7610
-
#2326 Az soooooooooooook -
#2325 Azert a port meg le szoktam torolgetni rola :) -
#2324 1500:) -
#2323 Szerintem ülj le beszélni Csernyussal, háthaaaaaaaa hatni fog ( de erre vajmi kevés az esély) -
#2322 NGC-001 -
#2321 Nem hosszú a rendszám? -
#2320 A masik sarkon meg egy fekete merci elsotetitett ablakokkal, Gamecube0001 rendszammal... -
#2319 na, futok, most fordult be a sarkon a mento.. :) -
#2318 Laza:
- sziasztok, Laza vagyok...
- Mar 3 honapja nem kapcsoltam be a kockamat...
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
Doktorno:
- Gratulalunk, ez hatalmas teljesitmeny... es az elvonasi tunetek sem latszanak mar rajtad... tapsoljuk meg megegyszer sorstarsunkat....
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
Laza:
- ahh, nem volt nehez... nincs ra semmi... jobban raszoktam a tobbire...
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttttststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (fergeteges tapsvihar) :D -
#2317 Ez arra volt valasz, hogy minek emulalni... :) En is kockas (is) vagyok, nyugi... -
#2316 És a többi gépre mennyi az uj játék?:) -
esceeper #2315 Van egy Zelda WInd Waker Limited Edition-ön (2lemezes) 9000-ért.
Ha kell valakinek irjon az [email protected]. -
#2314 "Egy használt kocka 15 ezer forint"
Es az uj jatekok is... :) -
#2313 A dolphin nal ha nagyon erős géped van már probálkozhatsz de még nem fogja azt a játék élményt nyujtani. Egy használt kocka 15 ezer forint ebből egy rendes ramot nem veszel minek emulálni ha sokkal olcsobb az eredeti? -
#2312 Felesleges havonta megkérdezni, majd egy - másfél év múlva próbálkozz.. -
#2311 Nézz szét a www.ngemu.com-on. Amúgy még nincs, és jó ideig nem is lesz még. -
#2310 Tudtommal nem. =) -
#2309 Sziasztok! Tudom már kérdeztem de kb 1 hónapja így megint próbálkozom :) :Létezik már jól müködö gamecube emu pcre ? Kipróbálnám már az ff : chroniclest -
#2308 ez biztos -
#2307 A fehér galambok hátán szárnyaló John Woo rátenyerelt a Metroid filmjogokra és legkésőbb 2006-ig szeretne egy filmet készíteni a témában. A történet Samus Aran főhősnő eredetét és a Metroidokkal, illetve az Agymamival folytatott küzdelmét hivatott bemutatni. Warren Zide és Craig Perry producerek korábban már megvették a Nintendo-tól a filmjogokat, ám 2003-ig nem éltek a lehetőséggel, így a Woo fennhatósága alatt lévő Tiger Hill Games élt a lehetőséggel.
forr.:Hardwired
Nekem tetszik az ötlet -
balu87 #2306 igen.
egyelőre úgy néz ki. -
#2305 most láttam a resident evil 4 videot, tényleg csak gamecuba-ra lesz? -
#2304 mind1... -
#2303 Arra azért még várni kell jócskán... -
#2302 Na Adi, ha felesleges manid van és egy jo gépet akarsz venni a GC szuper választás.
Metroid , Zelda, Mario igen nagyon jo játékok,a többit meg nem irom le!:)
Nekem ez az elsö N gépem de nagyon teccik, mégha nem is jön hegyekbe a játék rá de ami jön az NAGYON finom sütike:)
Wavebird is igen jo választás hozzá, érdemes venni azt is.
Ugyhogy bukszát elö és TIPLI!:D -
#2301 Én csak videokat láttam a probálkozásokbol, de nem nagyon müxik rendesen. -
#2300 Sziasztok!
Van már müködö GC emu pcre? Ami télleg müxik. -
#2299 És Wavebird-del hogy fogja Dr. Naomi megmasszírozni? -
#2298 na pont,hogy én nem kezdtem el anyázni:
"Tényleg ha veszeke gy fekete gc-t és elromlik annak a fekete joya akkor lehet kapni fekete gc joyt?"
"nem,megvan tiltva,hogy fekete joy-t vegyél!"
hülye kérdés,hülye válasz... -
#2297 helyes,az meg,hogy milyen vagy,vagy milyen lehetsz azt a hosszászólásaidból le lehet szűrni. -
#2296 Adi.. te ne kerdezz hulyeseget... ( miert van az hogy leszarom az ps2-t vagy az x-et es megis tudom mit lehet rajuk kapni?:)
no mindegy.. Tibre... neked meg nem anyazni meg hulyezni kene mast amikor GC-t akar venni...
ha nem tudja akkor adjal neki gc oldalakat ahol meg tudja lesni.. vagy mondd azt hogy igen lehet.. itt lehet ott lehet olcson kapni feka gc joy-t.... no mindegy... amugy szeritnem az a legfaszabb ha veszel ket wavebirdet:) marmint ez adinak szolt.. -
#2295 :)ok:) -
#2294 "az azt hiszem mindent elmond rólad"
Te már csak tudod, hogy milyen vagyok.....
Na én be is fejeztem ezennel a veled folyó kommunikációt!!
Csá! -
#2293 Paraszt? :)
Ne magadból induljál ki létszíves,egyébként én is segítettem neked és azt nem anyázással szokás honorálni (nehéz szó neked tudom,szinonimája a viszonozninak),egyébként ki beszélt itt arról,hogy ne merj kérdezni?Én azt mondtam,hogy baromságokat ne kérdezzél arra sztem senkinek nincsen szüksége,már megint félre értelmezed a dolgokat ejej...
Az meg,hogy a hülye kérdéseid miatt szólok,és erre csak fikázással meg több tucat smiley-val tudsz reagálni,hogy 'hú én milyen fasza gyerek vagyok ettől' az azt hiszem mindent elmond rólad.
-
#2292 Kirdezzél BÁTRAN!!:))) -
#2291 Kurvára unom már a szöveged... Banya itt van és válaszol nekem... Nehogy már ne merjek kérdezni, mert egy logó mögötti vki azt mondja... Mindjárt fejre állok bazd + -
#2290 Figyelj ne velem foglalkozzal hanem magaddal.. kösz(paraszt) -
#2289 Jo az aláirás! -
#2288 szerintem nem létezik ilyen oldal..
amugy a Broadband még arra is kell ha linkelni akarsz 2-8 GCt
pl a MarioKartot lehet 8 an multiba linkelni.. meg talán a kirby airride ot is? -
#2287 Nemtok ilyen oldalrol....