7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Petyus_
  • CSOCSO
  • barret
    nem t'om milyen gépen akarsz, 450 megahertzes 128 bites konzolt emulálni...
  • Petyus_
    Csúcs a kis kocka!

Ez a Metroid Prime fantasztikusan jó játék! Végülis nem tudnám megmondani _mi_ az, ami miatt ennyire király, de a játékélmény 110%, az biztos!

A Resident Evil remake egyszerúen ATOMMEGABRUTÁL.

Nagyon örülök, hogy a GC-t választottam.. de hogy ezt tovább erősítsem, minden nap megnézem a Twin Snakes trailereket. =)
  • mb66
    Ne vicceljé má a mostani konzolgenerációhoz még egy jo ideig nem fogsz működő emulátort találni!
  • Adam5
    Előre bocsi hogy nem olvasok vissza de gamecube emulator van már ami jol muxik?
  • mb66
    Aha nem 15 game hanem vagy 100
    szal engem nem izgatott annyira a cucc hogy igy utanajarjak
    a Burnout mennyit kostal amugy? a 2t nem adod el?
  • KillYou
    Nekem van egy eladó Zelda bonus discel eggyüt, folia se került le még róla.
    Esetleg van még egy Burnout om is szintugy foliában.

Ne viccelj hogy 10-15 game. http://gc-compat.webhop.net itt tesztelik hogy mi mennyire fut.
  • Petyus_
    Tervezem. Ocarina of Time alapmű. =)
  • mb66
    Szerezd be a Wind Wakert isten a game
    Ha meg a Bonus discest szezed meg tuti a pár hónap gamelés!
    (persze ha nem vitted végig az ocarinát már régen)
  • mb66
    Szal azt mondja hogy ugy működik a warez, hogy veszel egy broadband adaptert, egy PSO- t , s összekötöd a GC-t a pc vel. vannak már isok, vagy 10-15 game, ezeket letöltöd, s a PSO egy hibáját kihasználva a broadband on kerestül adagolod a GC nek az progikat

körülményes warez, szvsz nem fog elterjedni.
  • Petyus_
    Jajj de tényleg?? Brühühűű.
  • Petyus_
    Hehe. =)

Konzolhiányom volt, és sok rágódás után úgy döntöttem a PS3 vétel előtt ez lesz nekem a legmegfelelőbb. =) 30k-ért vettem Metroid Prime-mal, ennyi pénzért nem hagytam volna ott semmiképpen. Az, hogy nem lehetne warezolni számomra nem hátrány, mivel a PC mellett inkább kevés, de minőségi játékra vágyom..

És persze a legfontosabb oka az a Twin Snakes volt, de ahogy nézegettem IGN-en az eddigieket, meg a 2004-es megjelenéseket bőven le fog kötni a kis Kocka. =)

A lényeg: örülök hogy lett végre egy ilyenem.

A Metroid nagyon hangulatosnak tűnik, szép grafika, jó hangok, élvezetes játék. Tetszik.

Egyelőre semmim nincs hozzá, még memóriakártya sem, de majd Cheapboy-t zargatom ezügyben. =)
  • Neme.
    Akkor neked is való.
  • CSOCSO
    miis ez?
  • CSOCSO
    ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR:) mid van? hogy tetszik.. írj sokat!
  • Petyus_
    Mától nekem is van GameCube-om.

Tetszik. =)
  • KillYou
    Az kam volt.
    Ez ugy müködöik hogy
    http://www.maxconsole.com/?mode=comments&newsid=1033
    aztán ezek mennek rajta igy
    http://gc-compat.webhop.net
  • CSOCSO
    esetleg a panasonid GC-n lehetne warezolnimert viszi a másolt 12 cm es dvd ket.. de nemtom hogy műxik ez pontosan.. anno volt egy video ... azt mutatták hogy egy másolt gamezt tettek bele a gc be és játszott az ember.. hát nemtom.....
  • Gábor
    Nézz be az nforcera, van cube szekciója. Az egy dolog, hogy én sem tudom, ez hogyan működik...még;)
  • barret
    na,ebből meg lehetne gazdagodni!!!kár,hogy technikai korlátok miatt nem megy...
  • CSOCSO
    :)
  • CSOCSO
    aki ennyire nem ért hozzá az mé nem azt kérdezi hogy egyáltalán LEHETSÉGES-e?? mé azonnal: kitud?....
  • barret
    hát ja,meg amugy is igen speciális diskeket használ a gép!
  • mb66
    De ez mind lényegtelen mert a GC be bele sem fér egy cd.
    Ramires: mutassá má' nekem csippelt GC t...
  • barret
    az irott cd agyonvágja a lézerfejet, az irott dvd sokkal kevésbé veszélyes.tehát ha irott,akkor csak dvd legyen.
  • CHEAPBOY
    ???????
  • Ramires
    mint pl. a szakadt csöves, vagy a suli ugye? Á tudom hogy mi az hogy írott prg, de asszongya hogy chippelt gamecube kell hozzá.!?
  • CHEAPBOY
    Hogy nem eredeti bazze, halal komolyan uzod ezt a kerdest vagy komolyan kuszkodsz ilyen problemakkal?:D
  • Ramires
    Akkor Ti megválaszolnátok hogy mivel másabb az írott, az eredetitől?
  • CSOCSO
    hehehehehe:)))))))))))
    kitudja ;)
  • Ramires
    Megkérdezte CheapBoy-tól mivel másabb az írott game az eredetitől. Ő ezt válaszolta: "az ugye nem eredeti game, és csak chippelt modositott ps2 tudja lejatszani. nem szep es nem jo dolog az." Na kérem, ez magyarul mit jelent?
  • Ramires
    Magkaptad-é az email-t?
  • Ramires
    Az nem. Tudod megvan az X8 és az egy nagyon jó játék, nagyszerű játékélménnyel. Ezért kellene az XIX, mert bízok benne hogy a folytatás nem hazudtolja meg magát. De azért kösz hogy szóltál
  • Ali
    Nekem van egy Legends of Wrestling. Nem érdekel?
  • CHEAPBOY
    Nem nem megy:)

Nalam akadnak Mindenfele gamek. Irj mailt.

[email protected]
  • CHEAPBOY
    Jelenleg Nintendo logo nelkul operalok:)
  • barret
    keresd a nintendo logót.cheapboy-nál add le a megrendelésedet,és postázza a cuccost!
  • Ramires
    Hát ha letöltött játék megy akkor másolt is, nem? Jó tudom a válasz nem lesz. Akkor eredetiben veszem meg csak vki segítsen hogy hol. Vagy megrendelem. De nem tudom honnan, és kitől.
  • Ramires
    Igen az