7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• gp32
    ez igy van...
  • xAttilax
    ha külön bontod akkor több is lehet szerintem, mert az Ikaruga ritka és k*rva jó, FFCC is komoly és maga a gc is 10-15.
  • elims
    Szerintem 15e körül.Ha megvan a doboza is a gépnek,16e.
  • Lammer
    adok erte 3 turorudit
  • cloud.strife
    GC, memocard, 2 joy (egy eredeti, meg egy nemtommilyen), FFCC, Mario Party 4, Ikaruga játékok.

Van egy ilyen szettem, talán lesz rá egy vevőm, sztetek mennyit ér?
  • gp32
    vkinek nicns véletlen eladoban- Wavebird kontrollerje??:S, gc-hez?:S
  • Errant
    Alig használt Game Cube eladó. Érdeklődni lehet: [email protected]
    SÜRGŐS!
  • elims
    Láttam itt a fórumon gc játék író embert csak már elfelejtettem,hogy melyik topicban.Mindegy,majd megtalálom.
  • xAttilax
    nem csak olvasni, hanem írni sem tudok: "nem kereskednék" akart lenni. régebben én barátaimmal írattam ki dvd-ket. de csak találsz eladót is szerintem.
  • elims
    Köszi! Nincs semmilyen íróm.Két régi p2esem van,cd lejátszóval,ez egy lassú internethez tökéletes (legtöbbet telefonról vagyok itt).Inkább a konzolok. Mégegyszer köszi!
  • xAttilax
    jaaj bocs nem figyelttem, hogy írott kell, hát nem tudom én szívesen kereskednék ilyennel, az gáz inkább töltsd le és írd ki... nem olyan nehéz, főleg ha van jó írod és találsz is normális lemezt
  • xAttilax
    Nem az én ötletem volt... ezt igy kell a fejet meg az tudja +mondani aki csipelte a gépet, sokszor nem kell állítani a fejen, szóval nagy esélyed van rá, hogy nincs húzva, főleg ha fiatal gc-d van, ha eredetit akkarsz szerintem vaterán vagy boltokban lehet ha viszont letölteni akkor meg: http://gctracker.mine.nu:800/, vagy Emule és barátai.
  • elims
    Köszi!! ) Elöször amikor elolvastam az írásod,azt gondoltam ez egy hatalmas,kontár megoldás,de aztán kipróbáltam az ötleted és...Nagyon Nagy,kreatív! megoldás!Másodszorra sikerült és nagyon patent gc "csavarhúzóm" lett! ) Csak tisztításból akartam szétszedni a gépet,de nem csináltam meg teljesen.Találtam benne egy furcsa kis panelt actel felíratú ic-vel,a panel hátulján viper gc felirattal.Egy modchip van benne.Ezért nem merem teljesen szétbontani (nehogy letörjön egy forrasztás vagy vmi..).Úgyhogy ha tud vki írott gamecube játékokat nagyobb tételben is vevő lennék. És egy hozzáértő véleményére is kiváncsi lennék:a chipelt gc lézerfején van erősség húzva? Bocs a szófosásért.
  • xAttilax
    fogsz 1 tollat meg gyufát/öngyujtot.... azt toll melegit lenyom csavarhoz vár 1 picit és ha minden jól megy akkor ki is tudod csavarozni (nekem az elsőhoz vagy 15 probálkozás kellet de utána ment mint az ágyba.....) ja ha toll melegített münyaga összecsuváza a gc-t nem kell megijedni mert simán lejönn rola. vagy vesszel egy olyan fejű csavarhúzót
  • elims
    Sziasztok!Ha tudja vki,hogy hogyan lehet szétszedni egy gamecube-ot,ne tartsa magába.Előre is köszi! (alul a csavarok sima fejűek)
  • turho
    Platinumból sajna 2 féle létezik, nekem is a mélylila Ritek-es volt jó, egy bágyadtabb zöldeslila rétegű meg nem volt bika. Ridata 8x-os silver, na az a best :)
  • xAttilax
    nekem a Platinumokkal semmi bajom sem volt/ van, pedig van amit már több mint 1 éve írtam ki és semmi baja nincs.
  • gp32
    jah, vkinek, am., NICNS ELADÓ Wavebird Controllere, GC-hez??
  • gp32
    , a lemezekhez irnám, énis régota tezstelgetem.., és irom ki hozzá,
    a gép is finnyás, lemezs mind1, a Platinumot probaltam legeloszor, ami valoban joh volt, DE pár honap alatt, elsilányult anniyr ahogy msomtár, egy PLatinumos dvd-met s ejácca le a gép, és akkoris ovltka gonodk: (pl. játék jázék kozbeni fagyás)...
    a legmegfelelobb dvd-: a Traxdata, amit 100%ra tudok ajánlani, 1 éve ojannal irom, és eddig smemi hiba, semmi fagyás, de
    a Verbatim is jo lehet!
  • NeoMaN
    Le kell csavarozni a fedelét. Úgy már simán rátehetsz nagylemezeket is.
    60ft a TDK......
  • tihibaby
    Ja és ha visszaolvasol a fórumban,sok infót találhatsz még a témával kapcsolatban!
  • tihibaby
    Is-is!Finnyás is a szentem,meg a lemez sem mindegy milyen.
    Próbáld ritek g04-es vagy g05-ös alapanyagra,Pioneer vagy NEC íróval!Fajtailag:Ridisc,Ritek,Ridata,Traxdata lemezt keress,ha tudsz,ill. én utoljára Platinum-ot vettem,az is bevált,bár más az alapanyaga.
    Egyébként tényleg nehéz megfelelö lemezt szerezni hozzá....
  • Police88
    Eladó:
    -Lila gamecube joy (dobozában papírjaival) -4000Ft
    -GC-GBA kábel (dobozában)-1000Ft
    -SSX 3 (doboza papírjai rendben) -3000Ft
    Együtt: 7000Ft

-Thrustmaster hordtáska -1500Ft

érd.:msn & e-mail: [email protected] vagy privátban
    átvétel: személyesen budapesten a metró vonalán
  • NintendoGC
    Eddig két féle lemezt próbáltam írásra.

FujiFilm és TDK (minuszos) ... bár megjegyzem pluszost sehol sem láttam még... :S

Nos a TDK némileg jobbank bizonyult, de végülis nem megfelelő. Na most vagy én csinálok valamit szarul, vagy nemtudom.... a GC lenne ennyire finnyás? Nemértem.

Problémát igazából a (GC-nek TÉNYLEG jó) lemez beszerzése jelent. :(
  • NintendoGC
    Bakker ma bejártam a városközpont nagyrészét (Nyíregyháza) és alig lehet mini DVD-t találni. Ahol nagy nehezen mégis ott is csak mínuszos van. Mindenképpen plusszos kell a GC-nek?
  • Tomek83
    Nincs valakinek véletlenül Super joy box 13 vagy tud valaki róla hogy ilyet kapni Mo-on?
  • Okami Amaterasu
    tdk plusszos 4-8-szorosan irható
    fujifilm plusszos mind1 milyen sebességü
    én ezeket használom és tökéletesen müködik:)
  • NintendoGC
    Üdv mindenkinek .. egyetlen kérdésem lenne. Szeretnék biztonsági másolatot készíteni 1 GC játékomról. Nos az íráshoz a Cube milyen lemezt szeret, mert úgy hallottam nem komálja mindegyik lemezt... eléggé válogatós!

Köszi előre is a választ.
  • tihibaby
    Feladod?
    A KS-t nem próbáltad?
  • Zsoccc
    Ment privi.
  • Tomek83
    Esetleg kölcsönbe mert majd a Wii-hez jól fog még jönni.
  • Zsoccc
    Sziasztok!
    Nincs véletlenül valakinek Cegléd vagy Kecskemét környékén eladó memkártyája? Sürgős lenne.
  • Dj Siegfried
    köszi a segítséget, de még nem válaszolt ...bye
  • tihibaby
    Én is Őt ajánlottam,de ezek szerint még nem jött össze.
  • tihibaby
    Azóta sem válaszolt?
  • xAttilax
    Toportyánt még talán, találd meg valahol a fórumban és írj neki, amúgy egy nagyon rendes csávó, nekem ő csinálta és csak jókat tudok róla mondani.
  • Dj Siegfried
    Sziasztok! Csippel valaki itt gamecube ot?
  • Tomek83
    Én a Tales of Symphoniával voltam így. De valamiért nekem a WW annyira nem jött be,ez a hajókázós dolog nem tetszett,remélem majd a Phantom Hourglassnél tetszeni fog.
  • Dj Siegfried
    http://www.vatera.hu/resident_evil_0_zero_gamecube_ra_35130303.html

hú de szép!!!
  • qper
    megjött ma a Zelda: Wind Waker+Ocarina of Time special edition angliából, hát eléggé boldog vagyok azóta :)

SZámomra a WW minden idők legszebb, legcsodálotosabb játékélménnyel megajándékozó játéka. Leültem elé, és magával ragadott. Beszippantott a játék, elfelejtvén minden bajomat, problémámat. Hihetetlen ez a game.