GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A tegnapi tapasztalataimat kiegészíteném: a Luigi's Mansion release mégiscsak jó volt mert a 12cm-es Ridisc-re írva hibátlanul ment. Próbaképpen vettem még pár 8cm-es Fuji-t is, és azokra írtam még pár játékot, amik mûködtek. Szóval a Fuji nálam mégis bejött, az a Luigi-s lemez meg valószínüleg el lett rontva az írásnál. Valakinek van pozitív vagy negatív tapasztalata ezzel a Fuji lemezzel kapcsolatban?
A tegnapi tapasztalataimat kiegészíteném: a Luigi's Mansion release mégiscsak jó volt mert a 12cm-es Ridisc-re írva hibátlanul ment. Próbaképpen vettem még pár 8cm-es Fuji-t is, és azokra írtam még pár játékot, amik mûködtek. Szóval a Fuji nálam mégis bejött, az a Luigi-s lemez meg valószínüleg el lett rontva az írásnál. Valakinek van pozitív vagy negatív tapasztalata ezzel a Fuji lemezzel kapcsolatban?
igen
Eurasia online shop-ba a fizatési modoknál a "Bank Wire Transfer" azaz átutalásos fizetés??????
ebay?
Hol nézegeted ezeket? Belinkelnéd?
Mi az elfogadható? Használtan 5-6 ezer körül látok, újonan meg (amellet hogy nem nagyon van) 10 ezer fölött. Utángyártott talán ócsóbb...
Üdv!
Wavebird controllert nem tudjátok hol lehet venni elfogadható áron?
Wavebird controllert nem tudjátok hol lehet venni elfogadható áron?
Errõl jut eszembe... van pár eladó játékom... <#nyes>#nyes>
1080 avalanche (használt, kitünõ állapotban), Mario Kart DD (használt, kitünõ állapotban), Vexx (gyári fóliás), Wave Race (gyári fóliás), Harvest Moon (használt, elfogadható állapotban), Animal Crossing (gyári fóliás, ehhe ehhe <#vigyor>#vigyor>), PSO3 CARD revo (használt, kitûnõ állapotban, online kóddal)
Akit érdekel > p.ü. <#vigyor2>#vigyor2>
1080 avalanche (használt, kitünõ állapotban), Mario Kart DD (használt, kitünõ állapotban), Vexx (gyári fóliás), Wave Race (gyári fóliás), Harvest Moon (használt, elfogadható állapotban), Animal Crossing (gyári fóliás, ehhe ehhe <#vigyor>#vigyor>), PSO3 CARD revo (használt, kitûnõ állapotban, online kóddal)
Akit érdekel > p.ü. <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként a legnagyobb buli importálni. Megveszed ócsón ebayen, eladod itthon 5-10szeres áron a nagy "gyüjtõknek". Sokan élnek ebbõl...
pffff
Igazad van!
Igazad van!
PS2-PS3-GC-Xbox
Semmi sértõdés nincs. Csak ha nem tudod mi mennyi, akkor ne kommentáld <#vigyor2>#vigyor2>
Van pár igazi ritkaságom itthon elhiheted!
PS2-PS3-GC-Xbox
Én soha nem mondtam hogy itthon vedd meg... illetve csak a gazdagok (illetve a 15 éve játékot gyüjtõk) veszik meg itthon... nekem annyi pénzem nincs hogy 10000ért vegyek meg egy 1000 forintos játékot. Bocsesz.
Asszed érdekel a sértõdésed!
PS2-PS3-GC-Xbox
Hahó ebaye !!!!
"Ha 2e/db áron megveszel itthon"
"Ha 2e/db áron megveszel itthon"
PS2-PS3-GC-Xbox
Hogy lelombozzalak itt egy "lista" a max 1500 forintért lévõ cuccokról ebayen (posta nélkül mert azt az ebay nem tudja szûrni). Lehet még a keresést finomítani, de 1000+ játékról van szó. Befejezhetjük itt vagy továbbra is felvágsz itt a "15 éves" gyüjtõmunkáddal?
meg ikaruga meg metroid ...stb
de van 2500 ért PN03 és Fzero GX is (most nézem)
Az már a te bajod ha a vaterán veszed... ebay-rõl hallottál már?
én 2004 ben 2500 huf ért vettem angol resi remaket. 😄
Csináljatok ilyet!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ha 2e/db áron megveszel itthon egy RE,vagy MG TS akkor a Hõsök terén hivatalosan kezet fogok veled! 😉
2e FT-ért max Medal of Honor és társait kapod meg!
Mondom ezt annak fényében,hogy rendszeresen vásárolok a Vaterán,TeszVeszen és a PeCSába!És a GC-on kívül még öt konzolom van otthon mivel 15 éve gyüjtöm õket!
2e FT-ért max Medal of Honor és társait kapod meg!
Mondom ezt annak fényében,hogy rendszeresen vásárolok a Vaterán,TeszVeszen és a PeCSába!És a GC-on kívül még öt konzolom van otthon mivel 15 éve gyüjtöm õket!
PS2-PS3-GC-Xbox
Egy hónapja volt még!
Nekem is onnan van.
Nekem is onnan van.
PS2-PS3-GC-Xbox
mert nincs is
Nme találom a nagylemezes házat!!! 😞
A jobb játék relatív fogalom, neked valszeg más a jobb, mint nekem. De kijön lazán 5 játék belõle, akár új is. Persze nem ultra-ritkaságok.
Eurasia 5k
PS2-PS3-GC-Xbox
Kétlem,hogy 5db eredeti játék kijönne 10eHUF-ból(Már ha a jobb játékokat nézzük)! Egyébként vannak eredeti GC játékaim is.
PS2-PS3-GC-Xbox
Sziasztok!
Némi tapasztalat: a mai napon meg lett okosítva a gép DuoQ eszközzel, melynek igen örülök. 😊 Kipróbálva egy 12cm-es Verbatim-el volt, pöccre indult. TDK 8cm DVD-RW 2x speed piros-al nem megy (no disc), Fujifilm 8cm DVD-R 4x (de 2x-esen írva imgburn-el) megy, de van egy kis bibi, erre a Luigi's Mansion került, szépen ment a játék, amíg a Prof mondta hogy menjünk a Gallery-be, na és ott nem akarta olvasni a lemezt (couldn't read disc) tetõ kinyit-visszazár eredménytelen, másodszori próbálkozásra ugyanaz az eredmény. Valakinek valami ötlete hogy mitõl lehet ez? (a release az emudesc-rõl lett szedve, ami ebben a topikban korábban már volt linkelve - lehet hogy a release nem volt jó?)
Aztán burkolatleemeléses módszert követve Ridisc 12cm DVD-R 8x kék (szintén 2x-esen írva imgburn-el) megy, de itt meg az NTSC-s Super Mario Sunshine-al gyûlt meg a bajom. Mivel a Cube egy PC-re van kötve egy Pinnacle Studio PCTV Pro tvtuner kártya segítségével, a Composite menünél az alábbi régiók közül tudok választani: NTSC, PAL, SECAM, PAL M, PAL N, PAL DK. Ha nem az NTSC-t választom, akkor remeg a kép, vagy csíkozódik, vagy nem látszik az egész kép vagy egy része, de legalább színes. Viszont ha NTSC-t választok, a kép jó, de "fekete-fehér". Ez vajon mitõl lehet?
Véleményeket szívesen fogadok, tovább kísérletezek és ha van valami új akkor írok.
Bye 😊
Némi tapasztalat: a mai napon meg lett okosítva a gép DuoQ eszközzel, melynek igen örülök. 😊 Kipróbálva egy 12cm-es Verbatim-el volt, pöccre indult. TDK 8cm DVD-RW 2x speed piros-al nem megy (no disc), Fujifilm 8cm DVD-R 4x (de 2x-esen írva imgburn-el) megy, de van egy kis bibi, erre a Luigi's Mansion került, szépen ment a játék, amíg a Prof mondta hogy menjünk a Gallery-be, na és ott nem akarta olvasni a lemezt (couldn't read disc) tetõ kinyit-visszazár eredménytelen, másodszori próbálkozásra ugyanaz az eredmény. Valakinek valami ötlete hogy mitõl lehet ez? (a release az emudesc-rõl lett szedve, ami ebben a topikban korábban már volt linkelve - lehet hogy a release nem volt jó?)
Aztán burkolatleemeléses módszert követve Ridisc 12cm DVD-R 8x kék (szintén 2x-esen írva imgburn-el) megy, de itt meg az NTSC-s Super Mario Sunshine-al gyûlt meg a bajom. Mivel a Cube egy PC-re van kötve egy Pinnacle Studio PCTV Pro tvtuner kártya segítségével, a Composite menünél az alábbi régiók közül tudok választani: NTSC, PAL, SECAM, PAL M, PAL N, PAL DK. Ha nem az NTSC-t választom, akkor remeg a kép, vagy csíkozódik, vagy nem látszik az egész kép vagy egy része, de legalább színes. Viszont ha NTSC-t választok, a kép jó, de "fekete-fehér". Ez vajon mitõl lehet?
Véleményeket szívesen fogadok, tovább kísérletezek és ha van valami új akkor írok.
Bye 😊
Média Markt : Xpert TECH mini DVD-R (Mid: mcc 02RG 20) ugyan az mint a Nagy Hyundai 1-8x Mcc 02RG 20, a survey lista szerint a hyundai nak mennie kellene, Valaki használ ilyet?
Nagy tetõt hol és mennyiért lehet venni?
És ebbõl a mutatványból kábé 5 eredeti játékot vehettél volna... <#rolleyes>#rolleyes>
Ráérsz a chip-elés után morfondírozni milyen lemezt használj!
GC-ja válogatja a lemezfajtákat!Nekem az elsõ XenoGC-és GC-om olvasta az összes mini Verbát de a mostani meg sem nyikkan vele.Ezért is szereztem nagy tetõt,hogy a finom 12cm-es lemezeket etessek vele.
GC-ja válogatja a lemezfajtákat!Nekem az elsõ XenoGC-és GC-om olvasta az összes mini Verbát de a mostani meg sem nyikkan vele.Ezért is szereztem nagy tetõt,hogy a finom 12cm-es lemezeket etessek vele.
PS2-PS3-GC-Xbox
jah, egyszerû: gcm-----]iso , asszem van egy 7zip nevezetû prog is.
használd az ImgBurn progit
használd az ImgBurn progit
Üdv mindenkinek!
Valaki világosítson már fel. 😊 ha van egy .iso kiterjesztésû gamecube játék ami ugye egy képfájl, azt simán kiírom egy miniDVD-re, mintha csak egy PC-s játék lenne, ugye? Tehát pl Nero-val meg egy Pio 215DBK-val ezt el tudom intézni, hogy képfájl felírása CD-re, erõsítsetek meg. De mi van akkor ha .gcm kiterjesztésû a fájl? Simán nevezzem át .iso-ra mintha mise történt volna, és úgy írjam ki, úgy jó lesz? Mert ha így van, akkor felmerül a kérdés, hogy egyesek miért ebben a kiterjesztésben teszik fel a netre, amikor .iso-ban is lehetne...
Van még egy másik probléma is, sikerült egy játékot úgy leszednem, hogy kitömörítés után .7z lett a kiterjesztése. Na ezzel mit kell tennem, mert nincs olyan programom amely ismerné. Kérlek írjatok, bárki tud valamit ezekkel kapcsolatban, köszi
Valaki világosítson már fel. 😊 ha van egy .iso kiterjesztésû gamecube játék ami ugye egy képfájl, azt simán kiírom egy miniDVD-re, mintha csak egy PC-s játék lenne, ugye? Tehát pl Nero-val meg egy Pio 215DBK-val ezt el tudom intézni, hogy képfájl felírása CD-re, erõsítsetek meg. De mi van akkor ha .gcm kiterjesztésû a fájl? Simán nevezzem át .iso-ra mintha mise történt volna, és úgy írjam ki, úgy jó lesz? Mert ha így van, akkor felmerül a kérdés, hogy egyesek miért ebben a kiterjesztésben teszik fel a netre, amikor .iso-ban is lehetne...
Van még egy másik probléma is, sikerült egy játékot úgy leszednem, hogy kitömörítés után .7z lett a kiterjesztése. Na ezzel mit kell tennem, mert nincs olyan programom amely ismerné. Kérlek írjatok, bárki tud valamit ezekkel kapcsolatban, köszi
A xeno-t az olvasó hátulján lévõ panel egy megadott részére kell forrasztani,igen a nyomtatott áramkörre. Mini dvd Ritek g04-es legyen pl Fuji DVD-R.
A xeno chipet az olvasó NYÁKjára kell forrasztani. Igaz? Mini dvd milyen legyen dvd-r,dvd+r ?
Próbáld majd ki a Samsung írót,lehet hogy jó,én írtam már LG-vel is és azt is vitte.Ha biztosra akarsz menni vegyél egy Pioneer-t.
SNES emu van GC-re is mûködik is, nem is akad, viszont a N64 emu még nagyon gagyi, szinte minden akad, van amit be sem tölt.
Valaki mondta még korábban, hogy SD media Launcherrel lehet indítani SD kártyáról gamékat.
Vagy arról csak a moddolt oprendszer áll fel, és utána be kell dobni a warez mediát?
Az igazi kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan emulátor, amivel SD kártyáról lehet indítani .v64 kiterjesztésû (PC-s) N64 romokat, vagy NES-t, v SNES-t?
Vagy arról csak a moddolt oprendszer áll fel, és utána be kell dobni a warez mediát?
Az igazi kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan emulátor, amivel SD kártyáról lehet indítani .v64 kiterjesztésû (PC-s) N64 romokat, vagy NES-t, v SNES-t?
Köszönöm az infokat! A samsung dvd iró jó a GC-hez?
Most néztem meg a vámszabályokat:ha kell vámot fizetni akkor az az áru értékének 3.5%-a+ az adó,ami max 20%,ez kb egy ezres.
Ha jól tudom 20 euró érték alatt nem kell.
Így max 5000-bõl megúszod.
Ha gondolod tegyél egy próbát.
Ha jól tudom 20 euró érték alatt nem kell.
Így max 5000-bõl megúszod.
Ha gondolod tegyél egy próbát.
Helló!
15 usd a chip a postára 7 usd irtak légipostára magyarországra. Hova kell a vámot fizetni? Utalok a számlajukra 22 usd és küldik vagy nem?
15 usd a chip a postára 7 usd irtak légipostára magyarországra. Hova kell a vámot fizetni? Utalok a számlajukra 22 usd és küldik vagy nem?
Helló!
Európában a hivatalos fizetõ eszköz az euró.USD-t csak az Egyesült Államokban és a távol keleten használják leginkább.
Amúgy thaiföldi shop,ha megnézed az alábbi linket amin a szállításról és a fizetésrõl írnak,akkor ott a via THAIEPAY és a All shipments are sent from Thailand szöveg.Azaz az utalásnál a thaiföldi bakrendszert kell igénybe venni és minden szállítmányt is ebbõl az országból küldenek.
http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4
Hát ezért kell még vámot fizetni,és jó kis postát is!
Európában a hivatalos fizetõ eszköz az euró.USD-t csak az Egyesült Államokban és a távol keleten használják leginkább.
Amúgy thaiföldi shop,ha megnézed az alábbi linket amin a szállításról és a fizetésrõl írnak,akkor ott a via THAIEPAY és a All shipments are sent from Thailand szöveg.Azaz az utalásnál a thaiföldi bakrendszert kell igénybe venni és minden szállítmányt is ebbõl az országból küldenek.
http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4
Hát ezért kell még vámot fizetni,és jó kis postát is!
MIlyen vámot kell fizetni? 22 dollár és kész nem(eurasian)?
Itt egy másik webshop ami európai ( német ),itt picivel drágább,de nem kell vámot fizetni,és utánvéttel is küldik,csak úgy 20 euró a posta.
http://modchips24.com/product_info.php/info/p20_XenoGC-Modchip--GameCube-.html
http://modchips24.com/product_info.php/info/p20_XenoGC-Modchip--GameCube-.html
Az eurasia online shop-ba találtam xenogc chipet. Regiztem is magam csak a fizetésben nem vagyok biztos. A Bank Wire Transfer az az átutalásos fizetés?
Itt egy link a Xenogc ügyben,itt megtalálod a kérdéseidre a választ.
http://www.eurasia.nu/shop/product_info.php?products_id=300
http://www.eurasia.nu/shop/product_info.php?products_id=300
Pikmin 2-õt vennék.
Hiába aggódtok annyira a mini dvd "alapanyaga" miatt, tapasztalataim szerint az dvd író márkája nagyobb részben befolyásolja, hogy jó vagy rossz lesz a kiírt játék.
Ja és érdemes a Wiped Gcm Fixer nevû progit is használni.
Ja és érdemes a Wiped Gcm Fixer nevû progit is használni.