GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gp32
Köszi, irtam is nekik mailt..😊

NeoMaN
Beléptem a klubba egy pár éves fáziskéséssel.
Vannak klasszikus, 2D-s mászka játékok a kockára?
Sonic és Megaman coll. megvan.

ARCADE autósban mit ajánlotok? (Sega Rally szerûre gondolok, semmi szimulátor 😄)

Köszi!

Rendesek ezek a kínaiak... gondolták, hogy megkönnyítik a "csippelõk" életét... 😊
Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszod 😊

Asszem ezek az újabbak (amin nincs digi csatlakozó) már Kínában készülnek és ott nem lehet kapni csak sima csavarhúzót.😊 Lényeg, hogy nem vertek át szerintem. Vhol már olvastam, hogy sima csavar van az újabb kiadásokban.
Platinum, DOL-101-es, csak analóg AV out-os.

Fehér a cucc?
Gamecube szakik!

Azt olvastam, hogy a Gamecube felnyitásához speciális csavarhúzóra van szükség. Namost akár hogy nézem az én elvileg brand new cube-om alját, ebben bizony négy sima csillag fejû csavar lapul. Ez normális? Vagy átvertek a boltban és kaptam egy felújított Gamecubot?

A gamepark-ban árulták külön, legalábbis én személyesen láttam, ha jól emlékszem 2-3e körül.

Nem egy nagy élmény egyébként, én Odama-val probáltam, miközben irányítod a "játékteret", közben a csapataidnak adhatsz parancsot. Elõre támadás, ilyesmik...

Támogatja úgye még az MP6, MP7 és a Karaoke Revolution Party és a GC Linux 😊
gp32
senkii... ¢_¢
-esteleg vkinek táncszõnyege van eladó? 😄D

zola2000
haverom tud japanul o mar jatszik vele (jo neki) ott lattam a zeldat, meg mondta hogy kb mit irt ki a jatek de jo.

A

grafika jó csak kicsit furcsa japánul
gp32
hát, vagy énkeléshez, avgy a Mario Party (6), 7-nél, vagy pedig ODAMA-nal, annál énis kiváncsi vagyok, hogy lehet ^_^

Okami Amaterasu
amugy milyen az uj zelda..grafix,ill..gaming?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Okami Amaterasu
kivárom az usa-t..meg amugy is most elcseréltem az icedet egy psp-re..xal még b legendesek egy kicsit<#mf1>

NeoMaN
az mire jó?

gp32
igen...-_- 😊
szoval nem andi, hanem adni, ..vagyis van vkinek eladó Mikrofonja gc-hez ??

NeoMaN
Elhiszem, és nem is vitatom. Csupán nekem ennyit nem ér.

Ilyen minõségben még olcsó is, hidd el. Ez egy komplett és minõségi ház, nem az z öntött dzsunka tetõ, ami még színben se passzol 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

A japán már itt van... 😊
Okami Amaterasu
nemsoká uj zelda ..ohh csak gyõzzem kivárni

Árult egy srác apronet-en csak felsõ tetõt, ha jól emlészem 6e-ért, nézz körbe ott, mintha talán az index gc topicjába is beírta volna.
NeoMaN
durva, ezt kihagyom 😊
Olcsóbb modellek merre vannak?

S még mielött jönne a megjegyzés bárkitõl. Nézd meg, hogy mennyiért árulják az on-line boltok (http://www.icedcube.com/)
11e
Mindig is volt... 😊
NeoMaN
Mennyi? 5k?

moon08
Na már van raktárad is?😊
Jobb leszel mint a DHL.
Van, de csak teljes ház, a legjobb, de emiatt a legdrágább is!
www.icedcube.com
Nekem Limited Edition Metallic Blue van raktáron.
Nincs, Toportyán kollegától érdeklõdj, hátha tud segíteni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

NeoMaN
Van 12cm-es burkolatod GC-hez?

andi? 😄

gp32
Mikrofont keresek- Gamecube-hoz, esteleg vki , vmilyne segitseget tud andi?

Keviny
Olcsó kiskapacitású memkarit keresek a cubémhoz.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Eladó egy RE4 pakkos GC, cippel,lemezekkel újszerü állapotban. Érdeklõdni itt: [email protected]
NeoMaN
Chippelt GC-t keresek, írjatok.
:F

NeoMaN
Nem jársz budapesten?
😊

shenmuedc
Fekete cippelt camecube, memóriakártya (59blokkos),18db backup game
26k HUF
~_~
deep
Konzolvilág, árpád híd pesti hídfõ.
Tudnátok ajánlani egy boltot/helyet Bp-en ahol kedvezõ áron tudnék venni új, bontatlan Gamecubot?

Lecsaptam nagy tempóval a fóliás Resident-re, de sajnos az alábbi üzenetet kaptam az eladótól:
"hi, i am teribly sorry but this game was listed in error - we do not have a new one in stock only a preowned game"

Szóval nem jött össze pedig ennyiért rendkívül jó vétel lett volna...

moon08
+RGB Cable/Nintendo/
köszi rnd! én kerestem re-t! És igen ez olcsóbb lett volna valóban. Csak még külföldrõl nem rendeltem és mondták is nekem, hogy nem mindig megbízható... ezért maradt a belföldi vásárlás.

Keviny
Sziasztok!

Nem tudtok valakit aki Gamecube chippelést vállal?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Resident Evil 1 (PAL) gyári fóliásan - potom 11 angol fontért (postával):
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150064937914

Valaki nemrég keresett RE-t, hát itt van egy ócsó... ^_^
moon08
Eladó egy violet GC+Viper GC Extreme chip,4MB memo+ajándék játékok,
dobozában papírokkal.Korrekt ajánlatokat priviben várom.
Úgy tûnik lemaradtál róla. Kábé 2 hónapja még lehetett rendelni ~_~
Taiki
én sem ^^

Imádom az internetet. Nem tudok élni nélküle. (nincs elég szabad terület) :D