GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
/Komment/
Nagyon úgy tûnik, hogy a NoA boss Perrin Kaplan megint a pampák királya szerepét játszotta, amikor néhány nappal ezelõtt kijelentette a Gamecube gyors és kegyetlen meggyilkolását - a Nintendo UK az Eurogamernek adott nyilatkozatában ugyanis cáfolta a GC hardver és szoftver támogatottság elvágását. A kijelentés szerint Perrin Kaplan véleménye teljességgel valótlan. "Megerõsíthetem, hogy a Nintendo masszívan kitart még a Gamecube hardver és szoftvergyártás terén" - hangzott el egy angol belsõ munkatárstól. Bár ez kétségkívül jó hírnek hangzik, a halál eljövetelét maximum csak lassíthatja (arra is egyenes választ adhatnának végre, miért csak negyven db. legyártott GC Zelda érkezett a januári hónapban Európába - most akkor van támogatás, vagy nincs, kedves Nintendo?) - mindenki kedvenc kockájának végzete így is elérkezik.
Stinger
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Töltsük le az internetet!
Xbox Live gamertag: kilencnad
AAAAAAAAAAaaaaaa most meg akarsz olniii??? 😄DDDDDdddddd
<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
lulonbenizs kuzsolsz es mesz gyurni scre, hogy tudj jonni jatszani bnetre skillesen, mer orrbavaglak vazzegh, ha nem!!44<#idiota>#idiota>
"Sima" FPS-ek közül csak az Unreal 1 és az AvP-k jönnek be, a többi számomra felejtõs.
Remélem ilyne ízléssel õ a család fekete báránya <#hehe>#hehe>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Büntetésül végignézed, ahogy végigjátszom mind a 2 cube-os részt!
HAHA akkoris gagyiiii4444!! 😄
<#idiota>#idiota>
Vagy a MP2 jpbban tatszik?
már el is vertem az összes pénzem!!!!!!
ngc játék tárgytalan😊
bocs
Egyébként tõled függetlenül valszeg ígyis úgyis beírom ide hogy mitõl akarok megszabadulni... :-D
csak azért kérdeztem mert ezek neked nincsenek!!
bye
De sztem jövõ héten lesz egy eladó Super Monkey Ball is... gyári fóliás, 4500-ért...
nincs valami game ed ealdó?