7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• rnd
    Azért az igen magas játékeladások is odaraktak...
    A wii meg egy másik sztori, az aranytojást tojó gamecube...
  • tihibaby
    A kedvenc konzolod már halott!Már RÉG megölte a Nintendó sajátkezűleg,csak hogy más néven,egy kis hadonászással kiegészítve,elmerülhessen a casual gaming dögletes mocsarába.Mindezt elégedett röfögéssel,a dollármilliókat számolgatva!
    A nagy N! Blöehh....
  • Xupr
    Ja meg egy Doshin the Giant,meg egy Mario Prty 5.Utóbbitól csk jó jánlat esetén válnék meg.
  • rnd
    Nem. Inkább csak minimális igényekkel (vagy azzal sem) rendelkező, lusta, kifogásokat kereső és a kedvenc konzolomat megölő ócsójánosok.
  • Xupr
    Sziasztok
    Van egy eladó Resident Evil Zero-m mivel,aki kérte anyagi okok miatt visszavonta.Ajánlatokat p.ü-ben.
  • dickhead
    Elbeszélünk egymás mellett,te hajtogatod az igazad és én is az enyémet.
    Két nívósabb gc játék árából megvan a chipelés és a megfelelő lemez kiválasztása,sőt a nagytető is.Ezek után a többi játék fillérekbe kerül.
    Abban igazad van hogy ez nem ugyanaz mint az eredeti játék,nincs értéke,azt az 50-200 forintot éri amit ráköltöttél. 30-40 ezer pedig te is tudod hogy nem igaz.
    A warez nem a legjobb megoldás,mert nincs legjobb megoldás.Neked ez, nekünk az.Amúgy mi szar emberek vagyunk a szemedben? Idióták,szűk látókörű fickók,mert az irományid erről árulkodnak.
    Na mindegy, én a részemről lezártnak tekintem ezt a dolgot,mi warezolók már csak ilyenek vagyunk.
  • Tobacco
    Hát mindenki máskép gondolkodik, én azt tudom, hogy mindig nagyobb élmény volt megvenni egy játékot és hazafele a buszon a foliát letépni rola forgatni a kisfüzetet és sietni haza kiprobálni.És ez a mai napig igy van n64-el, gc-vel dremcastal.A többi gépre jöhet a warez de ott is ha valameik game nyujt annyit, hogy megérdemlik a fejlesztök a pénzt akkor megveszem eredetibe.
  • rumkola
    Ez így van.
  • rnd
    Én nem mondtam hogy a modcsip 30-40 ezer. Viszont biztos vagyok benne hogy mire fullos varezoló válik belőled messze ráköltessz annyit. Sajna azt nem látod be hogy az mind kidobott pénz. Attól hogy van 350 írt lemezed a géped nem ér egy figyinggel se többet. Sőt az állított lézer miatt a fejed annyit kapott mint normál üzemben 20 év alatt. Az egy másik sztori hogy aki varezol az minden játékot ki akar "próbálni" azonnal. Nem a jövő héten, nem holnap. Most! Letölteni mindent!
    Midegy... úgysem értitek meg, mert a ti szemetekben a varez a létező legjobb megoldás és nem is akartok még gondolttal sem eljátszani hogy mi lenne eredetivel...
  • gilasador1
    Nekem 15font(4200Ft) volt gamecube, meg mellé 4db eredeti játék 11font(3000Ft). Ha sikerül meg rendelnem a chippet (3500Ft). Ez összesen 10700 Ft amiből lett egy tökéletes gépem egy darab ZELDA lemez árából. sajnos ez a magyar valóság!!!!! Sőt még a házat is kifogom fűrészelni :)
  • dickhead
    Igen,de azért jó ez a fórum hogy mindenki elmondja a tapasztalatit ezzel segítve a másikat.Nálam a lézerfejet kellett beállítani és most már viszi a lemezeket,és még a több tucat 50 forintos dvd árán is érdemesebb chipeltetni a gépet,mert behozza az árát.Van olyan játék amit szinte lehetetlen megszerezni vagy csak drágán,ezeket gond nélkül letöltheted.
    Ha te az eredetit akarod használni akkor vedd meg,szíved joga,de biztos hogy több lóvét kell rászánnod mintha warezolnál.Gamecube chip 30-40 ezerért,ne viccelj,egy 10-esből simán kijön! Nagytető 5000,néhány tucat dvd 1500. Összesen 17000 ft,nagytető nélkül 12000.Ennyit simán megér hogy max 200 forintos lemezáron bármelyk 5000-10000 forintos játékkal nyomulhatsz!
  • rnd
    Ezért van az hogy az utóbbi 286 hozzászólás az "ez a lemez nem jó, valaki mondana másikat?" jegyében fogant...
  • dickhead
    Tökéletesen egyetértek veled!!!
  • Scorpus
    én nem állok senkinek az oldalán, csupán a tényeket közlöm :)

nekem egy fekete használt gamecube 1 eredeti fekete joy-al 7ezer-be fájt, vateráról. Mellé vettem egy 64MB-os memcard-ot, mivel boltból volt ezért elég drága volt 7900ft. Most van benne egy DuoQ chip, és a Fuji miniDVD-R tökéletes hozzá, tecsóban kapható 259ft. Így nem kell se nagylemezes tető, se semmi. Ha kiszámolod, hogy ebből veszel 20db-ot, az kb 5ezer-be fáj, akkor tudsz rájuk írni 20 játékot, és ez megfelel egy középárban lévő használt eredeti játéknak. Érezhető a különbség. Amúgy meg ha leemelem a burkolatát, tudom tesztelni a 12cm-es Verba lemezekkel, hogy jó-e a játék, tetszik-e, mielőtt kiírom miniDVD-re, így a tesztelésre ellövök 1 kevesebb mint 60ft értékű lemezt (kínai piacon simán megkapsz lealkudva 3000 alatt egy 50db-os hengerrel).
  • rnd
    Én az idióta varezolókon szoktam röhögni. Aszongya: azért varezolok mert nincs pénzem. Utána meg 30-40 ezret tapsol el modcsipre, ilyen nagytető, olyan memóriakártya, írható lemezből 15-20 tucat.
  • Dj Siegfried
    jumpman01 király arc szerintem!!! gyakran vásárolok tőle :D
  • dickhead
    Nem tudom hogy miért lenne jumpman01 görény,amúgy te sem vagy a vaterázók gyöngye,volt már tapasztalatom veled.A warez meg hozzátartozik a topikhoz,a felhasználók azt írnak ide amit csak akarnak.Nagyon jó ahogy információt cserélünk hogy hol mit lehet kapni,kinek milyen lemez működik,honnan lehet letölteni játékokat,chipet honnan vehetsz, melyket érdemes, és egyéb tapasztalatok.Ez neked miért fáj,csak nem azért mert nincs chipelt géped?
  • turho
    Elfekvő nagylemezes tető wanted, pü....
  • CsacsaThe
    Most nem tudom ki mire veri éppen, de a Vaterárán sem csak az olyan görények árulnak, mint elminster, vagy jumpman01.
    Ugyanúgy Ebay-en is vannak majmok, de mindenhol lehet jó üzletet csinálni.

Amúgy meg pusztuljon már ki ebből a topikból a warez!
  • xAttilax
    nekem is jók szoktak lenni, főleg, hogy tesóban 249 de néha akcióban 199.
  • Scorpus
    Sziasztok!

A tegnapi tapasztalataimat kiegészíteném: a Luigi's Mansion release mégiscsak jó volt mert a 12cm-es Ridisc-re írva hibátlanul ment. Próbaképpen vettem még pár 8cm-es Fuji-t is, és azokra írtam még pár játékot, amik működtek. Szóval a Fuji nálam mégis bejött, az a Luigi-s lemez meg valószínüleg el lett rontva az írásnál. Valakinek van pozitív vagy negatív tapasztalata ezzel a Fuji lemezzel kapcsolatban?
  • rnd
    igen
  • gilasador1
    Eurasia online shop-ba a fizatési modoknál a "Bank Wire Transfer" azaz átutalásos fizetés??????
  • rnd
    ebay?
  • flevente
    Hol nézegeted ezeket? Belinkelnéd?
  • rnd
    Mi az elfogadható? Használtan 5-6 ezer körül látok, újonan meg (amellet hogy nem nagyon van) 10 ezer fölött. Utángyártott talán ócsóbb...
  • flevente
    Üdv!
    Wavebird controllert nem tudjátok hol lehet venni elfogadható áron?
  • rnd
    Erről jut eszembe... van pár eladó játékom...
    1080 avalanche (használt, kitünő állapotban), Mario Kart DD (használt, kitünő állapotban), Vexx (gyári fóliás), Wave Race (gyári fóliás), Harvest Moon (használt, elfogadható állapotban), Animal Crossing (gyári fóliás, ehhe ehhe ), PSO3 CARD revo (használt, kitűnő állapotban, online kóddal)
    Akit érdekel > p.ü.
  • rnd
    Egyébként a legnagyobb buli importálni. Megveszed ócsón ebayen, eladod itthon 5-10szeres áron a nagy "gyüjtőknek". Sokan élnek ebből...
  • Gaiden
    pffff
    Igazad van!
  • rnd
    Semmi sértődés nincs. Csak ha nem tudod mi mennyi, akkor ne kommentáld
  • Gaiden
    Van pár igazi ritkaságom itthon elhiheted!
  • rnd
    Én soha nem mondtam hogy itthon vedd meg... illetve csak a gazdagok (illetve a 15 éve játékot gyüjtők) veszik meg itthon... nekem annyi pénzem nincs hogy 10000ért vegyek meg egy 1000 forintos játékot. Bocsesz.
  • Gaiden
    Asszed érdekel a sértődésed!
  • Gaiden
    Hahó ebaye !!!!
    "Ha 2e/db áron megveszel itthon"
  • rnd
    Hogy lelombozzalak [URL=http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&sspagename=h%3Ah%3Aadvsearch%3AUS&catref=C5&fscl=1&sorefinesearch=1&from=R14&saobfmts=exsif&sacqyop=ge&saaff=afdefault&fcl=3&nojspr=y&frpp=50&saslop=1&fstype=1&fss=0&satitle=gamecube+-gamepad+-controller+-controllers+-cable+-cables+-memory&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sappl=1&sabfmts=1&ftrt=1&ftrv=1&sabdlo=&sabdhi=&price=1&saprclo=&saprchi=10&saatc=93&fhlc=1&sacur=3&fsop=1%26fsoo%3D1&fgtp=]itt egy "lista"[/URL] a max 1500 forintért lévő cuccokról ebayen (posta nélkül mert azt az ebay nem tudja szűrni). Lehet még a keresést finomítani, de 1000+ játékról van szó. Befejezhetjük itt vagy továbbra is felvágsz itt a "15 éves" gyüjtőmunkáddal?
  • Dj Siegfried
    meg ikaruga meg metroid ...stb
  • Dj Siegfried
    de van 2500 ért PN03 és Fzero GX is (most nézem)
  • rnd
    Az már a te bajod ha a vaterán veszed... ebay-ről hallottál már?
  • Dj Siegfried
    én 2004 ben 2500 huf ért vettem angol resi remaket. :D