7610
-
tihibaby #6688 Csináljatok ilyet! -
Gaiden #6687 Ha 2e/db áron megveszel itthon egy RE,vagy MG TS akkor a Hősök terén hivatalosan kezet fogok veled! ;)
2e FT-ért max Medal of Honor és társait kapod meg!
Mondom ezt annak fényében,hogy rendszeresen vásárolok a Vaterán,TeszVeszen és a PeCSába!És a GC-on kívül még öt konzolom van otthon mivel 15 éve gyüjtöm őket! -
Gaiden #6686 Egy hónapja volt még!
Nekem is onnan van. -
Dj Siegfried #6685 mert nincs is
-
gilasador1 #6684 Nme találom a nagylemezes házat!!! :( -
rnd #6683 A jobb játék relatív fogalom, neked valszeg más a jobb, mint nekem. De kijön lazán 5 játék belőle, akár új is. Persze nem ultra-ritkaságok. -
Gaiden #6682 Eurasia 5k -
Gaiden #6681 Kétlem,hogy 5db eredeti játék kijönne 10eHUF-ból(Már ha a jobb játékokat nézzük)! Egyébként vannak eredeti GC játékaim is. -
Scorpus #6680 Sziasztok!
Némi tapasztalat: a mai napon meg lett okosítva a gép DuoQ eszközzel, melynek igen örülök. :) Kipróbálva egy 12cm-es Verbatim-el volt, pöccre indult. TDK 8cm DVD-RW 2x speed piros-al nem megy (no disc), Fujifilm 8cm DVD-R 4x (de 2x-esen írva imgburn-el) megy, de van egy kis bibi, erre a Luigi's Mansion került, szépen ment a játék, amíg a Prof mondta hogy menjünk a Gallery-be, na és ott nem akarta olvasni a lemezt (couldn't read disc) tető kinyit-visszazár eredménytelen, másodszori próbálkozásra ugyanaz az eredmény. Valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez? (a release az emudesc-ről lett szedve, ami ebben a topikban korábban már volt linkelve - lehet hogy a release nem volt jó?)
Aztán burkolatleemeléses módszert követve Ridisc 12cm DVD-R 8x kék (szintén 2x-esen írva imgburn-el) megy, de itt meg az NTSC-s Super Mario Sunshine-al gyűlt meg a bajom. Mivel a Cube egy PC-re van kötve egy Pinnacle Studio PCTV Pro tvtuner kártya segítségével, a Composite menünél az alábbi régiók közül tudok választani: NTSC, PAL, SECAM, PAL M, PAL N, PAL DK. Ha nem az NTSC-t választom, akkor remeg a kép, vagy csíkozódik, vagy nem látszik az egész kép vagy egy része, de legalább színes. Viszont ha NTSC-t választok, a kép jó, de "fekete-fehér". Ez vajon mitől lehet?
Véleményeket szívesen fogadok, tovább kísérletezek és ha van valami új akkor írok.
Bye :) -
Dj Siegfried #6679 Média Markt : Xpert TECH mini DVD-R (Mid: mcc 02RG 20) ugyan az mint a Nagy Hyundai 1-8x Mcc 02RG 20, a survey lista szerint a hyundai nak mennie kellene, Valaki használ ilyet? -
gilasador1 #6678 Nagy tetőt hol és mennyiért lehet venni? -
rnd #6677 És ebből a mutatványból kábé 5 eredeti játékot vehettél volna... -
Gaiden #6676 Ráérsz a chip-elés után morfondírozni milyen lemezt használj!
GC-ja válogatja a lemezfajtákat!Nekem az első XenoGC-és GC-om olvasta az összes mini Verbát de a mostani meg sem nyikkan vele.Ezért is szereztem nagy tetőt,hogy a finom 12cm-es lemezeket etessek vele. -
Dj Siegfried #6675 jah, egyszerű: gcm-----]iso , asszem van egy 7zip nevezetű prog is.
használd az ImgBurn progit -
Scorpus #6674 Üdv mindenkinek!
Valaki világosítson már fel. :) ha van egy .iso kiterjesztésű gamecube játék ami ugye egy képfájl, azt simán kiírom egy miniDVD-re, mintha csak egy PC-s játék lenne, ugye? Tehát pl Nero-val meg egy Pio 215DBK-val ezt el tudom intézni, hogy képfájl felírása CD-re, erősítsetek meg. De mi van akkor ha .gcm kiterjesztésű a fájl? Simán nevezzem át .iso-ra mintha mise történt volna, és úgy írjam ki, úgy jó lesz? Mert ha így van, akkor felmerül a kérdés, hogy egyesek miért ebben a kiterjesztésben teszik fel a netre, amikor .iso-ban is lehetne...
Van még egy másik probléma is, sikerült egy játékot úgy leszednem, hogy kitömörítés után .7z lett a kiterjesztése. Na ezzel mit kell tennem, mert nincs olyan programom amely ismerné. Kérlek írjatok, bárki tud valamit ezekkel kapcsolatban, köszi
-
dickhead #6673 A xeno-t az olvasó hátulján lévő panel egy megadott részére kell forrasztani,igen a nyomtatott áramkörre. Mini dvd Ritek g04-es legyen pl Fuji DVD-R. -
gilasador1 #6672 A xeno chipet az olvasó NYÁKjára kell forrasztani. Igaz? Mini dvd milyen legyen dvd-r,dvd+r ? -
dickhead #6671 Próbáld majd ki a Samsung írót,lehet hogy jó,én írtam már LG-vel is és azt is vitte.Ha biztosra akarsz menni vegyél egy Pioneer-t. -
flevente #6670 SNES emu van GC-re is működik is, nem is akad, viszont a N64 emu még nagyon gagyi, szinte minden akad, van amit be sem tölt. -
CsacsaThe #6669 Valaki mondta még korábban, hogy SD media Launcherrel lehet indítani SD kártyáról gamékat.
Vagy arról csak a moddolt oprendszer áll fel, és utána be kell dobni a warez mediát?
Az igazi kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan emulátor, amivel SD kártyáról lehet indítani .v64 kiterjesztésű (PC-s) N64 romokat, vagy NES-t, v SNES-t? -
gilasador1 #6668 Köszönöm az infokat! A samsung dvd iró jó a GC-hez? -
dickhead #6667 Most néztem meg a vámszabályokat:ha kell vámot fizetni akkor az az áru értékének 3.5%-a+ az adó,ami max 20%,ez kb egy ezres.
Ha jól tudom 20 euró érték alatt nem kell.
Így max 5000-ből megúszod.
Ha gondolod tegyél egy próbát.
-
gilasador1 #6666 Helló!
15 usd a chip a postára 7 usd irtak légipostára magyarországra. Hova kell a vámot fizetni? Utalok a számlajukra 22 usd és küldik vagy nem? -
dickhead #6665 Helló!
Európában a hivatalos fizető eszköz az euró.USD-t csak az Egyesült Államokban és a távol keleten használják leginkább.
Amúgy thaiföldi shop,ha megnézed az alábbi linket amin a szállításról és a fizetésről írnak,akkor ott a via THAIEPAY és a All shipments are sent from Thailand szöveg.Azaz az utalásnál a thaiföldi bakrendszert kell igénybe venni és minden szállítmányt is ebből az országból küldenek.
http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4
Hát ezért kell még vámot fizetni,és jó kis postát is! -
gilasador1 #6664 MIlyen vámot kell fizetni? 22 dollár és kész nem(eurasian)? -
dickhead #6663 Itt egy másik webshop ami európai ( német ),itt picivel drágább,de nem kell vámot fizetni,és utánvéttel is küldik,csak úgy 20 euró a posta.
http://modchips24.com/product_info.php/info/p20_XenoGC-Modchip--GameCube-.html -
gilasador1 #6662 Az eurasia online shop-ba találtam xenogc chipet. Regiztem is magam csak a fizetésben nem vagyok biztos. A Bank Wire Transfer az az átutalásos fizetés? -
dickhead #6661 Itt egy link a Xenogc ügyben,itt megtalálod a kérdéseidre a választ.
http://www.eurasia.nu/shop/product_info.php?products_id=300 -
JiBBeRiSH #6660 Pikmin 2-őt vennék. -
flevente #6659 Hiába aggódtok annyira a mini dvd "alapanyaga" miatt, tapasztalataim szerint az dvd író márkája nagyobb részben befolyásolja, hogy jó vagy rossz lesz a kiírt játék.
Ja és érdemes a Wiped Gcm Fixer nevű progit is használni. -
gilasador1 #6658 Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok GC ügyben. Szeretném meg tudni van-e valakinek xeongc chipje eladó, és pontosan milyen lemezeket olvas a GC(+os, -os stb). -
Dj Siegfried #6657 Körbe néztem a neten. Nem találtam nagy Ritekg04 es lemezt. Megpróbálkozok a Traxdata Value Pack kal (G05). Ha az sem lesz jó, akkor maradok a mini g04 es traxdata nál.
(és valószínűleg lesz egy cserélhető ''házi nagy tetőm'' GC hez --- eredeti hagyományos mini dvd-s tető ellenében:) -
dickhead #6656 Traxdata és Maxell RitekF1-et nagylemezben,mini-ben Fuji és Memorex Ritek g04-et. -
Dj Siegfried #6655 köszi, te milyen lemezt használsz dickhead? -
dickhead #6654 Az Arita nagylemezek Ritek g04-esek,próbálj meg olyat szerezni.Mondjuk ha Debrecenben jársz nézz ki a haszáltcikk piacra a Vágóhíd utcára!Persze csak hétvégén érdemes. -
dickhead #6653 Freedom Fighters, Eternal Darkness, Need For Speed Underground, Lord Of The Rings Third Age, Medal Of Honor, Splinter Cell gamecube játékok egyben eladók,vagy gamecube-ra cserélhetők. Ár: 10000 ft. -
rnd #6652 Az SD kártyán csak egy cirka 100 kbyteos *.dol fájl van ami bebootolja a másolt lemezt... -
Scorpus #6651 Dj Siegfried: köszi a tippet, de Debrecen és Nyíregyháza kicsit messze van Budapesttől, sajnos oda nem tudok emiatt lemenni, de sebaj :)
rnd: jó, nem mondom el senkinek :D de nem igazán értem hogy működik ez az SD kártyás kütyü. De úgy láttam hogy 1GB-os kártya van hozzá, arra meg nem fér re egy annál nagyobb méretű játék. -
Dj Siegfried #6650 Tudna vki linkelni/mutatni egy olyan oldalt ahol van g04 nagy trax? THNX -
dickhead #6649 Ritek g04-es lemezt használj,az biztos megy.
Mondjuk nekem a Traxdata RitekF1-es nagylemezt is simán viszi,igaz Clone Dvd-vel 2x-esen megírva.Egy próbát megér!