7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• CSOCSO
    baromira nem jart ugy...
    1)a DC-t lehetett masolni megis megnyirbalt
    2)GC re meg SOK SOK olyan gamez van ami robbantani fog!!
    (Resident evil4,MGS, uj mario, zelda es meg sokan masok..
    kozel sincs a halal szelen..sok helyen majdnem olyan jol fogy mint a tobbi konzol...es nem olyan szarul mint anno a dc...
  • Cubemaniac
    Miért nem találnak ki rá valamilyen írási módot mert már sajna ugy járt mint a Sega dreamcast.
  • Lammer
    Nem úgy mondtam, te sorozatban félreértesz!
    Na akkor tisztázzuk a dolgot, mert űgylátom hülyének nézel!
    - Gamecubra nem lehet játékot írni
    - Létezik ISO amit le lehet tölteni és azt PC és a kocka között bradband adapterrel plusz egy PSO-val ki tudod trükközni és tudod a játékokat Iso-bol jáccani...
    - Csak eredeti játék van ami használt vagy bontatlan!!!

KIELÉÍTŐŐŐŐŐ ????
    Na!
    Ezeket mind tudom mióta megjelent a kocka...
  • CHEAPBOY
    Hát megvan ISoban, megvan, hozd ide kiirva s ha elindul, akkor helytadok:)
  • Lammer
    Én is űgy gondoltam...
    Amúgy ha kötekedni akarnék, megvan ISO-ban, dehát az eredeti, az mégis eredeti...
    :)
  • CHEAPBOY
    Resident Evil zerobol, szerintem nincse 'irott' verzio:)

Inkabb ugy ird ujonnan Bontatlanul foliasan, keresed.

1 het s nalunk lesz ugy is.
  • Lammer
    Hellóka!!!

Szeretnék venni Resident Evil Zero-t! eredetiben, Cheapboy-on kívűl láttatok valahol "akcióban" ??? ;)
  • CSOCSO
    en mar lattam sony mini dvd-t.. 1.4 gigas.. nemtom me nem oldjak meg a masolasi okossagot
  • Inquisitor
    Sehogy. Ezért kell mellé egy PC, aminek a vinyójáról tölti be az ISO-kat a Kocka.
    Ehhez legtöbbször kell a Fantasy Star Online, meg azt hiszem ethernet csatlakozás a gép és a kocka közé.
    Meg jó pár szoftver. Van párfajta Loader, meg jó pár ISO/GCM/ELF/DOL készítő program.
    Amúgy elég szivacs, mert egy "gagyi" 2D program (Pl. Bast-a-Moves 3000) ami elfoglal a lemezen mondjuk 300MB-ot, annak az ISO-ja is 1,4GB lesz a vinyon.
    (Ellenben becsomagolva vagy 60MB, így elég könnyen letölthető)
  • Seth
    Bocs hogy így tudatlanul beszólok: GC-re tudják másolni a cd-ket?(vagy mini dvd,vagymittudoméhogymilyenformátumúspeciális8cmátmérőjűlemez)
  • KillYou
    Nekem is dobhatna róla egy mélt.
    Ennyiért még a hülyének is megéri nemhogy nekem.
  • tnc
    Csak a játék és a controller miatt.
  • mb66
    minek 2 kocka?
  • tnc
    Aki látott 22000 Ft-os GC+Zelda akciót a TESCO-ban, az jó lenne, ha legalább privát üzenetben megírná, hogy melyik üzletben látta, mert ennyi pénzért megvenném a második kockámat is.
  • Inquisitor
    Igaz, de (egzenlőre) nem sokan tudnak havi 2-3 teljesárú játékot megvenni. Az "áttöltéshez" meg bőven elég egy 20-40Ft-os gép, ami egy hónap alatt visszahozza az árát, feltéve ha nem pórfogónak veszi valaki A Kockát. :)
    Ráadásul már N64 idején is így mentek a dolgok ...
  • Kaplan
    Annyira felesleges ez a Pc-s cucc.
    Annyira komplikált és alapfokú.
    Szerintetek???

Kaplan
  • Inquisitor
    Nem tudom kipróbálni mert nincs GC-m, de különböző oldalakt végignézve vany vagy 8-12 program, amivel a PC-n lévő cuccokat lejátsza a GC. Úgy látszott, hogy a GCM/ISO cuccokhoz kell a Phantasy Star, de van valami DOL formátum, amihez azt hiszem nem kell ...
    Nos a Mario Party 4-ből a Dolphin csak az introt nyomja le, aztán megáll. Ha megnyomom a Start-ot akkor meg dob egy hátast. Ráadásul az intoban csikos a kép jobb széle, és mivel a hang még nincs kész, ezért tök néma a program ...
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki, hogy mivel lehet az ISO-t GCM-re alakítani?
    Mert szereztem egy Mario Party 4-et, de ISO-ban van :((
  • Petyus_
    Boot "CD" létezik, Freeloader/Action Replay, de ezzel csak eredeti amerikai/japán játékokat játszhatsz le.

Másolni nem lehet, illetve PC-ről küldheted a GC-dre a játékokat ha van egy broadband adaptered és egy Phantasy Star Online-od. Viszont a megoldás nem az igazi, inkább csak vásárlás előtti kipróbálásra használja aki kicsit is igényes.
  • Inquisitor
    Senki?
  • Inquisitor
    Nem tud valaki .GCM cuccokhoz linket?
    Nekem elég valami demo is, csak tesztelni kéne :)
  • CHEAPBOY
    vegyé GÉCÉT:)
  • duc
    Egy szavazat a Burnout2-re!!
  • CHEAPBOY
    Sztem NFS U.
  • IGAZIWILLIAMS
    én ugyan nem Cheap vagyok ,de az NFSU-ra úgy rákattantam mint anno a GT1-re.
  • Ali
    Szevasz Cheap!

Melyik a jobb az NFSU vagy a Burnout2?
  • CHEAPBOY
    HI!

off:

GCre jottek az alabbi jatekok:

NFS Underground
    MOH: Rising Sun
    XIII
    Burnout 2

a cheapboy.hu-n tudjatok megrendelni oket, vagy mailban.

thx.

[email protected]

on.
  • CHEAPBOY 2
    Seggberugja az az Xboxot is ne aggodj:)
  • balu87
    Szevasz CSOCSO!
    Balu vagyok. Biztos nem emlékszel már rám,de két,három éve sokat dumáltunk itt a fórumon ,meg ICQ-ba,csak megszűnt a netem,és csak most fizettem elő újra.

Szóval:Üdvözöllek!
  • Petyus_

Master Chief meg hármat mutat. =)
  • CSOCSO
    errol meselhetnel bovebben!!plssss
  • CSOCSO
    LOAL:))) na ez azert durva...amugy nincs
  • mb66
    Hmmm... ezt nem nevezném emulátornak azért...
    Másik meg hogy ezek a fenegyerekek akik 2 naponta megkérdezik hogy van e GC emu, valoszinű nem fognak Gc t venni, pláne nem Pso+Bba t..
  • KillYou
    Viszont GC-n vannak igy emuk NES SNES N64 és ugy már nem is olyan rossz.
  • CSOCSO
    van gc emu.. csak korulmenyes..kell hozza alapgep.. kell hozza egy gamez meg gc modem..kell hozza egy pc meg halokartya.. ossze kell kotni a kettot aztan egy ket progit beallitani aztan kisebb hibakkal de par jatek menni fog amit netrol lehet leszedni..vannak a gamezokban kis bugok ( menu nem lathato jol.. vagy a beszed zizegos.. a zene nem hallatszik.. vagy egyebb ilyen kis szarsagok.. nem hiszem hogy erdemes vele nagyon foglalkozni
  • Petyus_
    Jóhogy. =)
  • Tibre
    resident evil 4 gc exklúzív mégis :)
    576.hu-n van róla hír
  • mb66
    :DD
  • mb66
    igen csak az a gond vele hogy sokszor be kell kapcsolni a framerate limitert mert pl az F-Zero is tul gyorsan megy
  • Petyus_
    Pull the trigger!