7610
-
#6890 Nálam vóna egy Tales of Symphonia koczkára 9900ft, mindene megvan, matt állapot, angol fullra. Mondjuk van még egy pár ritkaság.:)
Igaz ezek nem az ocsó kategóriák, de nem is egy FIFA WC 2002 színvonal:) -
rnd #6889 1700ért vehetsz egyet.... mondjuk a füzete hiányzik... -
flevente #6888 Mennyiért adtad el? -
att13308 #6887 Nekem volt egy tegnap előt postáztam. -
flevente #6886 Üdv!
F1 2002 nevű játékot vennék. -
rnd #6885 Pedig ócsóér adom... -
JiBBeRiSH #6884 Mind megvan, kivéve a Super Monkey-t, de az nem érdekel... -
rnd #6883 "Első kiadású" (fekete doboz, nem players choice): starfox assault, super mario sunshine, super monkey ball adventure, final fantasy cc, metroid prime 2 echoes
Players choice verzióban: paper mario, metroid prime, zelda wind waker
Nem gyári fóliásan (gyk: használt): baten kaitos (nem origins, hanem az eternal wings)
Árakat mondjátok, én meg bólogatok vagy rázom a fejem
És még egyszer: ezek NTSC/U játékok!!! -
JiBBeRiSH #6882 Baten Kaitos Origins esetleg. Ami van PAL-ba is, az nem kő.:) -
#6881 jopizé barmit! na virits!!44 :D -
rnd #6880 Btw... nem érdekelne vkit pár gyári fóliás NTSC játék? -
rnd #6879 Most épp nincs... Amúgy kétlem én is 2500 lenne... -
JiBBeRiSH #6878 linket vazz.:] -
dickhead #6877 Kedves Cloud! Már régebben is hírdetted ezt a játékot,de nem kellett senkinek,valaki még poénból azt is írta hogy add érte 2 túrórudit,persze update-est.Akkor azt írtad hogy sajnálod,de már elkelt.Most akkor hogy is van ez? Amúgy 2500-ért a Vaterán be lehet szerezni! -
#6876 Van egy origi eladó Ikaruga-m. 6 000Ft -
rnd #6875 Igen, ennek nagyobb a doboza mint a normál. És 20 ezerért én is szívesen szerzek neked egyet...
(kitalálhatod hogy az ára ennél nagyságrendekkel kevesebb) -
Dj Siegfried #6874 igen!! Szép darabok, főleg a fóliás :D A vaterán volt 6000 ért, -
JiBBeRiSH #6873 Szerintem pedig ez az.
A kis dobozos ekkora:
-
#6872 Nekem a nagydobozos limitált változat kell,ami a sima doboznak a méretéhezt képest 4x nagyobb vagy 5x nagyobb volt.Életembe 1x fogtam a kezembe olyat :)(10-12 éve már nem tudom) -
JiBBeRiSH #6871 Én 20k-ért akármikor szerzek neked olyat.
Ez jó lesz?:
:] -
rnd #6870 Kezdjük úgy hogy én ehhez nem értek.
Mit jelent az hogy nagy dobozos? Ezt?
-
#6869 Szia !
A nagy dobozos Super Metroid ? (snes)
Mert akkor meg venném 20 ezer forintért ! -
flevente #6868 Keresek wavebird irányítót max 6 rugóig. -
Dj Siegfried #6867 akkor jól láttam én is :S azért köszönöm -
att13308 #6866 Tudomásom szerint a resident evil 4 gamecube verzióbol kihagyták a mafia suit - ot. -
Xupr #6865 Elméletileg igen.Én japán nunchuckot használok a géphez és semmi baj nincs vele. -
Dj Siegfried #6864 a resi4 ben van egy ilyen trükk: mafia suit + chicago typewriter = jackson trick ..... a gc verzióban meg lehet szerezni a mafia suit -ot? -
flevente #6863 Ha Usa-ból vennék egy wavebird írányítót az jó lenne az európai gamecube-omhoz? -
Dj Siegfried #6862 sajna nem sok rpg van cubára - abból a kb 5 darabból könnyű volt megtalálni :D Jó szórakozást a CC hez -
rumkola #6861 köszönöm, azóta már én is megtaláltam
-
dickhead #6860 Final Fantasy Crystal Chronicles a játék neve. -
rumkola #6859 Mi a címe annak a játéknak, ami hasonló grafikailag mint a harvest moon, és valami RPG. Amikor utazol egyik helyről a másikra, akkor valami szekérrel teszed ezt.
Bocs, de csak ennyi villan be belőle, és szerteném megtudni mi a címe. Valami guru biztos tudja közülletek.
:) -
Xupr #6858 Eladó Gamecube játékok egyben
Resident Evil Zero
Burnout
Mario Party 5
Soul Calibur 2
Doshin the giant
Ajánlatokat priviben várok. -
rnd #6857 Tehát... eladó gyári fóliás Vexx + gyári fóliás Wave Race + használt de kitűnő állapotú Mario Kart DD - együtt 9 ezer ft-ért, átutalás esetén a postát állom. Részletek privátban, és "természetesen" külön-külön is eladók. -
#6856 nem vagy vicces... -
Gaiden #6855 Eladó 1db fekete GC controller+2db mem.kártya combo(1db
Gamecube+NoName)6k-ért vihető! -
#6854 jahogy akkor warezolsz, okes -
#6853 Mindegy, nem vitázom. -
#6852 aha, szoval te fogtad az eredeti romodat lebackupoltad es megpeccselted?
mert ha nem, AKKOR WAREZ!!!44444NÉÉÉGY
valld be, hogy netrol letoltott romot peccseltel meg es ezert bunos vagy es szanod nagyon -
#6851 Nincs rajta, hogy nem
De a kötözködést befejezhetnéd...