7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• NormalisEmber
    Úgy néz ki rábeszéltetek a külföldi rendelésre.

baten2 tényleg nem jelent meg európában, de gondoltam hátha árulnak import cuccokat is itthon.
  • rnd
    Abban nem vagyok biztos hogy a Baten2 egyáltalán megjelent európában...
    Kicsit nehéz megtalálni vmit amit ki se adtak...

Egyébként a játékaim 98%át én is kintről rendeltem, először próbáltam EU/PAL verziókat felhajtani, de eccerűbb és ócsóbb US/NTSCt szedni mindenből. Játékok ára 4k alatt.
  • turho
    Szerda körül kész a GC, fotót tudok csinálni, ha érdekel valakit, PÜ. (Nagylemezes backup lejátszás, néhány ajándék lemez, fekete nagytetős GC, fekete joy, memkari......)
  • turho

Pár nap múlva lesz egy chipelt, nagylemezes tetős!! fekete GC-m eladó, memokarival, fekete joypaddal, remekül működik. Akit felizgattam, PÜ.
  • NormalisEmber
    De abban igazad van, hogy a külföldi rendelés lenne a korrektebb. De attól meg tartok, mert még életemben nem rendeltem semmi.
  • NormalisEmber
    Én se warezból akartam elsősorban megoldani, ezért átnéztem az üzletek kínálatát, kimentem hétvégén a pecsába, de még a ToS-t se találtam, nemhogy a baten kaitos2-t.

• Lammer
    csak arra akartam celozni, hogyha nagyon akarod meg tudod venni...
    ugylatszik nem "akarod"...
    ennyi

semmibajomnincsenveledcsakherotomvanawarezoskimagyarazosemberekbol.txt
  • NormalisEmber
    Nem szeretném folytatni, de szerintem azért rajtam kívül biztos vannak még olyanok akik nem szívesen rendelnének külföldről dolgokat.

Ami meg a warezolást illeti, van vagy 15 eredeti gc játékom (és nem a legolcsóbbak), de mivel mostmár főleg 360-as játékokra gyűjtök, ezért nem szívesen adnék ki ~40e-et.

nemértemmiabajodvelem.txt
  • Lammer
    1. miert? en eddig kb mar 60-70 tetelt rendeltem kulfodrol mind megjott minden ok volt... szal pwned :P
    2. milyen horror ar? :O

szanalmasmagyarazkodasawarezolasra.txt

páj
  • NormalisEmber
    1.külföldről nem akarok rendelni!
    2.horror áron se szeretnék hozzájutni egyikhez se

hülyeduma.txt
  • Lammer
    kamuduma.txt

ebay rulez... ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod szerezni...
  • NormalisEmber
    Tud vki olyan üzletről ahol Gc-t alakítanak át? (vagy esetleg olyan vki akinek van eladó csippje és be is szerelné(Bp-en))

Igazság szerint 2 játék a fő oka ami miatt rászántam magam erre a lépésre(tales of symphonia,baten 2), mivel ezeket már szinte lehetetlen lenne beszerezni.

Köszi előre is!
  • Beast Machine
    ÍÍÍJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ!!!!IV

nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemNEM!!
  • CsacsaThe
    Gamecube leírások:
    http://cube.ign.com/
  • Dj Siegfried
    A Battle Cry, Robotech milyen gém, meg ér vajon 3000 huf ot?????
    THNX mindenkinek!!!!!
  • Dj Siegfried
    chaos theory nekem nagy csalódás volt, főleg a maga külön memo card jával:(((((((
  • Dj Siegfried
    Szerintetek melyik a legjobb Splinter Cell? ??????
  • Dj Siegfried
    Láttátok már a gamestart.hu n a 3990 huf os BAITEN KAITOS -t??? WOWOWOWOW:)
  • Lammer
    "A másik kedvencem az "embereket elnyomó Metroidok" voltak -.-"

• tihibaby
    Hát ha Uwe Boll akarja ezt is elkövetni,AKKOR INKÁBB NEEEEEE!
    KÖNYÖRGÖM!!!
    Gyűjtést rendezek egy profi bérgyilkos felfogadására....
    Target:Uwe Boll
  • koryne
    "Eternal Darkness
    Megfilmesítésre vár a GameCube-ra 210000 példányszámban eladott Eternal Darkness is. A film egy 12 tagú csapat történetét eleveníti meg, akik arra hivatottak, hogy megvédjék bolygónkat az egyre fenyegető, ősi erőkből táplált démoni lényektől. A „remek” sztoriból egy esetleges TV sorozatot is készítenének." Forrás.

Aucs... Csak én emlékszem az Eternalból totálisan már történetre? A másik kedvencem az "embereket elnyomó Metroidok" voltak -.-
  • xAttilax
    jaja az elég jó game csak +akadtam az ucsó boss-nál :( ha valaki tudja, hogy kell legyilokolni? :D
  • Dj Siegfried
    Húú!!! mindenkinek ajánlom figyelmébe a GEIST c gamet!!!!
  • rnd
    Tudomásom szerint a Micro-ról "lespórolták" a csatit ami ehhez kellene...
  • Csibe001
    Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy létezik e olyan kábel amivel a GameBoy Micro-t lehet összekötni a Game Cube-al, úgy mint régen a GBA-t lehetett.Köszi a válaszokat.
  • kocsis9
    GameCube-hoz keresek hálózati tápegységet, adaptert. Ajánlatokat priviben várok. Köszönöm.
  • Dj Siegfried
    ne vedd magadra haver.....
  • turho
    Ezúton keresem azt a pénzes,megátalkodott, fanatikus rajongót, aki a tulajdonosa akarna lenni egy maximálisan minden földi jóval megtuningolt, eredeti Japán limited edition PANASONIC Q játékkonzolnak (Saját gyártmányú profi 110/230 V-os trafó, 17 k-s qoobchip pro action replay rendszerrel, lemezteszterrel stb., szinte érinttlen a Panasonic feliratú gyári kontroller, dvd-régiómentesített, komoly hardveres forrasztásos átalakítással régiófüggetlen és PAL rendszerű filmek lejátszása, 27 ezer ft-ért Olaszországból vásárolt 12 bites DA-chipes digital AV-RGB átalakító mérnöki képminőséggel, 2 db memóriakártya, elég szép állapot, doboz, vámpapírok stb.).
    Beszámítok moddolatlan hibátlan pstwo szettet, illetve origi x360 készüléket, esetleg perfekt mezei GC-t is, de legfőképpen kp, hatjegyű. PÜ ha te ilyet keresel vagy tudsz valakit akinek ez hiányzik a gyűjteményéből.....
  • rnd
    Valszeg ezt a fórumot azok nézik akiknek már van...
  • NeoMaN
    No mivan, nem kell fullos GC senkinek?
  • blg73
    SMC 7004VBR router akart lenni, 4 portos, elnézést.
  • blg73
    SMC 700 VBR 4 portos Barricade routeremet elcserélném Gamecube kontrollerre vagy játékra. Várom az ajánlatokat e-mail vagy pü...
  • CsacsaThe
    Hülye kérdés : a The Legend of Zelda: Collector's Edition Disc azt külön lehetett venni, vagy a Wind Waker-hez csapták gyűjteményes kiadásba?
  • NeoMaN
    Fullos GC-m (chip, nagylemez, 2 joy, 2 memókari stb.) eladó. Akit érdekel priviben jelezze.
  • Bendy
    Luigis Mansion enyhén karcos de tökéletesen megy tokkal 1500Ft, gamecube AV kábel 1000Ft, 2 db 4 megás (nem használt, formázva sem volt) memkártya 2000Ft /db.
    Érdeklődni pm-ben
  • moon08
    Köszöi a gamekat
  • testerlnx
    Afrancba, ezt én is szívesen elvittem volna :(
  • blg73
    Elfogytak a játékok, köszönöm mindenkinek az érdeklődést, a vásárlást!
  • kocsis9
    Eladó egy jó állapotú Fekete GameCube, csak a gép, semmilyen kábel nincs hozzá. Működése tökéletes, maga a gép origi japán, japánban gyártották, de PAL verzió.
    Vagy keresek hozzá olcsón kábeleket (adapter, RGB)
    A gép tartaléknak volt,egy másik mellé.
    Privit várok.
  • Tobacco
    Sajnos erröl a bizniszröl lekéstem:(