7610
-
#5887 [Kiadja a parancsot hűséges omega metroidjának, Toutatisnak, hogy fogja el Lammert és hozza vissza]
Büntetésül végignézed, ahogy végigjátszom mind a 2 cube-os részt! -
Balintka1 #5886 Túl elvont nekem. Én a "kommersz", könnyen játszható FPSeket szeretem, mint CoD, Serious Sam. Nerkem túl egyedi, nehézkes volt. De a game megvan, ott a lehetőség rá :) -
#5885 [1000 meter elonye van visszafordul rohogve]
HAHA akkoris gagyiiii4444!! :D
-
Dj Siegfried #5884 Hogy hogy? Pedig nagyon kafa kis játék! Mi nem tetszett benne?
Vagy a MP2 jpbban tatszik? -
Balintka1 #5883 Nekem se jött be a MP1. -
Dj Siegfried #5882 :) -
#5881 Ne Guardiantól fuss, hanem előlem :P -
#5880 metroidot kb 10-15 percig birtam, annyira gagyi...
[elfut jo messzire] -
rnd #5879 Asse tegnap volt... -
Balintka1 #5878 Dobtam egy PÜ-t. -
Dj Siegfried #5877 -
Balintka1 #5876 Vexx-et én 2k-ért vettem fóliásan :) -
Dj Siegfried #5875 jókivagyok:) -
Dj Siegfried #5874 áááááá
már el is vertem az összes pénzem!!!!!!
ngc játék tárgytalan:)
bocs -
Dj Siegfried #5873 jól van igazad van, de most ezért ne kelljen már megvennem a vexx et 7 rongyért! -
Dj Siegfried #5872 oksza, csak nehogy összevesszünk:) -
rnd #5871 Ezért mondtam hogy mindig olyan kell ami nincs... ha van Vexx, akkor PN03 kell, mikor volt MP2 akkor NFS kellett... ;-P
Egyébként tőled függetlenül valszeg ígyis úgyis beírom ide hogy mitől akarok megszabadulni... :-D -
Dj Siegfried #5870 hahaha, nagyon vicces kedvedben vagy!!!!
csak azért kérdeztem mert ezek neked nincsenek!!
bye -
rnd #5869 Olvasd el a #5861-re adott #5862-t, amire az #5863 a válasz, amit a #5865-ben válaszoltam meg... ^_^ -
Dj Siegfried #5868 :) mert mid van eladó? -
rnd #5867 Mert mindig olyan kell ami nincs... ;-) -
Dj Siegfried #5866 Geist, PN03, Baten Kaitos, Metroid Prime 2 van valakinek eladó???
-
rnd #5865 Nemtom... 7000-ért érdekelne? valszeg nem...
De sztem jövő héten lesz egy eladó Super Monkey Ball is... gyári fóliás, 4500-ért... -
Dj Siegfried #5864 Eladó ngc játékokat keresek!!:) -
Dj Siegfried #5863 és eladó ?
nincs valami game ed ealdó? -
rnd #5862 Nekem megvan, asszem gyári fóliásan is... ^_^ -
Dj Siegfried #5861 Hi van valakinek vexx game? -
rnd #5860 Nincs több Nintendo által készített gém... de a multiplatform vackok valszeg jönnek még... ~_~ -
#5859 Miazhogy szoftveres támogatását???
Nincs több GC game? Nanehogymáááááá... -
#5858 Egyetértek! A joy pl a lejobb volt amit valaha csináltak. Imádom kézbevenni:D -
#5857 A legjobb konzol volt az előző generációban :) -
#5856 Befejezte mind a Gamecube gyártását, mind a szoftveres támogatását a Nintendo. A kocka 2001 szeptember 14-én mutatkozott be, 2006 decemberéig bezárólag 21 és fél milliót sikerült belőle értékesíteni, a legjobban fogyó játék a Super Smash Bros. Melee volt de legkedveltebb címei között ott volt a két Zelda epizód, a két Metroid Prime valamint a Resident Evil remakek és folytatások. Emléke örökké velünk marad!
Brühühü... -
Dj Siegfried #5855 THANX!!!
-
Dj Siegfried #5854 sziasztok, van valakinek 251 blokkos memo kártyája gamecubehoz?
cserébe adok 4 megásat és ráfizetnék!! -
#5853 nálam ló volt:D -
rnd #5852 Az nem ló hanem két keresztberakott zászló... ;-P
és máris corvette lesz a pixelhalomból... ^_^ -
#5851 hát igen. Az elfogulatlan lap. Szakmai dilettanizmus is megy ezerrel. Pl. Valamikor régen egy Outrun2s kazit teszteltek GBA-ra. Erre: tudjátok mi az aoutrun? Ahol nyomulunk a tűzpiros VETTE-nkkel! CORVETTE AZ OUTRUNBAN??? ez hülye???? pedig még azon a pici piros pixelhalmon is látszika ló a kocsi hátulján :P -
aya #5850 nekem megvan a die hard vendetta ,és a Metroid Prime is.
A külömbség a kettö között csak annyi hogy a Metroid gyáriban, mert annyira jó
+ a Metroid Prime 1-2-t kb 2x játszottam végig a Die hard vendetta meg futott 10 percig -
rnd #5849 Azért mert valakinek más véleménye van mint neked, miért kell "rohadék"-nak nevezned? ~_~ -
Dj Siegfried #5848 Játszott valaki annak idején a SUPER SWIW nevű snes játékkal??
Egyszerűen imádni való!!
Az AXELAY pedig egyenesen félelmetes gám!!!
Éljen a nintendo!!!!
Ez első gépemet még 1991 körül kaptam egy SUPER NES!!!
utána meg gameboy meg n64 szóval aki esetleg avval sz*rakodik h a többi új generációs konzolokkal hasonlítgatja a gamecube-ot az inkább húzzon át a a rohadék 576 osokhoz:)
éljen a nintendo.
Kösz h megosztottad velünk a cikket a metroidről guardian, most már rémlik h én is mostanában olvastam csak egyszerűen nem fogtam a dolgot.
HÚÚÚÚÚ, kicsit elfogott az ideg.
bye