GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon ritka esetben mennek az rw-k gamecube-ban, de van rá esély. Azért milliókat ne ölj rw lemezekbe! 😊
nem
puding próbája...
puding próbája...
+RW ill. -RW károsíthatja az olasófejet?
+ vagy - amit jobban szeret a gép (sima ill. RW is a kérdés)?
Köszi!
+ vagy - amit jobban szeret a gép (sima ill. RW is a kérdés)?
Köszi!
Jó mûködik és színes meg minden, de mintha mégsem lenne így olyan jó a képminõség mint a palos cuccoknál, de azért nem vészes (talán csak kisebb a felbontás), viszont jó a grafika.
A
Nem baj, de azért szivesen.
Nem lesz gond, ha a tv scart csatlakozója teljes rgb bekötésû, ergo a színinformáció kódolatlanul megy.
Ugye ha palos gamecubet rgb kábellel kötöm tvhez, és (most töltöm az ntsc-s zelda tp-t) ntsc játékot teszek bele az színes lesz?
A
A gctrackerrõl milyen sebességgel jönnek az isok? Gyorsabban mint azok a torrentek amit a torrentreactoron találtam?
A
ha kell, van ritekg04, nyomtatható tetejû
az, hogy verba, tdk sokat nem mond... médiakód
http://gamecube.nqtnews.com/
az, hogy verba, tdk sokat nem mond... médiakód
http://gamecube.nqtnews.com/
Az enyém meg viszi az RW-t is bibibiiii...
Mijen "kár" hogy megveszem az eredeti játékokat ~_~
Mijen "kár" hogy megveszem az eredeti játékokat ~_~
Nah, 1 hét után sikerált végre regelni a gctrackerre.
Íííírdatlan...
Enyém nem viszi az RW-t.
Viszont Ritek lemezt nem is próbálok (G05 hírhedten szar volt, G04-et meg minden sarki boltban is kapni, persze szart.)
+os Verba vagy TDK.
Íííírdatlan...
Enyém nem viszi az RW-t.
Viszont Ritek lemezt nem is próbálok (G05 hírhedten szar volt, G04-et meg minden sarki boltban is kapni, persze szart.)
+os Verba vagy TDK.
😄
ajanlagassad csak szepen az rw lemezek hasznalatat, aztan majd jonnek sorban sirva, hogy szar a gep <#hehe>#hehe>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
?
Mégegy személyes adalék: A legváltozatosabb márkájú lemezek zöme 2 hónaposan már nem ment vagy befagyott azok közül is, amik az írás napján mentek (lg 4163B író volt).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
"Próbáld meg, hátha eszi az rw-t is."
namost meg akarod olni szegenyt <#ravasz1>#ravasz1>
namost meg akarod olni szegenyt <#ravasz1>#ravasz1>
Sok paramétertõl függ a dolog! Itt szerintem arról van szó, hogy szerencséd van a gamecube-oddal, nem minden lézerdióda, optika sikerül azonos minõségben. Ettõl még bõven lehet, hogy egy másik modosított gamecube-al el sem indul ugyanaz a lemez! 😊
Próbáld meg, hátha eszi az rw-t is.
Próbáld meg, hátha eszi az rw-t is.
Dettó, faytak, fele el sem indult, fej-potméter állása sem izgatta. QOOB PRO chip lemezanalizátora meg kb. azonnal hibákat dobott rá...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nemtudom, 3 isom volt, azokat kiirtam alcohollal 1-2x sebesseggel, azota azokkal semmi gond. De nemtud valaki valami jo (gyors) iso letoltooldalt (akar smsweb, a torrentet blokkolja a konyvtarban a tuzfal) nagyon kellene, akitol vettem, az adott hozza 20 jatekot, nagy resze multiplatform (ea, ubisoft), igy nem sokkal er tobbet mint egy vacak ps2.
A
Tényleg szerencséfd lehettet: Lg-vel amikor irtam elsõ gameket, HA elindultak,akkor játék közbe lefagytak...
de utána vettem egy NEC irot, és hopp..máris jobb-azota smemi gond..
de utána vettem egy NEC irot, és hopp..máris jobb-azota smemi gond..
Örülök, hogy nem bántad meg! 😊 Nálam ment az iso stream is a lassú átvitellel, de attól félek nem is lesz jobb. Ez a cobra 2.0 tudtommal nem is "hivatalos" verzió. Remélem nem járunk úgy vele, mint a qoobteam-el, akik másfél éve dolgoznak az 1.4-es verzión! 😊
Sajnos, ahogy a konzol, a gamecube scene is halott. A GCOS az egyedüli említésreméltó fejlesztés... 😞(
Sajnos, ahogy a konzol, a gamecube scene is halott. A GCOS az egyedüli említésreméltó fejlesztés... 😞(
na skacok flasheltem a leakelt (meg erosen beta) 2.0as Cobrat az Extremeembe...
hehe brutalis lesz ez a 2.0... allati a snapshot save/restore... bar nekem a betabiossal meg az USB iso stream bugos volt, de nagyon varom mar a 2es veglegest... lehet tudni valamit a vegleges megjelenesrol???
(ugye-ugye Topi megiscsak joak dontes volt, hogy az extremet csinaltattam meg veled 😛 szerintem tokre megerte 😛)
ha esetleg valaki meg nem sasolta a 2.0as ficsoroket(es kozel sem az osszes van bemutatva a kis videoban!!!)
>>>KATT a 2.0as Cobra bemutatora<<<
hehe brutalis lesz ez a 2.0... allati a snapshot save/restore... bar nekem a betabiossal meg az USB iso stream bugos volt, de nagyon varom mar a 2es veglegest... lehet tudni valamit a vegleges megjelenesrol???
(ugye-ugye Topi megiscsak joak dontes volt, hogy az extremet csinaltattam meg veled 😛 szerintem tokre megerte 😛)
ha esetleg valaki meg nem sasolta a 2.0as ficsoroket(es kozel sem az osszes van bemutatva a kis videoban!!!)
>>>KATT a 2.0as Cobra bemutatora<<<
Áttételesen. Linux-on keresztül, lejátszó a magyar fejlesztésû mplayer. Keress erre rá: mfe-distro, ez egy mini linux és az mplayer, mellé rakod a file-t, amit le szeretnél játszani. kb. fél perc, amíg felboot-ol emlékeim szerint. Szép GUI és tényleg egész szépen játszik vissza.
Mindegy hallottam hogy sok vele a gond, ezert vettem memorexet, Verbatimot, princot ezek jok voltak. Mindenesetre (lg irom van) az iras miatt izgultam a legjobban. Ja nem tudja valaki, hogy lehetne video lejatszasra birni a gamecubot (minidvdrol) nincs valami homebrew szoftvare?
A
Szerencséd volt, nem ez a jellemzõ.
Az irashoz csak annyit hogy eddig akarmilyen minidvdvel probalkoztam, mind jo volt lg iroval. (bar lehet hogy csak szerencsem volt.
A
Ez okos politika, gratulálok hozzá!
Remélem türelmes vagy... lehet hogy pár nap, de az is lehet hogy néhány év lesz...
minek vegyk gamecube-ot, ha a wii-n is mûködnek a játékok...
én most már csak a törést várom
én most már csak a törést várom
Egyébként, ahogy rnd is tanácsolja: miért nem veszel egy használt gamecube-ot?
Jelenleg(!!!) a Wii nincs feltörve, ergo nincs semmilyen módosítás, amivel a másolásvédelmet ki tudod kerülni. És a "feltörés" jellege majd eldönti, hogy kell-e hozzá modchip.
De az tény, hogy ismert hw, ezért talán könnyebb lesz feltörni, de ez akár hátrány is lehet, hiszen volt idõ átgondolni és kijavítani a hibákat.
De az tény, hogy ismert hw, ezért talán könnyebb lesz feltörni, de ez akár hátrány is lehet, hiszen volt idõ átgondolni és kijavítani a hibákat.
Kell... de csip az még nincs hozzá! Ha olyan nagyon akarsz játszani velük akkor ajánlom vedd meg õket, vagy vegyél egy csipelt gamecubõt ha mindenáron varezoni akarsz... (bár megvenni az eredeti játékot ócsóbb)
valaki ha normálisan válaszolna, azt megköszönném
mert van egy pár játék, amivel szeretnék játszani (a wii visszafele is kompatibilis, csak zt nem tudom hogy kell-e csipeltetni)
mert van egy pár játék, amivel szeretnék játszani (a wii visszafele is kompatibilis, csak zt nem tudom hogy kell-e csipeltetni)
Ezt a kérdésed gondold át...😄
ha én letöltök egy game cubos játáékot, és kiírom (jó minõségû íróval, jó minõségû lemezre) akkor mûködni fog a Wii-n? kell valami chippelés?
Nyehhh...
Erõs PC-m van, de ezen a kis kockán elképesztõ a Rogue Squadron ill. a Resi.
Sok éve nem játszottam ilyen jókat.
😄
Erõs PC-m van, de ezen a kis kockán elképesztõ a Rogue Squadron ill. a Resi.
Sok éve nem játszottam ilyen jókat.
😄
Szegény játékfejlesztõk, ha realisztikus, akkor az a baj, ha cel shaded, akkor az a baj... 😊))