7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Tomek83
    16megás gondolom akkor a WildWorld. Én még régen a Dolphint próbáltam ki,letöltöttem a WindWakert, kemény 1-2fps-sel szaggattam:)
  • KILLER2
    De igazából nem kell, mert ott van DSre. Csak azért kérdezem, mert láttam 1,4 gigásat meg 16 megásat.
  • KILLER2
    Emu van.
  • Tomek83
    A torrenten 1.36gb-os AnimalCrossingot láttam. Neked van GC emulátorod vagy csippelt a GC?
  • KILLER2
    Az Animal Crossing mekkora? (méret, hány MB)
  • Dj Siegfried
    hi, zsír új KILLER7 gc játékomat szeretném elcserélni, minden megoldás érdekel! [email protected]
  • Police88
    sebaj :)
  • Beast Machine
    jabocs, én néztem el, korábban kéne lefeküdöm, sry:(
  • Police88
    "6000Ft"?
    pl a konzolstudioban 12 000 nem értem mi a probléma
  • Beast Machine
    az USB WiFi adapternél nem nyomtál el egy nullát, de nagyon?
  • Police88
    Eladó nintendo GBA & GC Link kábel dobozában papírjaival 2000Ft
  • zola2000
    Ja de azért még fogy a cube is xD
  • Police88
    Valamint érdekel vkit gamecube hordtáska és egy gamecube alá csúsztatható cd,memória és kábel tartó? mindekettő THRUSTMASTER :D 2000Ft egyben
  • Police88
    Eladó Gamecube-ra

Eredeti tokjukban jó állapotban,kézikönyvükkel
    Super Mario Sunshine -3000Ft
    Mario Party 4 -2500Ft (kicsit karcos de semmi baj nincs az olvasásával)
    együtt:5000Ft

Eladó alap szürke DS jó állapotban dobozában
    töltőjével,papírjaival ritkán volt használva -20 000Ft

Mariokart dobozában kézikönyvével -6000Ft

Nintendo USB Wi-Fi adapter driver CD-vel
    papírjával -6000Ft
    együtt:30 000Ft

Átvétel Budapesten (2-3-as metró vonalán)
    msn & e-mail: [email protected]
  • Zenty
    számitani
  • Zenty
    Gc gyártása le állt( ha jól rémlik),és az a 22k eladot a megmaradt raktár készletekből lehet
    Marketing,presztizsből a szoftver támogaást meghagyák ,de nagy címekre nem lehet várni szerintem.
  • koryne
    Megérkezett a cuccos. Pont úgy működik, ahogy kell neki. Mintha cube-hoz lenne kötve, mondhatni tökéletes, rezgés is teljesen ok. Ha vki pc-hez szeretne cube joy-t használni, akkor ez jó választás.
  • deep
    Mi a vérvalagnak tartanák életben, ha ott a wii, kb. ugyanezen a költségen, de hétszeres profittal?
  • zola2000
    A wiihun.extra.Hu oldalon olvastam hogy gamecubeból márciusban eladtak 22000 darabot, tehát még mindig egy kicsit elő platform a gamecube. tehát még jön egy pár multiplatform átirat, de a gép tényleges életben tartásához nintendó játékok is kellenének, amik már nem igazán jönnek.
  • turho
    Öcsém vett ilyet pc-hez és nagyon tetszik neki, rosszabbra számított. Hátha segítek ezzel is amíg megjön. És elég piti áron kaphatóak :)
  • koryne
    Én most rendeltem épp egy ilyet (kép), majd mondok róla véleményt, ha itt lesz.
  • zola2000
    Nem tudtok valamilyen konvertert, hogy a gamecube gamepadját használhassam pcn is? Nagyon kényelmes a fogása, ezért érdekelne.
  • luca006
    a fifa 4000 helyett 5000, de a posataköltséget én állom.
  • luca006
    Pokemon XD Gale of Darkness játékom is eladó GC-re, 5000 Ft-ért. A postaköltséget én állom. Ez is novemberi, jó állapotú, 100%-osan műxik.
  • luca006
    Eladnám Fifa 2006 játékomat Gamecube-ra. A játék angol nyelvű, doboza is angol, novemberi, teljesen jó állapozú, 100%-osan működik. 4000 Ft lenne, a postaköltséget én állom. Írjatok ide vagy a [email protected]
  • zola2000
    Van valami jó új játék gamecubera? Elvileg megjelent a teenage mutant ninja turtles, más?
  • csomi
    Wiikeyjel moddolt Wii-re hamarosan jon az elso nagy upgrade aminek a resze a lesz a DVDtoSD program amit Emu_Kidid keszit. Azzal es egy GC SD kartyaolvasoval le tudod majd grabbalni mind a GC-s mind a Wii-s jatekokat. En is ilyen adaptert keresek! Ha valakinek van elado vagy tudja, hol lehet kapni jelezze mar legyen kedves!
  • Dj Siegfried
    cserére ajánlom fel:
    Final Fantasy Crist. Chron.
    Luigi Manson
    Mortal Kombat Deadly Aliiance
    Killer 7
    Viewtiful Joe 2
    Moha : Fronline
    Wta pro tennis
    def jam vendetta
    [email protected]
  • Dj Siegfried
    Sziasztok, játszott már valaki a battlecry (robotech) c játékkal?
  • rnd
    Eladó Zelda Wind Waker - bónusz lemezes változat (Ocarina of Time és Master Quest van a "második" lemezen), füzettel, eredeti tokban, használt de nagyon megkímélt állapotban 8500Ft-ért.
  • tihibaby
    Letölthető-nyomtatható-kivágható-összeragasztható Link figura!
    Próbáljátok ki!Bex@rás!

http://www.siliconera.com/2006/04/28/legend-of-zelda-papercraft/
  • Lammer
    :DDDDDDDDDD
    najah... kb mint az xbox... csak ott konyebb a dolgod... mert legalabb filemanagerrel(xbmc,xcommander stb) felmasolod a viynora a jatekot es onnan leFTPzed a gepedre es Xiso... EASY...
    en Gamecubeon hala istennek(es Topi baratunknak ;) Viper Extreme USBvel tolom at az eredeti lemezemet ^^
    berakom... progi elindit es szepen usbn attolja pcre az isot... es mar lehet backupolni, eredeti lemez mehet a vitrinbe ^^
  • Keviny
    butyk... hát az cumi... vazz, azt hittem hogy csak berakom a lemezt a dévédé olvasómba és jól legrebbelem... tyűha... na mind1.
  • Toportyán
    Egyszerűbb és olcsóbb letölteni netről! És morálisan sem érhet vád, ha megvan az eredeti! A jog számomra másodlagos...
  • rnd
    Modchip/softmod kell hozzá. A softmod-os verziót le tudom írni, ahhoz kell egy BBA (hálókártya a gamecube-hoz, cirka 10 ezer körül lehet kapni). Szal nem ócsó móka...
  • Keviny
    Sziasztok!

van egy csöpp problémám: hogyan tudok eredeti Cube játékról iso-t készíteni? eddig akármilyen progival próbáltam grebbelni egyik se látta a lemezt a meghajtóban.

léci segítsetek!
  • xAttilax
    azzal szemezek én is...
  • NeoMaN
    Uhh, aki szereti a középkori henteléses tömegyilkos harci jeleneteket (Gladiátor, 300, Trója) az feltétlenül próbálja ki a Spartan Total Warrior-t, kibebaszott jó game!!!
  • Balintka1
    RND-nek köszönhetően meglett a Resident Evil 2 GC-re :)
  • Dj Siegfried
    Sziasztok. Cserélne velem valaki? Chippes gamecube alapgép cserébe az én gépemért + kp vagy játékok te választasz. de van gba is (privibe)