7610
-
Tex Murphy #7450 Twilight Princess nem érdekel? Jatekaim.hu-n van/volt tegnap eladó. -
qper #7449 Az ideg megöl, tegnap tették fel a Twin Snakes hirdetést azonnal meg is vették. Pont tegnap nem néztem fel a hardverapróra. :( -
qper #7448 úúú, köszi, márt írtam is neki levelet :) -
qper #7447 megvenném a Twin Snakest, csak nem tudom melyik oldal az a ph -
#7446 Na srácok, ha esetleg érdekel valakit:
Resident Evil Remake-5000Ft
Starfox Adventures-3500Ft
Angol nyelvűek, tok, kisfüzet, lemezek makulátlan, gyönyörű állapotúak. PAL-os, legelső kiadásúak, gyűjteményből valók.
Érd.: PÜ -
Tex Murphy #7445 A neve alapján lehet, hogy igazad van....
A Ph-n meg Twin Snakes-t árulnak, ha érdekel valakit. -
Tomek83 #7444 Nem kötekedésből,de azt hiszem,hogy azt egy csajszi árulja:) -
Tex Murphy #7443 Twilight Princess. Ez lemaradt.... -
Tex Murphy #7442 Jatekaim.hu-n van egy eladó 8000 Ft-ért.
Budapest a fazon, ma tette fel... -
Tomek83 #7441 Még nyáron szereztem be a RE4et és a PaperMariot,de csak pár órát játszottam velük,most viszont neki állok,hogy végig is játsszam őket.
Nem olyan rég valahol a neten ráakadtam az Alien Hominid nevű játékra,ami egész jópofának tűnik és jó pontokat is kapott,azt kellene még beszerezni,de szerintem csak USAban jött ki,szóval backup lesz majd:)
-
Dj Siegfried #7440 Régóta szemezek az eternal Darkness-szel. Most már rajta van a listámon! -
Dj Siegfried #7439 Ma érkezett amcsiból a Chaos Field-em. Azelőtt meg a Paper Mario-m.
Komoly cuccok! -
#7438 Tévedés a legepicebb Lovecraft horror játék a Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth. Utánna a második legjobb horror game a kis kockára Resi Remake.
Silicon Knights legjobb munkája egyébként az MGS: Twin Snakes, de hát ugye az meg nem önálló ötlet, hanem Konami co-production. Eternal Draknessen mindig is gondolkodtam, de ahhoz meg kéne egy magyar felirat csak, hogy mindent értsek. De GC-n sajnos ez nem megoldható. :-( -
#7437 Warning: Gagyi grafika-riadó. Sajnos N64-re kezdték anno fejleszteni, és nem sokat dobtak a poligongrafikán, csak a textúrákon. Ha ezon túlteszed magad, akkor legfelejhetetlenebb, legjobb és legepicebb, és leghangulatosabb Lovecraft/Poe-féle horrorjáték. -
qper #7436 na akkor ezt be kell szereznem. valahogy kimaradt az életemből eddig (mint sok más GC cím) -
#7435 Eternal Darkness, kb. 8x végigjátszásban vagyok, továbbra is zseniális... :) -
rambocsiga #7434 A 3 éves lányommal kezdtem el tolni az Animal Crossingot. Instant hit :) -
qper #7433 Zelda Wind Waker
Következne a Twilight Princess de síkideg vagyok, mert elhappoltak előlem egy 8000 Ft-os példányt :S
Ugyanígy jártam a Resi 4-el és a Twin Snakes-el is.
HA a WW-t sokadszorra is kipörgettem, pihen egy kicsit a GC amíg nem találok valami jó progit ocóér'. -
Dj Siegfried #7432 pangás....
ki mivel játszik mostanság? -
#7431 Eladó:
Resident Evil 4 edition gamecube gép minden tartozékával dobozában 25.000 ft-ért!
Minden tartozékéval + gyári memóriakártyával és gyári rgb kábellel! A Resident Evil 4 játék is benne van a dobozban a limited edition disc-kel együtt természetesen. Csak azért vettem (újonnan), hogy ezt a játékot lejátszam vele, utána visszacsomagoltam és azóta a polcon áll. Még a kis zacskók is benne vannak a dobozban... -
rumkola #7430 LOL tényleg van Wii verzió. -
rumkola #7429 WII-re nincs Zero, amit találtál a NGC játék.... -
Tomek83 #7428 Azt írd be a vaterába,hogy Resident Evil 0 és akkor lesz egy GC találat. -
hitman090 #7427 Köszi igen találtam a játékaim.hu-n de zero az nemvolt a vaterán gc re csak wii-re.de azért kösz 1 megvan márcsak a zero kell:D
RESIDENT EVIL ZERO-t vennék GC-re -
Tomek83 #7426 Vaterán van Zero, a jatekaim.hu oldalon pedig RE, bár nem tudom,hogy pont ezt a részt keresed-e. -
hitman090 #7425 Sziasztok!
Megszeretném venni GC-re az alábbi 2 játékot.
[b]Resident Evil 0(zero)
Resident Evil 1(Remake)[b/]
Légy szíves ha tudtok segítsetek(linkeljetek oldalt ahol megtudom venni vagy akár kéz alól is megveszem ha a játék jó állapotban van.)
budapestiek előnyben :D .(árban megegyezünk ,írj pm-ben) -
Dj Siegfried #7424 Meg is rendeltem, nagyon hasznos dolog az az élő chat ablak :)
köszönöm Tex!!!!!!!! -
Dj Siegfried #7423 1000 hála! Nagyon köszönöm! -
Tex Murphy #7422 Gamepark-ban van, cseréld el velük.... -
Dj Siegfried #7421 NTSC Tales of Symphonia elcserélhető (hibátlan, karcmentes)
ami érdekel: Conker's Bad Fur Day N64
[email protected] -
rumkola #7420 megoldottam! tegnap addig nyomtam resit míg lemezcserét nem kért, a csatlakozó lehúzása majd visszadugása tökéletesen működik
ha viszont tényleg adnál egyet azt köszönve elfogadom, és beépítem -
#7419 lehet, hogy tudok neked adni egy ilyet ha kell -
rumkola #7418 úgy néz ki megoldottam -kopp-kopp-kopp
van a panelon egy 3pines érzékelő, ha azt lehúzom akkor úgy érzékeli mintha felnyitnám és leállítja a lemez pörgetését, ha utána visszadugom és nyomok egy gombot a kontrolleren újra felpörgeti a lemezt
remélem élesben is jó lesz, nem jutottam el resi-vel még a lemezcserés részhez
:D -
rumkola #7417 semmi rommá van törve és a rugószerű pöckök is hiányoznak :S
valahogy csak rövidre lehet zárni a panelon a forrasztásokat, de hiába próbálgattam, nem sikerült
ez kellene nekem:
klikk -
Dj Siegfried #7416 igen úgy műxik a lemezes érzékelés...de semmi csonk nem maradt amire ragasztani tudnál? -
rumkola #7415 ma nézegettem, totál le van törve
le is szereltem azt a kis panelt, de nem tudom megcsinálni
az a kérdés, hogy mit kellene rövidrezárnom a panelen, hogy a 2 lemezes játékok működjenek....
ugye 2 lemezesnél azt kell érzékelnie a gépnek, hogy kinyitom és újra lecsukom??? -
Dj Siegfried #7414 szerintem lehet vmit odaragsztani, próbáld meg -
rumkola #7413 Üdv!
Mi van akkor ha a moddolt GC-nek le van törve a fedél nyitó érzékelője? 2 lemezes játéknál mi lesz ilyenkor, zopacs? Lehet valamit buherkodni vele? -
rumkola #7412 Üdv!
chippelt vagy softmodos GC-t keresek, privizzen akinek lenne eladó
köszi -
dz99 #7411 az ár irányár! :)