7610
-
#2157 Ahogyan a KILLER7 et sem emlitette, sőt a FF:CC t sem
Jövőre azért remélem belehuz a N, első jó jel hogy most egy ujabb Mario projecten dolgoznak.. -
#2156 és az a jó a gcben,hogy a hardverja veri a ps2-tőt (a xbox-ét nem) grafikailag meg csúcs!!! -
#2155 2 játékot említettél ráadásul a re 4 exklúzivitásának elvesztése is csak pletyka szinten mozog,meg még ha nem is marad exklúzív akkor is gc-re fog kijönni elöbb mint,ahogy rebel strike is és akkor twin snakesről metroid prime 2-ről még nem is esett szó... -
#2154 na na!!!! -
#2153 Hát igaz meg az új Gc-t alíg vennek. Gondolj bele , GC1-re jön a:
RE4: ja lehet , hogy nem csak GC exkluzív lesz hanem Ps2-s is.
SW: Rebel Strike :ja ez is kijön Xbox-ra
szóval sajnos nagyon sz*r helyzetben van a N.
Kaplan -
#2152 Gondolj csak bele, ha kihoznák az új Niuntendo konzolt a PS3 és az XBox 2 előtt, két szék között seggre esnének - Dreamcast szindróma. -
#2151 Mindegy azért kiváncsi vagyok rá.!!!!
Kaplan -
#2150 De az nem az N5, az "új GC" lesz, hanem valami más. Tipp: GBA-hoz valami kiegészítő cuccos, hogy versenyképes legyen a PSP-vel szemben. -
#2149 Pedig igen. Nagyon is...
Menj fel az 576.hu-ra.
Kaplan -
#2148 Ekkora öngólt nem rúg a Nintendo. -
#2147 Allitólag... "Májusban jön egy új Nintendo konzol amely egyenlőre még titok" 576k-on olvastam
Kaplan -
#2146 Miröl beszélsz? -
#2145 http://www.n-zone.de/?article_id=265460 -
#2144 Már röhejesen olcsó a GC.
Kiváncsi leszek erre az új csúcsszuper új GC.
-Kaplan- -
#2142 Egy GC annyiba kerül mint 512MB RAM a PC-be.
Költöttem is erről egy verset.
"Felejtsd el a PC-t,
Vegyél inkább GC-t." =)
Egyébként van GC emu itt:
http://www.emulation64.com/index.php#17655
De amíg ezen játszani fogsz az szerintem évekbe telik.. addig nyomassad a N64 emulatort. -
#2141 nem is fox! -
#2139 Na persze ez is igaz. =)
Engem leginkább a szépsége fogott meg, mind a technikai kivitelezés, mind az art design nekem nagyon de nagyon tetszik. Meg ez a Jpop nóta is jól sikerült. =)
A játékmenet hack n slash lesz, amivel alapjában nem is lenne baj, én inkáb attól félek, hogy nagyon a multira van kihegyezve, így egyedül lehet nagyon egyhangú lesz a játékmenet, meg sajna karakterfejlődés eléggé minimalista benne. :( Pedig nagyon zsír lenne egy FF-Diablo GC-re.
Twin Snakes múvik a Hardwired-en! -
#2138 Csak a neve FF. ;)
De amúgy biztos, hogy jópofa játék! -
#2137 http://www.square-cubed.com/index.php?cow=media
FFCC Trailer
Ezeket a videokat sasoljátok meg.. gyönyörű ez a játék, kell most azonnal! =)
Legszebb Final Fantasy game to date.. és természetesen nem PS2-es. =) -
#2136 Gyere a irc://extra.irc.hu/#gamecube.hu ra
ircet a www.mirc.com ról szedjél
ott majd beszélgetünk -
csomi #2134 KillYou: ment neked egy uzi legyszi csekkoljad! -
#2133 lentebb kerest ebben a topikban a KillYou-t
-
#2130 stream..tehát csak simán katt...
-
#2129 MGS TT making of...
motion capture:
NÉZHETŐ VERZSÖN!!! -
#2128 Interspar,tescoban talán még van. -
#2127 Probáltátok hogy végighívjátok az árúházakat? -
Ersiman #2126 Igen arra vagy a Zelda pakkra, ez a két verzió van úgy hallottam, de ahol néztem ott már nem volt. Nekem inkább a Zelda tetszene, de a Metroidról is jókat írtak. -
#2125 a 30e ft-os gc + metroid prime kombóra gondolsz? -
Ersiman #2124 Sziasztok!
Mindenkit megkérek jelezze a fórumban, ha valahol kapható még a Gamecube akciós pakk! Talán itt olvassa valaki aki az Index fórumán még nem. -
#2123 Pedig az OOT messze a legjobb jatek az osszes kozul, a Zelda szeriaban is szerintem kiemelkedik.
Szebb jobb nagyobb mint a WW. -
#2122 szvsz a régi gameboy-os zelda is királyság volt, a link's awakening. emlékszem mikor meglett, le se birtam tenni... -
#2121 Nem ma volt amikor végig nyomtam. De nem a pjzsal vagy valamivel meg kell világitani? Vagy kell elötte valamit csinálni.
ZeldaGuide
Nézd meg ezt hátha segit. -
Jinchuu #2120 A grafika tényleg érdekes elsőre, de miután megszoktad rájössz, hogy nagyon is illik ehhez a gamehoz.
Játszottam az Ocarina-val is el is vittem valameddig, de addigra már rájöttem, hogy nekem nem ez a kedvenc részem, bármennyire is ezt tartják a legjobb gamenak.
Az én kedvenc Zelda részem a Link to the Past snes-en (vagy gba-n, remélem holnap már megjön a game :D), azt a gamet már annyiszor végigjátszottam, de a záró képsorok után mindig újra és újra kedvem van vele játszani, egyszerűen tökéletes a game, plusz visszahozza a régi emlékeket mikor még haverhoz jártunk fel gamezni ált. iskolában mert csak neki volt snes-e, de sajna a game német nyelvű volt így már az is nagy előrelépés volt amikor megtaláltuk, hogy az esőben hova is kell menni. :D Oh, azok a régi szép idők! -
#2118 Hummm... en nagyon utaltam a Nintendot azert, mert a Zeldanak ilyen 'gagyi' grafixot adott, de aztan elkezdtem nyomni, es a regi eredeti Zelda hangulat (zenek, hangok), es a leheto legjobb lehetosegek kihozasa a grafix stilusbol magaval ragado hatast nyujt.. :)
mondjuk en very Zelda rajongo vagyok... Ocarina of Time az evezred jateka... alapok-alapja... :) -
#2117 Elado egy vadi uj folias Limited Edition Legend of Zelda: Wind Waker Nintendo Gamecube jatekprogram
(included bonus disc: Legend of Zelda: Ocarina of Time, & Master Quest (N64-es felujitott valtozata))
10000.- Ft... (vagy Metroid Prime-ra cserelheto :)
Mail me... -
#2116 Jó,de ahogy néztem a Zelda ilyen mesebeli akármi,az meg nekem nem jön be bár aztán lehet csak próba kérdése. -
#2115 Szerintem a Zelda is alapmű, a Metroidot viszont külön olcsóbban megkapod. szóval nem jársz vele rosszul.
Meg amúgy sem.. Nintendo powah! =) -
#2114 Nah megnéztem,van nekik le is teszteltem soul caliburt vagy mit,hát egy gondom azért van vele még pedig,hogy zelda-t adnak mellé nem metroidot bár lehet,hogy hülyeség mert a kockán ott volt a metroid logo,de az eladó zeldat mondott.Így is úgy is megveszem és kész. -
#2113 Interspar de ne mondd el senkinek. Asszem azóta már a Tescoban is ennyi. -
#2112 Hol jutottál hozzá ennyiért?