GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Hülye kérdés,
GBA Player GC-hoz lejátsza a GBA-s játékokat Advance gép nélkül is?
Tehát csak bedugom a kártyát, és játszok is?
God of War
Eladó egy GC, 4 megás kártyával, 2 eredeti gammel.17ezer

Gamek: Sonic DX, Super Smash Bros

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

http://www.vatera.hu/mario_cart_game_cubera_34106590.html
Eladóak a következõ gamecube játékok. Xbox 360 ra való váltás miatt. Sûrgõs. Egyben 20ezer pénz. Alkudni lehet! Sûrgõs!!
Baten Kaitos
Soul Calibur 2
Need for Speed Underground
Killer7
Final Fantasy Cristal Cronic.
Medal of honor Rising Sun
Viewtiful Joe2
Doshin the giant
F zero GX
Ethernal darkness
Prince os persia Snad of time
Mario Sunshine
érd. Privát üzenet. A legjobb ajánlatért..
dekivagy😊
Tényleg nem utánvéttel adtad fel?Mert ha igen akkor a posta a hibás,ha nem akkor meg tanulópénz.<#rinya>
Végülis a bélkitaposás mint megoldás sem utolsó.....<#boxer><#gun><#violent><#buck>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

kisgabo
ezek nem nyilvános adatok akkor sem, ha átvert, tudod, a bûnözök arcát kitakarják a tévében...

szóval, most törvényt sértettél. törölteld a post-ot, inkább menj le 2 haverral, és taposs az arcába.

''nyílvános megszégyenítés''

FECOKING = Pék Ferenc, 9494, Balf, Akácfasor 14...
Soha senki ne üzleteljen vele!!!!
már le is tiltott 5 percre rá.....
kisgabo
ha utánvéttel küldted, akkor fizetnie kellett, ha nem, akkor te szúrtad el. hameg utánvét mellett nem fizetett, a postától követeld.

a többi a vevõ lelkiismerete.

ja 13.000 huf
A posta rosszul kézbesítette ki, nem kért érte zsét, ez a kis b*zi meg nem akar fizetni. Majd meglátjuk...
kisgabo
fecoking átvert?

nyugodtan ird a topikba, másra is tartozik, ha tróger garázdálkodik.

Ne aggódjál FECOKING drága barátom, lehúztál 13.000 huf al, megvan a címed! Vagy kifizeted, vagy megyek hétvégén és a benzint is bevasalom rajtad kis k*cs*g!
Bocs fórumozók de ez a kis tetû letiltott!
Mégegyszer bocsánat!
gneoka
senki?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
Tudna valaki segiteni boot disc ügyben? Olyat hallottam ,hogy isos játékokat írok ki dvd-re és azt lehet lejátszani, ez tényleg így van? honnan tudnék ilyet szedni? Esetleg sd kártyáról is be tudok olvasni gamecube játékokat? esetleg ez megold olyan problémát, hogy vannak olyan játékok amik kifagynak (wiim van wiikey-el)

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Értem. Csak nem tudtam😊

köszi!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

a gyári az csak scart, annak elég gyengusz a jele 😞

?😄

basszus maradt a régi géprõl egy elképesztõen fain RGB kábelem, feltúrtam a házat, persze nincs meg...

valahol lehet még kapni GC-hez rgb kábelt? ha lehet kikerülném az ebay-t ha valahol még fellelhetõ bp-n

húú de kár, az a gáz hogy így meg nagyon apró sok dolog, a green herbeket pl. alig veszem észre.

node ez legyen a legnagyobb baj. még éppen hogy csak beleszagoltam a progiba, de a hajamat azt már most letettem a földre... az a falu hihetetlen. ennyire nyomasztó, életszagú hangulatot én még nem tapasztaltam.. döbbenetes ez a progi.

deep
Nem, alul felül mindig csík lesz. A filmszerû hatás eléréséért. Meg hogy kevesebb polygont kelljen kinyomni a kockának😄 Amugy 16:9-es tévén torz lenne, ezt 4:3-ra tervezték, csíkokkal.
Sirlac-tól megvettem a zsír új GC-t, 4 év után újra duruzsol a szobámban egy cube 😊

Resident Evil 4 valami hihetetlen. SZtem akár elmehetne nextgen címnek is, valami döbbenet mennyire egyben van a progi.

Egy kérdés a progival kapcsolatban: nem lehet átállítani 16:9-rõl 4:3-ra? Van LCD tv is de abszolute semmi kedvem áthurcolni oda a masinát.

mármint 128 megabit, azaz 16 megabájt... ha valakiben felmerült volna a kérdés... ^_^
Csibe001
Sorry a dupláért..nem is értem. 😞

Csibe001
Nekem 2043 blokkos, s 128 mega. 😛

Ezek a megák hány blokkot jelentenek? Nekem 59blokkos van,az hány megásnak felel meg?
deep
Nekem Madcatz van, 32 megás asszem, és tökéletes.
Hány blokkot foglal a resi 4, hogy 8 megásat akarsz venni???
guardian hero
64 megás SNAP márkájú kártyámmal soha semmi baj nem volt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nekem is Logic3 kártyám van és azzal se volt semmi probléma a mentéseknél kivéve a FinalFantasynél,ahhoz kellett vennem egy eredetit.
Csibe001
Mi ez a hülyeség???!!!Utángyártott kártyám van 128 megás s semmi probléma nincs vele, gyorsan megtalálja a mentést MINDEGYIK játék, ntsc-s s pal-os játékokat is erre mentem.S 4500Ft...

Szerintem Gamecube-ot ne próbálj utángyártott kártyával.
A legtöbb játék többszöri próbálkozásra fogja megtalálni, valameik meg kijelenti, hogy nincs kártya a gépbe.(pl. Luigi's Mansion).
Eredeti van a Joeystationben 4k-ért. nm

Engem is érdekelne Zelda - The Wind Waker Collector's Edition 8k-ért, feltéve, ha 2lemezes a 2N64-es játékkal együtt.
Nincs valakinek egy felesleges memkártyája? (8 megás)

Holnap lesz gépem, de egyszerûen nem tudok memkártyát szerválni hozzá.

Vaterán van horror áron (8000, lol), a console cornernek van de csak 16 megás (akkora meg minek).

Szal ha van esetleg valakinek ésszerû áron eladó 8 megás akár utángyártott memkarkija, privizzen már rám légyszi, holnap meg is venném (Bp offkorz). Szar lenne Resi 4-et mentés nélkül tolni 😄

külön nem adsz el jatekot? kááááár 😞

😊

Banyapapa
felesleg lenne,de gépel egyben,meg egyebek a két ár fölött<#buck>

ahoy!

mennyiért lehet hozzájutni egy Wind Waker+Ocarina of Time kombóhoz (ha hozzá lehet 1általán...)

piszkosul kéne egy, de 9rugeszt sajnálok rá, gameparkban aszongyák 7k, de ott meg nincs 😞

nincs valakinek egy feles darabja mondjuk a kettõ ár között? :

THX

Az elõzõ link neked ment!

Kontroller nincs?
Ha esetleg rám ragadna a GC<#vigyor>

http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=game+cube
thx, van már GC-m😊 de ettõl függetlenül az ára nagyon barátságos. ennyiért biztos elviszi valaki.

GameCube eladó fix 10K-ért. Ez az a gép, amelyet kisgabo szeretett volna megvenni. A gép teljesen új, vagyis kb már 3 hete nálam van. 1szer megnéztem, h mûködik-e. A gép bekapcsolt, viszont játékom nem volt, azt nem tudtam kipróbálni. Minden bizonnyal mûködik. A garanciája Olaszországba szól, de én vállalok rá 2 hét próbagarit.

Ha nagyon kelendõ, az viszi, aki többet ad érte <#papakacsint>

Lásd:6099-es hsz-t!

kisgabo
nem vettem meg, van 2 konzolom.... tied a pálya, hajrá

hwsw / bolhapiac.

jó boltot csináltál...