7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• rnd
    Tudod én meg megnézem hogy bótba mennyiért jutna hozzá (nem angliában, vagy svájcban hanem pesten) és abból "engedtem". És annyira nem is akarom eladni, hogy ingyér odaadjam... ha "normális" áron kell valakinek hát legyen, ha nem talán elfér a polcon, mint eddig.

Egyébként a Pikmin-t (gyári újonan) 7000-ért, a Wave Race-et (szintén gyári új) pedig 4500-ért adnám.
  • Csibe001
    Igen neked szólt s nem üzletrontás miatt, csak azért lássuk be kicsit drágán adod. :P
    Ha mondjuk 5500-at írsz meg se szólaltam volna. :)))
  • rnd
    Már amennyiben ez nekem szólt...
  • rnd
    Akkor vegyen onnan... nekem nyóc...
  • Csibe001
    Hehe, kicsit sokért adod szerintem.4000Ft-ért postával együtt már lehet találni ebay-en.
  • rnd
    Hétezerötszáz? +posta meg miegymás ha úgy kell...
  • JiBBeRiSH
    Mondj egy árat.:D A kérdésed miatt gyanús, hogy sokra gondolhatsz.:]
  • butyokanime
    Szentem a 4 az naon fasza!!:) azé nemkéne mer megvan?Mondjuk nekem nincs meg...de fasza.Ps2-n toltam
  • rnd
    Nekem van egy Resi3... a kérdés csak az: mennyit ér neked?
  • JiBBeRiSH
    Én egy darabot sem látok ott Gamecube-ra, ami nem a 4-es.
  • Tobacco
    A vatera tele van residentel, néz körbe ott.
  • JiBBeRiSH
    Nincs vkinek eladó PAL-os jó állapotban lévő Resident Evilje (mindegyik rész érdekel, kivéve a 4)?

• butyokanime
    Muhhaha:) no problem. www.vatera.hu ha nem vagy regelve akkor regelsz, aztán megkeresed ami érdekel és krédezősködsz cserél e a srác...
  • Szikra666
    Bocsi a nik neved el írtam Bütyök!Sorry!!!!!!
  • Szikra666
    Szia Bültök!Köszi a tippet de hol van a vatera?
  • butyokanime
    Szerintem nézz szét vaterán
  • Szikra666
    Szevasztok!Nemtudtok eladó Wii-t?,Game cube-ra elcserélném!+ráfizetek!!!!
  • butyokanime
    köszike....utánanézek;)
  • rnd
    Game Boy Player - 6900 Ft a Gameparkban
  • turho
    Fehér holló lehet.....
  • butyokanime
    engem meg olyan érdekelne, amit a gc aljára lehet rátenni hogy a gba kazettákat olvassa!!!Remélem értitek mit akarnék :D
  • rnd
    És... volna még egy Pikmin-em is... szintén gyári fóliásan...
  • rnd
    Ez nem teljesen igaz mert az én cube-om viszi a -rw lemezeket gond nélkül
  • ngf2n
    Köszi szépen a választ!;)
  • turho
    Összetett válaszom: pluszos minidvd nincs. +rw van. De az nem jó. Semmilyen újraírható, kétrétegű nem jó...
  • ngf2n
    Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de csak +-os mini dvd jó a game-eknek? És a daul layer v double sided is jó?
  • rnd
    Volna egy eladó "Wave Race Blue Storm" játékom. Eredeti, gyári csomagolás, piros Nintendo szalaggal Volna rá érdeklődő?
  • Petroczy
    Keresek Gamecube memória kártyát, új, használt, eredeti, utángyártott mindegy.
  • Toportyán
    Neked azt jelenti, másnak nem... a világ ettől kerek.
  • Tobacco
    ha játék gyüjtésröl van szó az számomra eredetit jelent.
  • xAttilax
    én Emule-on is húztam le jó sokat csak az több idő.
  • Toportyán
    http://gctracker.mine.nu:800/
  • szoda001
    Köszí szépen a választ!!! Nekem a Gyürük ura játék kellene, de egy torrent oldalon sincs fent, meg amugy is egy honapja szereztem be a Gamecube-ot és gyüjtení szeretném a játékokat!!! De ahogy nézegetem az oldalakat ugy néz ki nem nagy a választék! Nem tudtok valamilyen oldalt amin még vannak ilyen játékok, nem muszáj torrentnek lennie, vagy nem tudtok ebben segíteni???
  • Toportyán
    Legegyszerűbben: letöltöd netről.
    Vagy, ahogy előbb is írták: egy nem modosított gamecube, plusz BBA adapter és PSO játék
    Vagy egy modosított gamecube, plusz BBA adapter
    Vagy modosiított Wii és egy SD kártya
  • shenmuedc #6254
    Azthiszem kell valamilyen speciális kábel amivel a gamecuberól olvasod ki az adatot. Nem tudom biztosan de mintha olyasvalamire emlékeznék hogy hálózati adapter kell hozzá meg phantasy star online és annak valami hibáját kihasználva leket kinyerni az adatokat. De javítsatok ki ha tévednék.
  • szoda001
    Helosztok!!! Tudja valaki közületek hogyan lehet gyári , eredeti játékot átírni???? Előre is köszönöm!!!!
  • butyokanime
    Na hát ezaz, tökre *köcsögség*.Azé nintendo-nak is vannak húzásai, ja meg ráadásul hiábba van 4 joy-od csak ugy tudtok játszani többen ha minden haqwerodnak van egy gba/gba sp-je és hozzá egy pokemon játék.!!!Hiába van emg a 4 gc joy, nemenged játszani 2vs2-t sem se 1vs1-et sem.Szégyen azé, így elbaszni egy játékot.
  • Tomek83
    Akkor már adhattak volna a játék mellé ajándék memokártyát,amúgy a többi játék csak pár blokkot foglal.
  • shenmuedc #6250
    Vennék gamecube memóriakártyát, biztonsági mentéseket.
  • butyokanime
    Na énis GC tulaj lettem végre :))) ,viszont ezt a block-os megoldást nagy hülyeségnek tartom .... mondjuk van egy eredeti memoria kártyám 59 blokkos, és most akartam játszani a pokemon colosseum-al és egyi dvd-jének 49 blokk kell a másiknak meg 59????!!!Na most akkor az ember törölje le az összes eddigi mentését azé h egy játékkal játszhasson??Vagy vegyen egy új memoria kártyát?Esetleg elsőre vegyen egy sok blokkos kártyát drágán:S szentem ez nagy hülyeség.Ja és akkor a játék nem is enged játszani ha nemtud menteni :D ja mondom boccs:P viszont mario kart double dash vagy mario party 4 5 6 7 ha van valakinek megdobhat egy pm-el!Persze nem olyan drága áron