7610
-
#2111 -
#2110 -
#2109 nem t'om milyen gépen akarsz, 450 megahertzes 128 bites konzolt emulálni... -
#2108 Csúcs a kis kocka!
Ez a Metroid Prime fantasztikusan jó játék! Végülis nem tudnám megmondani _mi_ az, ami miatt ennyire király, de a játékélmény 110%, az biztos!
A Resident Evil remake egyszerúen ATOMMEGABRUTÁL.
Nagyon örülök, hogy a GC-t választottam.. de hogy ezt tovább erősítsem, minden nap megnézem a Twin Snakes trailereket. =) -
#2107 Ne vicceljé má a mostani konzolgenerációhoz még egy jo ideig nem fogsz működő emulátort találni! -
#2106 Előre bocsi hogy nem olvasok vissza de gamecube emulator van már ami jol muxik? -
#2105 Aha nem 15 game hanem vagy 100
szal engem nem izgatott annyira a cucc hogy igy utanajarjak
a Burnout mennyit kostal amugy? a 2t nem adod el? -
#2104 Nekem van egy eladó Zelda bonus discel eggyüt, folia se került le még róla.
Esetleg van még egy Burnout om is szintugy foliában.
Ne viccelj hogy 10-15 game. http://gc-compat.webhop.net itt tesztelik hogy mi mennyire fut. -
#2103 Tervezem. Ocarina of Time alapmű. =) -
#2102 Szerezd be a Wind Wakert isten a game
Ha meg a Bonus discest szezed meg tuti a pár hónap gamelés!
(persze ha nem vitted végig az ocarinát már régen) -
#2101 Szal azt mondja hogy ugy működik a warez, hogy veszel egy broadband adaptert, egy PSO- t , s összekötöd a GC-t a pc vel. vannak már isok, vagy 10-15 game, ezeket letöltöd, s a PSO egy hibáját kihasználva a broadband on kerestül adagolod a GC nek az progikat
körülményes warez, szvsz nem fog elterjedni. -
#2100 Jajj de tényleg?? Brühühűű. -
#2099 Hehe. =)
Konzolhiányom volt, és sok rágódás után úgy döntöttem a PS3 vétel előtt ez lesz nekem a legmegfelelőbb. =) 30k-ért vettem Metroid Prime-mal, ennyi pénzért nem hagytam volna ott semmiképpen. Az, hogy nem lehetne warezolni számomra nem hátrány, mivel a PC mellett inkább kevés, de minőségi játékra vágyom..
És persze a legfontosabb oka az a Twin Snakes volt, de ahogy nézegettem IGN-en az eddigieket, meg a 2004-es megjelenéseket bőven le fog kötni a kis Kocka. =)
A lényeg: örülök hogy lett végre egy ilyenem.
A Metroid nagyon hangulatosnak tűnik, szép grafika, jó hangok, élvezetes játék. Tetszik.
Egyelőre semmim nincs hozzá, még memóriakártya sem, de majd Cheapboy-t zargatom ezügyben. =) -
#2098 Akkor neked is való. -
#2095 miis ez? -
#2094 ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR:) mid van? hogy tetszik.. írj sokat! -
#2093 Mától nekem is van GameCube-om.
Tetszik. =) -
#2092 Az kam volt.
Ez ugy müködöik hogy
http://www.maxconsole.com/?mode=comments&newsid=1033
aztán ezek mennek rajta igy
http://gc-compat.webhop.net -
#2091 esetleg a panasonid GC-n lehetne warezolnimert viszi a másolt 12 cm es dvd ket.. de nemtom hogy műxik ez pontosan.. anno volt egy video ... azt mutatták hogy egy másolt gamezt tettek bele a gc be és játszott az ember.. hát nemtom..... -
Gábor #2089 Nézz be az nforcera, van cube szekciója. Az egy dolog, hogy én sem tudom, ez hogyan működik...még;) -
#2087 na,ebből meg lehetne gazdagodni!!!kár,hogy technikai korlátok miatt nem megy... -
#2086 :) -
#2084 aki ennyire nem ért hozzá az mé nem azt kérdezi hogy egyáltalán LEHETSÉGES-e?? mé azonnal: kitud?.... -
#2081 hát ja,meg amugy is igen speciális diskeket használ a gép! -
#2080 De ez mind lényegtelen mert a GC be bele sem fér egy cd.
Ramires: mutassá má' nekem csippelt GC t... -
#2079 az irott cd agyonvágja a lézerfejet, az irott dvd sokkal kevésbé veszélyes.tehát ha irott,akkor csak dvd legyen. -
#2077 ???????
-
#2076 mint pl. a szakadt csöves, vagy a suli ugye? Á tudom hogy mi az hogy írott prg, de asszongya hogy chippelt gamecube kell hozzá.!? -
#2074 Hogy nem eredeti bazze, halal komolyan uzod ezt a kerdest vagy komolyan kuszkodsz ilyen problemakkal?:D -
#2073 Akkor Ti megválaszolnátok hogy mivel másabb az írott, az eredetitől? -
#2072 hehehehehe:)))))))))))
kitudja ;)
-
#2071 Megkérdezte CheapBoy-tól mivel másabb az írott game az eredetitől. Ő ezt válaszolta: "az ugye nem eredeti game, és csak chippelt modositott ps2 tudja lejatszani. nem szep es nem jo dolog az." Na kérem, ez magyarul mit jelent? -
#2070 Magkaptad-é az email-t? -
#2069 Az nem. Tudod megvan az X8 és az egy nagyon jó játék, nagyszerű játékélménnyel. Ezért kellene az XIX, mert bízok benne hogy a folytatás nem hazudtolja meg magát. De azért kösz hogy szóltál -
Ali #2068 Nekem van egy Legends of Wrestling. Nem érdekel? -
#2067 Nem nem megy:)
Nalam akadnak Mindenfele gamek. Irj mailt.
[email protected] -
#2066 Jelenleg Nintendo logo nelkul operalok:) -
#2065 keresd a nintendo logót.cheapboy-nál add le a megrendelésedet,és postázza a cuccost! -
#2064 Hát ha letöltött játék megy akkor másolt is, nem? Jó tudom a válasz nem lesz. Akkor eredetiben veszem meg csak vki segítsen hogy hol. Vagy megrendelem. De nem tudom honnan, és kitől. -
#2062 Igen az