7610
-
Gábor #2367 Már van. -
#2366 Köszi, hogy velem vagytok:)Mégse jelentkezett senki:( Resident Evil 1... -
#2365 szvsz tokmindegy, vedd meg! -
Gábor #2364 Melyik Resi? -
#2363 Ez nagyon jo ar! Kar hogy mar van... de tenyleg nagyon olcson adod! Hulye akinek nincs es nem hasznaja ki az alkalmat! -
#2362 Egye fene legyen 30! -
#2361 Hali!Eladó Gamecube 2db játékkal(Resident Evil, Waverace) 1 memokártyával 35 ropiért(megkímélt állapotú).Dobj mailt a [email protected]!
-
#2360 Metoridot monda csak 576-ban... ketlem hogy a Zelda 7000 ft lenne plane ott. -
Jinchuu #2359 Mégis melyik 576-ban? Mert ennyiért engem érdekelne 1 Zelda!! -
Gábor #2358 Lenne esetleg eladó metroid primeja vkinek? -
#2357 Gratula! :) -
#2356 Original es ... ize aszem 56 vagy 57 volt fent irva? Meg nem ertek hozza :(
Zeldat latok non-stop.Mostis meloba ulok es rohadok.... egesz ejjel jaccani fogok az is tuti. Majora Mask ota nem ereztem igy. -
#2355 en meg Tescoban vettem gepem 35000-ert Zeldaval (Limited) tobb mint fel evel ezelott... -
KopaX #2354 Hali!
A memó origi volt? Jah, és hány blokkos?
Zelda nagy mázli, sehol nem láttam még ilyen olcsón. -
#2353 És még nem is látta a PatP!4 :DDD -
#2352 Miert kene elkeseredjek?
Talan nem emlitettem hogy a 25000 ft-ba belefert meg egy eredeti memoria kartya is?
Na es oszinten ... az arak ezek voltak :
Metroid - 5000
Zelda - 7000 (limited ki sem volt bontva!)
Re0 - 10000
Mem kartya - 3000
Na most akkor nzeuk.
Az 576-ban ezek az arak :
Metroid - 9990
Zelda - 16990 (nem a limited!)
Re0 - 15990
Memcard 4000
Ami 46970 FT nemde?
Tescoba (mar amit lattam)
Metroidot nem lattam.
Zelda egy helyen volt ott is 14550 Ft (ne a limited!)
RE0 nem lattam.
Szal kerdem en... miert is kene szomoru legyek?
-
hzx #2351 A Metroid már az 576 boltban is 7e, Zelda WW Limited Edition -t 9e -ért árultak a minap, a Resi 0 olyan 10e körüli, ha jól tippelek. Sephi, nem akarlak elkeseríteni... -
#2350 Egyaltalan nem fos. Csak az fikazza aki meg nem latott jatekot rajta.
Igaz sok jatekban nem dicsekszik de nagy resze ami van siman ver akarmit.
-
#2349 Egyszer csak mindenki rá jön hogy nem is olyan fos az a GC :DDD -
#2348 Na ezt figyejetek.
Ma felmentem Pestre jatekokat venni es nem sikerult mert nemvolt penzem. Erre meg haza erek es utkozben taliztam egy ismerosel. Kiderult o meg akar szabadulni a jatekaitol mer sok van. Pontosan 25000 Ft -ert megvettem tole az alig hasznalt Metroid Prime , Zelda TWW es a Resident Evil 0 -t potom ... 25000 Ft -ert!!!!
Szal el sem kell mondjam hogy ma 6 oratol eddig toltam a Zeldat es rohanok visza a Tv ele. Ez valami fantasztikus. a masik kettot ki sem probaltam meg mert felek hogy bezaratom magam a szobamba es par hetig ki sem mozdulok :)))) -
#2347 HM, nemtom szerintem nagyon jó game.. az meg ízlés kérdése hogy kinek melyik jön be a legjobban a Zeldák közül.. (nekem pl. a Gameboy os Link's Awakening a kedvencem)
WW nél sokan elégedetlenkedtek a grafóval,pedig sztem semmi baja, nagyon kifejező, és nagyon passzol a game hez.. -
#2346 En holnap kapok Zelda Wind Waker... nekem eddig az oszes Zelda (a NES-esek is) megvolt csak ez nem. Oszinten remelem hogy nem fogok csalodni.... mit tudtok rola irni mennyire eri el az elodjeit? Igaz eddig orok kezdvenc a Link To The Past marad... vajon felulmulja? -
#2345 Hmmm.. Eternal nem biztos hogy bejön neked a sok PS2-es horror cucc után. Starfox viszont egy fasza kis Rare cucc, nagyon ajánlom. =) (Persze lehet csak azért jött be nekem annyira, mert WW még nincs meg) -
Gábor #2343 Használt játékok engem is érdekelnének! -
#2342 Irok privibe jovo heten es akkor talizhatunk. Az Eternal kene... -
hzx #2341 Eternal Darkness, Starfox Adventures. 5e/6e. -
#2340 Na ma viszakaptam a gepemet. Akinek esetleg vannak hasznalt jatekai eladasra az irjon de hamar.
Ja meg van egy Fifa 2002 wolrd Cup -om cserere ha valakit erdekel :)
A Zeldamat es a Metroidomat nem kaptam visza :((( -
#2339 mgs ket nap alatt kinyomhato sajna:(.... de majd megh en is tuti neki allok extreme fokozatban:) -
#2338 lol:))))))))))) akkor faszert nem csereled le????
pl metroidra vagy resi evilre... de inkabb metroidot ajanlom..azzal jo ideig el leszel.. nekem az f zero nem jott be.. ket percet jatszottam vele.. meglestem minden palyat amit lehet aztan meg is untam:( -
gyurmandia #2337 És az MGS Twin Snakes??? -
#2336 Szerintem most add el a GameCube odat, ha így gondolkodsz.. -
#2335 Fizecc rá 1-2 ezrest azt becseréled valami másra... Tavaly november óta ennyi zsetont összaspórolhattál volna. -
Cubemaniac #2334 Hát már gecci írásmódót kitalálhatnának mert én már tavaly november óta unom a Zeldát!!!!!
-
#2333 Kütem levelet azt még válaszra se méltac. -
#2332 :D
Én egy ezressel!!!!!!! :D
Ez olyan gyerekes ! -
#2331 Rálicitálok egy százassal!!! :) -
#2330 egy ropiiiiiiit adok ééétee:P -
Whave #2329 Sziasztok, elado egy F-Zero GX, mindennel (doboz, kis prospektusok, stb), roppanmod ujszeru allapotban (vigyazni kell ezekre a GC cuccokra, mint a szemem fenyere) :) whave kukac freemail.hu -ra tessek irni, es megdumaljuk ;) -
#2328 Van valakinek elado egy GAMECUBE hasznaltal esetleg? -
#2327 En ugyanigy vagyok s meg korunkben nehanyan akikknek a Ps2 okozott ilyesfajta erzelemkinyilvanulast az utobbi idoben:D