GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeGa
Dikkmat nem bantjuk dikkma haver!
SeGa
😄DDD
SeGa
Ezt hol hallotad?
balumaci
nah,ez aztán a szólásszabadság!!!!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CSOCSO
csumm gc
GAMECUBE
nem szereted?
GAMECUBE
az miert??? Devil MAy cry
GAMECUBE
bazze ma szereztem meg a DMC-t leven ma jelent meg... rohadt jo a game..
GAMECUBE
most mar ugy nez ki egyezkednek.... lesz minden ff GCre😊) meg GBAra😊 ugy ám.. ezt egy japan siten olvastam (angol forditassal persze)
GAMECUBE
az sokba lesz, mivel jelenle euban nem is forgalmazzak.... internetezni majd idovel minden GC-n lehet... (sony se azonnal kezdte) vissza a DVD cubera..
nah japanbol lesz majd tuti (nagyon ritkan, mert ott mar honapokra elore elkelt az osszes... leven havi 100ezret csinalnak jelenleg csak) import, de arra majd rajon meg a magyar vam, leven minden ilyen termeket elegge megadoztatnak..
szoval en azt mondom annyi lesz, mint ps2 volt, amikor meg csak japan volt... vagyis 300-320ezer kozott lesz, erre meg rajon az hogy at kell modositani europai rendszeru halozatra (220v) illetve atirni a menujet angol nyelvure, (ez utobbi konnyen megy) szal 350bol tuti megvan. de ha lesz majd egyszer euban is, akkor tuti 100-120kozott lesz.... remelem, idovel hoznak ide is😊
GAMECUBE
az mar mas helyzet. hogy nem ertetek vele egyet... sajnalom, ha a bites temara utalsz, akkor cumi van, mert tobb konzolos ujsag (viszamenoleg) irta, hogy szamit a bit (a konzoloknal) es az ember szeme is latja egy snes es ps kozti kulonbseget (nem volt grafikus kartya )
vagy ps n64 koztit... n64 fele annnyi poligont tudott mint ps, es megis a 64bites N64volt a szebb grafikaju es erosebb gep.... vajh miert?? hogyan??? ez olyan, mintha egy tnt2 gyengebb lenne egy tnt1nel (leven utobbi joval kevesebb poligont tud mozgatni) csak 64nel ott a 64bit.
ezeket magyarazd meg.
The Hedgehog
Kérdezd a Panasonicot vagy a Nintendo-t!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Én mindenesetre maradok hűen a PS2-nél és a PC-nél! Jöhet bármilyen XBOX vagy Gamecube! A Nintendo az SNES-nél úgyse tud nagyobbat alkotni soha! Már ott elb***ta, hogy összeverte a port a SquareSoft -tal!

Blasta
Lehet, hogy bukta lesz, de az eladások nem ezt támasztják alá, és ez tény, nem dobálózás (több lapon is leközölték az eladási adatokat). Mindamellett nekem viszont nem szimpi.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Hedgehog
Nem tudom miért de nekem szimpatikus a GAMECUBE, ennek ellenére hatalmas bukta lesz. Én ilyenekkel nem szoktam dobálózni, de ez tuti!!!

Blasta
És szerinted mi a jobb? Érvek nélkül anyázni, vagy olyan primitív érvekkel anyázni amikkel senki nem ért egyet?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

GAMECUBE
nem nekem a szokasom az ervek nelkuli anyazas....
GAMECUBE
hat nem en szurom el😊
egyebkent mar beszeltunk telon, es messze vagyok en mar a 12tol. akkor kaptam az elso nintendom...SNESvolt😊
SeGa
Höhö "miattatok" 😄
Dikkma
Meghallaná a 12 éves hangod.. juj, ciki lenne 😊 akkor ez a topic esetleg marad, ha nem hülyeségről beszéltek.
Bocs de szükség van erre mert mindenki panaszkodik hogy szar a fórum mostanában miattatok.
GAMECUBE
hat, nem tudom, nem naygon erek ra.... mert keszulodok holnapra, meg neznek episode 1et😊 meg jaccanke konkerrel..... figy ird levelbe amit szeretnel, ha hirek kelenek, holnap eglesz, gyere mirce, bazsi ott lesz, ha barmi van uznhetsz nekem 😊
de lehet most felnezek en is
CSOCSO
beszélünk telcsin ma?
GAMECUBE
aha, nem maradtok le rola, csak akkor (de akkor mindenki) ha megse lesz, avagy nem mehetunk sokan
balumaci
nekem se ártana!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CSOCSO
nah gc mikor lesz és hol emailba küldöd nekem?
GAMECUBE
aha, de az nem az europai.... varjuk ki, ott mit kell csinalni.... meg az aramellatas is mas
balumaci
2 lépésben át lehe alakitani,5 perc!

GAMECUBE
hehe haha ha telne ra se lenne, mert usa nem kell, 64 volt az a gep, aminel nem birtam es vettem 60ert egy japant M64el😊
balumaci
és még nincs neked?
😊)

GAMECUBE
jah az hogy megerkezett aGC??, nah ott csak akkor van, ha rendelsz, 150ert......😞( de ket gameval es memokartyaval... ilyen amagyar vam és az import ara😊
balumaci
az egyik playtimeban volt hirdetés!

GAMECUBE
ahha, es hol???
nem mailt kuldok, hanem ide beirom hogy mikor lesz, hanyan johetnek ... es akit erdekel annak megy a mail, hogy hogyan hol es mikor meetingeljunk😊
balumaci
ok,akkor küldjél már mailt!
egyébként van eyg hely,ahol állitólag már be lehet szerezni NTSC-s GC-t!

GAMECUBE
REH ALL!! Ujra van GC😊)holnap eldol, hogy hanyan es mikor johetnek a GC bemutatora... ezt a bemutatot nem osszekeverni a Csomi felevel, oda en meg csocso mar tuti megyunk😊)))(mar ha elobb lesz, mint a pesti embernek)
balumaci
na megyek!

balumaci
olaszok G-ben vannak!

balumaci
mi az,hogy megoldjuk?

GAMECUBE
az, de megoldjuk😊
balumaci
öcsém F csoport enyhén meleg!

GAMECUBE
aha, en olaszoknak drukkolok
es gyulolom a brazilokat (meg altalaban a nem europai csapatokat)
balumaci
láttad a VB csoportbeosztást??

balumaci
hehh,mult héten másik nagymuter névnap!
már komolyan elegem van az ilyesfajta programokból!

GAMECUBE
😄DDDDDDD reszvetem😊
balumaci
az király!!
nah,most lassan huzok egy órára,nagymuterhoz kell menni szuletésnapot köszönteni!
rohadt életbe!
minden hétvégén van valami!

GAMECUBE
nem az a diddy kong pilotban van !! a GBA tud ilyet....
balumaci
mit is mondtál multkor az SW játékkal kapcsolatban?
ahogy döntöd a kontrollert ugy dől a hajó is,vagy mi,monnd már még1x,mert már nem találom!

CSOCSO
te a legtöbb hír az ign en insideos😊
CSOCSO
még a zenei topicokba is beraknám!!!sõt a politikai ba is!
GAMECUBE
tenyleg csodas kepek GC jatekokbol😊))

GAMECUBE
NAh a Nintendo mar javaban teszteli az online reszet a GCnek!!
a PD zeronal megvan az esely, hogy modemmel lesz csomagolva!!!😊))))))király

A rare jelenleg 3-4 eddig be nem jelentett titkos GC titlen dolgozik!!!! Hajrá😊