7610
-
#2061 Te jó ég! Mi a baj? -
#2060 Te jó ég! Mi a baj? -
#2059 másoltan?? és neked Gc-d van??? -
#2057 Szivesen megvenném a Wrestlemania XIX-et. És még kisebb játékokat hol lehet letölteni? -
#2054 Egyenkent ha le is allitanak a GC gyartasatvmi ujdonsagnak helyet hagyva a raktarakban, az szvsz egy ujradesignolt GC lesz, vagy vmi hasonlo (uj funkciokkal, egybe GBA, N64 emu, vagy DVD lejaccas stb)
ilyesmikre gondolok.
-
#2053 Egy GCs oldal, egy multi oldal nem hozta le ezt a hirt hogy a ceg leallitja a gep gyartasat vegleg.
Eppen azt hoztak le hogy az nyilatkoztak hogy ujra fog indulni osz kozepe vegetol:)
Kar remenykedned:D -
#2052 mar rewg bejelentetek hogy ujra lesz inditva osz vegen a gyartas.
cikee.
-
#2051 ez eliras nem allitjak le a gyartast, hanem ujrainditjak, mert jelenleg all.
ne is vegyel Cubet nem valo az neked:D
-
#2049 Annyi nem lesz ne almodjunk.
USAban 99dollar, itt 99euro elvileg, persze valoszinu 110-120 lesz. S erre meg rajon majd a draga vam egeba dok mire ide eler meginnn 30-35kozott lesz. -
#2048 34 ert mar kurvara megeri nezd mar meg mennyi egy ps2 vagy egy xbox -
#2047 Na jó,de 20-25e még jobb ár érte :) -
#2045 Hat jah. 34 szvsz mar nem 40 :) -
#2044 De vajon itthon is lemennek az árak? :) -
#2043 Jah s most csokkentette a napokban a Nintendo a Cube arat, s ez mar a karacsonyi szezonra is ervenyes ar. -
#2042 Hat nalam most 34ert van zsir uj kocka.
aztan meg, jon ra par exkluziv game, (mivel eredetiekel lehet csak nyomulno ugye) szvsz amennyit egy ember raszan gamekra azokbol az exkluzivakat szepen meg lehet venni , s jol elszorakozni veluk.
Eleve mar most sok game van kinn ra, ami EX. ra s nagyon jok. S 2004 tavaszan is jon sok jo.
Killer 7, Tales Of Symphonia, Final Fantasy:CC, batem Kaitos, Metal Gear Solid, stb.. stb. -
#2040 Playstation 2 54eFt, Xbox 55eFt, GBA 13eFt-tol, Gamecube 25eFt-tol eladóak.
Minden jatékgéptípushoz nagy választékban (eredeti) játékok, kiegészítők kaphatóak!
Dreamcast, N64, Psone, Snes, Megadrive gépek +hozzájuk is vannak játékok, kiegészítők.
Minden termékre garancia. Szervizelés, módositás, olcsón-gyorsan,
megbízhatóan. Használt gépek is vannak. Adás-vétel-Csere.
Bővebb infot emailben, vagy telefonon lehet kérni. Játéklistákért, stb. érdeklődjetek levélben.
cheapboy@freemail.
-
#2039 hát hogyhogy? -
#2038 elvileg most majd kijön PAL ban is. na akkor majd ráurok, mert tényleg állat -
#2037 én nem nyomom -
Eiki #2036 Hi all,
Játszik valaki az Animal-crossingal közületek? Most olvastam a leírását a MP-ben, és annyir a tetszik, hogy ezért és a Rouge Squadron miatt vennék egy GC-t az X-box és a PC mellé... -
#2034 a nintendo/treasure uj játéka GC re, wario a föszereplö. olyasmi lehet mint a mario sunshine
de nemtom azé kérdeztem én is -
#2033 az meg mi a szösz?? -
#2032 Csá nyomja már valaki a Wario World ot? milyen a gamma? -
#2031 azt mondja az icq hogy nemtom addolni a csáveszt probáljam később..és csak a retry gomb van.. -
#2030 mé nem?én megtaláltam,csak nem válaszol! -
#2029 ott vagyok de nem tudlak add olni:( -
#2028 alapgép? -
#2026 1. nem mindegy mennyiert adom en el?
De.
2.
NEm annyiert adnam el.
S valoszinu szetosztogatva mert egyben nem lehet.
Pikmin, Turok nem kell senkinek se:)
Mariot mar 6ert arulom, nem veszek 6ert.
Pikmin mar 4000ftert van foliasban.
Memo ara jo.
Turok ara is jo.
-
#2025 szvsz pikminért nem rossz 4
memoért3
turokért7
marioért6
szvsz nem sok... -
#2024 alapgépet mennyibe veszed be??
alapgép 1 alapjoy és demo disc -
#2023 38 ért te beveszed és eladod 45 ért szétosztogatva... -
#2022 38at kb.
nem rohogtetlek.
Vajh miert van meg mindig nalad? Amit en hirdetek meg 1 napot csoda ha marad.
-
#2021 mé mennyit adnél ére???30 ezret??,35 öt? ne röhögtess... -
#2020 S nem hiszem hogy felelosseguk teljes tudataban levo 25-35 eves emberek szegenykek akiket atvagok lehuzok, meg hagynak is mi?:)))
NEm hulyekkel uzletelek Te:) -
#2019 Figy, en nem huzok le senkit nem er tobbet a cucc. S nem kenyszereitek senkit se az eladasara.
Teljesen mas dolog.
MEg szoktunk egyezni az arban mindig. Joh mind1 mennyiert lattad azt a konfigot a neten, nem is hiszem hogy el fogja adni (BTW ha olyan jo arat miondtal miert is van meg mindig meg?:) ). -
#2018 persze mert a sok kis szegény embert akit lehuzol nem tehet mást adja fillérekért.. 15 ért a gépet meg 3 ezerért a gamezokrat.. én ugyan ezt a konfigot láttam 65 ezerért a neten!!!!!!!!!!csak nem ezzel a gamezokkal de az már mindegy -
#2017 Naaa suugd meg?:) -
#2016 hmmm nem hiszem hogy fenypuksa annyira fontos lenne. Sot.
Autoka ha nem vagnad le mar irtam csak psekre van jo, szal az nem a GC hatranya hanem a PSek elonye (mert sem Xb, GBA nem tud jot mutatni).
Nem veszem be Csocso konfigjat mert olcsobban tudom azt jelenleg beszerezni magamnak.
S ha ugy akarom vannak magyarorszagon is azon gammak GCre.
Mind EU-s megjelenest irtam.
MK DA is van GCre sokan azert is odavannak.
S mi az hogy szerencse hogy jott GCre SC2?:)
Nem akarok javitani de az GC exkluzivnak indult, szerencse hogy a ps2esek Xesek kaptak, igy akartad mondani ugye?:)
S mivel szerintem az a legfrankobb bunyos game nem is kell tobb piaceltelites tucatszarokkal. Aki igenyes bunyot akar megkapja az SC2 szemelyeben nem lesz hiany masra.
-
#2015 csak az a baj hogy nem nagyon tudjátok hogy mé adom el..fogjátok fel hogy lesz nekem még gc-m...csak jövőre... -
#2014 ha veszi akkor 45 ért...