GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek apropóján viszont hadd kérdezzek, indítsak egy kis beszélgetést: mit jelez ez a kérdés, mi az értelme ezt nézegetni? Sokan árulnak nagyon "trutyis" lemezt, ami szinte barázdás a sok karctól és ilyennek nem jó alászaladni? Vagy egyes GC-k ultra érzékenyek a lemezre és csak a karcmentest viszik? Én már sokszor vettem használt lemezt, boltban is, hirdetésre is (itt is többetektõl), de soha nem nézegettem meg alaposabban a felületét, csak így, ahogy írtam, hogy nincs durva "késnyom" benne. És soha nem volt olvasási problémám egyik lemezzel sem...
minden idõk legrosszabb GC játéka (gyûjtõknek kötelezõ)
UNIVERSAL STUDIOS THEME PARK ADVENTURE - 1000 HUF
valamint:
NFS: UNDERGROUND német felirattal: 1200 HUF
CALL OF DUTY: FINEST HOUR német felirattal és hanggal
("Aleksei, wir mussen wirklich schiessen diese Faschisten!"): 2000 HUF
Eladnám õket...
nekem VIPER EXTREMEM van, en usbn keresztul flasheltem... worked like a charm...
(#5652 most te komolyan vetted a poenkodasomat?(#5651)<#rolleyes>#rolleyes>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
kvadkór procit kell venni 4 csiga rammal... eseses 8800GTXet SLIBE4444 es akkor mar lehethogy menni fog 15 FPSel!
nyomiag meg eztetet sem tudod? <#idiota>#idiota>
/dzsók
Xbox Live gamertag: kilencnad
MSI GX600PX-214hu Notebook
Lenne egy kérdésem és a segítségeteket kérném
Abban hogy melyik a legjobb Gamecube emulator!
És melyik a legjobb oldal ahonnan lehet normális játékokat szedni!
Me most szedem valahonnan a MArio kart Double Dash-t és nem tom h jó lesz e!
Me nyomom otthon a Mario Kart-et és volt Gamecube-om csak nem voltpénzem játékra! KÖSSZ
MSI GX600PX-214hu Notebook
kijött a legújabb Nintendo, a Wii, és a fejlesztõk is és a játékosok is erre fókuszálnak inkább mint az egyel ezelötti konzolra, a cubéra.
természetesen a Zelda TP és az NFS Carbon nem retró. 😊
(ma feladtam neked egy csomagot, bocsi a késésért, havazok elfele)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
válaszokat elöre is köszönöm..(föleg toportyán vélemyénye érdekelne..ugyanis ö itt az ész....loserek kinméljenek)
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
A
PEDIG EREDETIbol keszitett isot probaltam streamelni usbn...
az osszes usbstream exevel vegigjartam... nemtudom mit kell meg tennem...
nem megy... gg
ezert vartam a 2.1es biosra... <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Csupán felháborít hogy a kereskedõk idejárnak a fórumokba oltogani a népet mer' nincs elég pénze. Mindenkinek a magánügye hogy warezol-e avagy sem, és ehhez senkinek semmi de semmi köze nincs. még annak sem aki magáénak tudhatja a gamestore.hu nagyszerû webszájtot.
nem ismerõs? 😊 akkor nem zavart senkit a wárz.
mondd, miért érdekel téged annyira hogy ki milyen gamával játszik? csak nem azért mert ebbõl élsz? ahha! van egy tippem: keress munkahelyet! vagy nem találsz? menj el iskolába tanulni, nem fáj!
az hogy warezolok, az én dolgom, neked semmi közöd hozzá. nekem nem olyan fontos az hogy minden game a gyüjteményemben eredeti legyen, mivel nekem ez csak egy szimpla hobbi, hetente 1x 2x leülök játszani, vagy ha átjönnek a haverok partizunk. szóval nem vagyok az a kockafejû, akinek ott díszeleg a szobája közepén a konzol oltár... különbenis, a Cube egy retrokonzol, én pedig nem vagyok hajlandó egy kis retrózásért 5e-10e HUFig terjedõ pénzeket belepakolni a zsebedbe, csak azért mert te nem találtál jobb munkát (bocs, pénzkereseti lehetõséget)
amúgy meg gyûlölöm ezt az álszenteskedést, hogy "én teljesen legit módon élek". persze persze! ne mondd már hogy még soha nem töltöttél le-hallgattál mp3-at, meg nem blicceltél villamoson meg ilyenek?
tudom itt a nagy alternatíva: "akkor nem kell játszani"
abszolút semmi közöd hozzá part 2.
mi maradhat még az arzenálban: "te nem vagy trú gémör"
ez pedig kérlek a leszarom kategória.
tsókollak.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
-.-
netan TILOS??? vagy csipobol warezt(farkast) kialtani manapsag konnyed sikk style-e?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Vagy az mint olyan Ubertabu téma koromfekete barátom?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Eladó chip-et keresek Gamecube-ba. Valakinek nincs véletlenül egy "felesleges"? <#vigyor3>#vigyor3>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Mondjuk attól, hogy béta, még müködhet, majd számolj be a tapasztalataidról!
ezert vartam???
ISOStream (Beta) es RealTimeStateSave (Beta)
a fenebe... azt mondtak, hogy keszen lesznek a veglegessel a 2es biossal 1uttttt, nem?... <#levele>#levele>
engem ez a 2 erdekel, de NAGYON
veeeeeeeeeeeeegre <#worship>#worship>
kent véjt, nem birom ki holnapig <#idiota>#idiota>
A verziószám alapján és a gcos-re tippelek...
De akkor még mindig nem tudjuk a chip típusát.
Milyen lemezt használsz? médiakód? milyen írót használsz? Mekkora méretû iso-t írsz ki?
frnckss
persze nem mondok még típust sem, úgy túl egyszerû lenne a dolgod... 😞(
frnckss
frnckss
Ha kell, nálam van miniDVD, ritekg04-es (a legkomaptibilisebb meédiakodú lemez gc-hez), a teteje nyomtaható... 300ft
hol van a 75ft-os tdk?