GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hogy magyar címek is legyenek:

http://www.gamepark.hu/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,151/category_id,2/option,com_virtuemart/Itemid,1/

http://www.vatera.hu/nintendo_gc_joypad_hosszabbito_kabel_30078443.html
http://search.ebay.com/?fcid=93&satitle=gamecube+controller+extension&saatc=93&sadis=200
Joyhosszabbító kábelt keresek gc-hez. Valaki segítsen találni 1-et.

frnckss

Csibe001
"resident evil(két lemezes felújított változat)!!!"
Van GC-re más változat is? 😊

Hali!

Valakinek van valami tapasztalata a GC autóban való használatával kapcsolatban? Úgy rémlik valamikor láttam szivargyújtós csatit hozzá. Ez a része már nem érint, mert tettem rá egy mezei kör alakú csatlakozót, viszont ha kocsiban használom, kb. 5-6 perc után újraindul a gép. Szóval lehetséges csak simán az akksi 12 voltjáról üzemeltetni, vagy kell még valamilyen ellenállás/áramkör közé?

Bocs ha off voltam.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Elkelt, köszi...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Eladó nintendo gamecube konzolom.Teljesen gyári,kitûnõ állapotban!Dobozban,kézikönyvvel,memoria kártyával,sima+RGB
kábel,1db irányítóval! ár:25000Ft

+eladóak a következõ gamecube játékok:Iss2,nba street2,
burnout2,jamesbond: everything or nothing+nightfire,resident evil(két lemezes felújított változat)!!!,time splitters2,wave race,crash bandicoot,die hard-vendetta.mindegyik eredeti,kitûnõ állapotban!
ár:megegyezés szerint!
címem:[email protected]
Jah, amit nem írtam, fekete a czucc, és a chip XENOGC.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Korrekció: a kontrollere nem gyári, de 2 darabbal adom. A géprõl szívesen küldök fotót, megajánlok hozzá 15 választható játékot. PÜ ha érdekel valakit.

Chipelt Gamecube gép eladó szép állapotban, egy gyári és egy u.gy. kontrollerrel, memokártyával (4x-es). Kifogástalan állapot, a készülék nagylemezes tetõs!! (nem a gagyibb fajtából ráadásul) hibátlanul olvas, néhány ajándék (nagy)lemezt mellékelek, illetve kérhetõ. Ára 30 k.
PÜ, Posta természetesen most is OK.

Úgy néz ki rábeszéltetek a külföldi rendelésre.

baten2 tényleg nem jelent meg európában, de gondoltam hátha árulnak import cuccokat is itthon.

Abban nem vagyok biztos hogy a Baten2 egyáltalán megjelent európában...
Kicsit nehéz megtalálni vmit amit ki se adtak...

Egyébként a játékaim 98%át én is kintrõl rendeltem, elõször próbáltam EU/PAL verziókat felhajtani, de eccerûbb és ócsóbb US/NTSCt szedni mindenbõl. Játékok ára 4k alatt.
Szerda körül kész a GC, fotót tudok csinálni, ha érdekel valakit, PÜ. (Nagylemezes backup lejátszás, néhány ajándék lemez, fekete nagytetõs GC, fekete joy, memkari......)

Pár nap múlva lesz egy chipelt, nagylemezes tetõs!! fekete GC-m eladó, memokarival, fekete joypaddal, remekül mûködik. Akit felizgattam, PÜ.

De abban igazad van, hogy a külföldi rendelés lenne a korrektebb. De attól meg tartok, mert még életemben nem rendeltem semmi.

Én se warezból akartam elsõsorban megoldani, ezért átnéztem az üzletek kínálatát, kimentem hétvégén a pecsába, de még a ToS-t se találtam, nemhogy a baten kaitos2-t.

Lammer
csak arra akartam celozni, hogyha nagyon akarod meg tudod venni...
ugylatszik nem "akarod"...
ennyi

semmibajomnincsenveledcsakherotomvanawarezoskimagyarazosemberekbol.txt

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem szeretném folytatni, de szerintem azért rajtam kívül biztos vannak még olyanok akik nem szívesen rendelnének külföldrõl dolgokat.

Ami meg a warezolást illeti, van vagy 15 eredeti gc játékom (és nem a legolcsóbbak), de mivel mostmár fõleg 360-as játékokra gyûjtök, ezért nem szívesen adnék ki ~40e-et.

nemértemmiabajodvelem.txt

Lammer
1. miert? en eddig kb mar 60-70 tetelt rendeltem kulfodrol mind megjott minden ok volt... szal pwned 😛
2. milyen horror ar? 😮

szanalmasmagyarazkodasawarezolasra.txt

páj <#integet2>

1.külföldrõl nem akarok rendelni!
2.horror áron se szeretnék hozzájutni egyikhez se

hülyeduma.txt

Lammer
kamuduma.txt

ebay rulez... ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod szerezni...

Tud vki olyan üzletrõl ahol Gc-t alakítanak át? (vagy esetleg olyan vki akinek van eladó csippje és be is szerelné(Bp-en))

Igazság szerint 2 játék a fõ oka ami miatt rászántam magam erre a lépésre(tales of symphonia,baten 2), mivel ezeket már szinte lehetetlen lenne beszerezni.

Köszi elõre is!

Beast Machine
ÍÍÍJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ!!!!IV

nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemNEM!!

...vágod?

Gamecube leírások:
http://cube.ign.com/
A Battle Cry, Robotech milyen gém, meg ér vajon 3000 huf ot?????
THNX mindenkinek!!!!!
chaos theory nekem nagy csalódás volt, fõleg a maga külön memo card jával😞((((((
Szerintetek melyik a legjobb Splinter Cell? ??????
Láttátok már a gamestart.hu n a 3990 huf os BAITEN KAITOS -t??? WOWOWOWOW😊<#taps><#eljen><#felkialtas><#felkialtas>
Lammer
"A másik kedvencem az "embereket elnyomó Metroidok" voltak -.-"

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Hát ha Uwe Boll akarja ezt is elkövetni,AKKOR INKÁBB NEEEEEE!
KÖNYÖRGÖM!!!
Gyûjtést rendezek egy profi bérgyilkos felfogadására....
Target:Uwe Boll <#gun>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

koryne
"Eternal Darkness
Megfilmesítésre vár a GameCube-ra 210000 példányszámban eladott Eternal Darkness is. A film egy 12 tagú csapat történetét eleveníti meg, akik arra hivatottak, hogy megvédjék bolygónkat az egyre fenyegetõ, õsi erõkbõl táplált démoni lényektõl. A „remek” sztoriból egy esetleges TV sorozatot is készítenének." Forrás.

Aucs... Csak én emlékszem az Eternalból totálisan már történetre? A másik kedvencem az "embereket elnyomó Metroidok" voltak -.-

Xbox Live gamertag: kilencnad

xAttilax
jaja az elég jó game csak +akadtam az ucsó boss-nál 😞 ha valaki tudja, hogy kell legyilokolni? 😄

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Húú!!! mindenkinek ajánlom figyelmébe a GEIST c gamet!!!!
Tudomásom szerint a Micro-ról "lespórolták" a csatit ami ehhez kellene...
Csibe001
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy létezik e olyan kábel amivel a GameBoy Micro-t lehet összekötni a Game Cube-al, úgy mint régen a GBA-t lehetett.Köszi a válaszokat.

GameCube-hoz keresek hálózati tápegységet, adaptert. Ajánlatokat priviben várok. Köszönöm.
ne vedd magadra haver.....
Ezúton keresem azt a pénzes,megátalkodott, fanatikus rajongót, aki a tulajdonosa akarna lenni egy maximálisan minden földi jóval megtuningolt, eredeti Japán limited edition PANASONIC Q játékkonzolnak (Saját gyártmányú profi 110/230 V-os trafó, 17 k-s qoobchip pro action replay rendszerrel, lemezteszterrel stb., szinte érinttlen a Panasonic feliratú gyári kontroller, dvd-régiómentesített, komoly hardveres forrasztásos átalakítással régiófüggetlen és PAL rendszerû filmek lejátszása, 27 ezer ft-ért Olaszországból vásárolt 12 bites DA-chipes digital AV-RGB átalakító mérnöki képminõséggel, 2 db memóriakártya, elég szép állapot, doboz, vámpapírok stb.).
Beszámítok moddolatlan hibátlan pstwo szettet, illetve origi x360 készüléket, esetleg perfekt mezei GC-t is, de legfõképpen kp, hatjegyû. PÜ ha te ilyet keresel vagy tudsz valakit akinek ez hiányzik a gyûjteményébõl.....

Valszeg ezt a fórumot azok nézik akiknek már van...
NeoMaN
No mivan, nem kell fullos GC senkinek?

SMC 7004VBR router akart lenni, 4 portos, elnézést.

SMC 700 VBR 4 portos Barricade routeremet elcserélném Gamecube kontrollerre vagy játékra. Várom az ajánlatokat e-mail vagy pü...

Hülye kérdés : a The Legend of Zelda: Collector's Edition Disc azt külön lehetett venni, vagy a Wind Waker-hez csapták gyûjteményes kiadásba?
NeoMaN
Fullos GC-m (chip, nagylemez, 2 joy, 2 memókari stb.) eladó. Akit érdekel priviben jelezze.

Bendy
Luigis Mansion enyhén karcos de tökéletesen megy tokkal 1500Ft, gamecube AV kábel 1000Ft, 2 db 4 megás (nem használt, formázva sem volt) memkártya 2000Ft /db.
Érdeklõdni pm-ben

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

moon08
Köszöi a gamekat
testerlnx
Afrancba, ezt én is szívesen elvittem volna 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Elfogytak a játékok, köszönöm mindenkinek az érdeklõdést, a vásárlást!

Eladó egy jó állapotú Fekete GameCube, csak a gép, semmilyen kábel nincs hozzá. Mûködése tökéletes, maga a gép origi japán, japánban gyártották, de PAL verzió.
Vagy keresek hozzá olcsón kábeleket (adapter, RG😎
A gép tartaléknak volt,egy másik mellé.
Privit várok.
Tobacco
Sajnos erröl a bizniszröl lekéstem😞

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?