7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Gábor
    Már van.
  • deep
    Köszi, hogy velem vagytok:)Mégse jelentkezett senki:( Resident Evil 1...
  • CSOCSO
    szvsz tokmindegy, vedd meg!
  • Gábor
    Melyik Resi?
  • Sephi
    Ez nagyon jo ar! Kar hogy mar van... de tenyleg nagyon olcson adod! Hulye akinek nincs es nem hasznaja ki az alkalmat!
  • deep
    Egye fene legyen 30!
  • deep
    Hali!Eladó Gamecube 2db játékkal(Resident Evil, Waverace) 1 memokártyával 35 ropiért(megkímélt állapotú).Dobj mailt a [email protected]!
  • Sephi
    Metoridot monda csak 576-ban... ketlem hogy a Zelda 7000 ft lenne plane ott.
  • Jinchuu
    Mégis melyik 576-ban? Mert ennyiért engem érdekelne 1 Zelda!!
  • Gábor
    Lenne esetleg eladó metroid primeja vkinek?
  • Sephi
    Gratula! :)
  • Sephi
    Original es ... ize aszem 56 vagy 57 volt fent irva? Meg nem ertek hozza :(

Zeldat latok non-stop.Mostis meloba ulok es rohadok.... egesz ejjel jaccani fogok az is tuti. Majora Mask ota nem ereztem igy.
  • Laza
    en meg Tescoban vettem gepem 35000-ert Zeldaval (Limited) tobb mint fel evel ezelott...
  • KopaX
    Hali!
    A memó origi volt? Jah, és hány blokkos?
    Zelda nagy mázli, sehol nem láttam még ilyen olcsón.
  • Banyapapa
    És még nem is látta a PatP!4 :DDD
  • Sephi
    Miert kene elkeseredjek?

Talan nem emlitettem hogy a 25000 ft-ba belefert meg egy eredeti memoria kartya is?

Na es oszinten ... az arak ezek voltak :

Metroid - 5000
    Zelda - 7000 (limited ki sem volt bontva!)
    Re0 - 10000
    Mem kartya - 3000

Na most akkor nzeuk.

Az 576-ban ezek az arak :

Metroid - 9990
    Zelda - 16990 (nem a limited!)
    Re0 - 15990
    Memcard 4000

Ami 46970 FT nemde?

Tescoba (mar amit lattam)

Metroidot nem lattam.
    Zelda egy helyen volt ott is 14550 Ft (ne a limited!)
    RE0 nem lattam.

Szal kerdem en... miert is kene szomoru legyek?
  • hzx
    A Metroid már az 576 boltban is 7e, Zelda WW Limited Edition -t 9e -ért árultak a minap, a Resi 0 olyan 10e körüli, ha jól tippelek. Sephi, nem akarlak elkeseríteni...
  • Sephi
    Egyaltalan nem fos. Csak az fikazza aki meg nem latott jatekot rajta.

Igaz sok jatekban nem dicsekszik de nagy resze ami van siman ver akarmit.
  • mb66
    Egyszer csak mindenki rá jön hogy nem is olyan fos az a GC :DDD
  • Sephi
    Na ezt figyejetek.

Ma felmentem Pestre jatekokat venni es nem sikerult mert nemvolt penzem. Erre meg haza erek es utkozben taliztam egy ismerosel. Kiderult o meg akar szabadulni a jatekaitol mer sok van. Pontosan 25000 Ft -ert megvettem tole az alig hasznalt Metroid Prime , Zelda TWW es a Resident Evil 0 -t potom ... 25000 Ft -ert!!!!

Szal el sem kell mondjam hogy ma 6 oratol eddig toltam a Zeldat es rohanok visza a Tv ele. Ez valami fantasztikus. a masik kettot ki sem probaltam meg mert felek hogy bezaratom magam a szobamba es par hetig ki sem mozdulok :))))
  • mb66
    HM, nemtom szerintem nagyon jó game.. az meg ízlés kérdése hogy kinek melyik jön be a legjobban a Zeldák közül.. (nekem pl. a Gameboy os Link's Awakening a kedvencem)
    WW nél sokan elégedetlenkedtek a grafóval,pedig sztem semmi baja, nagyon kifejező, és nagyon passzol a game hez..
  • Sephi
    En holnap kapok Zelda Wind Waker... nekem eddig az oszes Zelda (a NES-esek is) megvolt csak ez nem. Oszinten remelem hogy nem fogok csalodni.... mit tudtok rola irni mennyire eri el az elodjeit? Igaz eddig orok kezdvenc a Link To The Past marad... vajon felulmulja?
  • Petyus_
    Hmmm.. Eternal nem biztos hogy bejön neked a sok PS2-es horror cucc után. Starfox viszont egy fasza kis Rare cucc, nagyon ajánlom. =) (Persze lehet csak azért jött be nekem annyira, mert WW még nincs meg)
  • Gábor
    Használt játékok engem is érdekelnének!
  • Sephi
    Irok privibe jovo heten es akkor talizhatunk. Az Eternal kene...
  • hzx
    Eternal Darkness, Starfox Adventures. 5e/6e.
  • Sephi
    Na ma viszakaptam a gepemet. Akinek esetleg vannak hasznalt jatekai eladasra az irjon de hamar.

Ja meg van egy Fifa 2002 wolrd Cup -om cserere ha valakit erdekel :)

A Zeldamat es a Metroidomat nem kaptam visza :(((
  • CSOCSO
    mgs ket nap alatt kinyomhato sajna:(.... de majd megh en is tuti neki allok extreme fokozatban:)
  • CSOCSO
    lol:))))))))))) akkor faszert nem csereled le????
    pl metroidra vagy resi evilre... de inkabb metroidot ajanlom..azzal jo ideig el leszel.. nekem az f zero nem jott be.. ket percet jatszottam vele.. meglestem minden palyat amit lehet aztan meg is untam:(
  • gyurmandia
    És az MGS Twin Snakes???
  • mb66
    Szerintem most add el a GameCube odat, ha így gondolkodsz..
  • guardian hero
    Fizecc rá 1-2 ezrest azt becseréled valami másra... Tavaly november óta ennyi zsetont összaspórolhattál volna.
  • Cubemaniac
    Hát már gecci írásmódót kitalálhatnának mert én már tavaly november óta unom a Zeldát!!!!!
  • KillYou
    Kütem levelet azt még válaszra se méltac.
  • Kaplan
    :D
    Én egy ezressel!!!!!!! :D
    Ez olyan gyerekes !
  • Banyapapa
    Rálicitálok egy százassal!!! :)
  • CHEAPBOY
    egy ropiiiiiiit adok ééétee:P
  • Whave
    Sziasztok, elado egy F-Zero GX, mindennel (doboz, kis prospektusok, stb), roppanmod ujszeru allapotban (vigyazni kell ezekre a GC cuccokra, mint a szemem fenyere) :) whave kukac freemail.hu -ra tessek irni, es megdumaljuk ;)
  • Sephi
    Van valakinek elado egy GAMECUBE hasznaltal esetleg?
  • CHEAPBOY
    En ugyanigy vagyok s meg korunkben nehanyan akikknek a Ps2 okozott ilyesfajta erzelemkinyilvanulast az utobbi idoben:D