7610
-
#6328 Gamecube 1kontroller, + 2jatek, 10.000 piz ITT -
rnd #6327 Az angol (fóliás) verzió külföldön elég keresett darab. Nálunk szerintem nincs nagy kultusza. -
#6326 Szerintetek mennyit ér egy szép állapotú Skies of Arcadia Legends francia dobozzal/füzettel? -
rnd #6325 Ja... és...
Harvest Moon - A Wonderful Life - kicsit sérült dobozzal - 3000 Ft -
rnd #6324 Öööö... szal... még mindig volna pár cucc amitől megválnék...
Vexx - gyári fóliás, spanyol füzettel - 4500 Ft
Waverace Blue Storm - szintén gyári fóliás, német füzettel - 3000 Ft (valszeg lesz ez még olcsóbb is )
Super Mario Sunshine - dettó gyári fóliás, picit sérült a fólia a sarkon, de 90%-ban ép, spanyol füzettel - 5500 Ft
Mindhárom játék többnyelvű amennyire az emlékeim nem csalnak... -
rnd #6323 Az hogy milyen lemez kell nem csip függő, hanem a gamecube-é. Mindenki le tudja írni hogy neki milyen megy, de ez nem garancia arra hogy másnak másik masinával ugyanúgy megy. Vegyél 5-6 félét és teszteld. Az enyém az Optodisc mini DVD-RW lemezeket tökéletesen viszi, ami ugye újraírható és 8 centis. -
StriderHyru #6322 Egyébként Van itt valakinek Tapasztalata a Viper Gc Chippel kapcsolatban?
mert lenne pár kérdésem:
1.Milyen márkájú DVd-t érdemes használni hozzá
2.Milyen file(okat)-t kell kiírni a Dvd-re
3.Milyen sebességgel írjam hogy múködjön -
StriderHyru #6321 Eladó egy Viper Gc Chipes Gamecube kihasználatlansága miatt viszi az írott játékokat is
tartozékok:
-Gamecube alapgép +Chip
-1db eredeti nintendo Joy
-1db Nintendo Memória kártya.
-2db eredeti játék (Harry Potter and the chamber of Secrets és Minority report)
Doboza és papírjai nincsennek meg
A Komplett pakk Mindössze 32 ezer forint alku szóbajöhet illetve csere is Xbox Classicra vagy Playstation 2-re.
Érdeklődni Ezen az e-mail címen lehet: [email protected]
Csak is Postai utánvéttel küldöm,esetleg személyes átvétel szóóba jöhet a postát én állom -
Kst #6320 Üdv!
Most tervezem gamecube beszerzését. Érdekelne chippelt GC, vagy keresnék valakit aki foglalkozik chippeléssel. Csak szép állapotú érdekelne, és lila semmiképp. -
Dj Siegfried #6319 Resident Evil 4 Gamecube nincs minimál ár :) -
Dj Siegfried #6318 hi, feldobtam a vaterára a resi 4 emet. nincs minimál ár ...:) -
rnd #6317 Érdekelne valakit egy Chibi robo - teljesen új, gyári fóliás, német dobozzal/kézikönnyvel? -
#6316 én is régen megszorultam és eladtam az N64-et csomo játékal, meg a DC-t is. én is bánom, és elkeztem újra összeszedni mindent de nagyon nehéz -
LeonSKennedy #6315 El ne add semmi pénzért.
Én már azt is megbántam,hogy eladtam régen a Dreamcastemet(SAJNOS),de ezt a tuti konzolt soha nem adnám el.Sokat használom még most is,többet játszok vele mint a PS2-vel.
Amúgy nekem is az RE4 limited edition gép van meg.
u.i. Azért a Chainsaw kontrollerért meg főleg kár lenne.Gratula hozzá. -
#6314 Szerintem se szabad eladni, igaz a pénz mindig jol jönn, de vannak dolgok amik elférnek a polcon, és nem kell az árával foglakozni mert az ugyis csak most hiányzik, de késöbb meg már kit érdekel:D:D -
#6313 Hát akkor ebből nem lesz eladás. Ennél jóval többet ér nekem:) -
#6312 55 de az már nagyon a plafon, én 31 ért vettem meg az összes rezidentet decemberben, rezis gépet látam a vaterán 20 ra tartota a gazdája de nem ment el. -
#6311 Miii? Mindezért összesen? A szokásosnál is elmebetegebb vagy:D -
#6310 judeo behuzos verzio: 50
talan verzio: 60 :D -
#6309 LOL
inkább azt suttogd el, szerinted mit ér a pakk(bár félve kérdezem, mert te olyan zsidó árakkal számolsz mindig, amilyenek a Földön nincsenek:D) -
#6308 ki vagyol tagadva!!4 sohasenemtobbe nem emelheted szadra a szent rezidentevil szavakate! :D -
#6307 Nem szivesen, elhiheted:) -
#6306 ERETNEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!4444 eladnad ezt a remek kombot es kivalnal a rezihivo klanbol??,,,,,,, fejjjj -
#6305 Bocsi, hogy itt kérdezem, de hátha még vannak itt páran, akiket érdekelhet:) Nem feltétlen eladási szándékkal írom, csak értékbecslés miatt:) De ha ellenállhatatlan ajánlatot kapok, akkor elcsábulok esetleg:)
Szóval van egy kis gyűjteményem, ami esetleg eladó is lehet. Attól függ mit ér most:)
Resident Evil 4 Edition GC, dobozával mindenével, RGB kábel, nagy memokari, Resident Evil 0-1-2-3-4-Veronica x eredeti, karcmentes játékokkal, Chainsaw kontrollerrel(bontatlan csomagolás!)
Szerintetek?
:) -
#6304 Van és igazából még régebben annyi gamet tankoltam fel, hogy nagyon sok pihen a polcon végigjátszásra várva (ps2-re szintúgy). Csak ugye időm nincs, fránya vizsgaidőszak -.- -
#6303 Sajna igen!Neked van Gamecube-od?Én megvok a régi játékokkal is gc-n!Van egy jó pár rá! -
#6302 Ehh, dobj fel valami témát :) A megjelenő játékokról aligha tudnánk beszélgetni :S -
#6301 Nincs is kihalva a topic....áh -
stirlic #6300 Toportyán ! Szia !
Kérés ment privibe.
Köszi -
qper #6299 Eladó az alábbi pakk
Zelda Wind WAker SE (Ocarina of Time-mal)
Metroid Prime
Animal Crossing
Final FAntasy CC
Action REplay
16.000 picurka -
Szikra666 #6298 Gamecube Eladó!15eFt cucokkal jó állapotban! -
JiBBeRiSH #6297 Final Fantasy egyedül mennyi? -
qper #6296 Zelda: Wind Waker (Special Edition, Ocarina of Time-mal) + Animal Crossing+Final Fantasy+Action Replay 16.000 Ft
Mindegyik karcmentes, makulátlan állapotban.
Szerintem ennyiért k..va olcsó, úgyhogy vegyétek és vigyétek :D -
Szikra666 #6295 Mi van,mindenki alszik?Vagy ide csak gyerekek írnak? -
#6294 Így van...attól hogy külföldön olcsóbb itt attól még drága!!És ha eladja olyan áron mint ahogy külföldön megkapod akkro nincs haszna rajta.Ez az üzletelés, olcsón szerzel valamit és jóáron adod:) -
rnd #6293 Ez van. -
JiBBeRiSH #6292 Huhh, hát ez nekem sok.:] -
#6291 Ok, nem vitatkozom. :) -
rnd #6290 Azért mert angliában olcsóbb, én nem fogom az itthoni bolti ár majd harmadáért adni... a világ így működik... sztem... -
#6289 De a világ nem így működik szerintem, bár könnyen találhatsz embert aki megveszi tőled ennyiért az biztos.De ebbe ne menjünk bele. :)