GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az jo lesz! Bizonyos szempontbol meg jobb is, mint az original.
valami madrcs vagy mi a rák és aranyszínü a scart vége meg van rajta audio kimenet ott középen és annak is aranyozott a vége
10 hozzászólással lejebb hirdettem...

Hogy mi a külnbség, azt csak akkor lehetne megmondani, ha a utángyártottat ismernénk. A Nintendo rgb kábelben nincsen semmi speciális, pár kondi, ellenállás. Ellenõriz, hogy teljes bekötésû-e a kábel. Ha csak scart felíratot látsz, esetleg scart rgb kompatibilitás van a dobozára ráírva, akkor az nagyon gyanús.. van sajnos pár ilyen, de nem gyakori.
Vettem egy rgb kábelt de sajna nem eredeti nintendo mert azt sehol se találok csak annyi kérdésem mi a külömbség az eredeti nintendos meg az utángyártott között?
Biztosan van valami, én spec rákerestem egy warez szájton az nfo-ra ^_^
És ezt találtam: Baten_Kaitos_pal_multi5_NGC-ALiEN
Van vmi lista ezekrõl, hogy így vágod?😊
A Baten Kaitos multi5, tehát csak a doboz különbözik, illetve a füzet, a játék 5 nyelven beszél (gondolom angol, német, francia, spanyol és olasz).
Baten Kaitos nincs vkinek eladó? Ill. a német verzió csak a dobozában különbözik az angoltól?
eladó lila GC egy irányítóval, 12 ezer Ft-ért, valamint külön egy fekete 251 blokkos eredeti nintendo memkártya, (eredeti Japánban vett) 5,5 ezer Ft-ért

már semmi köszi , megkaptam a segitséget<#vigyor2>
És akkor volna még egy eladó Vexx (3D platform/akció) 3000 Ft-ért... @_@
Hát... nagyon nagyon régen használtam. Mi a gondod vele?
WipedGCMFixer 1.5f aki éet ehez a programhoz privátban jelezze mert kérdéseim lennének ezzel kapcsolatban!
Minden eredeti Nintendo, új és a csomagolás bontatlan:!!

Memory Card 251 --- 5e
Wavebird Platinum --- 11e (EUban nem forgalamzott szín)
RGB kábel --- 6e
Narancs színû controller --- 7e (EUban nem forgalamzott szín)
Komponens kábel --- 13e
VGA kábel --- 15e (progresszív scan-es játékokhoz)
Eladók a következõ játékok:

Mario Kart Double Dash - 3500 Ft
Metroid Prime 2 Echoes - 5000 Ft
Resident Evil 3 - 6000 Ft

Mind használt, de kifogástalan állapotú.
Eladó egy vadiúj fehér GC borítás, vgy cserélem Resident Evil remake, Zero, vagy 4 játékra (szép állapotúra). Plíz PÜ.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Pókemberes, Spider-Manos játékot keresek GC-re, ha tudtok eladót, írjatok!
Köszönettel: blg73

Lammer
tudom ajanlani Toportyán mestert... nekem bevalt, vagy Turho mester... mind2en nagyon korrektek! <#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

MaDFoX
RND: köszi! Nem is gondoltam volna hogy ennyi elérhetõ...
Most már nekem is felmerültek kérdések... 😄 leginkább egy kínoz, ki hol mennyiért chippel... Vki dobjon már meg egy privivel léééccciii... 😊

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Baten Kaitos Origins természetesen, csak elgépeltem.
;-D
Inferno
én is ezt kérdeztem 😄D

PS3/X360 user: Infernohun

igen...
sacano1
ezek game cube játékok amit elakarsz adni?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Errõl jut eszembe... nem kell valakinek egy hmmm.... hogyis mondjam... "brutál" varez gyüjtemény? Normál dvd-ken, "eredeti" rar fájlokban, úgy 150~200 lemez (nem emléxem pontosan mennyi, majd megnézem) ^_^ Ez a valaha megjelent játékok nagyobb részét tartalmazza kábé... és egy normálisabb eredeti játék áráért odaadom az egészet, mert baromira útba van, meg végülis sose varezoltam, meg zsé se jönne rosszul... ;-P (((szintén lehet privizni)))
gctracker.mine.nu
sacano1
köszi szépen igazábol a másolt játék kiirása érdekelt. még egy kérdés nem tud valaki egy jo oldalt ahonan tudnák letölteni játékokat az se baj ha fizetös mert a thepiratebay.org-on sokk játék van fent csak a sebeség az siralmas

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Ha az érdekel hogyan kell lementeni egy gyári lemezt akkor az egy kicsit költséges lesz... Kell hozzá:
- Gamecube modcsippel, vagy egyéb okosítással (AR vagy PSO1&2)
- Gamecube Broadband Adapter
- PC, hálózatba kötve a kockával
- valamilyen rippelõ progi
A metódus viszonylag egyszerû:
PCn/konckán elindítod a rippelõ progit és az a hálózaton keresztül lementi a lemez tartalmát a PCre. Kábé ennyi. Igazából a GC BBA miatt lehetetlen a földi halandóknak... de mért nem töltöd le a netrõl a rippet?

Ha meg az érdekel hogyan lehet kiírni egy másolt játékot: ha gcm a kiterjesztése akkor átnevezed iso-ra és nero-val kiírod...
sacano1
hali nem tudja valaki hogy kell game cube játékot másolni püben [email protected]

Anubys
Vennék Serious Sam: Next Encounter-t... Privátban jöhet árajánlat...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Még mindig lenne egy eladó Metroid Prime 2: Echoes játékom - angol PAL verzió, nagyon keveset használt, inkább csak a polcon állt, minden papírja, doboza mint az újé és ócsóért mérném... Ha valakit érdekel privizzen ^_^
mb66
Köszi, nekem dobozos kéne 😞

www.hordamusic.hu

a gép 2001-es még 001-es széria /made in japan 😊/, papír, doboz nincsen sajnos 😞, állapota: nem karcos, nem lestrapált ha ilyenre gondolsz , a lemezeket olvassa rendesen!
leírom, mert nehogy késõbb legyen belõle gond: vidéki vagyok, Bp-tõl, 75 km-re(Jászberény)

mb66
Mennyi idõs a GC? Doboz, papírok stb vannak? állapota?

www.hordamusic.hu

eladó lila GC egy irányítóval, 12 ezer Ft-ért, valamint külön egy fekete 251 blokkos eredeti nintendo memkártya, (eredeti Japánban vett) 5,5 ezer Ft-ért

Beast Machine
Véleményeket kérnék az F-Zero GX gamerõl...

Megvan valakinek? Mennyire jó játék?

...vágod?

Én egy Metroid Prime 2 Echoes és egy Burnout-tól válnék meg.
Privben lehet érdeklõdni...
GC James Bond 007 univerzum multipack eladó:

1. "Everything Or Nothing"
2. "Nightfire"
3. "Agent Under Fire" +
4. "Goldeneye: Rogue Agent"

A komplett csomag ára akciósan 7777 Ft. Darabra 2k.
Tartozkodasi helye Budapest.

Van egy "Turok: Evolution" is: szintén 2k.

Koszi: [email protected]

MaDFoX
😄 Privit írtam is már (gondolom legalább olyan gyakran nézheted, mint én ;D ).
Amúgy csak a "gomba" rohadt meg... 😊 Illetve, müködni mûködik, csak nem szeret visszamenni a helyére középre és ha induláskor rosszul állt, akkor onnantól "húzni" kezd (gondolom induláskor automatikusan veszi a centert az aktuális állás alapján)... Szerencsére van tartalék kontroller (így nem végez ki a kölök azonnal), de érdekelne valami jó és megfizethetõ megoldás... 😄

Pl. tõlem 😊

Maga a kar rossz, vagy a szürke "gombakalap"? Ha a kar rossz, akkor sajnos azt nem lehet csak úgy cserélni, rá van forrasztva a nyákra. De ha ez nem probléma, akkor tudok küldeni azt is vagy ha probéma, akkor komplett controller nyákot.
MaDFoX
Alkatrészhez hol lehet hozzájutni?
Konkrétan a kontroller bal analóg karja rossz, azt valami képen láttam hogy ez egy komplett egység - egyben cserélhetõ, de hol/hogy lehet pótalkatrészhez jutni?

Nem hiszem, hogy sokakat érint, de van nálam disk, amivel a Panasonic Q régiófüggetleníthetõ (NTSC 1-6), de a PAL-hoz hw módosítás is kell.
Akit érdekel, írton privát!
Nincs már sok értelme gyártani többet,hiszen jön a Wii,és az is le fogja játszani a GC játékokat.
vagyis az 576oldalon ezt olvastam

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

nem gyártanak több gamecube-t 😞

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

mb66
Ha 100% ra akarod pörgetni, több az, mint 20 óra. Megjegyzem teljesen 100% ra önmagadtól (semmi FaQ) b*szott nehéz lesz. Nekem 118 shine ig sikerült...

www.hordamusic.hu

mb66
Hmm, és mûködik is még az a király beszerzõhely? Merhogy lassan egy hete hogy rendeltem egy GC t az oldalon, de semmi visszajelzés...

www.hordamusic.hu

GC kiegészítõ 2:
-Komplett szett, egy darab fekete GC stand (állvány), minidvd-tárolóval, fiókkal a gép alá, 1 db joy-hosszabbító, 1 db fekete gamepad (jóminõségû, kb. mint a gyári csak gumírozott a fogófelülete), 1 db 4 megás memokártya: egyben 6 k

(Postázás esetén, mivel piszoknagy a mûanyagtasakja, kiszedem belõle a részegységeket, mert elküldhetetlenül nagy dobozban van 😄)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

GAMECUBE kiegészítõ:
Utángyártott 8 megás memkártya: 4k
3 db joy-hosszabbító kábel: 1200/db (egyben 3 k)
2xRGB kábel Gamecube-hoz (csak PAL!!): 4 k/db
1 db Madcatz Microcon használt (nem sokat) Microcon kis joy: 3 k

Plíz PÜ