GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akarom mondani fickó.

Na de most komolyan,fikó vagy,esetleg csajszi?

Akkor jó.

Ha nem tudnék angolul, akkor is a hozzászólásaidból látni lehet mit jelent... <#beka3>
Nevem Dickhead,ha kicsit tudsz angolul tudod a jelentését.

O_o
Amúgy ez a szöveg poén volt.

Pedig nem úgy néz ki.

A Nintendo-tól amelyk már nem gyárt játékot erre a platformra,vagy tõled mert nem veszem meg a játékaidat,hanem olcsóbban megoldva warezolom azokat.

Mindegy... te írtad: Warezolok, tehát vagyok! Nem szeretném ha nem lennél...
Gamecube játékok esetén kitõl,ezt mondd meg!

Annyit lopok amennyire szükségem van.Miért fáj ez neked?

Mert nem lopsz eleget! Lopj többet!
Érdekes módon mégis rohamos ütemben fejlõdik a játékok,játékgépek gyártása.Ha nem érné meg,akkor nem csinálnák.

Te beteg vagy,orvoshoz kellene menned!!<#csodalk>

Értem én. Lopjunk el mindent! A rohadt mocskos játékgyártó meg dögöljön meg mind!
Nem Ps2,PS3,Xbox 360,vagy Nintendo Wii játékokat warezolok,de ezt már elmondtam.Abból hogy én megveszek tõled használtan egy eredeti játékot,attól még a készítõk nem látnak többet annyinál,mint amennyit te kiadtál anno érte.Ezt olyan nehéz megérteni!!!<#falbav>

Végülis igazad van. Ez feljogosít arra hogy lopj. Drágának ítélsz meg valamit, vagy úgy gondolod hogy xy cég nagy haszonnal dolgozik: fogod magad és ellopod amit csinál. Brávó!!! <#eljen>
15-20 ember dolgozik egy játékon.Mindenkit beleértve!

Mondom olyan nagy haszonnal,nem ingyen,és mint láthatod így is megéri nekik.100 programozó,jó lesz az max 10-nek is.Olvass figyelmesen!!

Bazzeg... naná hogy haszonnal dolgoznak. TE dolgoznál ingyér? Fizetnéd 100 programozó, grafikus, mittoménkicsoda bérét csak úgy poénból hogy játék legyen? Azért csinálja mert meg akar élni. Jól.
Minden varezoló ennyire eccerû hogy ilyen alap dolgokat nem lát át?
Nem kell félteni a játékokat gyártó cégeket.Olyan nagy haszonnal dolgoznak hogy még így is megéri nekik.Amint láthatod.Ismétlem,én egy halott konzol már nem gyártott játékait warezolom,amivel már nem okotok kárt senkinek!!!
<#banplz>

Nem okozol kárt? Hát kívánom hogy neked is csak annyi károd legyen mint amit a varezolók okoznak a játék gyártóknak...
Én nem eredeti játékot lopok el tõled vagy bárki mástól.Nem okozok kárt sem neked sem a Nintendo-nak.

Akkor mondd meg hogy kitõl lopom el a játékok árát!

Várjá má... ezek szerint ha ellopsz egy kocsit amit már nem gyártanak az se lopás ugye? Hiszen már nem gyártják, az autógyár egy fillért se lát már belõle...
Az általam kímált gamecube-t warezolásra használni tilos!<#nyes>
Caakhogy politikailag korrekt legyek.

Persze persze... mindent meg lehet magyarázni... ez nem lopás, áááá....
Kitõl lopom el a játékokat,ezek már nincsenek forgalomban,nem gyártják õket.Ha használtam veszek játékot abból a Nintendo egy fillért sem lát.
Errõl ennyit!<#mf1>

Végülis... én elhiszem hogy van akinek az egyetlen öröme lopás...
Warezolok, tehát vagyok!<#wink>

Majd mindenki ír annyit,amennyit gondol és vagy tetszik az ajánlat vagy sem ennyi.Akit érdekel valami úgyis tesz ajánlatot.
menni

fotográfik kolomp edisön :D

Nem tudod mennyiért akarod eladni? Így jól fog meni a bolt.. 😊)

fotográfik kolomp edisön :D

Ikaruga és Burnout eladó ajánlatokat p.ü-ben.
xAttilax
nekem van 1, de nagy xar! vagy lehet, hogy én vagyok béna de 2 pályát nem tudtam vele +csinálni nfs-ben. igaz, hogy 5000 rúgó volt boltban és ezért nem is csodálkozom. szóval szerintem saitek gtz 500 NE vegyél, de ha akarod magad kínozni vele én eladom neked 😉

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Eladó egy gamecube,csak a gép, tartotékok ( táp,tv kábel,joy) nélkül.
Adok hozzá egy tetszõlegesen választott játékot.
Ár:10000-

Nekem van gc kormányom,ha Debrecenben jársz megnézheted.

van vkinek kormánya gc-hez? Milyen árban lehet most venni egy aránylag jól használhatót?
Szerinted van olyan állat hogy csillagbogár?
Ahogy nincs cuncimókus sem,úgy ez sincs.
A fantázia szüleményei!

Csillagbogár,csillagom,gúgli....elég nagy a melegfront felétek.
<#banplz>

megnéztem a WALL-E disney & pixar filmet. Huh! Azért ma már nem kezdem el megcsinálni a házat😄😄
nincs mit! van most resi 4 is 3000 ért 😄
Nem is tudtam hogy filológus vagy. Egy szóból megállapítod hogy homi/csajszi vagyok, a másikról meg hogy nem is lézezik. Ahhoz képest a gúgli elég sokat talál belõle <#vigyor2>
Kösz!
Találtam vaterán.
Meg is vettem.
bocs már nincs ha jól látom. de talán a jatekaim.hu -n
www.vatera.hu
Nintendo gamecube - hoz keresek eredeti Resident evil code: veronica x -et . PAL rendszerût. Ajánlatokat Ide várom. [email protected]
Nem használok Verbatimot, nincs is ilyen hogy csillagbogár.
Túl sok fantasztikus filmet nézel!<#banplz>

xAttilax
imádom ezt a fórumt😄 béke és szeretet

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Látom nem megy a verbatim csillagbogár, és most inzultusokban éled ki a feszültséget....