GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nekem szól, mivel 250 db-os lemezgyûjtirõl va szó, levettem...privi ha kellek.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lenne egy kérdésem a nagy GC gurukhoz.

Érdemes-e kintrõl (USA) 1019 blokkos (64 megás) Nintendo memokarit (eredetit )rendelni ? Kezeli az EU-s gép is ? Mert itt úgy tudom csak utángyártott van forgalomban.

Köszi a választ.
Érdekes,délelõtt 10körül még meg lehetett nézni azt az oldalt,most már nekem is jogosultság kell.
Milyen jogosultság kellene az oldal megtekintéséhez?

Már csak azért mert,Én még be is vagyok regelve oda,és mégsem tudom

megnézni!Ezt löki be:"Nincs megfelelõ jogosultság a lap megtekintéséhez."<#nemtudom>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

na csak finoman. ha debrecen közelében vagy akkor menj a playbox ba.
NeoMaN
Na gyorsan írjon valaki GC okosító, mert tökönszúrom magam.
Truho, Toportyán?

NeoMaN
Köszi a tanácsot, volt már gépem.. 😊
Szeretnék emulátorozni, és kell majd jónéhány game amit lehet nyomni haverokkal besörözve.
😊

deep
Jah, olcsóbban megúszod, ha azt a 4-5 játékot megveszed pár ezrért, ami érdekel...
Lentebb már volt egy hasonló kérdés és a válasz most is ugyanaz: minden kockánál más és más. Tapasztald ki hogy a te kockád milyen lemezt szeret, milyen sebességgel kell kiírni, melyik letöltött fájl mûködik és melyik nem, stb stb.
Ha meg sajnálod a pénzt az elrontott lemezekre: vegyél eredetit! Az biztosan megy elsõre <#nyes>
NeoMaN
Üdv!

Ha vaklaki tud GC okosítást, legyen szíves írjon priviben. Ár, típus stb.
Köszi!

Eladó egy megkímélt jó állapotban lévõ fekete Gamecube (viper chip, cobra bios 1.6) + 1 gyári és 1 utángyártott joy + eredeti 251 blokkos memória kártya + 45 játék (mindegyik jó minõségû Traxdata lemezen van)!
Érdeklõdni: [email protected]

Eladó egy dobozos,fekete,jó állapotú Metroidos Nintendo Gamecube tartozékaival együtt:13K

Üdv.
Eladó eredeti Gamecube játékok nagy választékban.Érdeklõdni a [email protected].
Gamecube gyári joy:5K
Gamecube gyári memó 59blokk:3K
Gamecube gyári memó 251blokk:6,5K
Gamecube Gameboy Player:6K
Van valakinek Tapasztalata a Viper gc Chippel ? Mert lenne egy fogós kérdésem:Milyen Sebességgel kell kiírni a Mini Dvd-t hogy olvassa?
RGB kábelt keresnék GC-hez.PÜ-ben jelezze ha van valakinek eladó.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

fishBNS
Fekete GC + 2eredeti jatek ,1 kontroller,doboz elado. 10E Ft. A tap nincs meg.

üdv én pont most akarok eladni egy chippelt gamecube-ot ha érdekel írj a [email protected]
NeoMaN
olcsón keresek okosított GC-t...
😊

Joy elkelt, a memóriakártya továbbra is eladó!

biziclop
Eredeti Metal Gear Solid Twin Snakes eladó.Hiánytalan,angol,lemezek karcosak

Eladó Nintendo-s 59 blokkos GC memóriakártya (4000 Ft) és Snap fekete GC joy 2000 Ftért. Fizetés átutalással, küldés postán.

na sikerült végre..... welcome to my chipped gamecube 😊
Hali!
Megvételre keresném Gamecube-ra:

Zelda - Twilight Princess-t.
Zelda - Wind Waker Limited Edition-t (Ocarina bonus lemezzel)
Zelda - Collector Edition

lehetõleg angol nyelvû és borítos,valamint kézikönyvel szép állapotban
lévõk érdekelnének.
Ha valakinek van eladó kérem jelezze E-MAIL!-ben:

[email protected]
Eladó Egy fekete viper Gc-s Gamecube 2 játékkal egy joyyal és egy memória kártyával 25 ezerért.akit érdekel írjön a [email protected] e-mail címre vagy ide a fórumra.
oláh. Nem de hétvégén leszek 😊
itt!Messengeren nem szoktál lenni? <#integet2>

köszi, neten lehet ilyet rendelni?
200~400Ft
mennyiért lehet most mini dvd-t szerezni?
fishBNS
Gamecube 1kontroller, + 2jatek, 10.000 piz ITT

Az angol (fóliás) verzió külföldön elég keresett darab. Nálunk szerintem nincs nagy kultusza.
koryne
Szerintetek mennyit ér egy szép állapotú Skies of Arcadia Legends francia dobozzal/füzettel?

Xbox Live gamertag: kilencnad

Ja... és...
Harvest Moon - A Wonderful Life - kicsit sérült dobozzal - 3000 Ft
Öööö... szal... még mindig volna pár cucc amitõl megválnék...
Vexx - gyári fóliás, spanyol füzettel - 4500 Ft
Waverace Blue Storm - szintén gyári fóliás, német füzettel - 3000 Ft (valszeg lesz ez még olcsóbb is <#wow3> )
Super Mario Sunshine - dettó gyári fóliás, picit sérült a fólia a sarkon, de 90%-ban ép, spanyol füzettel - 5500 Ft
Mindhárom játék többnyelvû amennyire az emlékeim nem csalnak...
Az hogy milyen lemez kell nem csip függõ, hanem a gamecube-é. Mindenki le tudja írni hogy neki milyen megy, de ez nem garancia arra hogy másnak másik masinával ugyanúgy megy. Vegyél 5-6 félét és teszteld. Az enyém az Optodisc mini DVD-RW lemezeket tökéletesen viszi, ami ugye újraírható és 8 centis.
Egyébként Van itt valakinek Tapasztalata a Viper Gc Chippel kapcsolatban?
mert lenne pár kérdésem:
1.Milyen márkájú DVd-t érdemes használni hozzá
2.Milyen file(okat)-t kell kiírni a Dvd-re
3.Milyen sebességgel írjam hogy múködjön
Eladó egy Viper Gc Chipes Gamecube kihasználatlansága miatt viszi az írott játékokat is
tartozékok:
-Gamecube alapgép +Chip
-1db eredeti nintendo Joy
-1db Nintendo Memória kártya.
-2db eredeti játék (Harry Potter and the chamber of Secrets és Minority report)
Doboza és papírjai nincsennek meg
A Komplett pakk Mindössze 32 ezer forint alku szóbajöhet illetve csere is Xbox Classicra vagy Playstation 2-re.
Érdeklõdni Ezen az e-mail címen lehet: [email protected]
Csak is Postai utánvéttel küldöm,esetleg személyes átvétel szóóba jöhet a postát én állom
Üdv!
Most tervezem gamecube beszerzését. Érdekelne chippelt GC, vagy keresnék valakit aki foglalkozik chippeléssel. Csak szép állapotú érdekelne, és lila semmiképp.
hi, feldobtam a vaterára a resi 4 emet. nincs minimál ár ...😊
Érdekelne valakit egy Chibi robo - teljesen új, gyári fóliás, német dobozzal/kézikönnyvel?
Tobacco
én is régen megszorultam és eladtam az N64-et csomo játékal, meg a DC-t is. én is bánom, és elkeztem újra összeszedni mindent de nagyon nehéz

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

El ne add semmi pénzért.<#ejnye1>

Én már azt is megbántam,hogy eladtam régen a Dreamcastemet(SAJNOS),de ezt a tuti konzolt soha nem adnám el.Sokat használom még most is,többet játszok vele mint a PS2-vel.

Amúgy nekem is az RE4 limited edition gép van meg.<#smile>

u.i. Azért a Chainsaw kontrollerért meg fõleg kár lenne.Gratula hozzá.
Tobacco
Szerintem se szabad eladni, igaz a pénz mindig jol jönn, de vannak dolgok amik elférnek a polcon, és nem kell az árával foglakozni mert az ugyis csak most hiányzik, de késöbb meg már kit érdekel😄😄

deep
Hát akkor ebbõl nem lesz eladás. Ennél jóval többet ér nekem😊
Tobacco
55 de az már nagyon a plafon, én 31 ért vettem meg az összes rezidentet decemberben, rezis gépet látam a vaterán 20 ra tartota a gazdája de nem ment el.

deep
Miii? Mindezért összesen? A szokásosnál is elmebetegebb vagy😄
Lammer
judeo behuzos verzio: 50
talan verzio: 60 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
LOL
inkább azt suttogd el, szerinted mit ér a pakk(bár félve kérdezem, mert te olyan zsidó árakkal számolsz mindig, amilyenek a Földön nincsenek😄)