7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• dickhead
    Elég sovány az a 2000.
  • dickhead
    Eladó erdeti Resident Evil Remake 5E,Metroid Prime 3E,Splinter Cell 3E,Final Fantasy CC 5E,Need For Speed Underground 3E,Medal Of Honor Frontline 3E,Lord Of The Rings: Third Age 4E,Mario kart Double Dash 4E,Freedom Fighters 3E,Eternal Darkness 3E,Battalion Wars NTSC 4E,Resident Evil 0 5E gamecube játékok.
  • CHEAPBOY
    HAha szóvicc, nem kockáztatnak:D
  • CHEAPBOY
    Pedig sok kockás van, tőlem mindmáig szépen viszik. Igaz nulla chippeset, mert olyantat nem adok.
  • CHEAPBOY
    2000ft ?:D
  • dickhead
    Végre sikerült vennem egy Xenogc-s gamecube-ot.Tökéketesen viszi a legmárkátlanabb mini dvd-t is.Így feleslegessé vált az olvasdófej hibás chipelt gamecube-om,szóval eladó egy használt Qoobsx modchip,a legújabb frissítéssel.
  • xAttilax
    fúúúú akkor neked nem is kell az :D ha crt-van akkor a legjobb az rgb kábel;) én adok neked azt meg lóvét is :D
  • rumkola
    most nézem, a tesco-s dvd-nek is ez a médiakódja
    :D
  • rumkola
    Kipróbáltam a Pleomax fantázianevű - állítólag samsung - made in ghina dvd-r MINI lemezt. Médiakód: UME01.
    Tökéletesen viszi a GC-m.
    El sem adom.
    :)))

• JiBBeRiSH
    Csak CRT tv-m van, azon szép a képe, de igazán egy LCD-n jönne ki a különbség szerintem.
  • rnd
    Kipróbálod és megírod a tapasztalataid. Annyira sok gamecube-os nincs az országban hogy a létező összes média + író kombinációt amit kitalálsz meg tudná(n)k mondani. Ha varezra adod a fejed benne van a bukta lehetősége. Végülis a te döntésed: 20-30 ezerért veszel eredeti játékokat vagy egy tucat dvd írót meg írható lemezt. Ennyi.
  • rnd
    Az első 3 rész N64re jelent meg...
  • flevente
    Szerintetek a PioneerDVR-215D is jól megírja a Gamecube játékokat? Van vkinek tapasztalata vele?
  • Scorpus
    dickhead: próbáltam letölteni a demonoid.com-ról torrent file-t, de regisztráció nélkül nem engedi, viszont regisztrálni sem lehet.

Amúgy GC-re Mario Party 4-7 van csak? A 8. részt Wii-n láttam hogy van. És az első 3 résszel mi a helyzet?

Ja van már nekem is GC-m fekete, 4 joy-al, egy 64MB-os memcard-al, meg 2 eredeti játék, ezekkel nyomjuk mostanában, de letöltöttem már több játékot is torrent oldalakról csak az a bibi hogy még nincs chippelve a gép.
  • rumkola
    szerintem meg ezeknek a kérdéseknek nagyon nem itt van a helye....
  • rnd
    Mint a nevéből is kitalálható a dual format csak két formátumot támogat (gondolom +os és -os), a multi format meg kettőnél többet (valszeg a ram és dl lemezek tartoznak ide).
  • flevente
    Még annyit, hogy mi a különbség a mutli-format és a dual-format DVD/CD írók között?
  • rumkola
    1200ft-ért eladó egy bontatlan csomag /10db/ samsung mini dvd
    Ha kell, teszt céljából megbontom...
  • rumkola
    igen, de kb. annyiba kerül mint az író....
  • flevente
    Hello!
    Létezik valamiféle átalakítókábel SATA és ATA között?
  • xAttilax
    rendes ember vagy te;) amúgy milyen vele a kép? pöpec?
  • JiBBeRiSH
    Nekem van, de egyelőre tényleg nem tervezem eladni. Még megvárom, hogy dráguljon kicsit.:D
  • xAttilax
    ja ha itthon 1általán el akarja valaki adni abból a maroknyi emberből akinek van.
  • rnd
    És itt egy másik lista a progresszív játékokról...
  • rnd
    Ez van. Mivel csak a nintendo gyárotta, ritkaságnak számít. Ha 10 ezer alatt felhajtassz egyet érezd magad szerencsésnek
  • rnd
    Itt egy lista a progresszív scan-es játékokról... (a lista nem teljes) Jól láthatóan nagyon sok a 480p-s játék...
  • xAttilax
    drágább mint 1 kocka ;) olyan mint a csip, ott sem attól félek, hogy a csip hazavágja a gc-m hanem a gc hazavágja a csipem.
  • rnd
    Ez az úgy nevezett "D terminál" kábel. A komponens japán verziója.
    Progresszív támogatás pedig az NTSC játékok túlnyomó többségében van.
  • rumkola
    Progresszívről valami olyasmit olvastam, hogy csak ntsc-nél műxik és nem is minden játéknál.
  • rumkola
    Lehet, de azt már nem fogadja a TV-m. Viszont PC-t kötöttem már TV-re RCA-val és SVHS-el is, és ott ég és föld volt a különbség az utóbbi javára.

Ez mi a jóisten????:
    http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=160256052606

/a kockám made in japan, van digit kimenete/

• rnd
    Szvsz nem jelentős a különség a kettő közt. Komponens kábel már más káposzta, főleg progresszív módban...
  • rumkola
    Mennyivel jobb képet nyomna egy sima 70-es TV-n a GC, ha RCA helyett SVHS-el lenne összekötve?
  • rumkola
    1200ft-ért eladó egy bontatlan csomag /10db/ samsung mini dvd.
  • rnd
    Azt meghiszem... tudod mennyit ér manapság egy olyan? Számokban lassan ki se lehet fejezni...
  • xAttilax
    tegnap GC-ztem 1et de rá kellet jönnöm, hogy hd-tv sajna nem az igazi, én barom meg kivágtam a régi 1000 éves "tartalék" tv-met.....
    apropó nincs valakinek egy feles digitális kábele gc-hez??? pénzt is adok érte!
  • xAttilax
    :D:D:D
  • rnd
    Szép nagy képek
  • rnd
    ATA kábel:

ATA aljzat a számítógép alaplapján:

SATA kábel:

SATA aljzat a számítógép alaplapján:
  • flevente
    Köszi, még annyi hogy mi a különbség az ATA és a SATA interfész között?
  • rumkola

itt