7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• tihibaby
    KS=konzolstúdió BP
  • tihibaby
    Lásd a lejjebbi bejegyzéseket...
  • Doom 4
    Hali kéne egy kis segítség a haverom kapott egy gamecube-t és kéne neki játék. Azt szeretnénk tudni hogy ki kell e csippeltetni hogy ha másolt játékkal akarunk vele játccani ? A másik meg hogy 1 8 cm mini CD-re hogy lehet játékot írni mert az csak 210 MB, és letöltöttem a Medal of Honor European Assault-ot ami 1 giga.Légyszi HELP!!!!!
  • Solidus
    privi ment
    :)
  • egypszichonauta
    lehet érdekelne,még erősen meggondolom,amúgy merre laksz?
  • NeoMaN
    Wavebird mennyi lenne külön?
  • jancsi68
    Eladó egy másfél éves rendkívül keveset használt Gamecube,vezetékes kontroller,wawebird wireless controller,RGB kábel,GBA összekötő kábel,gyári memória kártya,Game Boy Advance+Tomb Raider+Chessmaster+Final fantasy tactics+Advanced wars 2,gyári GC lemezek:Eternal darkness,Metroid prime 1-2,Wawe race,ISS 2,Crash bandicoot,Time splitters 2,Metal gear solid twin snakes,Resident evil,Resident evil zero,Resident evil 4,Star fox adventures,Battalion wars,Zelda wind walker,Burnout 2,Die hard vendetta,James Bond everything or nothing,James Bond nightfire,NBA street v.2 egyben 80000ft.
  • Keviny
    énis, vélemény hasonló. ha érdekel valami most van kb 40 gamám, ha akarsz trédelni, privi!
  • zola2000
    Meg es jó meg minden. És te?
  • Keviny
    (megkaptad a pakkot nyilasmisi? :)
  • Toportyán
    szia

a gépedbe duo q-t raktak, ami a xeno gc koppintása, nem egy nagy szám, de teszi a dolgát
    írd olyan sebességgel, amit felajánl (az, hogy a leglasabb a legjobb... nem mindig igaz, sőt!)... valóban a g04-es lemez a legkomaptibilsebb, de sok mindentől függ a dolog, pl. hány éves a kocka, mennyit volt használvam, sok a por a helységben, dohányoznak mellette.... stb..
    nekem van ritekg04-em, hengeres, de net-en is találhatsz boltot, ahol olcsóbb, mint nálam...
    a lézert állították? ha nem, akkor kéne...
    csütörtök után szívesen ránézek, de ezt inkább prívi...

és mégvalami, fontos, hogy mit írsz ki! az iso-k jók?
  • sacano1
    nekem a ricoh és a maxel bejött de inkáb maxelt használok aval még egyáltalán nem voltt gondom
  • tihibaby
    Csak az a baj,hogy egy átlagos boltban ha veszel BÁRMILYEN lemezt,valahogy nincsenek a top-on ilyetén információk tekintetében a drágalátos eladó nénik-bácsik.
  • sacano1
    hali valoszinü hogy nem ritek g04 vagy 05 alapu a lemez ezért nem olvasa nálam is ugyanez a jelenség ha rosz a lemez amire irok
  • tihibaby
    Helló!
    KS-ben okosítottam a cube-omat pár napja,(sajnos nem tévedtem be ide hamarább,mert akkor Toportyánt kérdeztem meg volna először a dologról),lövésem nincs milyen cuccost rakhattak belé,ha műxik kék led világít,ha nem narancs,külön menü nincs.A gondom az hogy Verbatim minusz
    minidvd-re írtam a játékokat nec íróval,2x es sebességgel,és szinte használhatatlan a gép.Vagy nehezen olvassa be a játékokat,vagy sehogy,ha el is indul előbb utóbb befagy,fej kattog.Gyáriakat továbbra is szépen játsza.Mi lehet a probléma?Fejállítás?Tisztítás?Toportyán mester,ha megtisztelnél észrevételeddel.....!Előre is köszönöm!
  • JiBBeRiSH
    Ha ránézel egy hirdetési oldalra, akkor egyből látod. Amúgy 10-15ezer használtan.
  • egypszichonauta
    vki legyen szives írja le mennyibe kerül egy gc újjonnan vagy használtan kiegészítőkkel együtt?
  • aya
    help valaki !
    Nemrég kijött a viper gc-hez a 2.1 bios nos hogy tudom dvdröl befrissiteni a rendszert? Mert régen egy 1.393mb-os file megcsinálta a metodust , most itt van 4 vgc file.
    kérdés: melyiket flasheljem be és hogyan? ( viper gc chip)
  • zola2000
    A pc guruban meg amikor még vettem volt egy xbox rovat, minden játékhoz odaírták hogy xen szebb stb... Na mondom ezeket szó szerint lefizették hogy az xet reklámozzák (de ezt túl látványosan tették)
  • Balintka1
    Sony irányba elfogultak egy csöppet :)
  • aya
    nekem 3k volt a summoner 2 gamecube -ra PC-re végigtoltam az elsö részt ami tetszett is , viszont a második rész már teljesen más.
  • zola2000
    Ehh az 576 kicsit elfogult a nintendó ellen (az egész társaságból leginkább martint nem bírom a hülye beszólásaival.)
  • Balintka1
    Jah, én is 6 pont körül emlékszem az 576-ból.
  • JiBBeRiSH
    Változó a megítélése. Gamerankingson 60 és 90%-os értékelése is van. Én végignyomtam PC-n az első részt, azt nem bírtam letenni, ezért szereztem be GC-re is.
  • Balintka1
    Summoner egy elég közepes játék nem, ha jól emlékszem?
  • JiBBeRiSH
    OFF
    Kezd megoldódni a postás problem. Kiderült, hogy a régi postásunk eltörte a lábát és új fiú van...hmm azt hiszem elbeszélgetek majd vele...
  • Lammer
    "url beszurasa" ~~
  • JiBBeRiSH
    Én postával együtt 9 fontért vettem az enyémet.:D Mákom volt.

OFF
    Viszont úgy tűnik, hogy karácsony óta nagyon rákaptak a postások a lopásra. Eddig vagy 50 cuccból 1 tünt el 2 év alatt, de most 1 hónapon belül 3 nem ért még ide...
  • Olcsi2
    Van az (http://cgi.ebay.de/Summoner-A-Goddess-Reborn-Gamecube-Roleplay-RPG-Game_W0QQitemZ8283990785QQihZ020QQcategoryZ27221QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem) csak bird megfizetni... ;) 65 font, hehe
  • JiBBeRiSH
    Nekem a Summonert volt a legnehezebb beszerezni.:] Nem drága, de elég ritka cucc, mert most sincs az ebayen egy darab se. Mondjuk ő azt nem keresi, de fóliásban érdekes lehet beszerezni.:D
  • Olcsi2
    En pl a Tales of Symphonia-ra gondoltam, abbol az angol foliaban elegge komoly kihivas. Persze, ha love van, akkor minden van, abbol is akad. Egyebkent a folia nekem sem szamitott soha...
  • deep
    Jelenleg is van Zero az ebayen 20 font + postáért.
  • rnd
    Amit lehetetlen közeli beszerezni: Resident Evil Zero (max 2 havonta bukkan fel 1db) és a Metal Gear Solid. A többi eccerű... max pénz kérdése ~_~
  • JiBBeRiSH
    A Resident Evilek? Vagy melyik?
    Player's Choice már nekem sincs. A Metroid az volt, de elcseréltem a dobozát vkivel.:D
    Szerintem ezt a fóliás dolgot nem kell erőltetni. Bár ha nem számít az a pár ezres, akkor mindegy. Nekem pl. szinte mindhez adtak VIP kártyát is, pedig 80% nem volt fóliás, viszont mindegyik karcmentes.
  • Olcsi2
    Hat akkor bizony van egy ket majdnem mission impossible a listan... :)
  • rnd
    És azt már csak halkan és zárójelben jegyzem meg hogy mindet gyári Nintendo fóliásan vettem - persze már ami olyan - és egyik se Player's choice
  • rnd
    Sajnos tudom ~_~
  • Olcsi2
    Azert van ott par a huzosabbakbol is mar zold hatterrel... :)
  • JiBBeRiSH
    Úgy látom, hogy az igazán drága cuccok még hátravannak.:]
  • rnd
    http://uniko.hu/gamecube.php ^^