7610
-
#6850 es a licensz feltetel mit ir? lehet modositani, rekrealni stb? -
#6849 Megvan eredetiben izs, ráadásul a nagydobozos, gyűjtői változat -
#6848 a csipelés nem bün, hisz +vettem a gépet és ha akarom akkor egy frigóvá is modosíthatom. de ne foglalkozunk a warezal. inkább mondja meg valaki, hogy tudom le killázni az ucsó Boss-t Geist-be mert vagy már 1000x elvérezttem. -
#6847 "WAREZ = azonnali BAN!"
() -
dickhead #6846 Hoppá!Csak md meg ne lássa!Warez a topic-ban,ez főben járó bűn! -
StriderHyru #6845 Üdv! Sürgősen eladó egy Fekete viper-GC csippes Gamecube 3 ajándék játékkal 20 ezer forintért érdeklődni [email protected] e-mail címen vagy a 06202662406-os telefonszámon lehet. -
#6844 Kis off, bocsi érte!
Ha szereted a Metroidot, ajánlom a Super Metroid Redesign-t, garantált vérhugyozás / téglaszarás (olyan nehéz) :D
A JU romot kell peccselni, link. -
#6843 raj! bár nekem Sega szívem van de a 16bit mindenkép a gyengém. a gonosz csipes cube-omra van egy 1000 snes romom és nagyokat szoktam játszami vele. Killer, Mortal, Mario, Metroid, Boogerman. istenek -
Dj Siegfried #6842 egy barátom csinálja az oldalt. csak érdekesség képpen linkeltem be hátha érdekel valakit -
rnd #6841 miköze a kockához? és no varez? -
Dj Siegfried #6840 SNESVILÁG -
Dj Siegfried #6839 :D Csak hogy írjak már vmiről :D Hogy áll a resident evil 5 petíció Wii re? Mondjuk aláírhatnák millióan is ha nem bírja a gép akkor nem bírja :S -
rumkola #6838 Ja, miért nem a havertól kérdezi hogy kén?
Bár szerintem nem kén, hanem játék.
:DD -
Dj Siegfried #6837 honnan tudjuk mi kellene a haverodnak :D:D
-
dickhead #6836 Hát igen,ez olyan mint lefeküdni egy guminővel,nem az igazi!
-
rnd #6835 Ó jaj... ez már az idóta varezizmus legteteje... -
#6834 pc-n akarsz cube-ozni? eszednél vagy? azért sem mondom meg! -
Viruz mark #6833 SZasztok Valaki megtudná mondani ho holtalálok gamecube romokat emu-hoZ?
a super smash bros kén a haveromnak.??? -
dickhead #6832 Eladók a következő játékok:Freedom Fighters,Need For Speed Underground,The Lord Of The Rings:The Third Age,Medal Of Honor Frontline,Eternal Darkness,Splinter Cell.HAT JÁTÉK CSAK EGYBEN ELADÓ 6000-ÉRT.
EZ MÁR AZT HISZEM ELÉG KORREKT AJÁNLAT,ÍGY ALKU NINCS.MIND ANGOL NYELVŰ JÁTÉK.
ÉRDEKLŐDNI PÜ-BEN, VAGY A [email protected] címen. -
Dj Siegfried #6831 Resident Evil 4 PAL
Kicsit javítottam az előző végigjátszás óta:D
Normal fokozat:
- Hit Ratio 68%
- Enemies Killed: 926
- Number of times killed: 37
- Clear time: 13:03'31"
-
Xupr #6830 Eladó Doshin the Giant 2500ft,Resident Evil Zero 6000ft,Mario Party 5 3500ft,Burnout 2500ft. -
dickhead #6829 Igen, én vagyok.2000-ért felrakom külön. -
Dj Siegfried #6828 hála... hála.. a leech hunter jónak tűnik...... -
CsacsaThe #6827 shotgun!
Eternal Darkness érdekelne.
Vaterán küldtem üzenetet, ha te vagy Sepultura. -
rnd #6826 A kedvedért kigúgliztam: nincs alternatív befejezés. A játékidő alapján lehet extrákhoz jutni (leech hunter mini-game, plusz ezmegaz) de semmi más nincs. -
rnd #6825 milyen béka? -
Dj Siegfried #6824 végre szent a béke ..... akkor végre mondja már meg valaki hogy hány alternatív befejezése van a resident evil zero nak -
dickhead #6823 Eladók A következő játékok:Freedom Fighters,Need For Speed Underground,The Lord Of The Rings:The Third Age,Medal Of Honor Frontline,Eternal Darkness,Splinter Cell.Három játék 5000 ft,darabra 2000 ft. -
rnd #6822 Én még egy konzolos bótba is megpróbálnám becserélni vmire ami érdekel vagy populárisabb/hamarabb eladható... -
rnd #6821 Sztem nyugodtam írd be ide hogy mid van / mennyiért, talán hamarabb elmegy mint kvaterkán. -
dickhead #6820 Érdekes módon nekem sosem sikerült 5-6 játékot vennem 10000-ért,de ahogy látom eladnom sem.Amúgy nem olyan sok módosítot gamecube van hazánkban,és nem a warez miatt nem megy.Nincs pénzük az embereknek,ritka konzol, legalább is a Ps2 és Xbox-hoz képset,csak az igazán nívós játékok mennek.
A Resident Evil 0 és Remake,Mario Kart DD,Final Fantasy CC,Metroid Prime.
Ezeket rövid időn belül el sikerült adnom. -
rnd #6819 És még lehurrogtatok hogy 10 ezerért nem lehet 5-6 eredeti játékot kapni...
Egyébként ez az amikor a fagyi visszanyal, varezos haverjaid nem vesznek úgyse, a többieknek meg már rég megvan eredetibe...
((Arra gondoltál már hogy nem jó helyen hirdeted?)) -
Dj Siegfried #6818 pedig benne van az ethernal darkness is......
az ikaruga meg a burnout is fenn van a vaterán 2500 huf ba, de mióta már:( -
dickhead #6817 Amúgy meg 3 játékot hírdetek 5000-ért,1600 darabja és a kutyának sem kell.
Ennyit a nagy eladásokról. -
dickhead #6816 Honnan tudod hogy nem nőkre költi,vagy szerencsejátékra,vagy bármi másra.
Ez elég gyenge érv. -
CsacsaThe #6815 Ugyanúgy a Nintendo-tól lopsz, mert attól akitől megveszed a használt game-t ő abból a pénzből újat fog venni, tudod, kapitalizmus, meg minden. -
dickhead #6814 OKÉ! -
#6813 Arra van itt külön topik! Folytasd ott az okfejtésed, szeretettel várnak. Itt meg fejezd be! -
dickhead #6812 Részemről jöhet a ban,csak nem tudom miért.Nem volt szó lemezek másolásának mikéntjéről,nem tettünk közé linkeket,nem volt szó chippelésről.A wareznak a társadalomra és a játékiparra tett hatását, és az ezzel járó erkölcsi kérdéseket feszegettük. -
#6811 Most komolyan bant akartok?! Lehet róla szó.