GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Érdemes-e kintrõl (USA) 1019 blokkos (64 megás) Nintendo memokarit (eredetit )rendelni ? Kezeli az EU-s gép is ? Mert itt úgy tudom csak utángyártott van forgalomban.
Köszi a választ.
Már csak azért mert,Én még be is vagyok regelve oda,és mégsem tudom
megnézni!Ezt löki be:"Nincs megfelelõ jogosultság a lap megtekintéséhez."<#nemtudom>#nemtudom>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Szeretnék emulátorozni, és kell majd jónéhány game amit lehet nyomni haverokkal besörözve.
😊
Ha meg sajnálod a pénzt az elrontott lemezekre: vegyél eredetit! Az biztosan megy elsõre <#nyes>#nyes>
Érdeklõdni: [email protected]
Üdv.
Gamecube gyári joy:5K
Gamecube gyári memó 59blokk:3K
Gamecube gyári memó 251blokk:6,5K
Gamecube Gameboy Player:6K
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Megvételre keresném Gamecube-ra:
Zelda - Twilight Princess-t.
Zelda - Wind Waker Limited Edition-t (Ocarina bonus lemezzel)
Zelda - Collector Edition
lehetõleg angol nyelvû és borítos,valamint kézikönyvel szép állapotban
lévõk érdekelnének.
Ha valakinek van eladó kérem jelezze E-MAIL!-ben:
[email protected]
Xbox Live gamertag: kilencnad
Harvest Moon - A Wonderful Life - kicsit sérült dobozzal - 3000 Ft
Vexx - gyári fóliás, spanyol füzettel - 4500 Ft
Waverace Blue Storm - szintén gyári fóliás, német füzettel - 3000 Ft (valszeg lesz ez még olcsóbb is <#wow3>#wow3> )
Super Mario Sunshine - dettó gyári fóliás, picit sérült a fólia a sarkon, de 90%-ban ép, spanyol füzettel - 5500 Ft
Mindhárom játék többnyelvû amennyire az emlékeim nem csalnak...
mert lenne pár kérdésem:
1.Milyen márkájú DVd-t érdemes használni hozzá
2.Milyen file(okat)-t kell kiírni a Dvd-re
3.Milyen sebességgel írjam hogy múködjön
tartozékok:
-Gamecube alapgép +Chip
-1db eredeti nintendo Joy
-1db Nintendo Memória kártya.
-2db eredeti játék (Harry Potter and the chamber of Secrets és Minority report)
Doboza és papírjai nincsennek meg
A Komplett pakk Mindössze 32 ezer forint alku szóbajöhet illetve csere is Xbox Classicra vagy Playstation 2-re.
Érdeklõdni Ezen az e-mail címen lehet: [email protected]
Csak is Postai utánvéttel küldöm,esetleg személyes átvétel szóóba jöhet a postát én állom
Most tervezem gamecube beszerzését. Érdekelne chippelt GC, vagy keresnék valakit aki foglalkozik chippeléssel. Csak szép állapotú érdekelne, és lila semmiképp.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Én már azt is megbántam,hogy eladtam régen a Dreamcastemet(SAJNOS),de ezt a tuti konzolt soha nem adnám el.Sokat használom még most is,többet játszok vele mint a PS2-vel.
Amúgy nekem is az RE4 limited edition gép van meg.<#smile>#smile>
u.i. Azért a Chainsaw kontrollerért meg fõleg kár lenne.Gratula hozzá.
talan verzio: 60 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan