GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Brühühü...
<#taps>#taps>
cserébe adok 4 megásat és ráfizetnék!!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
és máris corvette lesz a pixelhalomból... ^_^
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
A külömbség a kettö között csak annyi hogy a Metroid gyáriban, mert annyira jó<#smile>#smile>
+ a Metroid Prime 1-2-t kb 2x játszottam végig a Die hard vendetta meg futott 10 percig
Egyszerûen imádni való!!
Az AXELAY pedig egyenesen félelmetes gám!!!
Éljen a nintendo!!!!
Ez elsõ gépemet még 1991 körül kaptam egy SUPER NES!!!
utána meg gameboy meg n64 szóval aki esetleg avval sz*rakodik h a többi új generációs konzolokkal hasonlítgatja a gamecube-ot az inkább húzzon át a a rohadék 576 osokhoz😊
éljen a nintendo.
Kösz h megosztottad velünk a cikket a metroidrõl guardian, most már rémlik h én is mostanában olvastam csak egyszerûen nem fogtam a dolgot.
HÚÚÚÚÚ, kicsit elfogott az ideg.
bye<#violent>#violent><#help>#help>
Szerintem menj át a metroid fórumra és ott is lõdd el!!
csak vigyáz hogy be ne kapj valami vírust
Xbox Live gamertag: kilencnad
+ a grafika tökéletes 3D-s konverzió
- irányítás, játékmenet, nehézség
8.5 pont
LOL! 😄 az irányítás a lehetõ legeltaláltabb, tökéletesen visszaadja 3D-ben a 2D-s metroid élményt! A játékmenet szinte tökéletes, és nem éreztem túl nehéznek sem... de ha könnyebb lenne, akkor meg biztos az lenne a baj. Nem baj, Martin beleszólt, és tovább rontotta a helyzetet:
Tudom én, tudom, hogy a Metroid egy bitang híres játék volt SNES-en, de pont azért vert le a víz tõle már annak idején, amit Csipi is írt a cikkben: iszonyú lassú és vontatott a játékmenet. Ugyanilyen az új is. Gyönyörû, de az átlag játékosnak fogyaszthatatlan. Szerintem kizárólag a NES/SNES verzió rajongói tudják majd elviselni. Csipi "kiválót" adott a hangulatra, én levettem "jóra". (Talán egy "közepes" is elment volna...?)
über-LOL!!! 😄 A Metroid Prime benne van a top 10 valaha megjelent leghangulatosabb játékban, amihez hozzátartozik a kalandozós, felfedezgetõs játékmenet is. Nem is értem, hogy lehet, hogy egyesek egy szimpla FPS-ként akarják kezelni...
Érdekes kontraszt, hogy a következõ oldalon a szintén GC-s Die Hard Vendetta 8 pontot kapott, és agyon lett ajnározva... No comment.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
sem sokkal szebb ahogy elnéztem (igaz hd ben biztos más a helyzet).
A
Töltsük le az internetet!
A
Most olvastam, ogy sonyerikkson témákat is kicsomagol!
<#zavart1>#zavart1>
😊
Szerk.: najó, a szépség sem tény, inkább szubjektív =) Tehát nincs gyõztes 😄
Gamecube: 485MHz IBM PowerPC CPU, 162MHz ATI GPU
XBOX: 733MHz Intel Pentium III CPU, 233MHz nVidia GPU
miért is a PS2 a legjobb? o_O
2. Nem.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nemde?
😄
Mert azzal írtam,minden rendben ment le,de az újraírható lemezt szerintem be sem olvassa.Köcce elõre is.
Üdv:Kocka
A (hang)erő legyen veletek!! D.J.K.O.C.K.A
A
Need 4 speed? Time Splitter? Baten Kaitos?
van valakinek????
Metroid Prime 2: Echoes (gyári fóliás, angol) - 6000Ft
Resident Evil 2 (gyári fóliás, angol) - 8000Ft
Resident Evil 3 (használt, én bontottam) - 6000Ft
Wave Race Blue Storm (gyári fóliás, német) - 4500Ft
Most így hirtelen ennyi... ;-)