7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• fishBNS
    Gamecube 1kontroller, + 2jatek, 10.000 piz ITT
  • rnd
    Az angol (fóliás) verzió külföldön elég keresett darab. Nálunk szerintem nincs nagy kultusza.
  • koryne
    Szerintetek mennyit ér egy szép állapotú Skies of Arcadia Legends francia dobozzal/füzettel?
  • rnd
    Ja... és...
    Harvest Moon - A Wonderful Life - kicsit sérült dobozzal - 3000 Ft
  • rnd
    Öööö... szal... még mindig volna pár cucc amitől megválnék...
    Vexx - gyári fóliás, spanyol füzettel - 4500 Ft
    Waverace Blue Storm - szintén gyári fóliás, német füzettel - 3000 Ft (valszeg lesz ez még olcsóbb is )
    Super Mario Sunshine - dettó gyári fóliás, picit sérült a fólia a sarkon, de 90%-ban ép, spanyol füzettel - 5500 Ft
    Mindhárom játék többnyelvű amennyire az emlékeim nem csalnak...
  • rnd
    Az hogy milyen lemez kell nem csip függő, hanem a gamecube-é. Mindenki le tudja írni hogy neki milyen megy, de ez nem garancia arra hogy másnak másik masinával ugyanúgy megy. Vegyél 5-6 félét és teszteld. Az enyém az Optodisc mini DVD-RW lemezeket tökéletesen viszi, ami ugye újraírható és 8 centis.
  • StriderHyru
    Egyébként Van itt valakinek Tapasztalata a Viper Gc Chippel kapcsolatban?
    mert lenne pár kérdésem:
    1.Milyen márkájú DVd-t érdemes használni hozzá
    2.Milyen file(okat)-t kell kiírni a Dvd-re
    3.Milyen sebességgel írjam hogy múködjön
  • StriderHyru
    Eladó egy Viper Gc Chipes Gamecube kihasználatlansága miatt viszi az írott játékokat is
    tartozékok:
    -Gamecube alapgép +Chip
    -1db eredeti nintendo Joy
    -1db Nintendo Memória kártya.
    -2db eredeti játék (Harry Potter and the chamber of Secrets és Minority report)
    Doboza és papírjai nincsennek meg
    A Komplett pakk Mindössze 32 ezer forint alku szóbajöhet illetve csere is Xbox Classicra vagy Playstation 2-re.
    Érdeklődni Ezen az e-mail címen lehet: [email protected]
    Csak is Postai utánvéttel küldöm,esetleg személyes átvétel szóóba jöhet a postát én állom
  • Kst
    Üdv!
    Most tervezem gamecube beszerzését. Érdekelne chippelt GC, vagy keresnék valakit aki foglalkozik chippeléssel. Csak szép állapotú érdekelne, és lila semmiképp.
  • Dj Siegfried
    Resident Evil 4 Gamecube nincs minimál ár :)
  • Dj Siegfried
    hi, feldobtam a vaterára a resi 4 emet. nincs minimál ár ...:)
  • rnd
    Érdekelne valakit egy Chibi robo - teljesen új, gyári fóliás, német dobozzal/kézikönnyvel?
  • Tobacco
    én is régen megszorultam és eladtam az N64-et csomo játékal, meg a DC-t is. én is bánom, és elkeztem újra összeszedni mindent de nagyon nehéz
  • LeonSKennedy
    El ne add semmi pénzért.

Én már azt is megbántam,hogy eladtam régen a Dreamcastemet(SAJNOS),de ezt a tuti konzolt soha nem adnám el.Sokat használom még most is,többet játszok vele mint a PS2-vel.

Amúgy nekem is az RE4 limited edition gép van meg.

u.i. Azért a Chainsaw kontrollerért meg főleg kár lenne.Gratula hozzá.
  • Tobacco
    Szerintem se szabad eladni, igaz a pénz mindig jol jönn, de vannak dolgok amik elférnek a polcon, és nem kell az árával foglakozni mert az ugyis csak most hiányzik, de késöbb meg már kit érdekel:D:D
  • deep
    Hát akkor ebből nem lesz eladás. Ennél jóval többet ér nekem:)
  • Tobacco
    55 de az már nagyon a plafon, én 31 ért vettem meg az összes rezidentet decemberben, rezis gépet látam a vaterán 20 ra tartota a gazdája de nem ment el.
  • deep
    Miii? Mindezért összesen? A szokásosnál is elmebetegebb vagy:D
  • Lammer
    judeo behuzos verzio: 50
    talan verzio: 60 :D
  • deep
    LOL
    inkább azt suttogd el, szerinted mit ér a pakk(bár félve kérdezem, mert te olyan zsidó árakkal számolsz mindig, amilyenek a Földön nincsenek:D)
  • Lammer
    ki vagyol tagadva!!4 sohasenemtobbe nem emelheted szadra a szent rezidentevil szavakate! :D
  • deep
    Nem szivesen, elhiheted:)
  • Lammer
    ERETNEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!4444 eladnad ezt a remek kombot es kivalnal a rezihivo klanbol??,,,,,,, fejjjj
  • deep
    Bocsi, hogy itt kérdezem, de hátha még vannak itt páran, akiket érdekelhet:) Nem feltétlen eladási szándékkal írom, csak értékbecslés miatt:) De ha ellenállhatatlan ajánlatot kapok, akkor elcsábulok esetleg:)

Szóval van egy kis gyűjteményem, ami esetleg eladó is lehet. Attól függ mit ér most:)

Resident Evil 4 Edition GC, dobozával mindenével, RGB kábel, nagy memokari, Resident Evil 0-1-2-3-4-Veronica x eredeti, karcmentes játékokkal, Chainsaw kontrollerrel(bontatlan csomagolás!)

Szerintetek?
    :)
  • koryne
    Van és igazából még régebben annyi gamet tankoltam fel, hogy nagyon sok pihen a polcon végigjátszásra várva (ps2-re szintúgy). Csak ugye időm nincs, fránya vizsgaidőszak -.-
  • butyokanime
    Sajna igen!Neked van Gamecube-od?Én megvok a régi játékokkal is gc-n!Van egy jó pár rá!
  • koryne
    Ehh, dobj fel valami témát :) A megjelenő játékokról aligha tudnánk beszélgetni :S
  • butyokanime
    Nincs is kihalva a topic....áh
  • stirlic
    Toportyán ! Szia !

Kérés ment privibe.

Köszi
  • qper
    Eladó az alábbi pakk

Zelda Wind WAker SE (Ocarina of Time-mal)
    Metroid Prime
    Animal Crossing
    Final FAntasy CC
    Action REplay

16.000 picurka
  • Szikra666
    Gamecube Eladó!15eFt cucokkal jó állapotban!
  • JiBBeRiSH
    Final Fantasy egyedül mennyi?
  • qper
    Zelda: Wind Waker (Special Edition, Ocarina of Time-mal) + Animal Crossing+Final Fantasy+Action Replay 16.000 Ft

Mindegyik karcmentes, makulátlan állapotban.
    Szerintem ennyiért k..va olcsó, úgyhogy vegyétek és vigyétek :D
  • Szikra666
    Mi van,mindenki alszik?Vagy ide csak gyerekek írnak?
  • butyokanime
    Így van...attól hogy külföldön olcsóbb itt attól még drága!!És ha eladja olyan áron mint ahogy külföldön megkapod akkro nincs haszna rajta.Ez az üzletelés, olcsón szerzel valamit és jóáron adod:)
  • rnd
    Ez van.
  • JiBBeRiSH
    Huhh, hát ez nekem sok.:]
  • Csibe001
    Ok, nem vitatkozom. :)
  • rnd
    Azért mert angliában olcsóbb, én nem fogom az itthoni bolti ár majd harmadáért adni... a világ így működik... sztem...
  • Csibe001
    De a világ nem így működik szerintem, bár könnyen találhatsz embert aki megveszi tőled ennyiért az biztos.De ebbe ne menjünk bele. :)