GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
www.hwsw.hu

uriember árulja.

hy

nem tudja vki hol lehet gc-t chipeltettni?
merre láttál 10k-ért új GC-t?

http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=game+cube
itt van 1 pár jó game....
ja igen, ez ugy snap, amit láttam 2000 huf ért
kisgabo
nem találok... de 5000é igen. kint a 128 megás valami 3000ft.

Látod akkor 20-ból kijön!Az nem rossz,Toportyánt pedig ajánlom,én is vele csináltattam.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

vatera 2000 huf eredeti mem kari
7e a chip
Uhh,de durvaaaaa!!!<#csodalk>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Szerintem megéri egy vadiújat venni,azt legalább ha be chip-elteted biztos jó darabig bírni fogja.Én is egy használtabb régi gépet csináltattam meg,de azon ki is jött rá nemsoká egy fejhiba.Mondjuk a Gamecube-ot meg egy csupasz kopasz Dreamcast-ért boltoltam,úgyhogy befogom a számat,és mindent összevetve még így sem bántam meg mert legalább tudom hogy egy jó darabig nem lesz vele gond.

Hol 10k az új gép? o_O Vennék egyet tarcsiba, hogy ha 15 év múlva beadja a mostani a kulcsot legyen másik... ;-D
kisgabo
oké, de ez vadiúj, és 10k. de ahogy elnézem, mire mûködik...

+5000 csak a memkari. 😊

deep
Chipelt, használt gépet meg kapsz már 12-ért is...
kisgabo
az nem olcsó.... akkor majdnem xbox árában lenne. 😞

mivel szinte alig ér valamit a gc, veszel egyet ha esetleg megadná magát
10-15e huf a chip én így tudom.....
kisgabo
mennyi mani a chip? mennyivel rontja a gép élettartamát? köci.

kösz tom, mediába benéztem, 0 cucc volt... :S

Media-ban szerintem már nincsenek GC játékok. Itt nézd meg:
http://www.konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0005.htm
vagy a gamepark,ill. gamestore oldalát. AC-t meg elég nehéz jó áron találni,bár itt volt valaki aki jó áron adta,csak kellett hozzá még freeloader cd.
most dobtam el az össze játékomat, chippelés lesz. Hiába olcsó az alapgép.......
ajánlom a vaterát, TAttila cimborámnak nagyon sok jó cucca van egész jó áron....
szerintem nézd meg!!
kisgabo
ja, neked melyik gém van még meg?

kisgabo
10k a vadiuj gép, cakompakk, de nem találok olcsó gémet, ami nekem oké.

pl, animal cross... meglesem a mediamarktban, mid adnak eksönben.

letöltöttem 2 tucat játékot....<#idiota> csak az alapból nem megy.

mostanában nem kell nagyon mélyre nyúlni a zsebben. 8.000 huf 1 karral már így is láttam. 3000 huf az eredeti kar. szóval annyira nem nagy kiadás, bár ez nézõpont kérdése...
kisgabo
priv reppent.

deep
Hehe, még van😊 Nem is adom el. Ennek az egy gépnek van nálam nagyobb eszmei értéke, mint piaci ára. Resi4 Edition, és a 6db Resident Evil játék van meg eredetiben + egy láncfûrész kontroller a dobozában, ami never opened😊 Van egy fölös memókarim asszem...
kisgabo

kisgabo
gémkjúbod még van, bakker... 😊

eladó gém? memó?

deep
Szentségtörés chipelni. Az enyém se nincsen😄
kisgabo
birok venni gamecube gépet, tanácsokat adjatok pls, mit vegyek mellé, mire figyeljek, és hol kaphatok hozzá bónusz csippet...

tenkjú !

http://www.youtube.com/watch?v=sVRJtqPRZhQ
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HsG-JIcld6s
HÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!
Egy mezei processzor (2GHz) árából megkapod a konzolt. Ha warez kell, azt egy 512-es memória árából kihozod. Nincs idegeskedés, és használhatatlan emulátorok játszhatatlanul szaggató játékokkal. Nagyon olcsó már a gép.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

heló
a gamecube emulatorhoz mennyi mhz kell?
gneoka
sziasztok! gondoltam itt érdemes nagyágyu gamecube mágus után kutatni 😊 szóval SNES emulátor érdekelne hogy hogyan lehet beüzemelni melyik jó honnan lehet leszedni (ha necces akkor priviben írja már le valaki)
SNES9XGX WiP 6 - errõl halottam ez wii-n is lejátsza sd kártyáról
az hogy megy? rámásolom sdre meg romot mellé és már megy is? vagy trükközni kell

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Geist nélkül a 10 játék 12.000 huf egyben. bye
Gamecube játékok eladók:
Geist - a legjobb ajánlatért
Need 4 speed U1 német - 2000huf
Theme park adventure - 1000 huf (nem eredeti doboz)
Prince of persia - Sand of time 2500 huf
Medal of honor - fronline (player choices) 2000 huf
Viewtiful Joe 2 - 2000huf
Wave race - Blue storm ( nem eredeti doboz + read error )???????huf
Luigi's Mansion - 3000huf
Need 4 speed - HP 2 ( nincs kiskönyv) 2500 huf
Killer 7 - 2000huf
Pro tennis wta - 2000huf...
az árak alkuképesek

Gba sp:

eladó egy gba sp (bordó) kicsit kopott, de mûködik. Kicsit vacakol a bal blokk gomb, de nem vészes. ( 10-12.000huf ) 2 game: Golden sun (doboz nélk) 3000huf , Mario&Luigi superstar saga (dobozos) 4000huf,
egyben: 15.000 huf...
akit érdekel írjon privát üzenetet.
koryne
Csak egyben adod, vagy meg is bontod a pakkot? Érdekelne néhány game 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

hallo!
QOOB PRO chipet szeretnék venni lehetöleg magyarországon, valaki tudna segiteni hol tudnék ilyent venni? nagyon fontos, és elöre is köszönöm!
Hello

Gamecube-hoz kellene gameboy player akinek van és eladná jelezze.
Köszi
viliszakacs
Eladó egy lila GameCube,a gép használt,nem Chipelt,tökéletesen mûködik,gyári kábelekkel.
Tartozékok 1db eredeti Nintendo vezetékes kontroller,2 db eredeti Nintendo Rádiós kontroller,
1 db 59 blokkos Nintendo memóriakártya,és pár Gyári játék:

Metoid prime
Resident evil 4
F-zero GX
Starfox assault
Super Mario sunshine
Star Wars :rogue leader
F1 career challnge
Mario party 5
Warioworld
Shrek 2
Pikmin
Paper Mario
Mariokart
Harry Potter and the goblet or fire
Universal studios
Luigi’s mansion
Medal of honor rising sun
Medal of honor forntline
Medal of honor :european assault
007 everything or nothing
007 nightfire
Zelda twilight princess
Zelda the wind waker
Need for speed hot pursuit 2
Need for speed underground

Ár. 65.000 Huf
Érdeklödni
[email protected]
06306010205
kérésre képet küldök.

HUNviliszakacs

xAttilax
jaaa én olvastam rosszul 😄 akkor rnd-nek van igaza.... bocsesz késõn nem tudok olvasni sem

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Jaaaa... hogy az volt a kérdés hogy hogyan kell kiírni amit letöltöttél... ^_^
xAttilax
semmit, csak változtasd meg a nevét iso-ra azt írhatod is ki 😉

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

riptool-al vagy gamecubeserver-el csinálták régen, mikor még csipek nem voltak
mostanában nemtom...
Gyerekek árúljátok el nekem mi a fszommal csináljak GCM képfáljt milyen progi kell ???Elõre is kösuike 😄
S-Video kábel az USA NTSC gépekhez használható tudtommal, a PAL EU-s gépek meg RGB-t tudnak. És utángyártottban egy s-video kábeé ne biztos hogy fõnyeremény, illik megnézni milyen vastag milyen hosszú stb.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az utángyártott S-video kábelek milyen minõségû képet nyomnak? Mert úgy látom, hogy a Nintendo nem gyárt ilyet a géphez.
Xenochip-en csak a dedikált emulátorlemez fut, nem olyan mint a QOOB PRO. Azaz: olyan emulemezt kell keresni ami XENO-kompatibilis, rajta van az önállóan elindulni képes emulátor-mag. Régebben találkoztam ilyenekkel 1-2 torrentoldalon, azaz létezik a dolog.

Eladó egy papíron 4 hónapos, frissen XENOGC-sített fekete, kifogástalan GAmecube konzol, mellé egy gyári 59 blokkos memókari, illetve egy eredeti Metroid Prime 1. karcmentes játék (a bórító utángyártott, mert a tokja balesetet szenvedett sajna). Kislemezes backuppal menne ugyabár, de én nagylemezzel teszteltem, tetõleemelés módszerével remekül mûködtethetõ az általam preferált pluszos nagylemezekkel. megajánlok hozzá pár tesztelt backupot, 27 k. Posta ok mint mindig.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

NeoMaN
Na, tudorok!
???

NeoMaN
Üdv!

Valaki el tudja mesélni, hogy a különféle snes, sega emulátorok (amik mellé a romok is megvannak), hogy a fenébe indíthatóak el egy Xeno-s gépen? Megpróbáltam 3-4 darabot, de egyik se bootol...
Mit kell tennem, hogy mûködjenek?

köszi

frnckss