GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia, jó állapotúak a lemezek, nem látszik rajtuk kifejezett karc, csak az életciklus során óhatatlanul szerzett "minimálvéset", problémamentesen futnak... 😊

Ennek apropóján viszont hadd kérdezzek, indítsak egy kis beszélgetést: mit jelez ez a kérdés, mi az értelme ezt nézegetni? Sokan árulnak nagyon "trutyis" lemezt, ami szinte barázdás a sok karctól és ilyennek nem jó alászaladni? Vagy egyes GC-k ultra érzékenyek a lemezre és csak a karcmentest viszik? Én már sokszor vettem használt lemezt, boltban is, hirdetésre is (itt is többetektõl), de soha nem nézegettem meg alaposabban a felületét, csak így, ahogy írtam, hogy nincs durva "késnyom" benne. És soha nem volt olvasási problémám egyik lemezzel sem...

Milyen a lemezek állapota?

Hali,

minden idõk legrosszabb GC játéka (gyûjtõknek kötelezõ)
UNIVERSAL STUDIOS THEME PARK ADVENTURE - 1000 HUF
valamint:
NFS: UNDERGROUND német felirattal: 1200 HUF
CALL OF DUTY: FINEST HOUR német felirattal és hanggal
("Aleksei, wir mussen wirklich schiessen diese Faschisten!"): 2000 HUF

Eladnám õket...

Lammer
eloszor is azt nem telepiteni kell, hanem flashelni... masodszor vagy (mini)DVDre irod ki(no joliet!!! only iso9600 filesystem) vagy parallel porton keresztul, vagy usbn keresztul flashelsz ...
nekem VIPER EXTREMEM van, en usbn keresztul flasheltem... worked like a charm...
(#5652 most te komolyan vetted a poenkodasomat?(#5651)<#rolleyes>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

zola2000
Egyébként meg nem tudom, hogy hogy lehet telepíteni az új Cobra biost?

A

zola2000
Gamecubet kell venni és menni fognak 60al is.

A

Lammer
eloszor izs!
kvadkór procit kell venni 4 csiga rammal... eseses 8800GTXet SLIBE4444 es akkor mar lehethogy menni fog 15 FPSel!
nyomiag meg eztetet sem tudod? <#idiota>

NeoMaN
jújj, Te ebben nagyon otthonvagy látom
😊))
TANÍTS!

Lammer
mer' sz*r a geped <#buck>
/dzsók

NeoMaN
Én néztem a dolphint.
1-2fps (AMD 3800+, 7900gs), a menüt sem vártam meg.

koryne
Tessék, itt nézz körül. a gugli jó barát, ajánlom az alkalmazását. Egyébként én nem reménykednék, hogy Mario Kartozni fogok GC emuval.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Csak érdeklõdõk h melyik a legjobb

MSI GX600PX-214hu Notebook

NeoMaN
Me nincs emulátor, amivel játszani is tudsz.
Meeee....

Hali all!
Lenne egy kérdésem és a segítségeteket kérném
Abban hogy melyik a legjobb Gamecube emulator!
És melyik a legjobb oldal ahonnan lehet normális játékokat szedni!
Me most szedem valahonnan a MArio kart Double Dash-t és nem tom h jó lesz e!
Me nyomom otthon a Mario Kart-et és volt Gamecube-om csak nem voltpénzem játékra! KÖSSZ

MSI GX600PX-214hu Notebook

Keviny
vili, igazad van, csak én más szemszögbõl közelítem meg a dolgot:

kijött a legújabb Nintendo, a Wii, és a fejlesztõk is és a játékosok is erre fókuszálnak inkább mint az egyel ezelötti konzolra, a cubéra.

természetesen a Zelda TP és az NFS Carbon nem retró. 😊

(ma feladtam neked egy csomagot, bocsi a késésért, havazok elfele)

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

sacano1
egyszerre csak 7000 regisztrált tag lehet de általában minden vasárnap törlik azokat akik nem töltik visza a torrentjüket ha töbször probálkozol majdcsak elcsipsz egy reget ja ha nem töltöd visza 5 nap után kivágnak az oldalrol.<#hawaii>

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Okami Amaterasu
hali gamecube tudorok..szereném megragadni az alakalmat és vkitöl megérdeklödni h miként lehet erre a webcimre..regisztrálni..pénzbe kerül-é?avagy ingyé pézé?http://gctracker.mine.nu:800/account-signup.php
válaszokat elöre is köszönöm..(föleg toportyán vélemyénye érdekelne..ugyanis ö itt az ész....loserek kinméljenek)

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

NeoMaN
Hát egen, Zelda TP-t leretrózni enyhén szólva tarackság.
😄DD

zola2000
Én addig nem nevezném a gamecubet retroKonzolnak, amíg jön rá ki pár játék. Ha már kb egy éve nem jött ki rá értelmes játék, akkor lesz retrokonzol. Tehát ez a gamecube lemez szerintem olyan 2008-2009ben jár le teljesen. (bocs de én a zeldaTPt, a nfs carbont, a scda-t nem nevezném retro játéknak.)

A

Lammer
najo hat ez nem mukodik...
PEDIG EREDETIbol keszitett isot probaltam streamelni usbn...
az osszes usbstream exevel vegigjartam... nemtudom mit kell meg tennem...
nem megy... gg
ezert vartam a 2.1es biosra... <#levele><#levele><#levele>

Keviny
tessék, az álszenteskedés mintapéldánya...

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
Senki nem mondta hogy "ne vegyél eredetit, mer a warezosok a faszagyerekek".

Csupán felháborít hogy a kereskedõk idejárnak a fórumokba oltogani a népet mer' nincs elég pénze. Mindenkinek a magánügye hogy warezol-e avagy sem, és ehhez senkinek semmi de semmi köze nincs. még annak sem aki magáénak tudhatja a gamestore.hu nagyszerû webszájtot.

Azé má nehogy az legyen a faszagyerek aki varezol és a ********* aki megveszi az eredetit... ~_~
szexicsoki
szexicsoki
nemisolyanrég, egy konzolstudióban volt kint a yard, mert a játékgépeket csippelték.

nem ismerõs? 😊 akkor nem zavart senkit a wárz.

Keviny
már az indexen is felcsesztem az agyam egykét hasonló beíráson, de most már nem bírom hogy ne reagáljak erre és az összes ilyen warezos megnyilvánulásra:

mondd, miért érdekel téged annyira hogy ki milyen gamával játszik? csak nem azért mert ebbõl élsz? ahha! van egy tippem: keress munkahelyet! vagy nem találsz? menj el iskolába tanulni, nem fáj!

az hogy warezolok, az én dolgom, neked semmi közöd hozzá. nekem nem olyan fontos az hogy minden game a gyüjteményemben eredeti legyen, mivel nekem ez csak egy szimpla hobbi, hetente 1x 2x leülök játszani, vagy ha átjönnek a haverok partizunk. szóval nem vagyok az a kockafejû, akinek ott díszeleg a szobája közepén a konzol oltár... különbenis, a Cube egy retrokonzol, én pedig nem vagyok hajlandó egy kis retrózásért 5e-10e HUFig terjedõ pénzeket belepakolni a zsebedbe, csak azért mert te nem találtál jobb munkát (bocs, pénzkereseti lehetõséget)

amúgy meg gyûlölöm ezt az álszenteskedést, hogy "én teljesen legit módon élek". persze persze! ne mondd már hogy még soha nem töltöttél le-hallgattál mp3-at, meg nem blicceltél villamoson meg ilyenek?

tudom itt a nagy alternatíva: "akkor nem kell játszani"
abszolút semmi közöd hozzá part 2.

mi maradhat még az arzenálban: "te nem vagy trú gémör"
ez pedig kérlek a leszarom kategória.

tsókollak.

sacano1
nemtom mé jártok ti forumozni ha nemtudtok okosat mondani akor mért kell hûlyeségeket irkálni kefete barátom.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Lammer
igen! az eredeti RESIDENT EVILjeimmel AKAROK ISOBOL JATSZANI
-.-
netan TILOS??? vagy csipobol warezt(farkast) kialtani manapsag konnyed sikk style-e?

CHEAPBOY
vegyé eredetit... az érdekeljen.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Hmmm... eredeti gc LEMEZT, TALÁN?

Vagy az mint olyan Ubertabu téma koromfekete barátom?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hali!

Eladó chip-et keresek Gamecube-ba. Valakinek nincs véletlenül egy "felesleges"? <#vigyor3>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Szerintem ezek a funkciók béták maradnak mindig 😞
Mondjuk attól, hogy béta, még müködhet, majd számolj be a tapasztalataidról!
Lammer
pitsaba... most nezem a pdfet...
ezert vartam???
ISOStream (Beta) es RealTimeStateSave (Beta)

a fenebe... azt mondtak, hogy keszen lesznek a veglegessel a 2es biossal 1uttttt, nem?... <#levele>

engem ez a 2 erdekel, de NAGYON

Lammer
AAAAAAAAaaaaaaaaaaaa
veeeeeeeeeeeeegre <#worship>
kent véjt, nem birom ki holnapig <#idiota>

MEGJELENT a hivatalos cobra 2.1-es verzió viper gc és viper gc extreme-hez!!! Nagyon durva, nem hittem volna...
De ez nem sokat segít, mert elég sok bios van: qoob, cobra, gcos, anaconda, ripper, ninja, gcom? Melyik nevét látod a képernyõn?

A verziószám alapján és a gcos-re tippelek...
De akkor még mindig nem tudjuk a chip típusát.

Milyen lemezt használsz? médiakód? milyen írót használsz? Mekkora méretû iso-t írsz ki?
Azt hiszem 1.5 verziójú bios van rajta. A gépet használtam vettem. Ha továbbra is fennállnak a problémák kérhetek segítséget a probléma forrásának kiderítésére?

frnckss

Én megmondom, hogyha te megmondod miért nem megy a kocsim...
persze nem mondok még típust sem, úgy túl egyszerû lenne a dolgod... 😞(
Valaki tud abban segíteni hogyan lehet upgradelni a biost? Másik kérdés: Miért fagyhatnak néha a backup gamek?

frnckss

sacano1
ja ott én is regeltem csak ott is az a gáz ha lejött a gém visza is kel töltened különben kizárnak az oldarol.

Én regisztráltam a GCTracker-re. A Zelda P.of.S szépen lejött átlag 60-val.
sacano1
http://www.shoxx.com/catalog/default.php

http://dvdr.atw.hu/
Szükségem lenne memóriakártyára. Help

frnckss

sacano1
mitt a lemezes oldalt?

Keviny
ööö, ezt nekem is küldjétek léci 😊

Ez hívják szivatásnak... 😄

Ha kell, nálam van miniDVD, ritekg04-es (a legkomaptibilisebb meédiakodú lemez gc-hez), a teteje nyomtaható... 300ft
NeoMaN
Hát egen, én nem kis lemezre gondoltam.
😊

sacano1
hali itt csak 2 fajta 8 cm-es lemez van ricoh 350ft/db vagy verba 400ft/db
hol van a 75ft-os tdk?

NeoMaN