GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
ki vagyol tagadva!!4 sohasenemtobbe nem emelheted szadra a szent rezidentevil szavakate! 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
Nem szivesen, elhiheted😊
Lammer
ERETNEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!4444 eladnad ezt a remek kombot es kivalnal a rezihivo klanbol??,,,,,,, fejjjj <#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
Bocsi, hogy itt kérdezem, de hátha még vannak itt páran, akiket érdekelhet😊 Nem feltétlen eladási szándékkal írom, csak értékbecslés miatt😊 De ha ellenállhatatlan ajánlatot kapok, akkor elcsábulok esetleg😊

Szóval van egy kis gyûjteményem, ami esetleg eladó is lehet. Attól függ mit ér most😊

Resident Evil 4 Edition GC, dobozával mindenével, RGB kábel, nagy memokari, Resident Evil 0-1-2-3-4-Veronica x eredeti, karcmentes játékokkal, Chainsaw kontrollerrel(bontatlan csomagolás!)

Szerintetek?
😊
koryne
Van és igazából még régebben annyi gamet tankoltam fel, hogy nagyon sok pihen a polcon végigjátszásra várva (ps2-re szintúgy). Csak ugye idõm nincs, fránya vizsgaidõszak -.-

Xbox Live gamertag: kilencnad

butyokanime
Sajna igen!Neked van Gamecube-od?Én megvok a régi játékokkal is gc-n!Van egy jó pár rá!

PSP & DS RULEZ!

koryne
Ehh, dobj fel valami témát 😊 A megjelenõ játékokról aligha tudnánk beszélgetni :S

Xbox Live gamertag: kilencnad

butyokanime
Nincs is kihalva a topic....áh<#levele>

PSP & DS RULEZ!

Toportyán ! Szia !

Kérés ment privibe.

Köszi
Eladó az alábbi pakk

Zelda Wind WAker SE (Ocarina of Time-mal)
Metroid Prime
Animal Crossing
Final FAntasy CC
Action REplay

16.000 picurka

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Gamecube Eladó!15eFt cucokkal jó állapotban!
Final Fantasy egyedül mennyi?
Zelda: Wind Waker (Special Edition, Ocarina of Time-mal) + Animal Crossing+Final Fantasy+Action Replay 16.000 Ft

Mindegyik karcmentes, makulátlan állapotban.
Szerintem ennyiért k..va olcsó, úgyhogy vegyétek és vigyétek 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Mi van,mindenki alszik?Vagy ide csak gyerekek írnak?<#mf1><#hawaii><#email><#banplz><#duhos2>
butyokanime
Így van...attól hogy külföldön olcsóbb itt attól még drága!!És ha eladja olyan áron mint ahogy külföldön megkapod akkro nincs haszna rajta.Ez az üzletelés, olcsón szerzel valamit és jóáron adod😊

PSP & DS RULEZ!

Ez van.
Huhh, hát ez nekem sok.:]
Csibe001
Ok, nem vitatkozom. 😊

Azért mert angliában olcsóbb, én nem fogom az itthoni bolti ár majd harmadáért adni... a világ így mûködik... sztem...
Csibe001
De a világ nem így mûködik szerintem, bár könnyen találhatsz embert aki megveszi tõled ennyiért az biztos.De ebbe ne menjünk bele. 😊

Tudod én meg megnézem hogy bótba mennyiért jutna hozzá (nem angliában, vagy svájcban hanem pesten) és abból "engedtem". És annyira nem is akarom eladni, hogy ingyér odaadjam... ha "normális" áron kell valakinek hát legyen, ha nem talán elfér a polcon, mint eddig.

Egyébként a Pikmin-t (gyári újonan) 7000-ért, a Wave Race-et (szintén gyári új) pedig 4500-ért adnám.
Csibe001
Igen neked szólt s nem üzletrontás miatt, csak azért lássuk be kicsit drágán adod. 😛
Ha mondjuk 5500-at írsz meg se szólaltam volna. 😊))

Már amennyiben ez nekem szólt... <#bee1>
Akkor vegyen onnan... nekem nyóc... <#vigyor2>
Csibe001
Hehe, kicsit sokért adod szerintem.4000Ft-ért postával együtt már lehet találni ebay-en.

Hétezerötszáz? +posta meg miegymás ha úgy kell...
Mondj egy árat.😄 A kérdésed miatt gyanús, hogy sokra gondolhatsz.:]
butyokanime
Szentem a 4 az naon fasza!!😊 azé nemkéne mer megvan?Mondjuk nekem nincs meg...de fasza.Ps2-n toltam

PSP & DS RULEZ!

Nekem van egy Resi3... a kérdés csak az: mennyit ér neked? <#vigyor2>
Én egy darabot sem látok ott Gamecube-ra, ami nem a 4-es.
Tobacco
A vatera tele van residentel, néz körbe ott.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Nincs vkinek eladó PAL-os jó állapotban lévõ Resident Evilje (mindegyik rész érdekel, kivéve a 4)?

butyokanime
Muhhaha😊 no problem. www.vatera.hu ha nem vagy regelve akkor regelsz, aztán megkeresed ami érdekel és krédezõsködsz cserél e a srác...

PSP & DS RULEZ!

Bocsi a nik neved el írtam Bütyök!Sorry!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Szia Bültök!Köszi a tippet de hol van a vatera?
butyokanime
Szerintem nézz szét vaterán

PSP & DS RULEZ!

Szevasztok!Nemtudtok eladó Wii-t?,Game cube-ra elcserélném!+ráfizetek!!!!
butyokanime
köszike....utánanézek😉

PSP & DS RULEZ!

Game Boy Player - 6900 Ft a Gameparkban
Fehér holló lehet.....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

butyokanime
engem meg olyan érdekelne, amit a gc aljára lehet rátenni hogy a gba kazettákat olvassa!!!Remélem értitek mit akarnék 😄

PSP & DS RULEZ!

És... volna még egy Pikmin-em is... szintén gyári fóliásan...
Ez nem teljesen igaz mert az én cube-om viszi a -rw lemezeket gond nélkül
Köszi szépen a választ!😉
Összetett válaszom: pluszos minidvd nincs. +rw van. De az nem jó. Semmilyen újraírható, kétrétegû nem jó...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de csak +-os mini dvd jó a game-eknek? És a daul layer v double sided is jó?
Volna egy eladó "Wave Race Blue Storm" játékom. Eredeti, gyári csomagolás, piros Nintendo szalaggal <#vigyor> Volna rá érdeklõdõ?
Keresek Gamecube memória kártyát, új, használt, eredeti, utángyártott mindegy.

Neked azt jelenti, másnak nem... a világ ettõl kerek.
Tobacco
ha játék gyüjtésröl van szó az számomra eredetit jelent.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?