GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Turho, te értesz a Gamecube-hoz?

olyat énis keresek
😊

bocs 😛

fotográfik kolomp edisön :D

Keresek igen olcsón chipelt gc-t szép és jó állapotban, qoob vagy viper pro elõnyben...PÜ-zzön akinek van 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ettõl függetlenül ha kell, tudok rendelni neked...
Az SD adaptert nem tudod memkártyának használni. Csak másra lehet, pl .dol fájlokat pakolhatsz rá és el tudod indítani õket.
Metroid Prime és Mortal Kombat😄A eladó. Külön-külön 3ezer,kettõ együtt 5ezer. Érdeklõdni privátban.
vagy egy jó nagy memory card ot 😄
sziasztok, tudna nekem valaki segíteni rendelni külhonból egy gamecube sd adaptert?
Már mindegy ,mert elkelt.
NeoMaN
chippelt GC-t keresek...

Lammer
"Metal Gear Solid The Twin Snake"

ezert mennyit kersz? (tudom privi, de szerintem a tobbiek is kivancsiak!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Eladó játékok:Resident Evil Zero,Resident Evil,Doshin the Giant,Mario Party 5,Metal Gear Solid The Twin Snakes,The Legend of Zelda Wind Waker Limited Edition eladók.Ajánlatokat privibe várom.
cloud.strife
3 rudi és a tied... 😄

Amúgy sorry, elkelt. 😞

www.digimomentsvideography.com

Lammer
2 turorudi 😄
(NORB1 ÁPDÉTES MER'FOGYNIKELL44!! <#idiota>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hello!
SD media launcherrel van már valakinek tapasztalata?
Ez egy régi dreamcast-os lövöldözõs anyag egy az egybeni átültetése,amit sokakkal együtt én is kipörgettem.Ennek fényében 3000-4000 forintot ér nekem.

cloud.strife
Ki, mennyit adna egy Ikaruga-ért? 😄

www.digimomentsvideography.com

Eladó Doshin the Giant lemez szép állapotban.Mindene angol és PAL-os.Ár 3000ft vagy Wave Race:Blue Storm-ra,Soul Calibur 2-re.
minden karcmentes nagylemezen van, minden magvan kb. ami számít. Listát meg se próbálom. 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

listát tudsz küldeni róla? Szép állapotban vannak? [email protected]
250 db-os nagylemezes bizt. másolatgyûjteményem még eladó, cserélhetõ... (üreslemezre vagy lemezáron. Budapesti átadást is megoldunk...ne dobjam már ki).

Van valakinek elado memoria kartyaja GC-hez?
Metal Gear Solid - The Twin Snakest keresek Nintendo Gamecubra. PAL eredetibe. és lehetõleg kézikönyvell de nem fontos. Ha van valakinek egy felesleges akor irjon erre az email cimre:[email protected] és én jutányos áron megfizetem
Gamecube játék eladó:

Starfox adventures: 4000ft karcmentes angol verzió

Posta megoldható,érd privát.
Valakinek nincs véletlenül egy eladó RE1 remake?

NeoMaN
Chippelt gamecube -ot keresek, cserébe 8800GT-m van. Értékegyeztetéssel!

Ha küldessz egy mentést akkor meg tudom nézni. De sztem a rip szar.
helo!Engem érdekelne a gamecube sürgõs.06 20 773 87 02
hi, azt szeretném kérdezni, hogy játszik-e valaki a PN03 nevezetû játékkal? Az lenne a gondom, hogy a 8. pálya végén a bossfight elõtt állandóan befagy. Nem error-t írt hanem befagy. A holycube-os verzióm van meg. mi lehet a gond?
A gamecube kormány 3000-ért elvihetõ!

Aloha!

Van egy fekete GameCube-om, tokeletes allapotban.
Digitalis video kimenete is van, nem chippelt,
minden kabellel, 1 joypaddel, doboza nincs.

Van 3 (nemet nyelvu) jatekom is (csak sima tokban),
azokat ajandekba adom, mivel eleg karcosak.
007, Need 4 Speed Underground, meg valamilyen
New York Crime (nem jut most eszembe 😊)

12.000ft gondolom realis ar, de biztos meg tudunk 1ezni 😊

Vagy, ha tud valaki olcson chippelni, vagy valakit
aki olcson chippel ... 😊, akar az a verzio is erdekelne 😊

Bye
Még néhány:

http://www.emudesc.net/foros/gamecube/51879-nuevo-indice-de-isos-gamecube.html
http://www.chilewarez.org/

Itt van néhány oldal:

http://consolemaniak.com/
http://isos.at/?cat=64
http://peb.pl/nintendo/55657-gamecube-download-zakaz-postow-bez-linkow.html

biziclop
😊
Nekem volt egy,pont ma postáztam.Kb. 4 hónapig hírdettem 5 netes oldalon,de a kutyának se kellett.Nagyon ritka,sok sikert a beszerzéséhez.szia

GC Tracker,de nagyon fos.Inkább warez oldalokon nézzetek szét!

Metal Gear Solid - The Twin Snakest keresek Nintendo Gamecubra. PAL eredetibe. Ha van valakinek egy felesleges akor irjon erre az email cimre:[email protected] vagy privátban és én jutányos áron megfizetem.
NeoMaN
ja

Ha csippelem a GC-t, le fogja játszani Freeloader nélkül is az NTSC játékokat?
A gamecube eladva
Mint írtam irányár ,azaz alku tárgyát képezi!

a Gamecube 16000ft
Eladó egy új fekete színû kormány gamecube-hoz.
Dual shock funkció,program funkció,ZDB technológia a jobb irányíthatóságért,gumírozott felülete miatt nem csúszik le róla a kezed,az alján tapadókorongok vannak, így stabilan lehet rögzíteni.

Irányár: 5000 FT.

Sziasztok!
Eladó egy 1 éves használt gamecube, doboza nincs meg.
Kicsipelve, 8 másolt játékkal, egy eredeti karral, egy eredeti memoria kártyával és minden tartozékával:adapter, ÁV kábel. A játék kifogástalan állapotban van.
Kérésre küldök képet.
Az egész 17000 FT
sidocious
Sziasztok,
Eladó egy Cel Damage teljesen jó állapotban, dobozában, kiskönyvével, PAL.
3 ropi

.: SiDoCiOuS :. :- www.XboxKlub.Hu -: :- www.WEB2AUTO.hu -:

RastaFACE
vagy ha valaki már sok sok backup gémet írt ki és van ideje segíteni nekem aki egy kezdõ akkor felvehetne msnre küldjön privátot aki vállal és adom a címem

RastaFACE
bõvebben nem tudnál felvilágosítást adni arról hogy hogyan szedjem szét poti állítani ilyemik meg mégis milyen lemez lenne jó mert ezeket mondom hip hop elsõre olvassa de akkor lehet h hibásak már alapból és ezért szarakodik vele?

Fuji lemez xar, potméter ellenállása 280-310 ohmra lemehet simán.....

RastaFACE
hali allz! van nekem egy olyan problémám h kiírom a dvd-t elindul a gém beolvassa meg minden aztán befagy mielõtt a menübe érne a dolog. Fuji mini dvd-R lemezt használok ritek g04es anyagú, imgburn-el írom ki iso9660+joilet módban 2Xesen. a második játék ami ezt csinálja és többet még nem teszteltem, valaki segítsen h pontosan hogyan is írjam meg mivel a dolgokat! vagy olvasgattam én olyan dolgot h a lézer feszültségét lehet változtatni ez segítene ezen a bajon? meg van e valaki aki csinált már ilyet?