7610
-
JiBBeRiSH #5687 Nagyon nem.:D -
#5686 szép lista..csak gratulálni tudok?..mindet ki is pörgetted? -
JiBBeRiSH #5685 Én listám -
JiBBeRiSH #5684 Nekem is mind PAL és angol dobozos, kivéve vagy 2 németet, amiket Olcsitól vettem.
Lehet, hogy nem tudok olyan játékokról, amit meg kellene szereznem, mert ennyit találtam érdemesnek.:]
Privátban nyomhatsz egy listát, hogy mid van és mit szeretnél még beszerezni, aztán mazsolázok.:O -
#5683 Nem téged kérdeztelek:D -
#5682 2K? -
#5681 Resident Evil Code Veronica NTSC valaki?:) -
Balintka1 #5680 Nálam 12-ből 0 eddig :D -
Balintka1 #5679 Állapotuk? -
rnd #5678 Nem lehet túl hosszú a listád...
Nekem 46-ból 25-öt sikerült már beszereznem, és mind PAL! ^^ -
JiBBeRiSH #5677 GC-re szeretném beszerezni az összes értelmes játékot.:] Már nem kell sok, hogy ez sikerüljön. Vagy 5 játék hiányzik még. Szerencsére nem sürgős.:] -
Olcsi2 #5676 Minek neked akkor Baten?? Csak ez a ketto uti a legtobb valaha is keszult cuccot a kategoriaban. -
JiBBeRiSH #5675 Megvan a Paper Mario, Tales of Symphonia stb is GC-re, de ezeket sem kezdtem még el, pedig ezek se rövid játékok!:D -
Olcsi2 #5674 Mit nem tudsz azon? Nyiss egy PayPal kontot, aztan nyomas! Amelyik elado Wordwide postaz, attol vehetsz nyugodtan. Kicsit nezz korul az ertekelesei kozott, aztan csapjal le. A Baten Kaitos tenyleg eszement olcso peldaul (az ott kint megjelent platinumban).
-
Olcsi2 #5673 Heh, a Baten Kaitos-hoz pedig frankon kell 60 ora... :) szal kossed fela gatyad! -
#5672 Érdekelne valakit NTSC-s Animal Crossing + memóriakártya ócsóért? -
#5671 gyujtoi szenvedely? -
JiBBeRiSH #5670 Lehet, hogy ez lesz, mert ahogy látom a Baten Kaitos Origins-t itt már ki sem adják. Akkor meg mindegy, ha azt is usából venném. A UK változatot 10k alatt nem kapnám meg, ha jól látom.
Mondjuk fogalmam nincs, hogy miért akarom ezeket is megvenni, amikor a 22 GC játékomból eddig végignyomtam vagy 3-at.:D A PS1-2 cuccokról nem is beszélve.:] -
#5669 ilyen jó áron mennek most az ebay-en a gémek!
Kár hogy balf*sz vagyok én nem tudom normálisan használni az ebay-t...
-
#5668 ebayen powersellertol van NEW! tehat folias... ha turelmes vagy akkor: 9.99+10+1.5(insurance, nem kotelezo) dolcsi... ha azonnal akarod vinni akkor 13.99+10+1.5(insurance, nem kotelezo)
tehat meg legdragabb esetben is 5K alatt vagy, postaval, biztositassal mindennel -
Olcsi2 #5667 Vedd meg bongeszo freeloader-et es kapsz 6500ert amcsi Baten-t tolem.. :) -
#5666 Ha estleg valaki nem csak backupra áhítozna, eladók a következő gammáim:
Super MArio Sunshine, Mario Pary 5, Spongebob: Bikini Botton, Call of Duty 1, Freeloader.
Csere érdekel GC vagy X360 játékra! -
JiBBeRiSH #5665 Eladó Baten Kaitos még mindig nincs vkinek?:] -
#5664 Kösz -
Toportyán #5663 eleg -
#5662 Hali tudorok :)
A .GCM kiterjesztesu Gamecube backupot ki lehet irni vhogy?!
Eleg ha atnevezem pl .iso-ra, es ugy irom ki? -
Balintka1 #5661 Pontosan! -
#5660 Azért kell karc mentes lemez mert avval biztos nem lesz gond, meg ha megveszek egy játékot az a polcra kerül és onnan soha nem kerül le. -
Balintka1 #5659 Nem mindegy, milyen állapotú egy játék, az olvasás és az időállóság miatt. Meg nehogy már ramatyot vegyek 5-6e Ft-ért (ennyi a nagy átlag GC-s használt játék ára). Én csak karcmentest vagy újat veszek, nálam nincs más alternatíva. -
#5658 na ez a kérdés elég vicce sztem
egyértelmű, hogy a karcos lemezzel lehetnek olvasási problémák
mennyire fasza lehet egy eredeti játénál, ha az utolsó elötti pályán van 1-2 olvashatatlan bit
:) -
blg73 #5657 Szia, jó állapotúak a lemezek, nem látszik rajtuk kifejezett karc, csak az életciklus során óhatatlanul szerzett "minimálvéset", problémamentesen futnak... :)
Ennek apropóján viszont hadd kérdezzek, indítsak egy kis beszélgetést: mit jelez ez a kérdés, mi az értelme ezt nézegetni? Sokan árulnak nagyon "trutyis" lemezt, ami szinte barázdás a sok karctól és ilyennek nem jó alászaladni? Vagy egyes GC-k ultra érzékenyek a lemezre és csak a karcmentest viszik? Én már sokszor vettem használt lemezt, boltban is, hirdetésre is (itt is többetektől), de soha nem nézegettem meg alaposabban a felületét, csak így, ahogy írtam, hogy nincs durva "késnyom" benne. És soha nem volt olvasási problémám egyik lemezzel sem... -
Balintka1 #5656 Milyen a lemezek állapota? -
blg73 #5655 Hali,
minden idők legrosszabb GC játéka (gyűjtőknek kötelező)
UNIVERSAL STUDIOS THEME PARK ADVENTURE - 1000 HUF
valamint:
NFS: UNDERGROUND német felirattal: 1200 HUF
CALL OF DUTY: FINEST HOUR német felirattal és hanggal
("Aleksei, wir mussen wirklich schiessen diese Faschisten!"): 2000 HUF
Eladnám őket...
-
#5654 eloszor is azt nem telepiteni kell, hanem flashelni... masodszor vagy (mini)DVDre irod ki(no joliet!!! only iso9600 filesystem) vagy parallel porton keresztul, vagy usbn keresztul flashelsz ...
nekem VIPER EXTREMEM van, en usbn keresztul flasheltem... worked like a charm...
(#5652 most te komolyan vetted a poenkodasomat?(#5651)) -
#5653 Egyébként meg nem tudom, hogy hogy lehet telepíteni az új Cobra biost? -
#5652 Gamecubet kell venni és menni fognak 60al is. -
#5651 eloszor izs!
kvadkór procit kell venni 4 csiga rammal... eseses 8800GTXet SLIBE4444 es akkor mar lehethogy menni fog 15 FPSel!
nyomiag meg eztetet sem tudod? -
#5650 jújj, Te ebben nagyon otthonvagy látom
:)))
TANÍTS! -
#5649 mer' sz*r a geped
/dzsók -
#5648 Én néztem a dolphint.
1-2fps (AMD 3800+, 7900gs), a menüt sem vártam meg.