GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, én megvettem, a Mammut2-ben.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://www.576.hu/aruhaz_platform.php?id=4
https://supermario4ever.wordpress.com
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Persze a Nintendo is képes igénytelenségre... bongo... de ez személyes vélemény 😊
Igazából, ha használni akarja az ember, akkor módosított (vagy AR) gc esetén van haszna, mert futathatsz róla programokat, betölthetsz róla nes, snes rom-okat, alternatív bios-t... stb.
1019-es nem feltétlen lesz elég! 😊) Mert a fileok száma maximalizálva van, ha mondjuk 127 3 blokkos mentésed van rajta, akkor többet már nem tudsz rá menteni, pedig a kártya messze nincs még tele! 😄 Na csak "kötözködöm"...
Amerikában jött csak ki, mert ott népszerûek a nagy blokkos, "szezon" mentésû sportjátékok, amik zabálják a blokkokat.
A memkártyám nekem is 1019-es. Szerintem mindenhez elég lesz.:]
A múlt héten amúgy vettem egy PS2-õt, de a GC után elég csalódás volt. A design messzirõl jól néz ki, de használva már elég gáznak tûnik. Elég lazán csatlakoznak a joyok, memkártyák. Kicsit lötyög az a rész, ahova a tápkábelt dugod stb. Aztán egyelõre a játékok sem nyûgöztek le. Mondjuk lehet azért, mert nincs még hozzá igazán szép, viszont GC-re csak a minõségi játékokat gyûjtöm.😊
Tegyél fel képeket mindenrõl légyszi!!!!!

Csak néhány hw, ami csak Japánban jött ki:
- SD Card Adapter
- Panasoni Q + GB Player
- limitált controllerek: mario, luigi, wario, club nintendo, club nintendo wireless, Gundam wireless (1000 db) + emerald green
- Spice orange gc + az összes létezõ GB Player szín (kék, ezüst, orange)
Limitált konzolok: Tales of Symphonia, Gundam, FF:CC (150 db), Toy R us arany színû gc, Metal Gear Solid GC, Hanshin Tiger GC
Aztán persze vannak hivatalos licensz érdekességek: ASCII keyboard, Sammy keyboard... hori tematikus memóriakártyák
És akkor ezek csak a hw-k!
Ott a rengeteg sw limitált kiadás is, pl. Biohazard Collector's Edition...
Ezeket pedig nem használni akarom, ezek gyûjtemény darabok, ki se bontom õket... 😊) szóval nem baj, ha ben tud az emberfia japánul
Azért amerikába is jött ki érdekesség, pl. 1019-es memkártya, meghát ott is rengeteg spéci sw, de a pal régiok nem bõvelkednek extrákban... sajnos
Most akkor már tudok mindent ;-P
De más oka is van: rengeteg dolog van, amit csak itt jelent meg, sokkal igényesebb csomagolások, kompakt kivítel (japánok mániája) és hát a limitált kiadások szintén csak japánban jelentek meg...
egy szó mint száz, ha videojáték gyûjtés... akkor japán... legalábbis nálam 😊)
De maradok a japán/eu régiónál... hacsak nincs a másik kettõben ott valami limitált dolog... 😊
De GC-hez minden van 😄
Lik-Sang.com
The following items are available or back in stock:
NGC GameCube Component Cable - Nintendo
Viszont enyhén húzós lett az ára.:]
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Azóta használom a .co.uk, .de meg .it keresõit külön-külön. :-\
Az ebay-nél pedig mind1, melyiket nézed, az international listázásnál mindegyiket megjeleníti, akármelyik ebay-t is használod. Btw tényleg 20 font körül vannak újonnan postával - de még mindig olcsóbb, mintha itthon venném meg... 😛
Powned by Phazon...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
RE Zero pedig nem players choice-ba 10 fölött fog fájni...
Leginkább az olasz ebay-t nézd, onnan sok cucc bukkan még elõ fóliásan.
A többi rész fellelése fóliásan kábé 3 percig tart, 20 angol fontért MINDEGYIKET lehet rendelni azonnal. Szal nem nagy kunszt. És tudomásom szerint a RE0 az egyetlen RE amibõl players choice kiadás is van.
Nekem is elég a karcmentes, hibátlan nemfóliás, de általában szeretem, ha az a game szûz belülrõl is - benne van a VIP card nem gyûrött a kézikönyve, meg minden... gyûjtõi ártalom ez 😊
Powned by Phazon...