7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• koryne
    Tessék, itt nézz körül. a gugli jó barát, ajánlom az alkalmazását. Egyébként én nem reménykednék, hogy Mario Kartozni fogok GC emuval.
  • Cubemaniac
    Csak érdeklődők h melyik a legjobb
  • NeoMaN
    Me nincs emulátor, amivel játszani is tudsz.
    Meeee....
  • Cubemaniac
    Hali all!
    Lenne egy kérdésem és a segítségeteket kérném
    Abban hogy melyik a legjobb Gamecube emulator!
    És melyik a legjobb oldal ahonnan lehet normális játékokat szedni!
    Me most szedem valahonnan a MArio kart Double Dash-t és nem tom h jó lesz e!
    Me nyomom otthon a Mario Kart-et és volt Gamecube-om csak nem voltpénzem játékra! KÖSSZ
  • Keviny
    vili, igazad van, csak én más szemszögből közelítem meg a dolgot:

kijött a legújabb Nintendo, a Wii, és a fejlesztők is és a játékosok is erre fókuszálnak inkább mint az egyel ezelötti konzolra, a cubéra.

természetesen a Zelda TP és az NFS Carbon nem retró. :)

(ma feladtam neked egy csomagot, bocsi a késésért, havazok elfele)
  • sacano1
    egyszerre csak 7000 regisztrált tag lehet de általában minden vasárnap törlik azokat akik nem töltik visza a torrentjüket ha töbször probálkozol majdcsak elcsipsz egy reget ja ha nem töltöd visza 5 nap után kivágnak az oldalrol.
  • Okami Amaterasu
    hali gamecube tudorok..szereném megragadni az alakalmat és vkitöl megérdeklödni h miként lehet erre a webcimre..regisztrálni..pénzbe kerül-é?avagy ingyé pézé?http://gctracker.mine.nu:800/account-signup.php
    válaszokat elöre is köszönöm..(föleg toportyán vélemyénye érdekelne..ugyanis ö itt az ész....loserek kinméljenek)
  • NeoMaN
    Hát egen, Zelda TP-t leretrózni enyhén szólva tarackság.
    :DDD
  • zola2000
    Én addig nem nevezném a gamecubet retroKonzolnak, amíg jön rá ki pár játék. Ha már kb egy éve nem jött ki rá értelmes játék, akkor lesz retrokonzol. Tehát ez a gamecube lemez szerintem olyan 2008-2009ben jár le teljesen. (bocs de én a zeldaTPt, a nfs carbont, a scda-t nem nevezném retro játéknak.)
  • Lammer
    najo hat ez nem mukodik...
    PEDIG EREDETIbol keszitett isot probaltam streamelni usbn...
    az osszes usbstream exevel vegigjartam... nemtudom mit kell meg tennem...
    nem megy... gg
    ezert vartam a 2.1es biosra...
  • Keviny
    tessék, az álszenteskedés mintapéldánya...
  • Keviny
    Senki nem mondta hogy "ne vegyél eredetit, mer a warezosok a faszagyerekek".

Csupán felháborít hogy a kereskedők idejárnak a fórumokba oltogani a népet mer' nincs elég pénze. Mindenkinek a magánügye hogy warezol-e avagy sem, és ehhez senkinek semmi de semmi köze nincs. még annak sem aki magáénak tudhatja a gamestore.hu nagyszerű webszájtot.
  • rnd
    Azé má nehogy az legyen a faszagyerek aki varezol és a ********* aki megveszi az eredetit... ~_~
  • szexicsoki
    wárz... :)
  • szexicsoki
    nemisolyanrég, egy konzolstudióban volt kint a yard, mert a játékgépeket csippelték.

nem ismerős? :) akkor nem zavart senkit a wárz.
  • Keviny
    már az indexen is felcsesztem az agyam egykét hasonló beíráson, de most már nem bírom hogy ne reagáljak erre és az összes ilyen warezos megnyilvánulásra:

mondd, miért érdekel téged annyira hogy ki milyen gamával játszik? csak nem azért mert ebből élsz? ahha! van egy tippem: keress munkahelyet! vagy nem találsz? menj el iskolába tanulni, nem fáj!

az hogy warezolok, az én dolgom, neked semmi közöd hozzá. nekem nem olyan fontos az hogy minden game a gyüjteményemben eredeti legyen, mivel nekem ez csak egy szimpla hobbi, hetente 1x 2x leülök játszani, vagy ha átjönnek a haverok partizunk. szóval nem vagyok az a kockafejű, akinek ott díszeleg a szobája közepén a konzol oltár... különbenis, a Cube egy retrokonzol, én pedig nem vagyok hajlandó egy kis retrózásért 5e-10e HUFig terjedő pénzeket belepakolni a zsebedbe, csak azért mert te nem találtál jobb munkát (bocs, pénzkereseti lehetőséget)

amúgy meg gyűlölöm ezt az álszenteskedést, hogy "én teljesen legit módon élek". persze persze! ne mondd már hogy még soha nem töltöttél le-hallgattál mp3-at, meg nem blicceltél villamoson meg ilyenek?

tudom itt a nagy alternatíva: "akkor nem kell játszani"
    abszolút semmi közöd hozzá part 2.

mi maradhat még az arzenálban: "te nem vagy trú gémör"
    ez pedig kérlek a leszarom kategória.

tsókollak.
  • sacano1
    nemtom mé jártok ti forumozni ha nemtudtok okosat mondani akor mért kell hűlyeségeket irkálni kefete barátom.
  • Lammer
    igen! az eredeti RESIDENT EVILjeimmel AKAROK ISOBOL JATSZANI
    -.-
    netan TILOS??? vagy csipobol warezt(farkast) kialtani manapsag konnyed sikk style-e?
  • CHEAPBOY
    vegyé eredetit... az érdekeljen.
  • CHEAPBOY
    Hmmm... eredeti gc LEMEZT, TALÁN?

Vagy az mint olyan Ubertabu téma koromfekete barátom?
  • szabzol
    Hali!

Eladó chip-et keresek Gamecube-ba. Valakinek nincs véletlenül egy "felesleges"?
  • Toportyán
    Szerintem ezek a funkciók béták maradnak mindig :(
    Mondjuk attól, hogy béta, még müködhet, majd számolj be a tapasztalataidról!
  • Lammer
    pitsaba... most nezem a pdfet...
    ezert vartam???
    ISOStream (Beta) es RealTimeStateSave (Beta)

a fenebe... azt mondtak, hogy keszen lesznek a veglegessel a 2es biossal 1uttttt, nem?...

engem ez a 2 erdekel, de NAGYON
  • Lammer
    AAAAAAAAaaaaaaaaaaaa
    veeeeeeeeeeeeegre
    kent véjt, nem birom ki holnapig
  • Toportyán
    MEGJELENT a hivatalos cobra 2.1-es verzió viper gc és viper gc extreme-hez!!! Nagyon durva, nem hittem volna...
  • Toportyán
    De ez nem sokat segít, mert elég sok bios van: qoob, cobra, gcos, anaconda, ripper, ninja, gcom? Melyik nevét látod a képernyőn?

A verziószám alapján és a gcos-re tippelek...
    De akkor még mindig nem tudjuk a chip típusát.

Milyen lemezt használsz? médiakód? milyen írót használsz? Mekkora méretű iso-t írsz ki?
  • frnckss
    Azt hiszem 1.5 verziójú bios van rajta. A gépet használtam vettem. Ha továbbra is fennállnak a problémák kérhetek segítséget a probléma forrásának kiderítésére?
  • Toportyán
    Én megmondom, hogyha te megmondod miért nem megy a kocsim...
    persze nem mondok még típust sem, úgy túl egyszerű lenne a dolgod... :((
  • frnckss
    Valaki tud abban segíteni hogyan lehet upgradelni a biost? Másik kérdés: Miért fagyhatnak néha a backup gamek?
  • sacano1
    ja ott én is regeltem csak ott is az a gáz ha lejött a gém visza is kel töltened különben kizárnak az oldarol.
  • apafi
    Én regisztráltam a GCTracker-re. A Zelda P.of.S szépen lejött átlag 60-val.
  • sacano1
    http://www.shoxx.com/catalog/default.php
  • rnd
    http://dvdr.atw.hu/
  • frnckss
    Szükségem lenne memóriakártyára. Help
  • sacano1
    mitt a lemezes oldalt?
  • Keviny
    ööö, ezt nekem is küldjétek léci :)
  • Toportyán
    Ez hívják szivatásnak... :D

Ha kell, nálam van miniDVD, ritekg04-es (a legkomaptibilisebb meédiakodú lemez gc-hez), a teteje nyomtaható... 300ft
  • NeoMaN
    Hát egen, én nem kis lemezre gondoltam.
    :)
  • sacano1
    hali itt csak 2 fajta 8 cm-es lemez van ricoh 350ft/db vagy verba 400ft/db
    hol van a 75ft-os tdk?
  • NeoMaN
    lemezeksz