GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap voltam a console corner-ben.
http://www.consolecorner.hu
Kevés GC játék van jelenleg, kb. tucatnyi, de korrektül árazva és kedvesek, figyelmesek, rugalmasak cserében is.

Super Mario
Van Nintendo 64-em, igyekszek beszerezni belõlük egyet-egyet, bár most más Nintendós terveim vannak.

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Meg Tooie ^^

moon08
Egyébként ezért is várom a Wii-t.
Ott fognak figyelni rajta.
moon08
Kazooie pfff.
moon08
Szerintem szerezdbe minél elõbb,vagy várd meg a Wii-t
oszt told azon!Mind a 2 részét/KAZUI,TOOI/.
Kötelezõ mint a Mario64.
Super Mario
Ez a jó megfogalmazás. Bár a Banjo-t nem ismerem, de biztosan igazad van.

moon08
Nem ok.
Mario-nál nincs jobb platform jelen generáión!
N64-en volt"Banjo"Õ a KIRÁLY.
Más stílus, az igaz. Viszont a Zelda a saját stílusában jobb, mint a Mario az övében.😊 így már ok?
Super Mario
Azért ne hasonlítsuk össze a Mariót és a Zeldát, mert 2 külön téma. Mind a kettõ fantasztikus a maga nemében.

PS2-n szórakoztam a Resident 4-gyel, nem fogott meg. Hangulat, grafika rendben, nem tudom miért, hamar ránuntam.
Amik fullosak voltak: Jax&Daxter, Ratchet&Clank.
A Márió a videók alapján fasza, meg gondolom legalább 20 óra van benne, mint a fentiekben.

Tulajdonképpen az igazi Nintendo-életérzést õ veszi meg. 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ha veszel gépet, akkor vegyél Zeldát is. Jobb a Máriónál!<#eljen>
De ha õt a Mario érdekli! Az is igaz hogy én se vettem még egyetlen RE-t sem a gépre és nem is fogok valószínûleg :-) Vannak erre a kis masinára jó játékok is...
deep
Jól látod a dolgot, nem vagy normális😄
Legalább a Resident-eket told végig, meg sorolhatnám...
Ha-ha!

Mármint keresek!
Kerekes Gamecubeot Mario Sunshine játékkal.
Biztos nem vagyok normális, de ezért az egy játékért kell a gép.

Ide dobj egy mailt: [email protected]

2 db Maxplay bontatlan RGB kábel eladó GC-hez, 4200/db
Egy duplaméretû Maxplay memo is van, bontatlan, 4.5 k.
Plíz PÜ

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

😊))

Alapból kedvelem azokat, akik kedvelik a Nintendot! 😊
3 GC játék tõled van, s tényleg nem voltak drágák...

576 boltokat és eladókat iszonyatosan nem kedvelem... a legdrágább, mindent fel is tépnek... pofátlanok...

De igénytelenségre jó példa bizonyos studió, ahol a papir játékborítokra ráragasztják az emblémájukat... vandalizmus...
Gyûjteményi darab! 😊
Csak nem te is gyûjtesz? De gondolom nem, ha azt a kis Pana q-t "elkotyavetyélted"... >😉
Már megcsináltam neki! 😊 Bizony, bizony, nem kellett lézerfej csere természetesen, ez nem holmi silány sony termék, minõségi Nintendo hw cucc!
CHEAPBOY
i am fakking glad, nem emlitetted a giga kiraly olcso GC cuccok lelohelyet a Gamestoret, mint silany beszerzo boltot😊

JOPONT!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ez a kocka elado? vagy miarák?

CHEAPBOY
nem lencse csere az csak egy eros fujas, lezermegrangatas, s kussol a kockad ujabb 3 evre.

Jó ötlet...

Telefon?
És ezt akkor honnan tudom kideríteni? Mert a weblapon nem szerepel. Online rendelnék...

van olyan is nekik, de nem mind...

mindenesetre nem egy igénytelen vacak hely, mint az 576 boltok
Még valami: a Gamepark fóliás játékokat forgalmaz?

Ez nagyon pozitív. megnézem a gameparkot.

Igen,nekem tegnap jott meg a Fihgting Night Round II. Futar hozta 1e a koltesge,es hazhoz jon. Azert tenyleg nemvolt nagy valasztek az 576 ban,de sztem az akciok eleg jokvoltak,ha kiarulnak nemigen akcioznak tobbet GC t 😞
És postáznak is vidékre?

Ezt én is észrevettem, pedig volt pár 2000 Ft-os játék, ami kellett volna.

Jah.

Akkor hirdetek én is itt😊
Eladom "WarioWorld" játékot 5ezerért.
Gamecube 2 db Maxplay RGB kábel origi, bontatlan: 3800/db
Gamecube utángyártott duplaméretû 123-as memokari, bontatlan: 4500 ft.
Beírom ide is, így több GC-s látja.

xAttilax
+ sajnos nem is jönn ki valami sok játék GC-re és ez a tendencia is csak csökken

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Az igaz, a választék többnyire kicsi, de legalább drága (ha akciós akkor meg úgy sincs már).
xAttilax
ez igaz, semmit nem vesztek vele, hogy nem lesz félévente 5db játék a 576 polcon aminek nagy része xar

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Attól függ kinek gáz... én pl nem sokat vesztek ezzel, meg ahogy egyszer az 576 készletét láttama többi GC tulaj sem (gyk. szinte semmi se volt nekik)
Sajnos en azt hallottam,hogy az 576 vegleg kifingatja a GC keszletet es mar nemisakarnak tobbethozni GC s cuccokat. Ez eleg gaz sztem...
Jaja, ezt már én is tapasztaltam 2 boltnál is (Eddig ennyibõl szerettem volna vásárolni.😊, hogy ami kéne, az már nincs. Ebbõl egyik az 576 volt.
Én azt nem tudom megérteni hogy ezek a magyar "online árlistás" boltok miért igénytelenek annyira hogy a pillanatnyi (=aktuális) készletüket + áraikat képtelenek felrakni a netre. Nem csak az 576 de az összes többi is szánalmas...
koryne
Én is pont ezt akartam mondani 😊
Annyit még hozzátennék, hogy õk szinte csak a Nintendot nyomják. Jól teszik, így majdhogynem monopolhelyzetben vannak 😉

Xbox Live gamertag: kilencnad

bocs gamepark.hu

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Ajánlom a gamepar.hu-t ott van egy csomó gc játék és nem is drágák. Õk rendesen nyomják a nintendót.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Super Mario
Az lehet, hogy hamarosan megjelenik a WII, de nem mindenkinek van lehetõsége azonnal WII-t venni, és lehet, hogy még szeretnének GC-s játékot venni.

Anubys
Nekem csak az tetszik, hogy Wii meg péeshárom menü már van. Mire van nagyobb esély, hogy GC cuccot akar venni valaki vagy, hogy péeshárom meg wii cuccot? :o
Ez így ebben a formában kissé szánalmas.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Most megváltozott az 576 oldal,a fórumok és hírek teljesen megszûntek és most készítették el az új oldalt.De azon én is meglepõdtem hogy nincs GC,és elég szarul csinálják ott a dolgokat,múltkor bent voltam az egyikben,volt olyan 6db GC játék, viszont volt 2 nagy polc, az egyiken egy PS2 játék végig,a másikon meg egy másik Ps2 játék végig.Mondahatni a játék állomány 50%-a abból a 2játékból álllt.
Super Mario
Köszi szépen. De köztudott, hogy az 576 soha nem kedvelte a Nintendót, szerintem ez marad is így.