GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet valahol auto modellista gamet venni?
guardian hero
NTSC játékokkal lehet a segítségével játszani PAL gépen.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sacano1
sziasztok azu a kérdésem volna hogy ez mire jo Gamecube FreeLoader?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

koryne
Az omega más tészta 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Nem, december közepén 😊

Azért azt tegyük gyorsan hozzá hogy az elmúlt fél évben megjelent pár cím az USA-ban ami még nem érkezett meg európába, szal lehet hogy arra gondoltak hogy azért azokat még kinyomják itt is... ~_~
Okami Amaterasu
Kacsa volt a GC halotti tor ?
/Komment/

Nagyon úgy tûnik, hogy a NoA boss Perrin Kaplan megint a pampák királya szerepét játszotta, amikor néhány nappal ezelõtt kijelentette a Gamecube gyors és kegyetlen meggyilkolását - a Nintendo UK az Eurogamernek adott nyilatkozatában ugyanis cáfolta a GC hardver és szoftver támogatottság elvágását. A kijelentés szerint Perrin Kaplan véleménye teljességgel valótlan. "Megerõsíthetem, hogy a Nintendo masszívan kitart még a Gamecube hardver és szoftvergyártás terén" - hangzott el egy angol belsõ munkatárstól. Bár ez kétségkívül jó hírnek hangzik, a halál eljövetelét maximum csak lassíthatja (arra is egyenes választ adhatnának végre, miért csak negyven db. legyártott GC Zelda érkezett a januári hónapban Európába - most akkor van támogatás, vagy nincs, kedves Nintendo?) - mindenki kedvenc kockájának végzete így is elérkezik.
Stinger

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

KILLER2
Hát akkor a te metroidod nem fog senkit megenni. Bár az se jár túl jól, akire rátapad.

Töltsük le az internetet!

koryne
Meg is válaszoltad a kérdésed, életenergiát esznek. Az SR-388-on (ahol a Metroid II játszódik) a fõ táplálékuk az X parazita volt. Mikor Samus kiírtotta a metroidokat mind egy szálig, az X-ek elszaporodtak, így érhette Samust az a bizonyos tragédia a Fusion elején.

KILLER2
Te úgy is nagy Metroid tudós vagy. A metroidok esznek egyáltalán? Mert azok csak lebegõ energiahalmazok vagy olyasmik és ahogy tapasztaltam csak rámcuppannak, de nem esznek meg, hanem kiszívják belõlem az energiát vagy az életet vagy ahogy tetszik.

Én nem nyomtam a régieket, ez az elsõ Nintendo gépem, a GC.

koryne
Én neeeeem, ha jó kisfiú leszel, és végignézed, akkor esetleg megúszhatod maradandó agykárosodással. Még mindig jobb, mint Toutatis gyomrába kerülni, gondolj bele!

Lammer

AAAAAAAAAAaaaaaa most meg akarsz olniii??? 😄DDDDDdddddd
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ez hosszu...
lulonbenizs kuzsolsz es mesz gyurni scre, hogy tudj jonni jatszani bnetre skillesen, mer orrbavaglak vazzegh, ha nem!!44<#idiota>

koryne
Nem igazán, inkább én vagyok az enyémmel <#szomoru1>

koryne
Én a metroidokra nem fps-ként tekintek, inkább adventure-ként... Bár ebben lehet, hogy az is közrejátszik, hogy összes 2d-s metroidot elõbb ismertem, mint a 3d-seket. 12 éves korom óta vagyok metroid fan, a SNES-es Super Metroiddal kezdõdött 😊
"Sima" FPS-ek közül csak az Unreal 1 és az AvP-k jönnek be, a többi számomra felejtõs.

guardian hero
Bátyád????
Remélem ilyne ízléssel õ a család fekete báránya <#hehe>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

KILLER2
Aha.

koryne
Eredetileg kelta isten (hívnak így egy aszteroidát is), de itt azért szerepel, mert ki kellett találnom valami jó kis nevet az omega metroidomnak, amit a bátyámra uszíthatok 😄

KILLER2
Azt én is megnézném. Élevezet nézni ezt a gémet! Amúgy ki a fene az a Toutatis?

koryne

Büntetésül végignézed, ahogy végigjátszom mind a 2 cube-os részt!

Túl elvont nekem. Én a "kommersz", könnyen játszható FPSeket szeretem, mint CoD, Serious Sam. Nerkem túl egyedi, nehézkes volt. De a game megvan, ott a lehetõség rá 😊

Lammer
<1000 meter elonye van visszafordul rohogve>
HAHA akkoris gagyiiii4444!! 😄
<#idiota>

Hogy hogy? Pedig nagyon kafa kis játék! Mi nem tetszett benne?
Vagy a MP2 jpbban tatszik?
Nekem se jött be a MP1.

😊
koryne
Ne Guardiantól fuss, hanem elõlem 😛

Lammer
metroidot kb 10-15 percig birtam, annyira gagyi... <#buck>
<#idiota>

Asse tegnap volt...
Dobtam egy PÜ-t.

<#taps>
Vexx-et én 2k-ért vettem fóliásan 😊

jókivagyok😊<#buck>
áááááá
már el is vertem az összes pénzem!!!!!!
ngc játék tárgytalan😊
bocs
jól van igazad van, de most ezért ne kelljen már megvennem a vexx et 7 rongyért!
oksza, csak nehogy összevesszünk😊<#miaz>
Ezért mondtam hogy mindig olyan kell ami nincs... ha van Vexx, akkor PN03 kell, mikor volt MP2 akkor NFS kellett... ;-P
Egyébként tõled függetlenül valszeg ígyis úgyis beírom ide hogy mitõl akarok megszabadulni... :-D
hahaha, nagyon vicces kedvedben vagy!!!!
csak azért kérdeztem mert ezek neked nincsenek!!
bye
Olvasd el a #5861-re adott #5862-t, amire az #5863 a válasz, amit a #5865-ben válaszoltam meg... ^_^
😊 mert mid van eladó?
Mert mindig olyan kell ami nincs... ;-)
Geist, PN03, Baten Kaitos, Metroid Prime 2 van valakinek eladó???
Nemtom... 7000-ért érdekelne? valszeg nem...
De sztem jövõ héten lesz egy eladó Super Monkey Ball is... gyári fóliás, 4500-ért...
Eladó ngc játékokat keresek!!😊
és eladó ?
nincs valami game ed ealdó?
Nekem megvan, asszem gyári fóliásan is... ^_^
Hi van valakinek vexx game?
Nincs több Nintendo által készített gém... de a multiplatform vackok valszeg jönnek még... ~_~
NeoMaN
Miazhogy szoftveres támogatását???
Nincs több GC game? Nanehogymáááááá...

deep
Egyetértek! A joy pl a lejobb volt amit valaha csináltak. Imádom kézbevenni😄