7610
-
flevente #6568 rumkola, megadnád a pioneer 115-ösöd pontos adatait, mer most gondoltkodom egy új dvd íróm, mer az LG csak szarokat nyom -
rumkola #6567 Az eladó sem tudta mi van benne.... -
dickhead #6566 Mario Party 7 ott van a demonoid.com torrent oldalon is.Próbáld meg azt leszedni. -
dickhead #6565 Xeno van a gépedben, mert te vetted meg az aprónetes chipelt gc-t. -
rumkola #6564 1x írás nem való már sem az új íróknak, sem az új 16x-os lemezeknek -
Dj Siegfried #6563 tényleg! honnan lehet megtudni, hogy milyen chip van a gépben? -
Dj Siegfried #6562 én mindig 1x esen írom. de így is hamar végez. memorexeket szoktam írni az nagyon bevállt, csak a mario party 7 kínlódik pedig már 3x is újra nyomtam és nincs másik rip a neten sajna(vagy csak nem találtam). a labelflash es fuji is megy, bár a múltkor meg nem ment. szóval az se jó :D -
rumkola #6561 Azt hiszem Xeno. Igen viszi. -
dickhead #6560 Rumkola!Neked Xeno Gc chip van a gépedben,a másolt Zelda Twilight Priness-t viszi a gép? -
dickhead #6559 Ritek g04. -
rumkola #6558 Nahááát ezt a ratyi fuji-t is simán viszi. Akkor módosítok:
A jó író (én eddig 108-as és most 115-ös PIO-t használok) és a normális írási sebesség (csak és kizárólag 6x-osan írok mindent) számít.
szerintem -
#6557 jó lemez jó író és persze jó iso azt ennyi. van 3 éves solul caliburom amit karcos agyon játszotam és semmi baja, meg fél éves resi 4-em ami néha akad (u.a író, lemez) -
turho #6556 Valakinek nincs egy fölös nagylemezes tetője véletlen? PÜ -
rumkola #6555 a nagy mínuszos tdk az cmcmag a3
a kis mínuszos ricoh az ritekg04 :)
találtam itthon nagy mínuszos fuji-t MBI 03RG40 kóddal, mindjárt kipróbálom -
rumkola #6554 Nem tudom, nekem az előző GC-m is vitt plusszos Ricohot és plusszos TDK-t is. Ezzel eddig mínuszos TDK-t és mínuszos Ricoh minit próbáltam, ezeket simán viszi.
Szerintem butaság ez a ritekg04 mizéria. Jó lemez+jó író, ennyi a titok.
-
Dj Siegfried #6553 mi a manufacter ID-je? -
Dj Siegfried #6552 akkor ez eltérő mindenkinél , hogy mit visz a g04 melett plusszba? -
flevente #6551 Üdv!
A Fujifilm mini Dvd-rnek mi a médiakódja? Ritek? -
rumkola #6550 Mit nyírsz ki? Miért?
Nekem most csak TDK /nagy/ volt itthon, jól megy vele... -
Dj Siegfried #6549 eddig is furcsáltam, hogy a cube om jobban viszi a memorex ritek f1 es nagy dvd-t mint a trax ritek g04 mini dvd-t, de most már fogalmam sincs, hogy miért viszi még jobban a memorex cmc mag am3 manufaktúrájú nagy dvd ket. ki fogom így nyírni??? -
tihibaby #6548 Itt!Mínuszos,és a pio jó hozzá. -
flevente #6547 Hello!
Nem tudjátok hol lehet ilyen Ritek-es mini DVD-t venni? Plusszos vagy a minuszos a jobb? És a Pioneer írokból mindegyik fajta megfelelő? -
Xupr #6546 Wavwbird irányítót keresek. -
rumkola #6545 Naneeee, ezt én nem csinálom.
:))))))
Csak tetőt cserélek. -
Dj Siegfried #6544 még 20 perc alatt is dúrva szerintem :D -
dickhead #6543 Itt van egy videó amin egy srác megcsinálja,de ez alapján én nem kezdenék neki.Inkább szakemberre bíznám.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=37139967 -
rumkola #6542 truho!
mennyire nehéz egy ügyetlen, nulla szerelési ambícióval megáldott embernek komplett icedcube-ba áttenni a gc belsőt?
:)))))
-
starfox #6541 na akkor nem tud vki gc-t chippeltetni ?(nincs chippem se)
-
rnd #6540 PSO1&2 még akkor ment jó áron amikor nem volt csipp. Azóta nem nagyon... -
Dj Siegfried #6539 vagy nem...... -
Dj Siegfried #6538 no, de a jatekaim.hu n van ennél jobb ajánlat is (B-) -
rnd #6537 Megvetted? -
Dj Siegfried #6536 Az kicsit sokba van nem? Ja szerintem elég a tető csak akkor felemás lesz :D -
rumkola #6535 Szerintem jövő hónapban beszerzek egy Viper Case-t. Abból ugye elég csak a tető, nem kell a fullos ház? -
rnd #6534 Az. De kell. Meg. -
CsacsaThe #6533 Frankón softmod?
És akkor utána sem kell a PSO1&2 mindegyik előtt betenni?
Az NTSC lejátszást is megoldaná? -
rnd #6532 Nem sok trükk van benne, kell a pso1&2 meg egy bba (hálókártya gamecube-ba). Hálózatba kötöd, pécén egy spéci programot elindítassz, amikor a játék a szervezhez kapcsolódna a pécédre megy és letölti a "frissítést". Onnantól már azt futtatsz amit akarsz. -
CsacsaThe #6531 Azt hogy? Freeloader-szerű, vagy trükkös? -
Dj Siegfried #6530 az bőven elég :D -
rnd #6529 Gamecube-on csak egy dologra jó: tudod használni softmod-nak. Nem kell csip a másolt játékokhoz.