GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamepark.hu/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,151/category_id,2/option,com_virtuemart/Itemid,1/
http://www.vatera.hu/nintendo_gc_joypad_hosszabbito_kabel_30078443.html
frnckss
Valakinek van valami tapasztalata a GC autóban való használatával kapcsolatban? Úgy rémlik valamikor láttam szivargyújtós csatit hozzá. Ez a része már nem érint, mert tettem rá egy mezei kör alakú csatlakozót, viszont ha kocsiban használom, kb. 5-6 perc után újraindul a gép. Szóval lehetséges csak simán az akksi 12 voltjáról üzemeltetni, vagy kell még valamilyen ellenállás/áramkör közé?
Bocs ha off voltam.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
kábel,1db irányítóval! ár:25000Ft
+eladóak a következõ gamecube játékok:Iss2,nba street2,
burnout2,jamesbond: everything or nothing+nightfire,resident evil(két lemezes felújított változat)!!!,time splitters2,wave race,crash bandicoot,die hard-vendetta.mindegyik eredeti,kitûnõ állapotban!
ár:megegyezés szerint!
címem:[email protected]
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PÜ, Posta természetesen most is OK.
baten2 tényleg nem jelent meg európában, de gondoltam hátha árulnak import cuccokat is itthon.
Kicsit nehéz megtalálni vmit amit ki se adtak...
Egyébként a játékaim 98%át én is kintrõl rendeltem, elõször próbáltam EU/PAL verziókat felhajtani, de eccerûbb és ócsóbb US/NTSCt szedni mindenbõl. Játékok ára 4k alatt.
Pár nap múlva lesz egy chipelt, nagylemezes tetõs!! fekete GC-m eladó, memokarival, fekete joypaddal, remekül mûködik. Akit felizgattam, PÜ.
ugylatszik nem "akarod"...
ennyi
semmibajomnincsenveledcsakherotomvanawarezoskimagyarazosemberekbol.txt
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ami meg a warezolást illeti, van vagy 15 eredeti gc játékom (és nem a legolcsóbbak), de mivel mostmár fõleg 360-as játékokra gyûjtök, ezért nem szívesen adnék ki ~40e-et.
nemértemmiabajodvelem.txt
2. milyen horror ar? 😮
szanalmasmagyarazkodasawarezolasra.txt
páj <#integet2>#integet2>
2.horror áron se szeretnék hozzájutni egyikhez se
hülyeduma.txt
ebay rulez... ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod szerezni...
Igazság szerint 2 játék a fõ oka ami miatt rászántam magam erre a lépésre(tales of symphonia,baten 2), mivel ezeket már szinte lehetetlen lenne beszerezni.
Köszi elõre is!
http://cube.ign.com/
THNX mindenkinek!!!!!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
KÖNYÖRGÖM!!!
Gyûjtést rendezek egy profi bérgyilkos felfogadására....
Target:Uwe Boll <#gun>#gun>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Megfilmesítésre vár a GameCube-ra 210000 példányszámban eladott Eternal Darkness is. A film egy 12 tagú csapat történetét eleveníti meg, akik arra hivatottak, hogy megvédjék bolygónkat az egyre fenyegetõ, õsi erõkbõl táplált démoni lényektõl. A „remek” sztoriból egy esetleges TV sorozatot is készítenének." Forrás.
Aucs... Csak én emlékszem az Eternalból totálisan már történetre? A másik kedvencem az "embereket elnyomó Metroidok" voltak -.-
Xbox Live gamertag: kilencnad
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Beszámítok moddolatlan hibátlan pstwo szettet, illetve origi x360 készüléket, esetleg perfekt mezei GC-t is, de legfõképpen kp, hatjegyû. PÜ ha te ilyet keresel vagy tudsz valakit akinek ez hiányzik a gyûjteményébõl.....
Érdeklõdni pm-ben
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Vagy keresek hozzá olcsón kábeleket (adapter, RG😎
A gép tartaléknak volt,egy másik mellé.
Privit várok.