GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csocso: a ConsoleHQ-n jelentkezhetsz tagnak a Tagjaink pontban...
Először próbáld meg webről elküldeeni a jel. lapot, ha nem megy el, akkor "manuálisan" küldj emailt ide: [email protected]
leveled minden információt tartalmazzon, ami rólam is ottvan!
CSOCSO
de CSOCSO tölme.... 😊
CSOCSO
én vagyok az ötödik tag de még mdnig nemtom miröl beszélgettek mrrég tag lennék ha tudnám hogy érdekel az amiröl nemtok semmit...szal még magamat sem értem..mivan milyen tag hol?????
Kjúb: az első 5 jelentkező lesz alapító. Eleinte azt akartam, hogy mindenki, aki az első héten jelentkezik, de már ma lettünk 4-en. (mondjuk szerintem kábé még egy hónap kell, mire mégegyszer ennyien leszünk :-), de azért jobb a békesség. 5 alapító tag lesz oszt csá...
csocso: már minden ilyesmi hibát javítottam, de szerintem csak hét végére lesz minden link TELJESEN rendben...
GAMECUBE
alapito lettem? mert mar elsejen benyomtam magamat😊
egyébként a kérdőív is emailban jön természetesen :-)
CSOCSO
GC-sek nem akarunk icq-zi?
Deni te is lökheted ide a levelet:
[email protected]

majd még átalakítom a jelentkezési lapot, mert sejtem mi a baja...
BaluMaci: jöhet az email erre a címre:

[email protected]
de ügyelj arra, hogy minden adat meglegyen, ami nekem meg a Kjúbnak ottvan
Deni
nem megy nekem sem sajna😞
balumaci
te az nem lenne baj,ha tag szeretnék lenni,de nem jó az outlook,és a válaszokat a kérdésekre e-mailba elküldeném neked?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CSOCSO
á anniyt irtatok hogy nincs is kedvem olvasni...😊
CSOCSO
még gondok vannak vele? leszarom azodallt mert nem küldesz semmi hírt😊 ha küldözgetnéd a hireket már rég jo lenne a görgő😊 no de mindegy....
CSOCSO
a véleményem:
Az oldal még igen hibás.. sok minden nem a jbb hanem a bal frameban frissült ujra.. a hírekben meg az állhogy 2001 januárban irtál utoljára😊 a GC hw leírás kicsit hiányos és téves..nemtudom hogy az xbox tényleg csak 4 textrázást tud e de a gc 8 texturát bír kirakni persze itt már nem sok pilogon lehet 6-7 nél éehetnek..de 4 poligonnal egbyől 15 milla.. és ha csak 2 poligon😊))))))))) amugy jo lenne az oldal... sok sikert hozzá
CSOCSO
ahogy mondod csak rohadt sokat irtál..alig bírom elolvasni
GAMECUBE
szerintem mar most legszebb fenyeben tundokol a dolog😊
GAMECUBE
van ott szo a 64rol?😊
hol mi?😊)
te se latod ugy hogy halmozott csod volt?
balumaci
nem rossz,de a fórum,khmm,még nem az igazi

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
ehhe, ez nem igy van... n64 gamei rendre ott voltak a top10ben, minden evben, es a 64et is joban vittek mint a DC-t....
ez teves meglatas. n nem produkalt meg soahse veszteseges evet, sega meg a saturnal, dcvel is elszurta.
egyszeruen ez van.
kozel sincs a nintendo, es nem is volt csodveszelyben.
balumaci
most fogom tanulmányozni!

BaluMaci: ez még a 64-es időkre is csak korlátozottan mondható! Láttad már a honlapomat?

consolehq.fw.hu

bocs, hogy ennyit reklámozom, de sajnos muszály 😊
Efreet: a pozitív kritika sokkal többet és, mint a hallgatás, úgyhogy köszönöm!
balumaci
hát őszintén szólva ha nem lenne az 'N'-nek a Gameboy,meg a pokémonok,akkor már rég sega-sorsra jutott volna!

GAMECUBE
te a 64 a pshez kepest bukas volt, egyebkent meg elegge utos cucc volt.
szerintem.
virtual boy suxx, ja es a 64dd is!😊
Ocarina of Time tényleg nagyon jó game volt. Én is emuval nyomtam és egész sokáig elvittem. Bár sajna azóta 3dfx-et lecseréltem és nem találtam normális emu-t ami vitte volna rendesen. 😞

A másik, hogy N-nek tényleg nem volt még sok rossz húzása kiv. az N64-et és a Virtual Boy-t, ami nem volt vmi sikeres sőt egyenese bukás volt.
GAMECUBE
nem baj pojeen csak😊
Efreet
bocsi... nekem rááll a szemem az ilyenre 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

GAMECUBE
mintha anyam lenne regen bazze😊) kapasbol helyesirasi hibakat les az alkotasban, nem a muveszi hatasat😊
Efreet
meg 1-2 laza hejesírási gond így lendületböl... bocsi, de nagyon észreveszem az ilyet... céljaink/kik vagyunk: a megszállott az 2t 😊

egyébként olvasom is, meg majd dícsérem is jó? 😊)))

GAMECUBE
nahat, majd osszehozok egy rezsletes leirast rola, elkuldom neked mailben es csaphatod ki az oldalra😊
kepekkel, ha kell betuzdelt idezetekel minden😊
de azert a lenyeg ami kell, mazsolazhato innen is😊
ma mivel szornyen masnaposka vagyok, nem lesz, talan pentekre oks?
de ne szamits muveszi alkotasra, habar igyekezni fogok.
GAMECUBE
nah megynyitottam elso sajat nyilt forumomat, a consoleHQn😊)) jejejeje vajh mi lehet a temaja? cime?😊
Efreet
😊))) így elsö ránézésre:

2001.január 1.
Mérsékelt vitát kavart....

remélem látod, hogy mi a gond... 😊)))))))

egyébként GameCube: nem akarod leírni összefoglalva mindazt, amit a SNES CD-ről írtál? Állati érdekes (szerintem) és ha megengeded szívesen kitenném a lapomra
GAMECUBE
nekem begyutt a maszkos huzás is, (habar azt egy N-es kezdo fejlesztocsapat csinalta, gyakorlaskent...😊 no comment)

Nekem teccett, hogy nehezebb volt mint az OOT, es hogy bonyolultabb volt a game 100%os teljesitese.
egy teny a hangulata meg se kozeliti az OOTjet, meg a helyszinek se annyira szimpik nekem, de azert ott van a cucc😊
valtozatos jazekmenet, izgalmas titkos, rengeteg jopofa dolog a maszkoknak koszonhetoen... jo volt.
Efreet vess egy pillantást te is a lapomra:

consolehq.fw.hu
Efreet
GC: kétségtelen, az N-nek az N64 szerencsétlensége mellett még nem volt igazán rossz mozdulata. és ott se a játékok húzták el a dolgot... nekem legalábbis úgy tünik. Zeldára visszatérve az Ocarina of Time nagyon rulla volt, igaz csak itt monitoron játszottam, de a folytatás, az a maszkos izé nekem nagyon nem jött be... az újnak a képei szépek, majd meglássuk milyen lesz.

GAMECUBE
nem baj.
en sem dolok be, mindenesetre remenykeltobb a dolog, mint az eddigiek.
ennyi, ezert irtam be.
NEm dolok en se be semmilyen eloterjesztesnek, szeretek magam meggyozodni a dolgokrol, es sok game kezdte igy, es vegeszte valahol lenn a melyben.
Az N kijelenteseivel azert vagyok elnezobb, bizakodobb, mert hath,valljuk be nem okoztak meg csalodast gamek teren.
GAMECUBE
koszike😊
lathattad a kedvenc gameknal, hogy nem elvakult N falo vagyok😊
persze, meg tudom változtatni, üdv a tagok sorában :-)
Efreet
minden ilyen hír fenntartásokkal kezelendö. mind a pozitív, mind a negatív... persze, mindig lesznek olyanok, akik elöre is eltemetnek egy programot, és mindig vannak olyanok (mondjuk a kiadó cég és közeli barátai), akik elmondják, hogy ez majd a csillagokat is lehozza az égröl, mérföldö a programozás terén, szebbjobbaranyosabbhosszabbnehezebbizgalmasabb mint az eddigi összes program az 1975-ös Pong óta... aki bármelyik oldalnak is hisz fenntartások nélkül, az megérdemli, hogy átdobják a palánkon.
na bocsi itt a vészmadarazásért meg a tök ide nem illö gondolatokért.

GAMECUBE
a maseratis mailcim az enyim, ird mar at a nevemet, ha lehet csabarol GAMECUBE-ra oks?
GAMECUBE
te hallod, ha nevemnek nem a GCt adtam meg az gáz?😊) mert asszittem valahol kell majd becenevet is beirni, de nem, es mar elkuldtem😊
tudnad valtoztatni?
igen, nagyon lassú, próbáld inkább itt:

consolehq.fw.hu
GAMECUBE
csoppet lassu, a cucc ..😞
GAMECUBE
hat ja... en mondjk eszre se vettem😊 de majd alakul😊
GAMECUBE
ps2, N64, snes
gamer, te ez naggyon jol nez ki, ezt mind mostansag "dobtad" ossze?😊
bazze, de dick vagyok :-))
hirdetem a "konzolfüggetlenséget", közben meg jó kis XBOX színű lett a lapom :-)) na mind1, nem direkt volt, egyébként meg az összes jó színkombóba bele lehet magyarázni egy konzolt
GAMECUBE
nem azert erdekes ez a nyilatkozat, mert nemreg olyan hirek terjengtek, hogy az uj zelda rovidebbb, tartalmatlanabb lesz, konnyeb, es uncsibb is.
Es ez a hir azoknak akik szamoltak az elobb felvazoltak bekovetkezesetol, annak igencsak udito, hogy megioscsak lesz ujra rohadt Jo ZELDAnk!, es a gyrekes kulso is Vszinu a kodbe vesz.
Igazabol eme berakott hirmorzsa DINEk, csominak, szol, meg nekem.
Mi sirtunk az uj zelda miatt, hogy vege.
Cube én már láttam a siteodat. egyébként amíg nem jön meg a GC, mivel játszol?