7610
-
dickhead #6810 Akarom mondani fickó. -
dickhead #6809 Na de most komolyan,fikó vagy,esetleg csajszi? -
dickhead #6808 Akkor jó.
-
rnd #6807 Ha nem tudnék angolul, akkor is a hozzászólásaidból látni lehet mit jelent... -
dickhead #6806 Nevem Dickhead,ha kicsit tudsz angolul tudod a jelentését. -
rnd #6805 O_o -
dickhead #6804 Amúgy ez a szöveg poén volt. -
dickhead #6803 Pedig nem úgy néz ki.
-
dickhead #6802 A Nintendo-tól amelyk már nem gyárt játékot erre a platformra,vagy tőled mert nem veszem meg a játékaidat,hanem olcsóbban megoldva warezolom azokat. -
rnd #6801 Mindegy... te írtad: Warezolok, tehát vagyok! Nem szeretném ha nem lennél... -
dickhead #6800 Gamecube játékok esetén kitől,ezt mondd meg! -
dickhead #6799 Annyit lopok amennyire szükségem van.Miért fáj ez neked? -
rnd #6798 Mert nem lopsz eleget! Lopj többet! -
dickhead #6797 Érdekes módon mégis rohamos ütemben fejlődik a játékok,játékgépek gyártása.Ha nem érné meg,akkor nem csinálnák. -
dickhead #6796 Te beteg vagy,orvoshoz kellene menned!! -
rnd #6795 Értem én. Lopjunk el mindent! A rohadt mocskos játékgyártó meg dögöljön meg mind! -
dickhead #6794 Nem Ps2,PS3,Xbox 360,vagy Nintendo Wii játékokat warezolok,de ezt már elmondtam.Abból hogy én megveszek tőled használtan egy eredeti játékot,attól még a készítők nem látnak többet annyinál,mint amennyit te kiadtál anno érte.Ezt olyan nehéz megérteni!!! -
rnd #6793 Végülis igazad van. Ez feljogosít arra hogy lopj. Drágának ítélsz meg valamit, vagy úgy gondolod hogy xy cég nagy haszonnal dolgozik: fogod magad és ellopod amit csinál. Brávó!!! -
dickhead #6792 15-20 ember dolgozik egy játékon.Mindenkit beleértve! -
dickhead #6791 Mondom olyan nagy haszonnal,nem ingyen,és mint láthatod így is megéri nekik.100 programozó,jó lesz az max 10-nek is.Olvass figyelmesen!! -
rnd #6790 Bazzeg... naná hogy haszonnal dolgoznak. TE dolgoznál ingyér? Fizetnéd 100 programozó, grafikus, mittoménkicsoda bérét csak úgy poénból hogy játék legyen? Azért csinálja mert meg akar élni. Jól.
Minden varezoló ennyire eccerű hogy ilyen alap dolgokat nem lát át? -
dickhead #6789 Nem kell félteni a játékokat gyártó cégeket.Olyan nagy haszonnal dolgoznak hogy még így is megéri nekik.Amint láthatod.Ismétlem,én egy halott konzol már nem gyártott játékait warezolom,amivel már nem okotok kárt senkinek!!!
-
rnd #6788 Nem okozol kárt? Hát kívánom hogy neked is csak annyi károd legyen mint amit a varezolók okoznak a játék gyártóknak... -
dickhead #6787 Én nem eredeti játékot lopok el tőled vagy bárki mástól.Nem okozok kárt sem neked sem a Nintendo-nak. -
dickhead #6786 Akkor mondd meg hogy kitől lopom el a játékok árát! -
rnd #6785 Várjá má... ezek szerint ha ellopsz egy kocsit amit már nem gyártanak az se lopás ugye? Hiszen már nem gyártják, az autógyár egy fillért se lát már belőle... -
dickhead #6784 Az általam kímált gamecube-t warezolásra használni tilos!
Caakhogy politikailag korrekt legyek. -
rnd #6783 Persze persze... mindent meg lehet magyarázni... ez nem lopás, áááá.... -
dickhead #6782 Kitől lopom el a játékokat,ezek már nincsenek forgalomban,nem gyártják őket.Ha használtam veszek játékot abból a Nintendo egy fillért sem lát.
Erről ennyit! -
rnd #6781 Végülis... én elhiszem hogy van akinek az egyetlen öröme lopás... -
dickhead #6780 Warezolok, tehát vagyok! -
Xupr #6779 Majd mindenki ír annyit,amennyit gondol és vagy tetszik az ajánlat vagy sem ennyi.Akit érdekel valami úgyis tesz ajánlatot. -
rumkola #6778 menni -
rumkola #6777 Nem tudod mennyiért akarod eladni? Így jól fog meni a bolt.. :)) -
Xupr #6775 Ikaruga és Burnout eladó ajánlatokat p.ü-ben. -
#6774 nekem van 1, de nagy xar! vagy lehet, hogy én vagyok béna de 2 pályát nem tudtam vele +csinálni nfs-ben. igaz, hogy 5000 rúgó volt boltban és ezért nem is csodálkozom. szóval szerintem saitek gtz 500 NE vegyél, de ha akarod magad kínozni vele én eladom neked ;) -
dickhead #6773 Eladó egy gamecube,csak a gép, tartotékok ( táp,tv kábel,joy) nélkül.
Adok hozzá egy tetszőlegesen választott játékot.
Ár:10000-
-
dickhead #6772 Nekem van gc kormányom,ha Debrecenben jársz megnézheted. -
Dj Siegfried #6771 van vkinek kormánya gc-hez? Milyen árban lehet most venni egy aránylag jól használhatót? -
dickhead #6770 Szerinted van olyan állat hogy csillagbogár?
Ahogy nincs cuncimókus sem,úgy ez sincs.
A fantázia szüleményei!
Csillagbogár,csillagom,gúgli....elég nagy a melegfront felétek.