7610
-
#2407 Metroid-nál igen, gyári hiba. Biztos megfigyelted, hogy milyen fasza gyorsan betölti a hatalmas pályákat, alig lehet észrevenni (liftben utazás, lassabban nyíló ajtók szolgálják ezt a célt). Na az engine eme részében mégis maradt egy kis bug, és ezért néha kifagy. :( Nekem mindösszesen egyszer csinálta, pedig rengeteget játszottam vele.
Eternal ha kifagy, hülyeséget csinál ne kapcsold ki a GC-t, mert csak szivat a kis gecmó. =) -
#2406 GabeCube es a warez.... -
#2405 Liftnel fagyott le!
Insanity Efektnel fagyott!
Beszarok! Pont ezeknel... ez gyari hiba?!?! -
#2404 "Eternal Darkness-ben nem insanity effekt volt? =)"
Ehem...Rohadt jók ezek, de aki nem játszott még vele inkább nem lőném le:) -
#2403 Rájöttem, te Békés megyét összekeverted Békásmegyerrel. =)) Hiába, nagyképű fővárosiak azt hiszik a városhatáron túl vége a világnak. :P -
#2402 Metroid nagyon ritkán ugyan, de hajlamos a fagyásra (liftben), másik kettőnél nem kellene.. Eternal Darkness-ben nem insanity effekt volt? =) -
#2401 az szep! -
#2400 A sok warez!!!! :P -
#2399 Ket hete a Zelda jaccasao kozben kifagyott a jatek.
Ma a Metroid kozben Error szoveget irt ki a monitorra majd par oraval az Enternal darkness-el jartam igy.
Most akkor mi van? :((9 -
#2398 Keresem csere vagy megvetelre a GC-es Harvest Moon : A wonderfull life (vagy mi) jatekot!!! -
#2397 Ment privi! -
Gábor #2396 Privi ment! -
#2395 Na, Resident 1 + Eternal Darkness csere mehet? -
Jinchuu #2394 Hi.
Nekem is van Metroid-om. Én is nemrég vittem végig! :D Eladó! -
Gábor #2393 Metroidnál szólj majd plz. -
Jinchuu #2392 Mennyiért válnál meg tőle? -
#2391 Vegig toltam a Zeldat ugyhogy most mar elcserelem vagy eladom. -
#2390 Elvileg multira van kihegyezve, pont mint a FF:CC. Ugyanúgy négy GBA-t kell csatlakoztatni a maximális játékélményhez: mikor bemész egy házba vagy dungeon-be, a GBA képernyőjén folytatódik a játék. Egyjátékos módban a GBA képernyő a TV-n is emulálható, vagyis normál GC kontrollerrel is irányíthatod a játékot. Asszem ilyenkor is négy Link megy, csak 3-at talán az AI irányít. Részletek itt:
http://cube.ign.com/articles/520/520523p1.html
-
#2389 MIVAN???? -
#2388 Nem tudjátok hogy fog működni ez a Zelda:FourSwords?
Néztem screeneket, és a képernyőn mindíg 4 Link van.. szal azt nem értem, ha single ben nyomom, akkor is 4 Linket kellirányítani, vagy csak egyszerűen nem adtak ki olyan shotot ahol single van..
mer ha egyedül kell singleben menni, akkor ez egy sima LinkToThePast lenne.. (?)
Szal a kocka hardverét nem nagyon fogja megdolgoztatni az biztos.. Sneshez képest minimális grafikai tunning.. ehhez képest elégjó eredményeket kapott mindenhol... -
Cubemaniac #2387 De ténleg nincs senki!!
-
#2386 Komolyan? Viharsarki viola terror voltál CSOCSO Mester? =)) -
#2385 en ott laktam:) -
Cubemaniac #2384 Békésmegyei van köztetek mert én már kezdem unni november Óta a Zeldákat!!! -
Gábor #2383 Mondjuk cserére nem sokat tudok ajánlani, van resim meg zeldam. :) -
Gábor #2382 Oki -
#2381 Inkabb elcserelnem amiutan ugye vegig toltam :) Majd szolok ha addig nem lesz meg neked! -
Gábor #2380 És mennyiért adod el? :) -
#2379 en 5000-ert vettem :) -
Gábor #2378 Mennyibe fáj manapaság egy metroid? -
#2377 tudom lattam az oldalt... majd meglassuk... -
Gábor #2376 OFF
Nyomom még, csak kezdek kiábrándulni a közösségből. DE jönnek új fegyverek és mapok a nyáron, hivatalosan SStól -
#2375 En a Zelda , Metroid , Mario es Re0-miatt vettem :) -
#2374 De... Én a Resi miatt vettem... :p -
hzx #2373 Szerintem próbáld eladni őket külön. Lehet, hogy van, aki szívesen venne GC-t (már a Mediamark -okban is 25e körül), vagy Resi-t, de így egyben nem biztos. Egyik sem az a játék, amiért az emberek _tipikusan_ GC-t szoktak venni. -
#2372 Ha engem kérdezel sok vagy pontossabban nem kevés érte a 30 de mivel nem akarok rá alkudni nem rontom az üzleted. Többért biztos nem fogod tudni eladni. Sok sikert hozzá. -
#2371 Minden netes aprón fent van:) -
#2370 Probald meg az itteni hirdetest vagy az aparonetet.
En peldaul most egy eve irdetem ide es mult heten jelentkeztek :) -
#2369 infet csapatod?? en joreg nem... -
Gábor #2368 Sajna az van meg.