GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert egy fickó nem használ ilyen kifejezéseket.
<#conf>#conf>
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
😊)
bocs
mindegy, szerintem nem kell így túllihegni ezt az egészet, a warez már nem árt a GC-nek anyagi szempontból...
fotográfik kolomp edisön :D
mellesleg pont te árulsz 250 lemeznyi warezolt iso-t PÉNZÉRT
na ez a nemmindegy
De a kedvedért: A 6732-re válszoltál. Kifejtetted hogy szerinted idióta vagyok, meg hogy mennyivel ócsóbb varezolni (ami persze továbbra sem igaz), illetve hogy nem azt kell nézni hogy lopsz hanem hogy mennyire élvezi az egész családod. Nemde?
ha nem vetted volna észre a 6739-es hozzászólásom a játékélményrõl szólt, nem a lemezekrõl. Én befejeztem azt a témát ebben a topicban.
Amúgy kinek mi a véleménye a Mortal Kombat GC-re megjelent részeirõl? Lettek olyan jól mint az elõdei?
a játékot élvezni kell,nem pedig azzal menõzni,hogy kinek van több,vagy jobb (ez amúgy is relatív).Az mire jó?Engem speciel nem érdekel kinek milyen gépe,játéka van,az se hogy nekem milyen,szeretek játszani,és nem én vagyok az egyetlen aki nyüstöli a gépet a családban (ezért is van 4 joy a géphez).Több játékom van nekem is,és van amit pl én utálok,de pl a barátnõm,vagy az öcsém szereti.Alig van 1-2 olyan játék amit mindenki szeret,ebbõl is látszik,hogy mindenkinek más az ízlése,de egy jó kis race mindig jöhet.😄DD 3-4-en az igazi.
Summa summarum: elég szomorú ha nektek az a menõ és akkor élvezitek maga a GC tényét ha felvághattok vele.nem lehet megérteni hogy valaki csak játszani akar?És õ azt élvezi?És nem érdekli ha másnak nem tetszik.Én jól érzem magam,és a többi pedig...........
És próbáld ki a Wario World-öt is! Nagyon szuper 3D platform játék. Egyszer tévedésbõl eladtam, de újra megvettem <#szeret>#szeret>
Mostantól aki warez témát hoz, vagy linkel stb. az megy banra pihenni (azonfelü, hogy töröljük is).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bár nagyon ritkán írogatok ide régebben rengeteget olvasgattam ezt a kis topikot.Mára már csak nagyon-nagyon ritkán nézegetem lévén dvd íráson és csippelésen kívül a lényegrõl nem sok szó esik GC-s játékok ,játékélmény stb...Nem errõl szólna eleve egy GC-s játéktopik ?? Megmondom õszintén engem lemezmárkák, meg írási sebességek illetve modding és egyéb buhera nem nagyon érdekelnek lévén nem képezik szerves részét egy adott topik témájának,hacsak nem pont ez a címe.
Az ok amiért ez a topik mára már leült:itt játékokról az utóbbi idõben vajmi kevés szó esik sufnituningról viszont annál több.Sõt már csak errõl szól az egész..😞
Én a sokadik Warez vitába nem megyek bele,mert nem látom értelmét.Érvek ellenérvek akadnak bõven,mindkét oldalt meg lehet érteni.Nekem személy szerint egyik konzolom sem csippelt,csak eredeti játékaim vannak ,amik számítottak nekem nagy nevek GC-re azokat megveszegettem,ha lehetett olcsóbban.Még mielõtt valaki megtámadna azzal hogy újgazdag vagyok elárulom:én is bérbõl és fizetésbõl élek,csak amit szeretek arra költök és ennyi,akinek meg nem fér bele a keretbe megéretem hogy nem.
De hogy hosszú idõ után megtörjem az OFF-ot leszek én az elsõ aki ír egy kicsit és tényleg a GC-rõl.😊
Imádom ezt a konzolt,talán ez nõtt eddig a legközelebb a szívemhez.Pár hozzászólással lejjeb olvastam hogy a Wii ehhez képest mennyire nem elõrelépés ,hát számomra sem az,szóval maradok a GC-nél.
Eddig ezeket a gyári játékokat sikerült begyûjtenem rá az évek alatt:
Baten Kaitos:Eternal WIngs and the Lost Ocean
Baten Kaitos😮rigins
Final Fantasy:Crystal chronicles
The Lord of the Rings:Tghe third age
Bloodrayne
Marvel nemesis
Batman begins
Killer 7
Metal Gear Solid:The twin Snakes
Metroid prime
Resident Evil Zero
Resident Evil Remake
Resident Evil 4.
Resident Evil code:Veronica
Geist
Dead to rights
Medal of honor:Rising sun
Medal of Honor:Frontline
Örülnék ha a jövõben mások is inkább arról beszélgetnének,milyen játékaik vannak ,illetve mik a kedvenceik Gamecube-ra,mivel játszanak éppen ,mert ha nem akkor tényleg értelmét veszti ez a topik is.
Pedig a GC azért ennél tényleg többet érdemel(ne).😊
ad1: sg titlja
ad2: erre van kulon topik is itt amiben meg lehet vitatni a warezos vilagfajdalmat...
btw, ez a nem engedheti meg maganak szoveg, meg olyan szinten gagyi, hogy komolyan mondom nevetseges... senki nem all a hatadmoge uzival, hogy neked jatszanod kell... ensem lopok a kozertbol 8E/kg sajtot(pedig imadom!) hogy onigazoljam magam, hogyhat megelhetes megminden... szanalmas... <#levele>#levele>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én speciel jobban szeretem az eredeti dolgokat, nincs semmi kifogásom ellene (van 2 eredeti GC játékom) de hát sajnos anyagilag nem engedhetem meg hogy minden eredeti legyen.
A wii meg egy másik sztori, az aranytojást tojó gamecube... <#vigyor>#vigyor>
A nagy N! Blöehh.... <#levele>#levele>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Van egy eladó Resident Evil Zero-m mivel,aki kérte anyagi okok miatt visszavonta.Ajánlatokat p.ü-ben.
Két nívósabb gc játék árából megvan a chipelés és a megfelelõ lemez kiválasztása,sõt a nagytetõ is.Ezek után a többi játék fillérekbe kerül.
Abban igazad van hogy ez nem ugyanaz mint az eredeti játék,nincs értéke,azt az 50-200 forintot éri amit ráköltöttél. 30-40 ezer pedig te is tudod hogy nem igaz.
A warez nem a legjobb megoldás,mert nincs legjobb megoldás.Neked ez, nekünk az.Amúgy mi szar emberek vagyunk a szemedben? Idióták,szûk látókörû fickók,mert az irományid errõl árulkodnak.
Na mindegy, én a részemrõl lezártnak tekintem ezt a dolgot,mi warezolók már csak ilyenek vagyunk.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Midegy... úgysem értitek meg, mert a ti szemetekben a varez a létezõ legjobb megoldás és nem is akartok még gondolttal sem eljátszani hogy mi lenne eredetivel... <#shakehead>#shakehead>
Ha te az eredetit akarod használni akkor vedd meg,szíved joga,de biztos hogy több lóvét kell rászánnod mintha warezolnál.Gamecube chip 30-40 ezerért,ne viccelj,egy 10-esbõl simán kijön! Nagytetõ 5000,néhány tucat dvd 1500. Összesen 17000 ft,nagytetõ nélkül 12000.Ennyit simán megér hogy max 200 forintos lemezáron bármelyk 5000-10000 forintos játékkal nyomulhatsz!
nekem egy fekete használt gamecube 1 eredeti fekete joy-al 7ezer-be fájt, vateráról. Mellé vettem egy 64MB-os memcard-ot, mivel boltból volt ezért elég drága volt 7900ft. Most van benne egy DuoQ chip, és a Fuji miniDVD-R tökéletes hozzá, tecsóban kapható 259ft. Így nem kell se nagylemezes tetõ, se semmi. Ha kiszámolod, hogy ebbõl veszel 20db-ot, az kb 5ezer-be fáj, akkor tudsz rájuk írni 20 játékot, és ez megfelel egy középárban lévõ használt eredeti játéknak. Érezhetõ a különbség. Amúgy meg ha leemelem a burkolatát, tudom tesztelni a 12cm-es Verba lemezekkel, hogy jó-e a játék, tetszik-e, mielõtt kiírom miniDVD-re, így a tesztelésre ellövök 1 kevesebb mint 60ft értékû lemezt (kínai piacon simán megkapsz lealkudva 3000 alatt egy 50db-os hengerrel).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ugyanúgy Ebay-en is vannak majmok, de mindenhol lehet jó üzletet csinálni.
Amúgy meg pusztuljon már ki ebbõl a topikból a warez!