GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
GBA Player GC-hoz lejátsza a GBA-s játékokat Advance gép nélkül is?
Tehát csak bedugom a kártyát, és játszok is?
Gamek: Sonic DX, Super Smash Bros
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Baten Kaitos
Soul Calibur 2
Need for Speed Underground
Killer7
Final Fantasy Cristal Cronic.
Medal of honor Rising Sun
Viewtiful Joe2
Doshin the giant
F zero GX
Ethernal darkness
Prince os persia Snad of time
Mario Sunshine
érd. Privát üzenet. A legjobb ajánlatért..
Végülis a bélkitaposás mint megoldás sem utolsó.....<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent><#buck>#buck>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
szóval, most törvényt sértettél. törölteld a post-ot, inkább menj le 2 haverral, és taposs az arcába.
FECOKING = Pék Ferenc, 9494, Balf, Akácfasor 14...
Soha senki ne üzleteljen vele!!!!
a többi a vevõ lelkiismerete.
A posta rosszul kézbesítette ki, nem kért érte zsét, ez a kis b*zi meg nem akar fizetni. Majd meglátjuk...
Bocs fórumozók de ez a kis tetû letiltott!
Mégegyszer bocsánat!
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
valahol lehet még kapni GC-hez rgb kábelt? ha lehet kikerülném az ebay-t ha valahol még fellelhetõ bp-n
node ez legyen a legnagyobb baj. még éppen hogy csak beleszagoltam a progiba, de a hajamat azt már most letettem a földre... az a falu hihetetlen. ennyire nyomasztó, életszagú hangulatot én még nem tapasztaltam.. döbbenetes ez a progi.
Resident Evil 4 valami hihetetlen. SZtem akár elmehetne nextgen címnek is, valami döbbenet mennyire egyben van a progi.
Egy kérdés a progival kapcsolatban: nem lehet átállítani 16:9-rõl 4:3-ra? Van LCD tv is de abszolute semmi kedvem áthurcolni oda a masinát.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A legtöbb játék többszöri próbálkozásra fogja megtalálni, valameik meg kijelenti, hogy nincs kártya a gépbe.(pl. Luigi's Mansion).
Eredeti van a Joeystationben 4k-ért. nm
Engem is érdekelne Zelda - The Wind Waker Collector's Edition 8k-ért, feltéve, ha 2lemezes a 2N64-es játékkal együtt.
Holnap lesz gépem, de egyszerûen nem tudok memkártyát szerválni hozzá.
Vaterán van horror áron (8000, lol), a console cornernek van de csak 16 megás (akkora meg minek).
Szal ha van esetleg valakinek ésszerû áron eladó 8 megás akár utángyártott memkarkija, privizzen már rám légyszi, holnap meg is venném (Bp offkorz). Szar lenne Resi 4-et mentés nélkül tolni 😄
😊
mennyiért lehet hozzájutni egy Wind Waker+Ocarina of Time kombóhoz (ha hozzá lehet 1általán...)
piszkosul kéne egy, de 9rugeszt sajnálok rá, gameparkban aszongyák 7k, de ott meg nincs 😞
nincs valakinek egy feles darabja mondjuk a kettõ ár között? :
Ha esetleg rám ragadna a GC<#vigyor>#vigyor>
Ha nagyon kelendõ, az viszi, aki többet ad érte <#papakacsint>#papakacsint>