GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Fel milla ezert nem is draga. THX minositesu erositokert elkernek 800 ezertol akar 1,5 millaig is. Szal.. 😊 Amugy szerintem 150 korul kezdodik egy normalis erosito. 😞

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
sajna nincs
CSOCSO
pár honap alatt ök is eladtak 1 millát aiböl azonnal 560 ezret vagy mennyit vissza i rendeltek! mert szarok voltak nem hűtött rendesen és az egyetlen értelmes gamez amit lehetett kapni rá a rodge racer felül írta a DVD drivert!! heheheh
CSOCSO
20 millát legyártottak amugy minek mondod mennyi egy erősítő? én is tudom söt mostanában igen sokat foglalkozom vele.. hoztak a hotelbe ahol pincér vagyk egy csomo ilyen magazint panasnic technics onkyo meg marantz olyan király az a marantz arany szinű erősítő meg feér fa burkolatú hangfalak 4 utas meg hasonlo!!király!! az kéne a GC hez! az RS2 bizt király de inkább turok 4 eznék vele vagy perfect dark...
"nah megse volt igaz, hogy már eladtak 20millat😊) mondtam en."

Az előző hírt a "hulye vagy??, ps2bol hol adtak el 6 millat??? ocsem, ev vegeig, csak 1-2millio volt veheto. tudod problemak voltak." szövegrere írtam válaszként.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egy apró kis színes a SuperGamez-ről:

Jubileumhoz közelít a Sony PlayStation 2
2001. október 26. 21:36, Péntek - JohnnyCage

A japán elektronikai óriás Sony másfél évvel a PlayStation 2 játékkonzol kiadása után immár a 20 milliós eladási mennyiséghez közelít.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laalee
az erösito olyan 150 nel kezdödik 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

GAMECUBE
ehh, regebben eknwoodot ajnlottak, es szerenyen egy 2000dollaros panasonic HDTVt..😊 no coment... allitolag igy elvezheto ki az RS2, hangja grafikaja igazan... no comment ismet😊
GAMECUBE
hulye vagy??, ps2bol hol adtak el 6 millat??? ocsem, ev vegeig, csak 1-2millio volt veheto. tudod problemak voltak.
GC-mar atlepte lassan az egy millat, es e vegeig, csak 1,3 millio lesz veheto, xbol 1,5
de N marciusig 500ezerrel noveli a GC gyartast, usaba... ez csak akkor van, ha nagyon megy.
CSOCSO
Well, as far as decoding and processing, the 4802 has - let me take a breath - Pro Logic, DPLII, Dolby Digital, DTS, DTS-ES, THX Surround EX, Matrix 6.1, and several other THX modes.

Power? How does 125 watts per channel strike you? And that's into 8-ohm speakers. Those of you with less resistant speakers will suck even more juice out of this monster.

The list of A/V connections is just as obscene: three component inputs, eight S-video inputs, 12 RCA inputs, 7.1 input for new multi-channel audio sources, and a few others thrown in for good measure.

CSOCSO
CSUMM bazz most néztem az ign mit ajánl a gc hez volt egy erosio Denon márkával..tök ismerelten számomra az onkyo meg a maratz nem de ez a denon... és tudjtok mennyi az erosíto?? fél millio ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a legjobb erösítök is max 100-150 ezrek!de ez fél milla😊 jeszsus😊)

nem néztem el nem 200hanem 2ezer dolcsi!!
CSOCSO
ok olvastalak az 576 on
CSOCSO
álítólag 1 milliot eladtak az xbox bol az nagyon durva😊 gc hol tarhat? aszondják a ps2 ilyenkor már 6 millánál tartott! az nagyn zoral😊 és 1-5 millát akarnak eladni az xboxbol mig gc bol csak 1.2 lesz
GAMECUBE
lesz GCre DMC, ONimusha..... csak igy tovább😊
CSOCSO
én a turokot várom alegjobban😊 valami kibaszott jo graf meg a turok a dinok ellen😊)
huuuuuuuuumeg perfect dark
GAMECUBE
a GC fogy rendesen a kiadoknak is szimpibb a plattform maris.
GAMECUBE
nem tudom, most a lenyeg, irtam neki, ne felj nem maradsz le rola, szerintem jon majd mindenki😊
higgy a GCben es jo lesz, uj turokot meg nem is lattuk.... PDzerot se, KI3mat se, FFek is lesznek ra, lehet MGS2 is, gyun ra rare Gtkiller gameja, Resident van rá, Jon DMC is, shenmue is lesz, F1es gamek is, es ki tudja meg mi (nem beszelve nintendo tiz!!! gamet akar megjelentetni jovore GCre (ezek mind csak nintendo gamek, es sok eredeti vadiuj game is van ra,)
akkor egy ev mulva a most penzelt nevtelen kiadok rengeteg uj esetleg csoda gammel rukkolnak elo, hidd el, menni fog ez mint az agybaszaras.
CSOCSO
mi a csomi címe is?
CSOCSO
figyu csabi szolj csominak mi ketten tuti megyünk! az hoyg ati vagy Dolhin jönni tud az most lényegtelen!! kettünknek intézd el please nekemis tuti lesz gc-m de hogy meddig?
GAMECUBE
irtam csominak, tudjatok, akinel a jovo heten lesz GCbemutato, remelem valaszol, mihamarabb😊
GAMECUBE
nekem mindenkeppen GCm lesz, mert megfelel, max import amerikaiakkal fogok nyomulni.
de ff10 utan nincs szuksegem a ps2ore
CSOCSO
nah hová tünt az az xbox forum? amugy az igazat megvallva gc nagyon nem bartkozbu mostanában.. hogy miért??hja ha a gc nem lesz sikeres ig bejön ide akkor más konzolom lesz de remélem nemigy lesz!!Gc-t akarok!!!
CSOCSO
csummi én vagyok😊
GAMECUBE
de ez van, remelem GBA hoz hasonlo kapmpany lesz, aztan hajrá😊
Neked is Hi, CSOCSO! 😊
Majd később vissza nézek, hátha itt lesztek!
Hali, GAMECUBE!
Úgy láccik, nem csak felvidítani, de lelombozni is tudod az embert😞
CSOCSO
😞 jo rég voltam😊
GAMECUBE
hagyjuk ezt..😊 tudok en is olyat mutatni, hogy meghulyulsz😊)(jah es ott nem egy pici tajon lesz 2ember!
GAMECUBE
nah mi az kihalt itt a tema??, hat ki, semmi jo hir nincsen manapsag GC haza tajan se, az eladasi adatokrol senki sem tud tutit mondani, ja de megis van egy hir, a N europai elnoke megerositette, hogy a pletykakkal ellentetben(oktoberrol szoltak a pletykak) tavasszal jon euba a GC, ez tuti, csak a pontos datumot nem adta ki... marcius aprilis valoszinusitheto.
a velemenyem az, ha N nem hagy fel utaljuk Europat politikajval, es nem kezd (mint GBAnal) kemeny hadjaratba(cube club, miegymas) az xbox ugy lemossa itt, mint a szart (ami azert rossz, mert meg ennyire se fogjuk a ceget erdekelni)
CSOCSO
csummi all....
Érdekes volt!
Ha lesz bemutató szóljatok! Hajrá GC!
utána jártam most, és a következőket találtam.
Ez első link igen tetszetős. A másodiknál több és nagyobb felbontású fotókat találtok.

http://www.gamesx.com/misctech/gamecube.htm
http://www.icrontic.com/gc1.htm

kiváncsi leszek melyik lesz az igazán befutó konzol, úgyis a játékok fogják meghatározni, vagyis remélem. 😊
Hajrá Cube, PS2!
Azért az xbox-ot sem kell leírni, azt hittem, hogy gagyi lesz, de a látott animok alapján ő sem kutya (DoA3). Kár, hogy az Abe csak box-ra van 😞

Medal of Honour lesz GC-re? A csak PC fan-ok pedig összetehetik a kezüket, hogy megjelenik februárban a gépükre.

GAMECUBE
nem mennenek ellnenben GC-n igen mennek(eg pici modositasal,de az legalis)
GC: meg tudnád adni azt a címet, ahonnan a GC inside képeket szedted le, mert ahogy néztem a filenév alapján több is van 😊

THX

GAMECUBE
azert irok ide is, mert megzsunik a forum, ha nem beszelunk normalis dolgokrol.
CSOCSO
kiály a nintebndonation meg igy van megpusztulva ha nem nekem küldöd a híreket...
CSOCSO
hhihih
GAMECUBE
JELENTEM MEGNEZVE😊)))))))))))))
naggyon meleg..... es igaz is😊))
CSOCSO
www.extra.hu/nintendonation/power.html

megnézni😊!!!
hihih
GAMECUBE
ezt mar eleg regen, de nemet oldalon, es ma mar nem tudom mi a nevuk, de egy jopar angol oldalon.
jah es japan siten.
cimekkel nem tudok szolgalni...
egyedul a nemete...
www.gamezone.de... (itt GC szekcio, es a news archivumban menj egeszen vissza oktober eleje kore...asszem 10-12e korul)
en a cikk irojanak irtam egy levelet, hogy ez igaz e, es azt irta, hogy jah, csak mef eros titok

leven a sony hiaba vett 20%-ot a squareben... az nem 50, tehat meg mindig onnalo a square
allitolag azert lesznek GC gamek is, mert a N csak ugy engedte meg a squarenek hogy GBAra megcsinalhatja a ff1-6ot, ha GCre megcsinaljak az exkluziv(grafika, uj titkok) ff7-12 verziot.
es GBAra majd uj rpgket is csinalhatnak😊
es squre bevallasa szerint szukseguk van a Nintendora😊))jesssz😊
GAMECUBE
JANUARBAN LEHET GC-t nezni, tehat meg mesze van, es raer😊
de csomi partija a kozelben van... oneki meg irok levelet, hogy mi van😊))
The Hedgehog
Na csákány... szibériából írta haverom:

Zdraszvutye
Kezdem itt, játszottam a C16-tal is meg a Atari
al is. En mond C16 jobb, sokkal jobb szaga van
ha leég a táp.(ez mondjuk a kutyát sem érdekli)
grafikailag sztem veri a szomszéd asszonyt,
ne kerdezzed mive nyomtam, olyan tacsko es
pitbull keverek fele aktionnal, eleg gagyi vot
(atari), a C16 nemtom mi vot, de ha oszinten
kerdezel en a Gorbacsov Vodkajara eskuszom 😊))))

CSOCSO: Nem akartalak megbántani, ha mégis bocs! De elfogott a hév!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

CSOCSO
Na csummi,,, amerikábol irta haverom:

Csao
Na hol is kezdjem, jatszottam az xboxal is meg a game cube
al is. En azt mondom az xbox jobb, sokkal kenyelmesebb a
joystickja (EZ mondjuk a szemelyes velemenyem), grafikailag
szerintem veri (nem sokkal), ne kerdezd mivel jatszottam,
nem tudom, olyan medievil es crash bandicot keverek fele
maszkalossal, eleg gagyi volt (game cube), AZ XBOX nemtom
mi volt, bar ha oszinten kerdezel en a szuper nintendo
MARIO CARTjara eskuszom 😊)))))))))))))))))

az emberünk leragadt a snes nél no de mindegy😊
majd meglátjuk mindenesetre szerintem ö a luigival jástzott csak az van mászkálós ami hasonlít azkra és az nem is bövelkedik a 10 millios poligonokkal😊 szal erröl ennyit .. a kontrollerröl annyit hogy majd megássuk.. az egyész design-t nyulták a 3 konzoltol ( dreamcast alapplusz az xbox gömb benne ps2 fekete és a gc nek a dpadja...
eyi😊 no midnegy....
balumaci
nekem meg matek!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

SeGa
Na de most megyek mert holnap töri temazaro.
SeGa
Ez pl jo de a GC will win egy faszsag ugyanugy mint az hog a PS2 es jatekoknak lealdozott vagy mint az xbox megbukott stb.
SeGa
Igaza van Dikknek mert egy konzolhoz eleg egy topic es nem ketto ahogy most van.
SeGa
Hát nincs.
balumaci
hát nincs igazam?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"