCUBE
The.Legend.of.Zelda.Twilight.Princess.PAL.MULTI5.NGC-DRabbits
Pioneer v. Nec-et ajánlom, ritekg04-es lemezre és pl. Nero 6 -
#5530 hát a Collector-t (tartalmazza a Majora's Maskot, az Ocarina of Time-ot, meg a 2 elsőt. Down c. csapat csinálta a fájl mérete kb 1,2 GB
A Twilight már vagy 1 hete fentvan isohunt-on angolul, nyomatom is ezerrel. Nagyon klafa kis játék. -
apafi #5529 Én is a legújabb Zeldát /Twilight Princess/ keresgéltem. Megvan torrenteken, vagy le lehet tölteni donkey-val, de csak japánul. Ha jól emléxem 1,36 giga. Állítólag angulul még nincs meg iso-ban. Ki milyen íróval, milyen progival, milyen anyagra ír? -
Toportyán #5528 Melyik Zeldát írod? Milyen csapattol van? Milyen név van az nfo-ban?
A file mérete? Mivel írod? Mire írod? stb...