7610
-
dz99 #7410 Szevasztok!
Eladó egy GameCube-hoz való Wavebird!
Budapesti személyes átvétel megoldható.
Részletek itt:
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/konzol/nintendo-gamecube/hirdetes-22367453/
Köszi a figyelmet! -
Goo #7409 Én jól állapotban lévő, tokkal, füzettel super mario sunshine pal érdekelne!
mail: [email protected]
Üdv: Goo! -
redbird #7408 Sziasztok!
Eladó egy PAL fekete Gamecube 2 joy (1db eredeti, 1 db utángyártott)+ 1db 4mb os memókártya + 2 játék.
Ár:9.990 Ft + posta vagy személyesen BP.
-
squal #7407 Eladó Gamecube eredeti dobozában nagyon szép állapotban,1 eredeti joy,táp,3db memorikártya,tv-kábel+8db játék:
-Starfox Adventures
-Metroid Prime
-Eternall Darkness
-X-Men Wolferine revenge
-Prince of Persia Sands of time
-Prince of Persia Warrior within
-Prince of Persia Twoo Thrones
-Resident Evil 4 -
Beyonder #7406 Sziasztok! Engem Gamecube-hoz egy digitális av kimenetbe való kábel érdekelne. Ha valakinek van eladó akkor legyen szíves dobjon meg egy E-mail-el: [email protected] -
flevente #7405 http://uk.codejunkies.com/Products/GCN/Wii-SD-Media-Launcher___EF000580.aspx -
squal #7404 Hello!
Sd media launchert hol lehet szerezni? -
fityere #7403 Eladó
Gamecube
2 Db Joy (Az egyik 1 évig garanciális)
8 MB Memóriakártya
Táp
Tv Kábel
A Géphez Doboz Nincs
8000-ért fixen
tel:06303067825 -
tttmelis #7402 meg SD adapter is -
tttmelis #7401 de jó SD media launcher is -
tttmelis #7400 vki pls adjon linket hol lehet venni chippet (magyarországon)
mert a boltamarson volt még egy csomó csak az már nincs 1 hete vmi hiba van a rendszerükbe -
dickhead #7399 Eladó egy használt lila színű eredeti gamecube joy 2000-ért,és egy fehér Wii joyhoz hasonló irányító,ez 1000 ft.
Valamint egy 32 mb-os memória kártya 1500-ért.
Érdeklődj privátban! -
rnd #7398 Tudom mire való... a legnagyobb kérdés hogy meg lesz még amikor zsém lesz újra, vagy sem. (és emiatt fogok majd érdeklődni) -
dickhead #7397 Csak LCD vagy plazma tévéhez tudod használni,de ott viszont ajánlott.
Tű éles és színnel telített képet ad. -
Tomek83 #7396 Költői kérdés: valahol itt Mo-on lehet venni Paper Mariot?
Esetleg valaki eladná,vagy kölcsönadná?:) -
rnd #7395 Bakker, pont most költekeztem ki teljesen ~_~
Érdeklődni fogok a jövő hét második felén és ha meg lesz még akkor sztem viszem... -
dickhead #7394 Eladó egy Gamecube komponent kábel,dobozában
Ár: 8000 ft -
Fidolorous #7393 csak az ár maradt le -
redbird #7392 Eladó egy fekete Nintendo Gamecube /1joy + 1darab 4mb memó kártya/ valamit a következő játékok melyek PAL és angol nyelvűek:
-- Resident Evil 0
-- Resident Evil 1 Remake
-- Metroid Prime
-- Spawn Armageddon
-- Super Mario Sunshine
+eladó még egy új Logitech Force Feedback kormány ( Nintendo Gamecube-hoz ) dobozában,zsír új nem volt használva!
Természetesen a GC játékok külön külön is eladóak.
Érdeklődni itt vagy a [email protected] email címen -
Tomek83 #7391 Pont most pénteken vettem egy PS2-t is:) -
Dj Siegfried #7390 szerintem nem érdemes írott lemezekkel kínlódni. inkább szerezz be egy ps2-t softmoddal ellátva. (már ha multiplatform játékokkal nem játszottál csak) a chip egyébként jó móka. jó hogy nem kell freeloaderrel kínlódni. szépen visz minden eredeti ntsc játékot. -
flevente #7389 erre pont ma akadtam rá
http://www.eurasia.nu/shop/product_info.php?cPath=53&products_id=300 -
Tomek83 #7388 Ok,akkor hagyjuk:) Csak gondoltam,hogy a fejhibás GC-vel még kezdek valamit. De ha ennyire macerás akkor nem lényeges,furcsa is volt,hogy annyira nem elterjedt a dolog. -
rnd #7387 Szerintem ha varezolni akarsz, akkor ez az egyik legdrágább és legmacerásabb módszer amit kitalálhatsz magadnak. Lehet PSO1&2 + BBA-val, Action Replay + SD adapterrel vagy a Media Launcher-rel. Szóval... hacsaknem hobbiból vagy valami gyüjtői szenvedély miatt akarod megvenni/kipróbálni a dolgot, felejtsd el és vegyél egy modcsipet (ha le lehet még akasztani valahonnét). Ha meg csak az érdekel, hogy tényleg lehet-e: igen, lehet, működik a dolog. -
flevente #7386 Én már próbáltam. Ez kell hozzá:
http://uk.codejunkies.com/Products/GCN/Wii-SD-Media-Launcher___EF000580.aspx
meg GC-nak lézerállítás sem árt
-
#7385 a freeloader kell hozzá nem? vagy az csak az ntsc miatt kell? -
Tomek83 #7384 Szoftveresen megbuherálni:) Eddig azt hittem,h GC-nél ez kimaradt,de most olvasgattam róla, ha jól olvastam,akkor kell hozzá Media launcher lemez.
Én GC-om most adta meg magát ismét-veszek egy másikat- de gondoltam,hogy ezen kisérletezgetnék. -
Dj Siegfried #7383 ez mit is jelent pontosan? -
Tomek83 #7382 Valaki próbálta már a Gamecube-ot soft moddolni? -
Tomek83 #7381 És miért pont a GC topikban? -
kisAKOSH #7380 eladó a king arthur pc magyar szinkron 5 rongy akit érdkel kérem írjon: [email protected] -
Tomek83 #7379 Eladó játékok:FF CristalChronicles, MoH European Assault, lehetőleg egyben adnám őket el 5000ért. Mindkettő nagyon megkímélt állapotban. -
Tex Murphy #7378 Pc-re megvan a 2-es.
A többi meg kockára. -
Dj Siegfried #7377 nekem a 2 és a 3 nagyon nem igazán jött be gamecube-on.
psx-es verziók tökéletesen elegendők ;) -
Tex Murphy #7376 A 3-mas már megvan.... De azért köszi.
Köszi a linket is, de egyik gép sincs módosítva. Csak eredeti játékok. -
Dj Siegfried #7375 vaterán van most 2-3 pakkban
btjunkie -
Tex Murphy #7374 Nem tudom, de a Freeloader megoldja a gondot:-) -
Toon Link #7373 Köszi. Akkor ez ilyen demo CD? Soha életemben nem hallottam róla. És van európai verzió is? -
#7372 GameCube preview disc -
Toon Link #7371 Mi az a GameCube preview disc?