7610
-
NormalisEmber #6047 Úgy néz ki rábeszéltetek a külföldi rendelésre.
baten2 tényleg nem jelent meg európában, de gondoltam hátha árulnak import cuccokat is itthon. -
rnd #6046 Abban nem vagyok biztos hogy a Baten2 egyáltalán megjelent európában...
Kicsit nehéz megtalálni vmit amit ki se adtak...
Egyébként a játékaim 98%át én is kintről rendeltem, először próbáltam EU/PAL verziókat felhajtani, de eccerűbb és ócsóbb US/NTSCt szedni mindenből. Játékok ára 4k alatt. -
turho #6045 Szerda körül kész a GC, fotót tudok csinálni, ha érdekel valakit, PÜ. (Nagylemezes backup lejátszás, néhány ajándék lemez, fekete nagytetős GC, fekete joy, memkari......) -
turho #6044
Pár nap múlva lesz egy chipelt, nagylemezes tetős!! fekete GC-m eladó, memokarival, fekete joypaddal, remekül működik. Akit felizgattam, PÜ. -
NormalisEmber #6043 De abban igazad van, hogy a külföldi rendelés lenne a korrektebb. De attól meg tartok, mert még életemben nem rendeltem semmi. -
NormalisEmber #6042 Én se warezból akartam elsősorban megoldani, ezért átnéztem az üzletek kínálatát, kimentem hétvégén a pecsába, de még a ToS-t se találtam, nemhogy a baten kaitos2-t.
-
#6041 csak arra akartam celozni, hogyha nagyon akarod meg tudod venni...
ugylatszik nem "akarod"...
ennyi
semmibajomnincsenveledcsakherotomvanawarezoskimagyarazosemberekbol.txt -
NormalisEmber #6040 Nem szeretném folytatni, de szerintem azért rajtam kívül biztos vannak még olyanok akik nem szívesen rendelnének külföldről dolgokat.
Ami meg a warezolást illeti, van vagy 15 eredeti gc játékom (és nem a legolcsóbbak), de mivel mostmár főleg 360-as játékokra gyűjtök, ezért nem szívesen adnék ki ~40e-et.
nemértemmiabajodvelem.txt
-
#6039 1. miert? en eddig kb mar 60-70 tetelt rendeltem kulfodrol mind megjott minden ok volt... szal pwned :P
2. milyen horror ar? :O
szanalmasmagyarazkodasawarezolasra.txt
páj -
NormalisEmber #6038 1.külföldről nem akarok rendelni!
2.horror áron se szeretnék hozzájutni egyikhez se
hülyeduma.txt -
#6037 kamuduma.txt
ebay rulez... ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod szerezni... -
NormalisEmber #6036 Tud vki olyan üzletről ahol Gc-t alakítanak át? (vagy esetleg olyan vki akinek van eladó csippje és be is szerelné(Bp-en))
Igazság szerint 2 játék a fő oka ami miatt rászántam magam erre a lépésre(tales of symphonia,baten 2), mivel ezeket már szinte lehetetlen lenne beszerezni.
Köszi előre is! -
#6035 ÍÍÍJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ!!!!IV
nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemNEM!! -
CsacsaThe #6034 Gamecube leírások:
http://cube.ign.com/ -
Dj Siegfried #6033 A Battle Cry, Robotech milyen gém, meg ér vajon 3000 huf ot?????
THNX mindenkinek!!!!! -
Dj Siegfried #6032 chaos theory nekem nagy csalódás volt, főleg a maga külön memo card jával:((((((( -
Dj Siegfried #6031 Szerintetek melyik a legjobb Splinter Cell? ?????? -
Dj Siegfried #6030 Láttátok már a gamestart.hu n a 3990 huf os BAITEN KAITOS -t??? WOWOWOWOW:) -
#6029 "A másik kedvencem az "embereket elnyomó Metroidok" voltak -.-"
-
tihibaby #6028 Hát ha Uwe Boll akarja ezt is elkövetni,AKKOR INKÁBB NEEEEEE!
KÖNYÖRGÖM!!!
Gyűjtést rendezek egy profi bérgyilkos felfogadására....
Target:Uwe Boll -
#6027 "Eternal Darkness
Megfilmesítésre vár a GameCube-ra 210000 példányszámban eladott Eternal Darkness is. A film egy 12 tagú csapat történetét eleveníti meg, akik arra hivatottak, hogy megvédjék bolygónkat az egyre fenyegető, ősi erőkből táplált démoni lényektől. A „remek” sztoriból egy esetleges TV sorozatot is készítenének." Forrás.
Aucs... Csak én emlékszem az Eternalból totálisan már történetre? A másik kedvencem az "embereket elnyomó Metroidok" voltak -.- -
#6026 jaja az elég jó game csak +akadtam az ucsó boss-nál :( ha valaki tudja, hogy kell legyilokolni? :D -
Dj Siegfried #6025 Húú!!! mindenkinek ajánlom figyelmébe a GEIST c gamet!!!!
-
rnd #6024 Tudomásom szerint a Micro-ról "lespórolták" a csatit ami ehhez kellene... -
#6023 Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy létezik e olyan kábel amivel a GameBoy Micro-t lehet összekötni a Game Cube-al, úgy mint régen a GBA-t lehetett.Köszi a válaszokat. -
kocsis9 #6022 GameCube-hoz keresek hálózati tápegységet, adaptert. Ajánlatokat priviben várok. Köszönöm. -
Dj Siegfried #6021 ne vedd magadra haver..... -
turho #6020 Ezúton keresem azt a pénzes,megátalkodott, fanatikus rajongót, aki a tulajdonosa akarna lenni egy maximálisan minden földi jóval megtuningolt, eredeti Japán limited edition PANASONIC Q játékkonzolnak (Saját gyártmányú profi 110/230 V-os trafó, 17 k-s qoobchip pro action replay rendszerrel, lemezteszterrel stb., szinte érinttlen a Panasonic feliratú gyári kontroller, dvd-régiómentesített, komoly hardveres forrasztásos átalakítással régiófüggetlen és PAL rendszerű filmek lejátszása, 27 ezer ft-ért Olaszországból vásárolt 12 bites DA-chipes digital AV-RGB átalakító mérnöki képminőséggel, 2 db memóriakártya, elég szép állapot, doboz, vámpapírok stb.).
Beszámítok moddolatlan hibátlan pstwo szettet, illetve origi x360 készüléket, esetleg perfekt mezei GC-t is, de legfőképpen kp, hatjegyű. PÜ ha te ilyet keresel vagy tudsz valakit akinek ez hiányzik a gyűjteményéből..... -
rnd #6019 Valszeg ezt a fórumot azok nézik akiknek már van... -
#6018 No mivan, nem kell fullos GC senkinek?
#6014 -
blg73 #6017 SMC 7004VBR router akart lenni, 4 portos, elnézést.
-
blg73 #6016 SMC 700 VBR 4 portos Barricade routeremet elcserélném Gamecube kontrollerre vagy játékra. Várom az ajánlatokat e-mail vagy pü...
-
CsacsaThe #6015 Hülye kérdés : a The Legend of Zelda: Collector's Edition Disc azt külön lehetett venni, vagy a Wind Waker-hez csapták gyűjteményes kiadásba? -
#6014 Fullos GC-m (chip, nagylemez, 2 joy, 2 memókari stb.) eladó. Akit érdekel priviben jelezze. -
#6013 Luigis Mansion enyhén karcos de tökéletesen megy tokkal 1500Ft, gamecube AV kábel 1000Ft, 2 db 4 megás (nem használt, formázva sem volt) memkártya 2000Ft /db.
Érdeklődni pm-ben -
#6012 Köszöi a gamekat -
#6011 Afrancba, ezt én is szívesen elvittem volna :( -
blg73 #6010 Elfogytak a játékok, köszönöm mindenkinek az érdeklődést, a vásárlást! -
kocsis9 #6009 Eladó egy jó állapotú Fekete GameCube, csak a gép, semmilyen kábel nincs hozzá. Működése tökéletes, maga a gép origi japán, japánban gyártották, de PAL verzió.
Vagy keresek hozzá olcsón kábeleket (adapter, RGB)
A gép tartaléknak volt,egy másik mellé.
Privit várok. -
#6008 Sajnos erröl a bizniszröl lekéstem:(