7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• KILLER2
    Animal Crossing fasza lenne. Épp most nyomom a Wild World-ot.
  • Lammer
    Starcraft Ghost:
    ez is cancelled... ~~
  • NeoMaN
    tán ezek
  • NeoMaN
    Ilyenekről is láttam híreket, hogy jönnek:
    Starcraft: Ghost
    Animal Crossing 2
  • NeoMaN
    Sajna már nagyon sok game cancelled:
    Donkey Kong Racing
    Four Horsemen of the Apocalypse
    Giftpia
    Area 51
    Stage Debut

Ami tutira jön:
    Kirby
    Radio Allergy - 2007.02.27.
    Transformers
    Disney's Meet the Robinsons - 2007.03.27.
  • zola2000
    Ja a szokásos fifa splinter cell need for speeden stb kívül. Azok gondolom még jönnek.
  • zola2000
    Idén milyen játékok jönnek még gamecubera? Lesz valami érdemleges megjelenés?
  • KILLER2
    Kell rá ilyen nagy DVDs módosítás, hogy beleférjen az is. De az a legegyszerűbb, ha veszel raklapnyi DVDt meg egy ollót. A többi magától értetődik :)
    Szeretnék kérni egy kis segítséget. Nem tudom, hogy kinek menniyre frissek az emlékei a Metroid Prime-ből, de azé ha tudtok segtítsetek. Phazon Minesben vagyok. Nemrég szereztem meg a Power Bomb-ot és kijelentette a játék, hogy a Tallon Overworld mittutoménmelyik részébe kéne mennem. Tudom az utat, csak járni nem. Felső szinten van egy Ventilation Shaft nevű terem, amit elárasztottak gázzal meg iylen gázfújó lebegő izékkel és nem tudok azon átmenni másik útvonalat meg nem nagyon ismerek.
  • NeoMaN
    Miniből nem lesz ócsó.
    :))))
  • apafi
    Nekem is frissen chipelt a GC-m, igaz egy kis javítás után van egy szűz is. Írott játékot is most néztem először. Most már csak egy hegynyi dvd-t kell vegyek.
  • KILLER2
    Az a lényeg. Én még nem csináltam ilyet, a GC az egyetlen konzolom, amiben nincs chip :) No nem baj, majd a Wii-n játszok másolt GC gémeket.
  • apafi
    Igen, igazad van. Miután beírtam jöttem rá, hogy az eredeti sem olvasható. akkor miért lenne az írott az. De, mivel ez volt az első kiírásom, kissé megijedtem, mikor az író nem olvasta vissza, na meg egy másik olvasó sem. A gép viszont viszi szépen.

• KILLER2
    Ha eredeti lemezt nem lehet, szerintem ezt se, mert végüis azonos a fájlrendszer.
  • apafi
    Kérdés.
    Ha kiírok egy játékot minidvd-re akkor azt pc-n nem lehet beolvasni? GC-ben szépen megy.
  • KILLER2
    Ja. De az nincs.
  • NeoMaN
    LCD-nél szvsz mindegy. Amúgy a 60Hz sokkal szebb hagyományos CRT-n.
  • KILLER2
    Ok, bár logikus. Most 50en van és így nekem szebbnek tűnt (csak tudnám miért), de LCDnél úgyse számít sokat.
  • rnd
    A különbség a PAL50 és 60 közt csak a képfrissítési frekvencia. Ojan mintha pécén 50Hz vagy 60Hz közt kellene választani.
  • KILLER2
    Az nekem is megvan, de nem igazán jött be.
  • Tomek83
    Nekem SNESem volt,aztán jó ideig semmi,csak emun nyomtam a játékokat,és 2éve vettünk egy GC-t,az is elég nagy ugrás volt:)Ja és igen az első részt vettem meg. Meg még most nyomom az EternalDarknesst is.
  • szabzol
    Hali!

Nekem is elég új még a GC. 360 mellé vettem (eredetileg kocsiba, de majd meglátjuk:). Hol tudnék jó minöségű utángyártott memóriakarit venni? Lehetőleg minél nagyobb érdekelne.
  • KILLER2
    1et? Felidézted bennem azt, amikor nekem lett GCm. Addig a legjobb konzolom a PS volt, szóval ez hatalmas ugrás volt és hát az a hangulat....
  • Tomek83
    Én pont most vettem meg a MetroidPrime-ot kicsit még szokatlan,de elég jó.
  • KILLER2
    Fasza vót megint MPzni, de a Phazon MInes még mindig kifog rajtam.
  • KILLER2
    De rohadtul szokatlan má ez. XBOXhon houzzászoktam már a nézelődéshez és most mindig a C-vrel akarok célozni :)
  • KILLER2
    Leőkerült a GCm az XBOX és XBOX 360 mellett egy kis Metroid Prime erejéig (meg szeirntem utána a 2vel folytatom) és ahogy elnézem azt kell mondjam, hogy még mindig megállja a helyét. Így ahogy újra játszok rajta, tényleg csak a játékok miatt maradt így le eladásban, bár nem tudom lehet, hogy az XBOXot legyőzte. Az irányítója kategóriákkal jobb a PSénél és méretben meg formatervezésben is veri. Sokkal kisebb helyen elfér.
    Végül lenne egy kérdésem is: Egy kisebb 4:3as LCDTV-n játszom és indításnál megkérdezi, hogy PAL60on legyen-e. Melyik a jobb? PAL50 vagy PAL60? És mi egyáltalán a különbség?
  • KILLER2
    Ok, köszi. Már neki is álltam. Gondoltam, hátha a PC olvasni tudja valahogy, de akkor amint látom nem.
  • rnd
    Veszel egy BBA-t (broad band adapter) és hálózaton keresztül le lehet húzni, vagy talán van valami modcsip is ami tud ijesmit... de eccerűbb (és olcsóbb) ha letöltöd az internetről.
  • KILLER2
    Bocs a warez jellegű kérdésért, spoilerbe is írom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy lehet GC CDjéről képfájlt csinálni? Nincs erre valami program? Gépem nem akarja felismerni. Ja és még leírom, hogy nem másolni akarok, hanem emulátort akarok kipróbálni és az nem tud CDről futtatni.
  • rnd
    A Wave race 4500Ft (+posta), német dobozzal (és leírással gondolom), a játék többnyelvű valszeg, és mint írtam a piros Nintendo szalag rajta van...
  • szabzol
    ííí. Azt hittem ez is olyan egyszerű, mint Xbox-nál. Azért köszönöm, lehet egyszer nekilátok.
  • Toportyán
  • Toportyán
    meg lehet csinálni... én csináltam is anno...
    de, nem egy egyszeru darab, nem is a nyák, az nem bonyolult, hanem az ic-t megszerezni hozzá: toshiba tc9231n
  • zola2000
    Wave race mennyi?
  • rnd
    Tehát... RE2 a fóliás, RE3 pedig bontott... RE2 = 8000 pénz, RE3 = 6000 pénz
  • Okami Amaterasu
    mi péz lenne a resi 2 ill 3 egyben?
  • rnd
    Most hogy mélyebben belegondolok lehet hogy a RE2 a fóliás, és a RE3 nem, úgyhogy amint hazaérek csekkolom... ;-P
  • rnd
    Eladnám a következő -meglepő módon- Gamecube játékokat :

- Resident Evil 2, kitűnő állapotban, én bontottam...
    - Resident Evil 3, gyári fóliás
    - Wave Race Blue Storm, gyári, Nintendo fóliás

Érdeklődni privátban lehet ^_^
  • szabzol
    Hi!

Valaki nem tud valamilyen megoldást, amivel digitális audio-kimenetet varázsolhatnék a GC-mre? Ilyen forrasztgatós, barkácsolós dologra gondolok, mint az Xbox esetében is volt.
  • Lammer
    loal minicd :DDDDDDDDDDDdddddddddd
    talan minidvd :P