GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég sovány az a 2000.

Eladó erdeti Resident Evil Remake 5E,Metroid Prime 3E,Splinter Cell 3E,Final Fantasy CC 5E,Need For Speed Underground 3E,Medal Of Honor Frontline 3E,Lord Of The Rings: Third Age 4E,Mario kart Double Dash 4E,Freedom Fighters 3E,Eternal Darkness 3E,Battalion Wars NTSC 4E,Resident Evil 0 5E gamecube játékok.

CHEAPBOY
HAha szóvicc, nem kockáztatnak😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Pedig sok kockás van, tõlem mindmáig szépen viszik. Igaz nulla chippeset, mert olyantat nem adok.

CHEAPBOY
2000ft ?😄

Végre sikerült vennem egy Xenogc-s gamecube-ot.Tökéketesen viszi a legmárkátlanabb mini dvd-t is.Így feleslegessé vált az olvasdófej hibás chipelt gamecube-om,szóval eladó egy használt Qoobsx modchip,a legújabb frissítéssel.
<#nevetes1>

xAttilax
fúúúú akkor neked nem is kell az 😄 ha crt-van akkor a legjobb az rgb kábel😉 én adok neked azt meg lóvét is 😄

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

most nézem, a tesco-s dvd-nek is ez a médiakódja
😄

fotográfik kolomp edisön :D

Kipróbáltam a Pleomax fantázianevû - állítólag samsung - made in ghina dvd-r MINI lemezt. Médiakód: UME01.
Tökéletesen viszi a GC-m.
El sem adom.
😊))

Csak CRT tv-m van, azon szép a képe, de igazán egy LCD-n jönne ki a különbség szerintem.
Kipróbálod és megírod a tapasztalataid. Annyira sok gamecube-os nincs az országban hogy a létezõ összes média + író kombinációt amit kitalálsz meg tudná(n)k mondani. Ha varezra adod a fejed benne van a bukta lehetõsége. Végülis a te döntésed: 20-30 ezerért veszel eredeti játékokat vagy egy tucat dvd írót meg írható lemezt. Ennyi.
Az elsõ 3 rész N64re jelent meg...
Szerintetek a PioneerDVR-215D is jól megírja a Gamecube játékokat? Van vkinek tapasztalata vele?
dickhead: próbáltam letölteni a demonoid.com-ról torrent file-t, de regisztráció nélkül nem engedi, viszont regisztrálni sem lehet.

Amúgy GC-re Mario Party 4-7 van csak? A 8. részt Wii-n láttam hogy van. És az elsõ 3 résszel mi a helyzet?

Ja van már nekem is GC-m fekete, 4 joy-al, egy 64MB-os memcard-al, meg 2 eredeti játék, ezekkel nyomjuk mostanában, de letöltöttem már több játékot is torrent oldalakról csak az a bibi hogy még nincs chippelve a gép.
szerintem meg ezeknek a kérdéseknek nagyon nem itt van a helye....

Mint a nevébõl is kitalálható a dual format csak két formátumot támogat (gondolom +os és -os), a multi format meg kettõnél többet (valszeg a ram és dl lemezek tartoznak ide).
Még annyit, hogy mi a különbség a mutli-format és a dual-format DVD/CD írók között?
1200ft-ért eladó egy bontatlan csomag /10db/ samsung mini dvd
Ha kell, teszt céljából megbontom...

igen, de kb. annyiba kerül mint az író....

Hello!
Létezik valamiféle átalakítókábel SATA és ATA között?
xAttilax
rendes ember vagy te😉 amúgy milyen vele a kép? pöpec?

Nekem van, de egyelõre tényleg nem tervezem eladni. Még megvárom, hogy dráguljon kicsit.😄
xAttilax
ja ha itthon 1általán el akarja valaki adni abból a maroknyi emberbõl akinek van.

Ez van. Mivel csak a nintendo gyárotta, ritkaságnak számít. Ha 10 ezer alatt felhajtassz egyet érezd magad szerencsésnek <#wow3>
Itt egy lista a progresszív scan-es játékokról... (a lista nem teljes) Jól láthatóan nagyon sok a 480p-s játék...
xAttilax
drágább mint 1 kocka 😉 olyan mint a csip, ott sem attól félek, hogy a csip hazavágja a gc-m hanem a gc hazavágja a csipem.

Ez az úgy nevezett "D terminál" kábel. A komponens japán verziója.
Progresszív támogatás pedig az NTSC játékok túlnyomó többségében van.
Progresszívrõl valami olyasmit olvastam, hogy csak ntsc-nél mûxik és nem is minden játéknál.

Lehet, de azt már nem fogadja a TV-m. Viszont PC-t kötöttem már TV-re RCA-val és SVHS-el is, és ott ég és föld volt a különbség az utóbbi javára.

Ez mi a jóisten????:
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=160256052606

/a kockám made in japan, van digit kimenete/

Szvsz nem jelentõs a különség a kettõ közt. Komponens kábel már más káposzta, fõleg progresszív módban...
Mennyivel jobb képet nyomna egy sima 70-es TV-n a GC, ha RCA helyett SVHS-el lenne összekötve?

1200ft-ért eladó egy bontatlan csomag /10db/ samsung mini dvd.

Azt meghiszem... tudod mennyit ér manapság egy olyan? Számokban lassan ki se lehet fejezni...
xAttilax
tegnap GC-ztem 1et de rá kellet jönnöm, hogy hd-tv sajna nem az igazi, én barom meg kivágtam a régi 1000 éves "tartalék" tv-met.....
apropó nincs valakinek egy feles digitális kábele gc-hez??? pénzt is adok érte!

xAttilax
😄😄😄

Szép nagy képek <#vigyor2>
ATA kábel:

ATA aljzat a számítógép alaplapján:

SATA kábel:

SATA aljzat a számítógép alaplapján:
Köszi, még annyi hogy mi a különbség az ATA és a SATA interfész között?

rumkola, megadnád a pioneer 115-ösöd pontos adatait, mer most gondoltkodom egy új dvd íróm, mer az LG csak szarokat nyom
Az eladó sem tudta mi van benne....

Mario Party 7 ott van a demonoid.com torrent oldalon is.Próbáld meg azt leszedni.

Xeno van a gépedben, mert te vetted meg az aprónetes chipelt gc-t.

1x írás nem való már sem az új íróknak, sem az új 16x-os lemezeknek

tényleg! honnan lehet megtudni, hogy milyen chip van a gépben?
én mindig 1x esen írom. de így is hamar végez. memorexeket szoktam írni az nagyon bevállt, csak a mario party 7 kínlódik pedig már 3x is újra nyomtam és nincs másik rip a neten sajna(vagy csak nem találtam). a labelflash es fuji is megy, bár a múltkor meg nem ment. szóval az se jó 😄
Azt hiszem Xeno. Igen viszi.

Rumkola!Neked Xeno Gc chip van a gépedben,a másolt Zelda Twilight Priness-t viszi a gép?

Ritek g04.