7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Banyapapa
    Az soooooooooooook
  • Laza
    Azert a port meg le szoktam torolgetni rola :)
  • barret
    1500:)
  • Banyapapa
    Szerintem ülj le beszélni Csernyussal, háthaaaaaaaa hatni fog ( de erre vajmi kevés az esély)
  • CSOCSO
    NGC-001
  • Lammer
    Nem hosszú a rendszám?
  • Anubys
    A masik sarkon meg egy fekete merci elsotetitett ablakokkal, Gamecube0001 rendszammal...
  • Laza
    na, futok, most fordult be a sarkon a mento.. :)
  • Laza
    Laza:
    - sziasztok, Laza vagyok...
    - Mar 3 honapja nem kapcsoltam be a kockamat...
    tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
    Doktorno:
    - Gratulalunk, ez hatalmas teljesitmeny... es az elvonasi tunetek sem latszanak mar rajtad... tapsoljuk meg megegyszer sorstarsunkat....
    tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
    Laza:
    - ahh, nem volt nehez... nincs ra semmi... jobban raszoktam a tobbire...
    tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttttststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (fergeteges tapsvihar) :D
  • Anubys
    Ez arra volt valasz, hogy minek emulalni... :) En is kockas (is) vagyok, nyugi...
  • Banyapapa
    És a többi gépre mennyi az uj játék?:)
  • esceeper
    Van egy Zelda WInd Waker Limited Edition-ön (2lemezes) 9000-ért.
    Ha kell valakinek irjon az [email protected].
  • Anubys
    "Egy használt kocka 15 ezer forint"

Es az uj jatekok is... :)
  • KillYou
    A dolphin nal ha nagyon erős géped van már probálkozhatsz de még nem fogja azt a játék élményt nyujtani. Egy használt kocka 15 ezer forint ebből egy rendes ramot nem veszel minek emulálni ha sokkal olcsobb az eredeti?
  • mb66
    Felesleges havonta megkérdezni, majd egy - másfél év múlva próbálkozz..
  • guardian hero
    Nézz szét a www.ngemu.com-on. Amúgy még nincs, és jó ideig nem is lesz még.
  • Petyus_
    Tudtommal nem. =)
  • Sheltem
    Sziasztok! Tudom már kérdeztem de kb 1 hónapja így megint próbálkozom :) :Létezik már jól müködö gamecube emu pcre ? Kipróbálnám már az ff : chroniclest
  • Tibre
    ez biztos
  • Seth
    A fehér galambok hátán szárnyaló John Woo rátenyerelt a Metroid filmjogokra és legkésőbb 2006-ig szeretne egy filmet készíteni a témában. A történet Samus Aran főhősnő eredetét és a Metroidokkal, illetve az Agymamival folytatott küzdelmét hivatott bemutatni. Warren Zide és Craig Perry producerek korábban már megvették a Nintendo-tól a filmjogokat, ám 2003-ig nem éltek a lehetőséggel, így a Woo fennhatósága alatt lévő Tiger Hill Games élt a lehetőséggel.

forr.:Hardwired
    Nekem tetszik az ötlet
  • balu87
    igen.
    egyelőre úgy néz ki.
  • Tikal #2305
    most láttam a resident evil 4 videot, tényleg csak gamecuba-ra lesz?
  • CSOCSO
    mind1...
  • mb66
    Arra azért még várni kell jócskán...
  • Banyapapa
    Na Adi, ha felesleges manid van és egy jo gépet akarsz venni a GC szuper választás.
    Metroid , Zelda, Mario igen nagyon jo játékok,a többit meg nem irom le!:)
    Nekem ez az elsö N gépem de nagyon teccik, mégha nem is jön hegyekbe a játék rá de ami jön az NAGYON finom sütike:)
    Wavebird is igen jo választás hozzá, érdemes venni azt is.
    Ugyhogy bukszát elö és TIPLI!:D
  • Banyapapa
    Én csak videokat láttam a probálkozásokbol, de nem nagyon müxik rendesen.
  • Sheltem
    Sziasztok!

Van már müködö GC emu pcre? Ami télleg müxik.
  • Petyus_
    És Wavebird-del hogy fogja Dr. Naomi megmasszírozni?
  • Tibre
    na pont,hogy én nem kezdtem el anyázni:
    "Tényleg ha veszeke gy fekete gc-t és elromlik annak a fekete joya akkor lehet kapni fekete gc joyt?"
    "nem,megvan tiltva,hogy fekete joy-t vegyél!"
    hülye kérdés,hülye válasz...
  • Tibre
    helyes,az meg,hogy milyen vagy,vagy milyen lehetsz azt a hosszászólásaidból le lehet szűrni.
  • CSOCSO
    Adi.. te ne kerdezz hulyeseget... ( miert van az hogy leszarom az ps2-t vagy az x-et es megis tudom mit lehet rajuk kapni?:)
    no mindegy.. Tibre... neked meg nem anyazni meg hulyezni kene mast amikor GC-t akar venni...
    ha nem tudja akkor adjal neki gc oldalakat ahol meg tudja lesni.. vagy mondd azt hogy igen lehet.. itt lehet ott lehet olcson kapni feka gc joy-t.... no mindegy... amugy szeritnem az a legfaszabb ha veszel ket wavebirdet:) marmint ez adinak szolt..
  • Adi
    :)ok:)
  • Adi
    "az azt hiszem mindent elmond rólad"
    Te már csak tudod, hogy milyen vagyok.....
    Na én be is fejeztem ezennel a veled folyó kommunikációt!!
    Csá!
  • Tibre
    Paraszt? :)
    Ne magadból induljál ki létszíves,egyébként én is segítettem neked és azt nem anyázással szokás honorálni (nehéz szó neked tudom,szinonimája a viszonozninak),egyébként ki beszélt itt arról,hogy ne merj kérdezni?Én azt mondtam,hogy baromságokat ne kérdezzél arra sztem senkinek nincsen szüksége,már megint félre értelmezed a dolgokat ejej...
    Az meg,hogy a hülye kérdéseid miatt szólok,és erre csak fikázással meg több tucat smiley-val tudsz reagálni,hogy 'hú én milyen fasza gyerek vagyok ettől' az azt hiszem mindent elmond rólad.
  • Banyapapa
    Kirdezzél BÁTRAN!!:)))
  • Adi
    Kurvára unom már a szöveged... Banya itt van és válaszol nekem... Nehogy már ne merjek kérdezni, mert egy logó mögötti vki azt mondja... Mindjárt fejre állok bazd +
  • Adi
    Figyelj ne velem foglalkozzal hanem magaddal.. kösz(paraszt)
  • Banyapapa
    Jo az aláirás!
  • mb66
    szerintem nem létezik ilyen oldal..
    amugy a Broadband még arra is kell ha linkelni akarsz 2-8 GCt
    pl a MarioKartot lehet 8 an multiba linkelni.. meg talán a kirby airride ot is?
  • Banyapapa
    Nemtok ilyen oldalrol....