GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak klasszikus, 2D-s mászka játékok a kockára?
Sonic és Megaman coll. megvan.
ARCADE autósban mit ajánlotok? (Sega Rally szerûre gondolok, semmi szimulátor 😄)
Köszi!
Azt olvastam, hogy a Gamecube felnyitásához speciális csavarhúzóra van szükség. Namost akár hogy nézem az én elvileg brand new cube-om alját, ebben bizony négy sima csillag fejû csavar lapul. Ez normális? Vagy átvertek a boltban és kaptam egy felújított Gamecubot?
Nem egy nagy élmény egyébként, én Odama-val probáltam, miközben irányítod a "játékteret", közben a csapataidnak adhatsz parancsot. Elõre támadás, ilyesmik...
Támogatja úgye még az MP6, MP7 és a Karaoke Revolution Party és a GC Linux 😊
A
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
www.icedcube.com
Nekem Limited Edition Metallic Blue van raktáron.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
"hi, i am teribly sorry but this game was listed in error - we do not have a new one in stock only a preowned game"
Szóval nem jött össze pedig ennyiért rendkívül jó vétel lett volna...
Nem tudtok valakit aki Gamecube chippelést vállal?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150064937914
Valaki nemrég keresett RE-t, hát itt van egy ócsó... ^_^
dobozában papírokkal.Korrekt ajánlatokat priviben várom.