GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
1 Nintendo Kontroller
1 Tap
1 AV kabel
Memoria
SokSok backup

Ha átakarod alakítani a gépedet szivesen segítek! Elõre szólok, nekem 3 napig tartott a munka. A legproblémásabb rész az open gomb megoldása ( az maga 2 nap volt XD)
Na szóval a fúrógép elõtt még próbáld ki ezt a technikát!
Fogod az eldobható tollad. Legyen belõle 4 darab. Egyesével felmelegíted a végét, de úgy hogy már szinte follyon! és belenyomod a csavarba. ( a gamecube alján van belõle 4 darab) Vársz!! Ez a legfontosabb! KB 10 perc és megszilárdul a mûanyag. Utána már csavarozhatsz kedved szerint!!

Ha igen milyen dvd-t,(akár teljes méretût) használ?
A kocka burkolatának leszedéséhez speciális csavarhúzó kell,nézz szét internetes apróhírdetések,aukciós oldalak között!
Végsõ esetben egy fúrógép is segít,de ez végleges átalakítás,és csak saját felelõségre!
nem értem mit bohóckodtok itt 180ft-os tesco dvd-vel...
😊)))))))
-MAXELL DVD-R 1-16X RECORDABLE (GOLD) RITEKF01 --- NEM JÓ (RDE)
-TDK DVD-R 1-16X DATA/VIDO (BLUE) MBI 01 RG40 --- NEM JÓ (noboot)
-FUJI DVD-R UP TO 16X (SILVER) MBI 03 RG40 --- NEM JÓ (RDE)
-TESCO DVD-R 8X (SILVER) UME01 --- NEM JÓ (noboot)
-HYUNDAI DVD-R RECORDABLE 8X MCC 02 RG20 --- NEM JÓ (noboot)
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Ami viszont meglepõ, hogy vettem darabáron Memorex DVD-R -t Aminek RITEKF01 es anyaga van azt viszont viszi. Eddig ez a 3. ritek f01 es cucc amivel próbálkoztam (Maxell GOLD 1-16x, Fuji 1-16x) de ezt el is indítja. Azt hittem, hogy alapanyagtól függ a mûködés és nem márkától.
(ugyanaz az író 2x esen)

Itt van szinte az összes DVD tesztje. Melyik mûxik, melyik nem.
Vannak benne meglepõ dolgok is!! <#nezze>#nezze>
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.