GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Ez de sz*r... Pár napja még volt... :o
Mindegy, én megvettem, a Mammut2-ben.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ha így írod be, akkor vmi félkész oldal elõjön, de nem úgy tûnik, hogy be akarnák fejezni.
http://www.576.hu/aruhaz_platform.php?id=4
Az új 576 onlineshop honlapján már nincs is GC menüpont 😞
Super Mario
Hol van a GC játékok listája? Az új honlapon nincs GC és X játék lista.

https://supermario4ever.wordpress.com

Anubys
Killer 7 2500 ft az 576-ban! Kötelezõ játék!!! 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Csak jól ismerem...
Akkor csak Tas lehetsz 😄

A Ps2 hw olcsó, szerintem nem túl igényes kivitel... ellentétben a Nintendo konzol iszonyat minõségi darab, nagyon kitalált, jól összerakott kis szerkezet.

Persze a Nintendo is képes igénytelenségre... bongo... de ez személyes vélemény 😊
És a japán veriókból is legjobb tudomásom szerint az Animal Forest e+ verzió használja csak. Egyébként Japánban sem került kereskedelmi forgaloma, Nintendotól lehetett rendelni közvetlenül.

Igazából, ha használni akarja az ember, akkor módosított (vagy AR) gc esetén van haszna, mert futathatsz róla programokat, betölthetsz róla nes, snes rom-okat, alternatív bios-t... stb.

1019-es nem feltétlen lesz elég! 😊) Mert a fileok száma maximalizálva van, ha mondjuk 127 3 blokkos mentésed van rajta, akkor többet már nem tudsz rá menteni, pedig a kártya messze nincs még tele! 😄 Na csak "kötözködöm"...

Amerikában jött csak ki, mert ott népszerûek a nagy blokkos, "szezon" mentésû sportjátékok, amik zabálják a blokkokat.
Tudom! ;D
Nem egyszerû, de tudom, hogy keresed, szóval rajta vagyok az ügyön!
Csak Animal Crossing és csak japán verzió...
Azzal az SD adapterrel én is szemeztem, hogy majd használom memó kártya helyett. De jól tudom, hogy ez csak az Animal Crossinghoz jó és menteni nem lehet rá?
A memkártyám nekem is 1019-es. Szerintem mindenhez elég lesz.:]

A múlt héten amúgy vettem egy PS2-õt, de a GC után elég csalódás volt. A design messzirõl jól néz ki, de használva már elég gáznak tûnik. Elég lazán csatlakoznak a joyok, memkártyák. Kicsit lötyög az a rész, ahova a tápkábelt dugod stb. Aztán egyelõre a játékok sem nyûgöztek le. Mondjuk lehet azért, mert nincs még hozzá igazán szép, viszont GC-re csak a minõségi játékokat gyûjtöm.😊
1019 kártyám nekem is van 😄

Törölt felhasználó
Ez igen! Ez már valami! <#csodalk><#wilting> <#pias>
Tegyél fel képeket mindenrõl légyszi!!!!!
deep
Errõl jut eszembe mester, ha az ember fia szeretne egy ilyen biohazard collectiont, van esélye?😊
Hát én többek között ezeket a "frincfrancokat" gyûjtõm.

Csak néhány hw, ami csak Japánban jött ki:

- SD Card Adapter
- Panasoni Q + GB Player
- limitált controllerek: mario, luigi, wario, club nintendo, club nintendo wireless, Gundam wireless (1000 db) + emerald green
- Spice orange gc + az összes létezõ GB Player szín (kék, ezüst, orange)

Limitált konzolok: Tales of Symphonia, Gundam, FF:CC (150 db), Toy R us arany színû gc, Metal Gear Solid GC, Hanshin Tiger GC

Aztán persze vannak hivatalos licensz érdekességek: ASCII keyboard, Sammy keyboard... hori tematikus memóriakártyák

És akkor ezek csak a hw-k!

Ott a rengeteg sw limitált kiadás is, pl. Biohazard Collector's Edition...

Ezeket pedig nem használni akarom, ezek gyûjtemény darabok, ki se bontom õket... 😊) szóval nem baj, ha ben tud az emberfia japánul

Azért amerikába is jött ki érdekesség, pl. 1019-es memkártya, meghát ott is rengeteg spéci sw, de a pal régiok nem bõvelkednek extrákban... sajnos
Jah, néhány fotót bedobhatnál ide a különlegesebb dolgaidról.😊
Ehhh... ez nagyon építõ jellegû volt ^_^
Most akkor már tudok mindent ;-P
deep
Mert azokról nem is tudsz, amik csak ott jöttek ki😊
A limitált kiadású frincfrancokon kívül (márió piros konroller meg hasonlók) meg pár játékon kívül (amibõl egy kukkot se értenék) nekem semmi nem ugrik be ami csak japánba jött ki.
Több oka van, amibõl az egyiket Deep már említette. 😊

De más oka is van: rengeteg dolog van, amit csak itt jelent meg, sokkal igényesebb csomagolások, kompakt kivítel (japánok mániája) és hát a limitált kiadások szintén csak japánban jelentek meg...

egy szó mint száz, ha videojáték gyûjtés... akkor japán... legalábbis nálam 😊)
deep
Mert japánból származik a GC😄
Ööö... én igazából asse tom hogy miért jó a japán régiós cuccokat gyüjteni... o_O és akkor USA miért nem? O_O
Ott a pont! 😊

De maradok a japán/eu régiónál... hacsak nincs a másik kettõben ott valami limitált dolog... 😊
Asse gyenge... de... akkor az ausztrál verziót is beszerzed? o_O
Na és aki eredeti Nintendo tápot importál japánból, hogy teljes legyen a japán kiegészítõk gyûjteménye?! 😊)
Tom... ;-P
😄 ehh, ez már durva. Ennyire azért nem vagyok fanatikus.
Én is azt hittem hogy van már mindenem, de most a GB Player miatt vettem egy e-Reader-t és most költhetek a kártyákra ;-D Asszem orvoshoz kéne fordulnom... ^_^
Sajnos csak egy db, azt is bécsbõl, miután közölték a Sony márkaboltban is, hogy van rgb kábel, ami 2e... nem véletlenül 😊

De GC-hez minden van 😄

PS2-höz kábeleid nincsenek?😊 Mármin eredet Sony. GC-hez már szinte mindenem van.
Ha kell valakinek komponens kábel gc-hez, csak szóljon...
Most jött:
Lik-Sang.com
The following items are available or back in stock:
NGC GameCube Component Cable - Nintendo

Viszont enyhén húzós lett az ára.:]
NeoMaN
Gamecube-t vennék reális áron.

privi jöhet

http://www.youtube.com/watch?v=LgQvfqhHDKE&search=cobra%202.0
Hátha valakit érdekel, kijött a nem végleges cobra 2.0-ás bios viper gc extreme-hez, egész jól megy rajta usb keresztül az iso stream, lassúnak persze nagyon lassú, de jobb mint a semmi és egyszerû
Egy kis segítség kellene,a GC-om már elég nehezen olvassa be a disc-eket,gondolom a lencsét ki kellene cserélni. Azt szeretném kérdezni hogyha vennék olyan lencsét ami mini disceket olvas be, az jó lenne,vagy külön speciális GC olvasó lencse kell hozzá? vagy esetleg tudtok ajánlani olyan szervízet Pesten ahol nem vágnak át nagyon?
www.console.at

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

jaaj bocs... nem írtam köszi, de nem kell a GC memkartya!! bocs!

Én is ezt hittem, de néha mégsem jön össze neki.
Azóta használom a .co.uk, .de meg .it keresõit külön-külön. :-\
Mondjatok már jó coop játékokat GC-re!
Nekem a Resi: Code Vera x Gamecube-ben is volt VIP kártya 😛, és nem csak a Resi 0-ból, hanem a Code Vera X-bõl is van player's choice.

Az ebay-nél pedig mind1, melyiket nézed, az international listázásnál mindegyiket megjeleníti, akármelyik ebay-t is használod. Btw tényleg 20 font körül vannak újonnan postával - de még mindig olcsóbb, mintha itthon venném meg... 😛

Powned by Phazon...

A Symphoniát a Nintendo adta ki, a RE4 meg valszeg a limitált kocka miatt kapott külön Nintendo-s figyelmet. De... kis kisiklásoktól eltekintve: piros "Nintendo seal of Quality" = VIP kártya, a többi meg nem...
Bontatlan Maxplay memory card eladó GC-hez. Duplakapacitású, 8 mb, 123 blokk. 4 k. plíz PÜ.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

VIP kártya másban is van. Speciel az én RE4-emben is volt, meg Tales of Symphoniámban stb.
Ha ilyen nagy gyüjtõ vagy akkor azt is tudnod kéne hogy Nintendo VIP kártya csak és kizárólag Nintendo kiadású játékokban van, a RE pedig Capcom gém... ;-P
RE Zero pedig nem players choice-ba 10 fölött fog fájni...
Leginkább az olasz ebay-t nézd, onnan sok cucc bukkan még elõ fóliásan.
A többi rész fellelése fóliásan kábé 3 percig tart, 20 angol fontért MINDEGYIKET lehet rendelni azonnal. Szal nem nagy kunszt. És tudomásom szerint a RE0 az egyetlen RE amibõl players choice kiadás is van.
Átlag 8K körül voltak - ennyiért mennek mostanság is, csak nehéz belõlük eredetit találni, mindenhol csak fóliás player's choice van, az meg egy gyûjtõnek ugye nem fekszik.

Nekem is elég a karcmentes, hibátlan nemfóliás, de általában szeretem, ha az a game szûz belülrõl is - benne van a VIP card nem gyûrött a kézikönyve, meg minden... gyûjtõi ártalom ez 😊

Powned by Phazon...