7610
-
Dj Siegfried #5927 Meg még egy: Final Fantasy Chrystal Cron. :)
[email protected] -
Dj Siegfried #5926 hi, lenne egy eladó/elcserélhető game: Splinter Cell: Chaos Theory
(ok:végigvittem) ha érdekel valakit dobjon 1 mailt!
bye -
#5925 2 éves a GC, gyakorlatilag amikor megvettem, lett használva pár jónapig napi rendszerességgel, aztán kb egy évig be se lett kapcsolva és most 1 hónapja előkaptam és most pár naponta meg 1-2 órát., szóval eléggé meggímélet. Hát por az van bőven, viszont még sosem érte füst. Teljesen eredeti Metroid Prime-nél csinálta. A GC is teljesen alap, még szervítbe se volt. Semmi módosítás, sőt még tisztítva sem volt benne semmi. Még csak egyszer volt, remélem többször nem lesz. Ha még csinálja, akkor jön amit mondtál, bár én egy jóval drágább (60-70e Ft), de jobb megoldást választanék. Veszek helyett Wiit. Úgyis azt tervezem, hogy ezt már nem csippelem, mert drága, meg minde, hamarosan úgyis lecserélem. Majd Wiin nyomok írott GC játékokat. -
Tomek83 #5924 Nekem is múltkor kijött ez a hibaüzenet pont a Metroidnál,de eddig csak 1x fordult elő. -
Toportyán #5923 Ennek sok oka lehet...
Hány éves a gc?
Sokat volt használva?
Poros helyen van tárolva?
Dohányoznak mellette?
Írott lemezről van szó? Milyen médiakodú? Lézer volt állítva? Mennyire?
Ha egyszer fordult csak elő és nem jön többé, ne foglalkozz vele...
Ha ismétlődik, akkor gond van. Ahogy előbb írták a lézerdióda, illetve az optika lehet a lúdas. Ha szerencsés vagy, akkor csak a lencsét kell tisztítani, alánlom alkohol (izopropyl) és víz keverékét fülpiszkálóval (óvatosan azért, nem túl erősen, nem túl sok folyadék, mert a végén rosszabb lesz utána, mint elötte).
Ha ez nem segít, lehet a lézeren állítani, amivel nyerhetsz pár hónapot/évet. Ezt egy 500-asért vagy egy tábla csókiért meg tudom neked csinálni. :)
Ha ez sem segít, akkor marad a fejcsere, garantáltan eredeti, tökéletesen új fej cserével nálam 7e. 1 év garanciát adok rá. -
#5922 1 fej pucolást sosem árt -
#5921 Remélem nem szokik rá. -
#5920 Ha többször nem fordul elő, akkor volt egy rossz pillanata, ha csinálja még akkor olvasóhiba lehet akár. -
#5919 Mi a fenétől lehetett az, hogy miközben én éppen Metroidoztam, a GCm fogta magát és kiírtam, hogy:
An error has occurred.
Turn the power off and refec to the Nintendo GameCube Instruction Booklet for further instructions. -
#5918 Még mindig eladó:P,nagyon kell a zsé szval vigyétek !
Net közelbe ritkán vagyok szval adok egy telszámot : 06/70-562-9780 -
#5917 Sziasztok,akinek van eladó GC kontrollere (eredeti) az privizzen plz.Köszi. -
#5916 Írjon valaki priviben egy gyors akár smswebes gamecubeos warez oldalt (mindegy csak ne bittorrent legyen) -
JiBBeRiSH #5915 Ja, csak a Strikers az NTSC. -
tihibaby #5914 A Mario Smash Futball,meg a Mario Strikers detto ugyanaz a játék,igaz? -
#5913 Eladó egy dobozos Nintendo GameCube lila,1 joy + 1 memoria kártya (chippelt)+ kb 15 játék (Zelda Twilight Princess,Metroid 2,Resi 1 és 4,Starwars 1-2...stb)érdeklődni privátba árba meg egyezzünk ! -
#5912 Én a Gamecube-m mellé kaptam, rendesen lekötött. Szerintem érdemes beszerezned, de mindenképp úgy ha tudsz mással is játszani, nem csak egyedűl. -
JiBBeRiSH #5911 Akkor nem érdekel.:)
Mario Smash Football mennyire jó játék? Érdemes beszerezni? -
rnd #5910 Hummm.... valahol 8000 körül... -
JiBBeRiSH #5909 Mennyi pénz?:) -
rnd #5908 Tehát ahogy azt előre jeleztem: van egy eladó Super Monkey Ball Adventure -- új, gyári fóliás, angol -
Dj Siegfried #5907 lehet valahol auto modellista gamet venni? -
#5906 NTSC játékokkal lehet a segítségével játszani PAL gépen. -
#5905 sziasztok azu a kérdésem volna hogy ez mire jo Gamecube FreeLoader? -
#5904 Az omega más tészta :) -
Balintka1 #5903 Nem, december közepén :) -
rnd #5902 Azért azt tegyük gyorsan hozzá hogy az elmúlt fél évben megjelent pár cím az USA-ban ami még nem érkezett meg európába, szal lehet hogy arra gondoltak hogy azért azokat még kinyomják itt is... ~_~ -
#5901 Kacsa volt a GC halotti tor ?
/Komment/
Nagyon úgy tűnik, hogy a NoA boss Perrin Kaplan megint a pampák királya szerepét játszotta, amikor néhány nappal ezelőtt kijelentette a Gamecube gyors és kegyetlen meggyilkolását - a Nintendo UK az Eurogamernek adott nyilatkozatában ugyanis cáfolta a GC hardver és szoftver támogatottság elvágását. A kijelentés szerint Perrin Kaplan véleménye teljességgel valótlan. "Megerősíthetem, hogy a Nintendo masszívan kitart még a Gamecube hardver és szoftvergyártás terén" - hangzott el egy angol belső munkatárstól. Bár ez kétségkívül jó hírnek hangzik, a halál eljövetelét maximum csak lassíthatja (arra is egyenes választ adhatnának végre, miért csak negyven db. legyártott GC Zelda érkezett a januári hónapban Európába - most akkor van támogatás, vagy nincs, kedves Nintendo?) - mindenki kedvenc kockájának végzete így is elérkezik.
Stinger -
#5900 Hát akkor a te metroidod nem fog senkit megenni. Bár az se jár túl jól, akire rátapad. -
#5899 Meg is válaszoltad a kérdésed, életenergiát esznek. Az SR-388-on (ahol a Metroid II játszódik) a fő táplálékuk az X parazita volt. Mikor Samus kiírtotta a metroidokat mind egy szálig, az X-ek elszaporodtak, így érhette Samust az a bizonyos tragédia a Fusion elején. -
#5898 Te úgy is nagy Metroid tudós vagy. A metroidok esznek egyáltalán? Mert azok csak lebegő energiahalmazok vagy olyasmik és ahogy tapasztaltam csak rámcuppannak, de nem esznek meg, hanem kiszívják belőlem az energiát vagy az életet vagy ahogy tetszik. -
Balintka1 #5897 Én nem nyomtam a régieket, ez az első Nintendo gépem, a GC. -
#5896 Én neeeeem, ha jó kisfiú leszel, és végignézed, akkor esetleg megúszhatod maradandó agykárosodással. Még mindig jobb, mint Toutatis gyomrába kerülni, gondolj bele! -
#5895 [stimmel ezerrel, mar a mediceket is lehagyta 5X!!]
AAAAAAAAAAaaaaaa most meg akarsz olniii??? :DDDDDDdddddd
-
#5894 ez hosszu...
lulonbenizs kuzsolsz es mesz gyurni scre, hogy tudj jonni jatszani bnetre skillesen, mer orrbavaglak vazzegh, ha nem!!44 -
#5893 Nem igazán, inkább én vagyok az enyémmel -
#5892 Én a metroidokra nem fps-ként tekintek, inkább adventure-ként... Bár ebben lehet, hogy az is közrejátszik, hogy összes 2d-s metroidot előbb ismertem, mint a 3d-seket. 12 éves korom óta vagyok metroid fan, a SNES-es Super Metroiddal kezdődött :)
"Sima" FPS-ek közül csak az Unreal 1 és az AvP-k jönnek be, a többi számomra felejtős. -
#5891 Bátyád????
Remélem ilyne ízléssel ő a család fekete báránya -
#5890 Aha. -
#5889 Eredetileg kelta isten (hívnak így egy aszteroidát is), de itt azért szerepel, mert ki kellett találnom valami jó kis nevet az omega metroidomnak, amit a bátyámra uszíthatok :D -
#5888 Azt én is megnézném. Élevezet nézni ezt a gémet! Amúgy ki a fene az a Toutatis?