7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• mb66
    a REZerot én kitoltam, 5rongyot azért játszva megér, de nem kell csodát várni.. majd a RE4 :))
    hát a P.N.03 az egy baszott szürke sótlan game nak tűnik.. még nem láttam amugy. hát 5 rongy az nem sok, annyiért még el is lehet adni vagy elcserélni. de a REzerot válaszd inkább szvsz
  • CSOCSO
    resi zero is 5 ezer ft az tuti megveszem majd
  • CSOCSO
    P.N.03 rol velemeny??? tudom nem egy 10 pontos gamez.. de erdemes megvenni 5 ezer ft ert?
  • CSOCSO
    :))
  • Petyus_
    Hmm ez nem hangzik rosszul, a lopakodást, trükközést komálom viszont a bosszfájtokból kell egy kis szünet a Metroid prime brutális megpróbáltatásai után.

Amúgy is a sztori a lényeg meg Snake macho dumája. =))
  • CSOCSO
    :))) ne felj nem fox csalodni.. bar szerintem.. az orok konnyebben eszrevesznek mint az eredeti jatekban! van hogy a tank masik oldalan megy az or es meghallja azt hogy en lepegetek a tank masik oldalan.. hat nemtom..ilyenekre nem emlexem az eredetiben. de mindegy...a foellensegek viszont ultraszarok.. 5 eves is elveri oket:(( szal szerintem nyugodtan neki lehet kezdeni alapbol a HARD fokozatnak..es mot EXTREM fokozaton akarom vegigtolni.. de mar az elso nagy cso mogott kiszurt a katona 30 meterrol:) szal mondtam hogy oke:) akkor ezzel most pihivan. majd jatszunk 1 het mulva:)))
  • Petyus_
    Olvasgatok Nintendos oldalakat. =)
  • Petyus_
    Rohadt mázlista, én előrendeltem és még mindig nem ért ide. :P Na ezen a héten már igen. =)
  • CSOCSO
    Vegigtoltam az MGS TTS-t!... hat.. huhh.. nagyon komoly.. nem is akarok mit mondani. kotelezo.. immaron ez a kedvenc jatekom:))
    kurvajo minden.. a filmek, a grafika, a zene minden kiralysagos volt!!!! 9 pont!!! es csak azert nem 10 mert minden foellenseg kurvakonnyu volt:(((( plusz a tipikus mgs zene alig volt neha... de amugy kotelezo... es meg ha HARDon nyomjatok meg 10 es is lehet!!!!:)) ARGHHH!!!! es a vege tok ugy fan befejzeve hogy ocelot eletben marad.. szal tok zsor lenne ha kijonne a masodik resz is GC re... AARGHHH
    Silicon Knights hatalmas munkat vegzett!! GRATULA
  • CSOCSO
    OKSIKA!!!!! akkor nem veszem meg.. meg tudok varni egy ket hetet... akkor burnoutra kene ragyurni... amugy ezt honnan tudod?
  • Petyus_
    F-Zero áprilistól pléjörszcsojsz lesz USA-ban 20 dodós áron szóval most ne vedd meg imho. =)
  • aabyssx
    LOL

...van egy tippem! ;)
  • guardian hero
    Én ma voltam a Westendben, és voltak még akciós címek.
  • Atcom
    Biztosan felvásárolta őket valami "élelmes" lélek. :-)
  • CSOCSO
    nahja.... nemtom mi legyen.. f zero vagy burnout2... mert kene valami versenyzos is.. mert maszkalosnak az MGS es a metroid nagyon bejon... es van meg mario kart amit jo lenne elpasszolni mert szar.. na meg SW
  • Ersiman
    Sziasztok!
    Kigyűjtöttem az 576 online árlistájából az akciós címeket:

CEL DAMAGE 1990
    FIFA WORLD CUP 2002 1990
    NBA LIVE 2003 1990
    NHL 2003 1990
    007 AGENT UNDER FIRE 3990
    007 NIGHTFIRE 3990
    CAPCOM VS SNK 2 3990
    DEAD TO RIGHTS 3990
    DEF JAM VENDETTA 3990
    F1 2002 3990
    F1 CAREER CHALLENGE 3990
    FIFA FOOTBALL 2003 3990
    FREEKSTYLE 3990
    HARRY POTTER 2 3990
    Pac-Man World 2 3990
    SIMPSONS ROAD RAGE 3990
    SIMS 3990
    SSX TRICKY 3990

Én tegnap a Westendben már semmit nem láttam belőle, de másnak még lehet szerencséje.
  • mb66
    De probald ki kockan a Burnout2 t ha nincs meg mas platformon nekem megvan es az is nagyon üt!
  • mb66
    nalam most itt van kölcsöbe...
    szerintem nagyon fasza, probald ki mindenképp
    bar meg nem kezdtem bele rendesen
    brutális sebesség, és 30 versenyzővel, igen komoly grafoval simán viszi a cuccot
  • balu87
    Nekem Cheap,meg a Böjtös Gabi is azt mondta,hogy jó!
    Ha ők ketten mondják,akkor már nagyon szar nem lehet! :)
  • CSOCSO
    F zerora erdemes penzt aldozni??? kene valami fasza versenyes gamez.. extreme g annyira nem jon most be.. de kene valami.. es az f zero jol nezett ki kepeken, videokon
  • balu87
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Anubys,amikor legközelebb talizunk,akkor nyomnunk kell egy-két menetet a gámmal!
    Nekem csak a DEMO volt meg,de többet nyomtam mint néhány teljes verziósat!
    Majd valahogy kéne nekem is a teljes!
  • Anubys
    Ne viccelj, ismered? :o
    Azt hittem, meg fiatal vagy ahhoz... :)
    Persze, hogy megvan, eredetiben! Amugz meg ket haver is szereti (egy harmadik meg tok begozolt ra, mert a demojat nyomatta nalam, a full meg nem ment nala az uj gepen... :)
  • balu87
    vazz,Anubys te is szeretted a Pray For Death-et???
    sztem M.o-n csak mi ketten nyomtuk azt a gamét!

megvan még?
  • Anubys
    Nem...
    Csak szeretem az egyiptomi kulturat, es -foleg emiatt- egy Anubis nevu karakter a kedvencem a Wargods-ban, meg a Pray For Death-ben (ez utobbi egy regi pc-s ware), aztan amikor eloszor a csinaltam a neten magamnak email cimet (jo regen volt), akkor kert tolem egy nicket, szoval beirtam ezt, azota ramragadt... Ennyi a sztori... :)
  • balu87
    Mindenki azt mondja először! :)

Más: a haverom kérdezi(aki múltkor a DC gamezt ISO-zta,hogy a neved a Csillagkapuból származik-e) Nos?
  • Anubys
    Nem azt mondtam, hogy megtértem, csak azt, hogy már egy csomó konzolom van... :)

FPS-eket akkor is pc-n fogok játszani... :p
  • CSOCSO
    mukodik szal no para.. de tobbet nem teszem ra az tuti..
  • NormalisEmber
    Szerintem semmi baja nem lesz a GC-nek ha ráteszi az ember a mélynyomóra.Legfeljebb nagy hangerőn leesik róla:))
  • CSOCSO
    egy eleg nagy melynyomora ( ugyertem nem egy ilyen dvd szettes szarsag ahola melynyomo 50 watt hanem egy komolyabb kenwoodra ami olyan 200 wattos.. nem duborgott nagyon..csak egy kicsit...
  • balu87
    Igen,megtértél!
    Áldassék az Úr neve!
    :)
  • guardian hero
    Húha, mire is tetted rá? A mélynyomóra? Mondjuk az nem biztos hogy egészséges, főleg ha nincs rendesen leárnyékolva a láda.
  • CSOCSO
    a GC szereti ha a melyadara teszem ra?? az elobb jatszodtam es lefagyott a gep:))))
  • guardian hero
    PC-s game-eső? Pár messiásként várt soha-meg-nem-jelenik FPS-en kívül semmi említésre méltó PC-s címről nem tudok. Én PC-n szinte csak multiba játszok. A GC meg annyiba van, mint egy alsó-középkategóriás videókártya. Én is nemrég vettem, PC mellé, a szívem szavára :). Mondjuk előtte már nekem is volt GBA-m, amit szintén nyomott a latba. GC egyébként külön jó, ha van haverod/barátnőd/rokonod, akivel tudtok együtt játszani, nagy élmény tud lenni, visszahozza a régi idők hangulatát (pl. Wizard of Wor C64-en).
  • Anubys
    Ja, itthon... De a Dreamcast-et pont az ölte meg, hogy kitalálták, hogyan lehet rá másolni...
    Külföldön viszont egész szépen fogy, mivel ott ugyebár nem úgy gondolkodnak, hogy inkább PS2-t veszek chip-pel... :)
  • Anubys
    Ugyanmár, én is így kezdtem (csak én GBA-val, a GC 2. volt), mostmár egy csomó konzolom van... :)
  • Sharinghan
    Köszi a segitséget, de nem tudom hogy a leendő PC-s game-eső mellett van e értelme egy ilyen beruháznásnak ,hiszen a gép amúgy is zabálja a pénzt mint az állat! De a GC viszont segítene mégtovább gyereknek maradni...
    I don't know what to do.......
  • guardian hero
    Hallgass a szívedre!
    Vegyél Zelda pakkos GC-t, és máris megvan az első eredeti játékod. Ezek után 1-3e Ft ráfizetéssel mindig be tudod cserélni a megunt játékokat újakra. Ki lehet fogni akciós cuccokat 5-6eFt-ért, + használtan is be lehet szerezni a játékokat mérsékeltebb áron.
  • Sharinghan
    Hy! lécci segítsetek dönteni konzolt szeretnék venni! A GC felé húz a szívem de elriaszt a tény hogy nem lehet rá cd-t /dvd-t írni ,pézem meg nincs arra hogy havonta erkó játékot vegyek! Nagyon vonz a zelda!
  • CHEAPBOY
    AKCIÓS ÁRAKON új konzolok! !! Xbox+2 játék 53000ft, Ps2 ezüst+2 Controller 62000ft
    Gamecube 28000ft-os árakon kaphazó Online Webshopunkban. GBA, DC, N64, Ps1 gépek árusítása!
    Óriási választékban játékok minden géptípushoz! Postai küldés az ország bármely pontjára.
    Pesten személyes gyors átvétel lehetséges. Garancia minden termékre!
    Minden héten frissülő kínálat, akciók, árak!! Adás Vétel Csere Szervíz.
    !!!! cheapboy.hu Online Console World Webshop !!!!
    [email protected] 0670-510-3982
  • hzx
    Má mér ne lehetne GC-re játékot írni? Szépen leszedi az ember a GC-s gcc-t, megírja a progit, a PSO loaderrel áttölti GC-re és máris ott a játékod, ami fut.