GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ha pl kivan chippelve a gép akkor az viszi az ntsc-s játékokat is?
fotográfik kolomp edisön :D
Szedjél le egyet!
Ezt próbáltad már?
Amúgy te debreceni vagy?
Ezen van 1 disney party nevezetû játék. Dickhead tudnál adni hozzá jelszót? Nem tudom kitömöríteni.... 😞 KÖSZI
nem sokat kellett volna visszaolvasni 😄
Kislemez kontra nagy: nekem sok kísérletezés után sem jött be a kis lemez, sok írót megettem eközben. Dre mindig akadt dögivel. Nagyból is a gyûjteményem gyakorlatilag 2, esetleg 3 médiakódú Ritek gyártmányú pluszos dvd....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ha egy mini dvdre 4szeres megírási sebesség van írva meg lehet írni alacsonyabb sebességgel is?
Mazsolázzatok: http://www.wiiiso.com/download/torrents-gc-roms.php
gyerekek! az alapanyagot felejtsuk mar el! PLZZZ!
MEDIAKOD!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Juteszembe:ennyit ne legyél már messengeren!<#idiota>#idiota>
Scorpus:íród jó,minidvd-ben a Traxdata-t ajánlom(alapanyaga a lemeznek Ritek g04-/-05-ös legyen),de nézz utána itt a fórumban,régebben sok szó esett errõl,chip-elést meg itt vállaltak még tavaly.Itt pedig találsz mini dvd-t!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Akkor nincs sok lehetõség hogy megtaláld azt ami a sajáthoz jó lesz, nem?
Az íróm pedig: Pioneer DVR-215DBK
azt is írtátok itt régebben hogy a Pioneer az elég jó.
Tényleg nincs senki aki chippelést vállal? 😄
Abból a 700-ból meg olyan 50 ami GC exkluzív,a többi átírat.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Illetve aki varezol minden játékot ki akar próbálni még akkor is ha elõre tudja hogy szar. Kábé 700 játék jelent meg gamecube-ra... szorozd ki... <#vigyor2>#vigyor2>
Csak akkor lett volna számomra értelme ha tényleg ráfért volna így több játék, hogy ha az ember játszik mondjuk 2-3-4féle játékkal akkor ne kelljen mindig lemezt cserélnie, de ki lehet bírni, nem fog leesni a gyûrû a kisujjamról :p
Akkor viszont maradok a kislemezesnél, de még mindig keresek valakit a chippeléshez 😊
Ez nagyon király!! Köszi!!!!
Valaki vállalná hogy egy GC-t megchippel? Akár kislemezest, akár nagylemezest, de valamilyet szerezni fogok újonnan. Ha nincs az illetõnek chip-je, akkor azt is szerzek, csak meg lehessen csinálni, vagy az is jó ha elmondja hogyan kell, megpróbálkozok vele. 😊
Várom a válaszokat, köszönettel
😄DD
Vettem használtan egy másik gc-t,ebbe bele tudnád szereli az sx-es chipet?
http://consolemaniak.com/
http://isos.at/?cat=64
http://peb.pl/nintendo/55657-gamecube-download-zakaz-postow-bez-linkow.html
http://www.emudesc.net/foros/gamecube/51879-nuevo-indice-de-isos-gamecube.html
http://www.chilewarez.org/
Portok: "normális" dologot ne nagyon remélj. A gép hátulján van 1 táp csati, egy analóg video kimenet (scart, komponens) és a "régi" gamecube-okon "digitális" video kimenet (vga, kompozit). Fronton 4 kontroller csati és 2 memkártya foglalat. Alul egy spéci "soros" port a modem/ethernet(bba) adapternek és egy másik "soros" port a gb playernek, plusz van még egy port ami nemtom mire való ("párhuzamos" port). Minegyik spéci nintendós port, szóval nem mezei soros...
Csipekrõl majd ír más, én eredeti játékokat használok, illetve szoftmoddal küzdök.
Tévére/tunerre tudod kötni, analóg videó kimenet mindegyiken van. Sárga-fehér-piros = kompozit kimenet.
Ja... és régió lock van! Európa-Japán-Amerika nem eszi egymás lemezeit. Illetve csippelve lehet hogy igen. Legrizikósabb a japán mert az máshogyan formázza a memkártyát is (asszem UTF vs JIS kódlap különbség van).
Szeretnék egy boldog GC tulajdonossá válni, de elõbb informálódnom kell. Sokat olvastam ezt a topic-ot, de minden hsz-re nem volt idõm, így maradtak bennem kérdések. Aki tud válaszolni kérem ne tartsa magában. Miért jó az Icedcube-nál hogy nagy lemezeket is olvas? Úgy tudom egy játék nem sokkal több 1GB-nál, ezért van a gyári kis lemezes megoldás. Melyik chip mire jó, mit tudnak ezek? (Xeno, QOOB, Viper) Nem igazán ismerem a GC-t, az utolsó konzolom egy SNES volt már nagyon sok éve. Milyen portok vannak rajta, és azok mire használhatók? (USB, soros, stb) meg amik csak külön GC-n vannak. Találtam külföldrõl rendelhetõ cuccokat is elég jó áron: GC 24.99 font Angliából, GC controller 6.99 font, + 2.95 font posta/rendelés. Egy másik oldalon Xecuter Icedcube GC Case 19.99 USD, egy Viper GC Mod Chip 29.99 USD, Viper GC Extreme Mod Chip 39.99 USD, csavarhúzó 5.99 USD, de ha az ember nem akar barkácsolni akkor egy Viper Extreme chippel ellátott Xecuter Icedcube 59.99 USD. Ezek elég baráti árak. De sajnos nem vagyok képben, hogy kell-e valamihez boot-lemez. Amúgy ti a "backup" szót hogy értitek a játékoknál? Azt jelenti, hogy az eredetirõl valaki készített egy másolatot, és azt felrakta netre, és le lehet tölteni, kiírni, és viszi a chippelt kocka?
Ja és a végén, én ezt úgy szeretném használni, hogy a PC-ben lévõ TV tuner kártyára szeretném rákötni, úgy vajon menne-e? SCART nincs rajta, de van olyan megoldás, hogy a TV kártyán van composite bemenet (sárga) a hang pedig (piros és fehér) egy átalakítón keresztül stereo jack lenne a hangkártya bemenetére. Amúgy a TV kártyán van S-video is. 😊
Szóval mindenféle információt szívesen fogadok.
És ha van esetleg valaki aki egy jó ajánlattal megdob, akár lehet belõle üzlet is. 😊
Amúgy ma reggel leltem apróneten, 10K-ért. Lecsaptam rá gyorsan.
Gondolom sehonnan.
😊)