7610
-
#2206 baromira nem jart ugy...
1)a DC-t lehetett masolni megis megnyirbalt
2)GC re meg SOK SOK olyan gamez van ami robbantani fog!!
(Resident evil4,MGS, uj mario, zelda es meg sokan masok..
kozel sincs a halal szelen..sok helyen majdnem olyan jol fogy mint a tobbi konzol...es nem olyan szarul mint anno a dc... -
Cubemaniac #2205 Miért nem találnak ki rá valamilyen írási módot mert már sajna ugy járt mint a Sega dreamcast. -
#2204 Nem úgy mondtam, te sorozatban félreértesz!
Na akkor tisztázzuk a dolgot, mert űgylátom hülyének nézel!
- Gamecubra nem lehet játékot írni
- Létezik ISO amit le lehet tölteni és azt PC és a kocka között bradband adapterrel plusz egy PSO-val ki tudod trükközni és tudod a játékokat Iso-bol jáccani...
- Csak eredeti játék van ami használt vagy bontatlan!!!
KIELÉÍTŐŐŐŐŐ ????
Na!
Ezeket mind tudom mióta megjelent a kocka... -
#2203 Hát megvan ISoban, megvan, hozd ide kiirva s ha elindul, akkor helytadok:) -
#2202 Én is űgy gondoltam...
Amúgy ha kötekedni akarnék, megvan ISO-ban, dehát az eredeti, az mégis eredeti...
:)
-
#2201 Resident Evil zerobol, szerintem nincse 'irott' verzio:)
Inkabb ugy ird ujonnan Bontatlanul foliasan, keresed.
1 het s nalunk lesz ugy is. -
#2200 Hellóka!!!
Szeretnék venni Resident Evil Zero-t! eredetiben, Cheapboy-on kívűl láttatok valahol "akcióban" ??? ;)
-
#2199 en mar lattam sony mini dvd-t.. 1.4 gigas.. nemtom me nem oldjak meg a masolasi okossagot -
Inquisitor #2198 Sehogy. Ezért kell mellé egy PC, aminek a vinyójáról tölti be az ISO-kat a Kocka.
Ehhez legtöbbször kell a Fantasy Star Online, meg azt hiszem ethernet csatlakozás a gép és a kocka közé.
Meg jó pár szoftver. Van párfajta Loader, meg jó pár ISO/GCM/ELF/DOL készítő program.
Amúgy elég szivacs, mert egy "gagyi" 2D program (Pl. Bast-a-Moves 3000) ami elfoglal a lemezen mondjuk 300MB-ot, annak az ISO-ja is 1,4GB lesz a vinyon.
(Ellenben becsomagolva vagy 60MB, így elég könnyen letölthető) -
#2197 Bocs hogy így tudatlanul beszólok: GC-re tudják másolni a cd-ket?(vagy mini dvd,vagymittudoméhogymilyenformátumúspeciális8cmátmérőjűlemez) -
#2196 Nekem is dobhatna róla egy mélt.
Ennyiért még a hülyének is megéri nemhogy nekem. -
tnc #2195 Csak a játék és a controller miatt. -
#2194 minek 2 kocka? -
tnc #2193 Aki látott 22000 Ft-os GC+Zelda akciót a TESCO-ban, az jó lenne, ha legalább privát üzenetben megírná, hogy melyik üzletben látta, mert ennyi pénzért megvenném a második kockámat is. -
Inquisitor #2192 Igaz, de (egzenlőre) nem sokan tudnak havi 2-3 teljesárú játékot megvenni. Az "áttöltéshez" meg bőven elég egy 20-40Ft-os gép, ami egy hónap alatt visszahozza az árát, feltéve ha nem pórfogónak veszi valaki A Kockát. :)
Ráadásul már N64 idején is így mentek a dolgok ... -
#2191 Annyira felesleges ez a Pc-s cucc.
Annyira komplikált és alapfokú.
Szerintetek???
Kaplan -
Inquisitor #2190 Nem tudom kipróbálni mert nincs GC-m, de különböző oldalakt végignézve vany vagy 8-12 program, amivel a PC-n lévő cuccokat lejátsza a GC. Úgy látszott, hogy a GCM/ISO cuccokhoz kell a Phantasy Star, de van valami DOL formátum, amihez azt hiszem nem kell ...
Nos a Mario Party 4-ből a Dolphin csak az introt nyomja le, aztán megáll. Ha megnyomom a Start-ot akkor meg dob egy hátast. Ráadásul az intoban csikos a kép jobb széle, és mivel a hang még nincs kész, ezért tök néma a program ... -
Inquisitor #2189 Nem tudja valaki, hogy mivel lehet az ISO-t GCM-re alakítani?
Mert szereztem egy Mario Party 4-et, de ISO-ban van :(( -
#2188 Boot "CD" létezik, Freeloader/Action Replay, de ezzel csak eredeti amerikai/japán játékokat játszhatsz le.
Másolni nem lehet, illetve PC-ről küldheted a GC-dre a játékokat ha van egy broadband adaptered és egy Phantasy Star Online-od. Viszont a megoldás nem az igazi, inkább csak vásárlás előtti kipróbálásra használja aki kicsit is igényes. -
Inquisitor #2182 Senki? -
Inquisitor #2181 Nem tud valaki .GCM cuccokhoz linket?
Nekem elég valami demo is, csak tesztelni kéne :) -
#2180 vegyé GÉCÉT:) -
#2179 Egy szavazat a Burnout2-re!! -
#2178 Sztem NFS U. -
IGAZIWILLIAMS #2177 én ugyan nem Cheap vagyok ,de az NFSU-ra úgy rákattantam mint anno a GT1-re. -
Ali #2176 Szevasz Cheap!
Melyik a jobb az NFSU vagy a Burnout2? -
#2175 HI!
off:
GCre jottek az alabbi jatekok:
NFS Underground
MOH: Rising Sun
XIII
Burnout 2
a cheapboy.hu-n tudjatok megrendelni oket, vagy mailban.
thx.
[email protected]
on.
-
CHEAPBOY 2 #2173 Seggberugja az az Xboxot is ne aggodj:) -
balu87 #2172 Szevasz CSOCSO!
Balu vagyok. Biztos nem emlékszel már rám,de két,három éve sokat dumáltunk itt a fórumon ,meg ICQ-ba,csak megszűnt a netem,és csak most fizettem elő újra.
Szóval:Üdvözöllek!
-
Master Chief meg hármat mutat. =) -
#2169 errol meselhetnel bovebben!!plssss -
#2168 LOAL:))) na ez azert durva...amugy nincs -
#2166 Hmmm... ezt nem nevezném emulátornak azért...
Másik meg hogy ezek a fenegyerekek akik 2 naponta megkérdezik hogy van e GC emu, valoszinű nem fognak Gc t venni, pláne nem Pso+Bba t.. -
#2165 Viszont GC-n vannak igy emuk NES SNES N64 és ugy már nem is olyan rossz. -
#2164 van gc emu.. csak korulmenyes..kell hozza alapgep.. kell hozza egy gamez meg gc modem..kell hozza egy pc meg halokartya.. ossze kell kotni a kettot aztan egy ket progit beallitani aztan kisebb hibakkal de par jatek menni fog amit netrol lehet leszedni..vannak a gamezokban kis bugok ( menu nem lathato jol.. vagy a beszed zizegos.. a zene nem hallatszik.. vagy egyebb ilyen kis szarsagok.. nem hiszem hogy erdemes vele nagyon foglalkozni -
#2163 Jóhogy. =) -
#2162 resident evil 4 gc exklúzív mégis :)
576.hu-n van róla hír -
#2161 :DD -
#2160 igen csak az a gond vele hogy sokszor be kell kapcsolni a framerate limitert mert pl az F-Zero is tul gyorsan megy
-
#2159 Pull the trigger!