GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes 😄
Nagyon jó... leginkább RTS (valós idejû stratégia), pelleteket kell gyüjteni amibõl pikmin "hadsereget" csinálsz, még többet gyüjtessz, stb stb. és persze a saját ûrhajód kell összerakni x "játéknap" alatt.
Milyen játék a PIKMIN? 😄
Elfekvõ GC chipet keresek olcsón, bármilyet, PÜ ajánlattal...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Igen,viszi az ntsc játékokat is.

1kéedés!!

ha pl kivan chippelve a gép akkor az viszi az ntsc-s játékokat is?
Király, köszi!

fotográfik kolomp edisön :D

Ha nem az SDre gondolsz akkor igen...
GC és a WII memókarija megegyezik? Úgyértem WII-hez való memókari használható GC-ben?

köszi, debrecenben tanulok már vagy 9 éve😄
Ha mégsem menne, vannak kódfejtõ programok is a warez oldalakon.
Szedjél le egyet!

Ez a jelszó van ott megadva: www.chilewarez.org
Ezt próbáltad már?
Amúgy te debreceni vagy?

vakond vótam 😄 sikerült
http://www.emudesc.net/foros/gamecube/51879-nuevo-indice-de-isos-gamecube.html

Ezen van 1 disney party nevezetû játék. Dickhead tudnál adni hozzá jelszót? Nem tudom kitömöríteni.... 😞 KÖSZI
nem folyik 😄
NeoMaN
visszaolvastam, de a kérdés az, hogy a tinta hová folyik? 😊

HSZ 6391

nem sokat kellett volna visszaolvasni 😄
NeoMaN
mûanyag signetta tollat olvasszak csavarozáshoz?

tinta hová folyik belõle????
😄DD

ha az író engedi, a 2x-est még többnyire lehet választani....GC-t nem chipelek mert bõ 1 éve nek keresik, ez mindenkinek szól 😊
Kislemez kontra nagy: nekem sok kísérletezés után sem jött be a kis lemez, sok írót megettem eközben. Dre mindig akadt dögivel. Nagyból is a gyûjteményem gyakorlatilag 2, esetleg 3 médiakódú Ritek gyártmányú pluszos dvd....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Üdv!
Ha egy mini dvdre 4szeres megírási sebesség van írva meg lehet írni alacsonyabb sebességgel is?

Mazsolázzatok: http://www.wiiiso.com/download/torrents-gc-roms.php
Lammer
"alapanyaga a lemeznek Ritek g04-/-05-ös legyen"
gyerekek! az alapanyagot felejtsuk mar el! PLZZZ!

MEDIAKOD!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hát Dj,most nyomtuk a hétvégén sogimmal,nejemmel,gyerkõccel,a 6.-at,semmi gond nem volt vele(megnyertem mindkettõt,szídtak is rendesen<#buck>),mondjuk a jó alapanyaghoz a jó release is hozátartozik...
Juteszembe:ennyit ne legyél már messengeren!<#idiota>

Scorpus:íród jó,minidvd-ben a Traxdata-t ajánlom(alapanyaga a lemeznek Ritek g04-/-05-ös legyen),de nézz utána itt a fórumban,régebben sok szó esett errõl,chip-elést meg itt vállaltak még tavaly.Itt pedig találsz mini dvd-t!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

rnd azt írtad a 6468-as hsz-ben hogy "mini dvd max 5-6 féle lelhetõ fel"
Akkor nincs sok lehetõség hogy megtaláld azt ami a sajáthoz jó lesz, nem?

Az íróm pedig: Pioneer DVR-215DBK
azt is írtátok itt régebben hogy a Pioneer az elég jó.

Tényleg nincs senki aki chippelést vállal? 😄
Nyomja valaki a mario party 6 és 7 et? Kb negyedjére írtam ki de mindig hibázik a játék 😞 Más játékok nem csak ezek. Stinkycube os verzió van meg......
<#eljen>
Én tudom, de õ még nem... <#kacsint>
Jó író+ jó alapanyag a lelke....
Abból a 700-ból meg olyan 50 ami GC exkluzív,a többi átírat.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Mondjuk a XenoGc chip-nél lehet egy lemezre több játékot is tenni....persze,ha felfér.Viper Multi Boot Iso Creator a progi neve,amivel meg lehet csinálni az ilyen lemezt.Aztán a gép indításakor nyomva kell tartani a start gombot,és onnan lehet indítani a kívánt játékot.

Gyorsan fog változni a véleményed amikor a tizenötödik lemezt baxod el... <#nyes>
Illetve aki varezol minden játékot ki akar próbálni még akkor is ha elõre tudja hogy szar. Kábé 700 játék jelent meg gamecube-ra... szorozd ki... <#vigyor2>
Értem. Nem akarok én kukacoskodni, nem azért kérdeztem hogy filléreken is spóroljak, csupán érdekelt a dolog. Szerintem nem az a ~300ft fog földhöz vágni, még így is örülni lehetne ha a játékok ilyen árban lennének, nem pedig többezer... de ez igaz minden másra, filmre, zenére, stb.
Csak akkor lett volna számomra értelme ha tényleg ráfért volna így több játék, hogy ha az ember játszik mondjuk 2-3-4féle játékkal akkor ne kelljen mindig lemezt cserélnie, de ki lehet bírni, nem fog leesni a gyûrû a kisujjamról :p

Akkor viszont maradok a kislemezesnél, de még mindig keresek valakit a chippeléshez 😊

Ez nagyon király!! Köszi!!!!
Maga az olvasófej fizikailag képtelen lesz odébb menni a gamecube belsejében mint ahol a kis lemez széle van. Ha a fedelet lecseréled csak nagyobb lyuk lesz, ahol a lemezt berakod. De a nagy lemezt (illetve normált, ha úgy vesszük) nem is azért akarod használni mert több adat fér rá hanem mert ócsó. Tehát 1 lemez = 1 játék, semmi menü, a játék a nagy lemez belsõ gyûrûjén van. "Csupán" a lemez árán spórolsz cirka 80~90%-ot (35Ft kontra 300Ft).
1 lemez - 1 játék

Köszi szépen a válaszokat 😊 szóval ha nagy DVD-re van kiírva a játék, akkor egyszerre több is ráfér gondolom, és azt hogy lehet kiválasztani hogy melyik játékot töltse be? Lesz valami menüje, vagy mi?

Valaki vállalná hogy egy GC-t megchippel? Akár kislemezest, akár nagylemezest, de valamilyet szerezni fogok újonnan. Ha nincs az illetõnek chip-je, akkor azt is szerzek, csak meg lehessen csinálni, vagy az is jó ha elmondja hogyan kell, megpróbálkozok vele. 😊

Várom a válaszokat, köszönettel
Eredeti Zelda Twilight Princess-t keresek gc-ra.

Höh, eszembe jutott, hogy mi lenne ha a gc-t a külsõ tvtuner rca bemeneteire dugva moncsin hsználnám. Az eredmény sokkal jobb lett mint vártam - teljesen élvezhetõ és jó a kép-, úgyhogy marad moncsira kötve, legalább nem lesz vita a TV-n.
😄DD

Van egy Qoob sx-es gc-m,de az olvasófej gyenge. Az eredeti lemezeket gond nélkül viszi,a másoltakat csak többszöri próbálkozásra,vagy még akkor sem.
Vettem használtan egy másik gc-t,ebbe bele tudnád szereli az sx-es chipet?

Gc játékokat az alábbi helyekrõl tölthetsz:
http://consolemaniak.com/
http://isos.at/?cat=64
http://peb.pl/nintendo/55657-gamecube-download-zakaz-postow-bez-linkow.html
http://www.chilewarez.org/

Ööö... átolvastam amit írtam... kompozit-komponens fordítva van... szal analóg=kompozit, digi=komponens <#idiota>
Juteszembe a japán és amerikai gamecube-okat egy vezetékkel lehet "konvertálni", a nyákon ha két lábat összezársz akkor amerikai, ha bontod japán lesz a konzolod (vagy lehet hogy fordítva, a részletek nam annyira fontosak) <#rolleyes>
A nagylemezes megoldást azért használják mert írható lemez normál méretben több tucat féle-fajta van, akár 30 forintért is, míg mini dvd max 5-6 féle lelhetõ fel és jóval többe is kerülnek. Általában aki varezol, a spórolás miatt teszi...
Portok: "normális" dologot ne nagyon remélj. A gép hátulján van 1 táp csati, egy analóg video kimenet (scart, komponens) és a "régi" gamecube-okon "digitális" video kimenet (vga, kompozit). Fronton 4 kontroller csati és 2 memkártya foglalat. Alul egy spéci "soros" port a modem/ethernet(bba) adapternek és egy másik "soros" port a gb playernek, plusz van még egy port ami nemtom mire való ("párhuzamos" port). Minegyik spéci nintendós port, szóval nem mezei soros...
Csipekrõl majd ír más, én eredeti játékokat használok, illetve szoftmoddal küzdök.
Tévére/tunerre tudod kötni, analóg videó kimenet mindegyiken van. Sárga-fehér-piros = kompozit kimenet.
Ja... és régió lock van! Európa-Japán-Amerika nem eszi egymás lemezeit. Illetve csippelve lehet hogy igen. Legrizikósabb a japán mert az máshogyan formázza a memkártyát is (asszem UTF vs JIS kódlap különbség van).
Sziasztok!

Szeretnék egy boldog GC tulajdonossá válni, de elõbb informálódnom kell. Sokat olvastam ezt a topic-ot, de minden hsz-re nem volt idõm, így maradtak bennem kérdések. Aki tud válaszolni kérem ne tartsa magában. Miért jó az Icedcube-nál hogy nagy lemezeket is olvas? Úgy tudom egy játék nem sokkal több 1GB-nál, ezért van a gyári kis lemezes megoldás. Melyik chip mire jó, mit tudnak ezek? (Xeno, QOOB, Viper) Nem igazán ismerem a GC-t, az utolsó konzolom egy SNES volt már nagyon sok éve. Milyen portok vannak rajta, és azok mire használhatók? (USB, soros, stb) meg amik csak külön GC-n vannak. Találtam külföldrõl rendelhetõ cuccokat is elég jó áron: GC 24.99 font Angliából, GC controller 6.99 font, + 2.95 font posta/rendelés. Egy másik oldalon Xecuter Icedcube GC Case 19.99 USD, egy Viper GC Mod Chip 29.99 USD, Viper GC Extreme Mod Chip 39.99 USD, csavarhúzó 5.99 USD, de ha az ember nem akar barkácsolni akkor egy Viper Extreme chippel ellátott Xecuter Icedcube 59.99 USD. Ezek elég baráti árak. De sajnos nem vagyok képben, hogy kell-e valamihez boot-lemez. Amúgy ti a "backup" szót hogy értitek a játékoknál? Azt jelenti, hogy az eredetirõl valaki készített egy másolatot, és azt felrakta netre, és le lehet tölteni, kiírni, és viszi a chippelt kocka?

Ja és a végén, én ezt úgy szeretném használni, hogy a PC-ben lévõ TV tuner kártyára szeretném rákötni, úgy vajon menne-e? SCART nincs rajta, de van olyan megoldás, hogy a TV kártyán van composite bemenet (sárga) a hang pedig (piros és fehér) egy átalakítón keresztül stereo jack lenne a hangkártya bemenetére. Amúgy a TV kártyán van S-video is. 😊

Szóval mindenféle információt szívesen fogadok.
És ha van esetleg valaki aki egy jó ajánlattal megdob, akár lehet belõle üzlet is. 😊
Szóval te voltál az a szerencsés!

Kösz.

Amúgy ma reggel leltem apróneten, 10K-ért. Lecsaptam rá gyorsan.

DuoQ vagy Xenogc van benne...alap de mûködõ megoldások.

Nem igazán van rá igény, nincs raktáron alkatrészem....

Honnét tudható meg szétszedés nélkül milyen chip van a kockában? Nincs menü.
Gondolom sehonnan.
😊)

Keresek MGS The Twin Snake-et gamecube-ra!
Ajánlatot ide kérnék :[email protected]
köszi!
Olvasólencse beállítás,chip beültetés,meg ilyenek.

Érteni...ez alatt mi értesz? 😊