GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy !! kisegitség kéne 😊 Mortal Kombat deadly alliance -ban hogy lehet elö hozni Blaze-t és Mokap-ot? ?
Talán CELL DAMAGE😄
Jah és érdeklõdd meg Dj Sigfried nevû kollegától,mi a minta,mert Õ pont most vadászott alapanyagot.Azt hiszem sokat tudna segíteni.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Hát nem tudom tudok-é segíteni,de az alapanyag Ritek g04-es g-05-ös legyen,ezt a DVD-Indentifier nevû progival tudod megnézni.Írni Pioneer,vagy NEC írót ajánlok,Alcohol íróprogival pörkölve.Próbáld ki még a Viper Multi Boot Iso Creator nevû progit,ezzel több játékot is felírhatsz nagylemezre,a menübõl tudod majd indítani...persze errõl elõször gyõzödj meg,hogy tudja-e a chip.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

RastaFACE
és még 1 kérdés játszottam régebben én egy olyan játékkal gc-n h azt hiszem looney tunes-os mese figurákkal(ez nem tuti) kellett versenyezni illetve nem is verseny hanem különbözõ fegyverekkel abálni egymást egy pályán.(pl hatalmas körfûrészt lehetett hajítani rugós boxkesztyûvel jobb pályára téríteni stb.) nem tudja valaki véletlen ennek a gémnek a címét?

RastaFACE
megint írok, nem segítene nekem valaki aki jártas a backup gémek írásában GC-hez? Most vettem egy qoob chippes levehetõ tetejû masinát és kéne instrukció hogyan írjam, mire írjam a dolgokat. elõre is köszi annak aki tud segíteni.

RastaFACE
valakinek nincs egy jó állapotú feleslegessé vált gc joya? vagy lehet több is

Ilyesmi... és tényleg annyi...
Ezt tényleg ennyiért fogják leszállítani??? RND neked is ilyen van?
<#eljen>
NeoMaN
mert én eladtam

Pár ezerért viszont talán vennék újra, de kislemezes bohóckodást kihagynám.

NeoMaN
Nem az enyém.

Bevált a régi típusú standard ICO márkájú filctoll is 😄 + öngyújtós lágyítás...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

butyokanime
Tud valaki egy jó és olcsó helyet ahol csippeltetni lehet a gc-t?

PSP & DS RULEZ!

fishBNS
Csak a lenyeg maradt le; Elado,es PM-be erdeklodj =]

fishBNS
2db Gamecube (1chippes,a masik gyari)
1 Nintendo Kontroller
1 Tap
1 AV kabel
Memoria
SokSok backup

Ha átakarod alakítani a gépedet szivesen segítek! Elõre szólok, nekem 3 napig tartott a munka. A legproblémásabb rész az open gomb megoldása ( az maga 2 nap volt XD)

Na szóval a fúrógép elõtt még próbáld ki ezt a technikát!
Fogod az eldobható tollad. Legyen belõle 4 darab. Egyesével felmelegíted a végét, de úgy hogy már szinte follyon! és belenyomod a csavarba. ( a gamecube alján van belõle 4 darab) Vársz!! Ez a legfontosabb! KB 10 perc és megszilárdul a mûanyag. Utána már csavarozhatsz kedved szerint!!
Van valaki akinek Qoob sx chippes gépe van?
Ha igen milyen dvd-t,(akár teljes méretût) használ?
A kocka burkolatának leszedéséhez speciális csavarhúzó kell,nézz szét internetes apróhírdetések,aukciós oldalak között!
Végsõ esetben egy fúrógép is segít,de ez végleges átalakítás,és csak saját felelõségre!

Ahha! Csak kibújt a szög a zsákból! 50-60 forintos dvd-k! Akkor mit kezdesz velük ha le sincs szedve a Tetõ a gamecube-od ról? 😄
NeoMaN
Valaki le tudna kapni nekem egy GC felsõ burkolatot?

NeoMaN
60 forint a verbatim és a tdk, 50 a ricoh japan...
nem értem mit bohóckodtok itt 180ft-os tesco dvd-vel...
😊)))))))

Még pár darab ami nem OK!
-MAXELL DVD-R 1-16X RECORDABLE (GOLD) RITEKF01 --- NEM JÓ (RDE)
-TDK DVD-R 1-16X DATA/VIDO (BLUE) MBI 01 RG40 --- NEM JÓ (noboot)
-FUJI DVD-R UP TO 16X (SILVER) MBI 03 RG40 --- NEM JÓ (RDE)
-TESCO DVD-R 8X (SILVER) UME01 --- NEM JÓ (noboot)
-HYUNDAI DVD-R RECORDABLE 8X MCC 02 RG20 --- NEM JÓ (noboot)
xAttilax
Nekem Fuji-val tökéletesen megy. igaz, hogy 280 (tescoban) 1db de az tokos.

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Vettem Tesco DVD-R -t. Meg se nyikkan sajna a cucc 😊 (1800huf/10db)
Ami viszont meglepõ, hogy vettem darabáron Memorex DVD-R -t Aminek RITEKF01 es anyaga van azt viszont viszi. Eddig ez a 3. ritek f01 es cucc amivel próbálkoztam (Maxell GOLD 1-16x, Fuji 1-16x) de ezt el is indítja. Azt hittem, hogy alapanyagtól függ a mûködés és nem márkától.
(ugyanaz az író 2x esen)
NeoMaN
tescos is van

Traxdata Value Pack

Próbálta már valaki ezt a VALUE PACK TRAX-ot?
Ridata Full Size

Ez szerintetek jó??
de LIDL DVD van, asszem OCTRON néven fut....
butyokanime
Jajj ez csak poén volt 😊

PSP & DS RULEZ!

de ezek milyen márkák? Van olyan már hogy TESCO gazdaságos DVD?
igaz!
butyokanime
Jó a tesco-s is vagy a Lidle-s is nem csak a plus-os

PSP & DS RULEZ!

Gamecube SD memory card házilag

Valaki csinált már ilyet? Annyira nem tûnik nehéznek 😄
Gamecube Compatibility Survey

Itt van szinte az összes DVD tesztje. Melyik mûxik, melyik nem.
Vannak benne meglepõ dolgok is!! <#nezze>
Pluszos Ridatát próbálj meg szerezni, 8x-os silvert....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok! Nem tudja valaki hogy hol lehet RITEKG04 alapanyagú dvd-t venni? Már vagy 20 fajta dvd-t próbáltam és van amikor betölti,van amikor nem.Azt monják ez a típus elég jó,csak már ritka.A segítséget elõre is köszönöm!

RastaFACE
hello mindenki! egy jó állapotban lévõ chippelt Gc-t keresnék megvételre lehetõleg több joy-al!ha tudsz ilyenrõl írj és beszélünk árról!

Hi! A GC-vel kapcsolatban már ne érdeklõdjetek. Elkelt a gép. THKS.

Eladó egy kitûnõ állapotú fekete chipelt GAMECUBE + 2 memkártya, 3 joy, 25 játék. A gép nagyfedeles, így belerakhatók a normál méretû dvd lemezek. Irányár: 25000. Cserében is benne vagyok. Érdekelne slim PSP értékegyeztetéssel, vagy új Samsung E250 vagy hasonló mobiltelefon. Keress priviben ha érdekel.

Eladó eredeti Gamecube játékok nagy választékban.Érdeklõdni a [email protected].
Sziasztok én egy jó állapotban lévõ chipelt gamecubot keresek 10E FT körül aki tud az legyen szives írjon !
Eredetibõl érdekelt volna pár cím... ~_~
no.... (de kidobni nem akarom)

Nekem egy 1019-es megy minden gond nélkül.

Eredetiek? o_O
Eladó egy fekete gamecube.Viper gc chippel,1joy-jal,1memóriakártyával,5írott játékkal,hibátlan tökéletes állapotban 20e.Eladó még egy eredeti zelda-twilight princess 06203806973 hívás vagy sms

A memokártya mindegy milyen régiós. Ami szívás lehet: nekem 1 japán game leformázta anno a PAL-mentéses kártyám 😄