7610
-
#2607 Milyen ED fikázók? Egyik kedvenc játékom! Sajnos nem csináltam végig 3x, mert az első után elcseréltem.. azórta is átkozom ezt a hülyeségemet.. no majd beszerzem egyszer újra.
Baromi hangulatos az a game, én nem tudtam letenni míg végig nem csináltam. -
#2606 Hol akadtál el?
Mellesleg jó az ízlésed, gyere tartsd a frontot a sok E.D. fikázóval szemben... :) -
gyuree #2605 sziasztok! Új belépő vagyok. Most találtam rá a forumra. GC-s játékban én is el vagyok akadva (Eternal darkness). Szivesen venném a segítségeteket. Előre is köszönöm. Ui: .uva Yo az oldal! -
celofank #2604 Up! -
#2603 No problémo. -
ikszboksz #2602 Wazze az orrom előtt volt a megoldás... Gáz... -
ikszboksz #2601 Igen megvan az upgrade.Megvan a robbantási hely is . THX! -
#2600 Ha megvan a bot és a 10 szkarabeusz, van a repcsidel (madjnem) szemben egy nagy bejárat ott vásárolj be, föleg térképeket.
Utána vannak bombanövények,amibe bele kell löni és a szétszorodo sporákat szedd össze.
Ezeket a sporeszokat elültetve robbanthato bigyok nönek ki:) van jopár hely ahhol lehet robbantani jutalomcuccokért, a fö robbantási hely az alvo dino mögötti repedésnél van.
Remélem a bot upgrade (amivel a tüzlabdákat lövöd ki) megvan. -
ikszboksz #2599 Nagyon láma vok. Mindjárt az elején, amikor leszálltam a dinó bolygóra, odáig jutottam hogy gyűjtögetem a szkarabeuszokat, de max csak 10 lehet nálam. Hogy lehet többet tárolni?Hiába kapom el őket, max 10.Igy a klassz cuccosokat nem tom megvenni.Mindenkivel beszélgettem, de előbbre nem jutok...Vlmi lusta dinókirálynő is akar vlmit, de hogy mit?Pedig a BOXOT tettem félre miatta.
Hiába a CUBE igen király -
#2598 Mi a gond? -
#2597 ha tucc inglisül akkor ez a te barátod... -
ikszboksz #2596 Híí.Nem tudtok olyan oldalt, esetleg olyan újságot (cím/szám) ahol Starfox Adventures végigjátszás/ismertető leledzik? Úgy elakadtam mint állat...Nemtom, bizti velem a baj, állítólag elég lineáris a gamma... -
#2595 Hat remeljuk:) Cubeot mindenkinek!!:) -
#2594 Március. Ez 99%. -
Eltergo #2593 Uj lehetőleg foliás állapotban érdekelnének GameCube-ra Resident Evil részek. -
#2592 addig még ráér, mert az 1es piszok nehéz hardon...
pláne very hard... yáááy -
#2591 Március magasságában várható - addigra remélem fellélegzik a pénztárcám s a kölcsön Gamecubeot lecserélhetem egy sajátra. -
Jinchuu #2590 Hali!
A Resindent Evil 4 mikor jön ki nállunk? USA-ban ugye jövő év januárjában, nállunk is megjelenik akkor? -
szando #2589 kurvajó!! :D:D -
#2588 hülye :) -
#2587 Mario - ahogy eddig még nem láttuk:
http://uploads.ungrounded.net/196000/196510_Son_of_a_Peach_.swf -
Whave #2586 telefonszamokat tudtok ezekhez a kis konzolos boltokhoz esetleg? koszi :) -
#2585 Próbáld meg a Szt. István Krt. 10 udvarában lévő kis konzolos boltot, nagyon rendesek és van is választék... cserére is, szóval főleg használt.
Vagy megnézheted a Nyugati Átjáróházban lévő boltot, ott is van bőven választék a Kockára. (igaz ők drágábbak, bár viszonylag régen voltam náluk.) -
#2584 én is még mindig keresem fóliásan, bontatlanba a REsi1-et... :( -
Devla #2583 Hali, probaltam keresgelni a topicban elegge eredmenytelenul. Nem tudtok ajanlani egy lehetoleg nem tul draga boltot Bp kozepen ahol van rendes valasztek GC jatekokbol? Kulonbozo okok miatt 576 shop es Cheapboy kiesett, szoval azokon kivul kene. -
rnd #2582 Hát azt mondani a MP2-ről hogy "semmi lag" kissé erős túlzás...
Minden második helyre belépve ~1-1.5 másodpercig recsegés és fagyás
Egyébként (általánosságban beszélve) tényleg van némi javulás az előzőekhez képest, de még messze van az igazitól. -
#2581 -
snakeimp #2580 #2558-asban 3 nappal ezelőtt belinkelve. Egyelőre még nem igazán használható, de szép előrelépés. -
Microcosmos #2579 Lehet örülni mert már van chip! http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEpEFFyykEaZtHhjfS.php -
#2578 ok sorry akkor én tudtam rosszúl :) -
#2577 remelm is:) -
#2576 K*rva jó az a játék... :) -
#2575 nah. karira havertol jon az eternal darknes:) -
snakeimp #2574 Rengetegen kipróbálták már, hogy lehet-e mini dvd-re írni.. unalomig szét van csépelve: nem lehet - mármint úgy, hogy betöltse a gémet a Kocka.
Egyelőre marad a jól ismert módszer a Cube warez szcénán belül. BB adapter, pc-vel összeköt, pso, gc image (dump vagy netről szedett) pc-s hdd-ről bootolása. Az új loaderrel (gcsim) már jól megy a Metroid Prime 2 is, semmi lag, bár egyelőre a Resident 4 demója jobban leköt, illetve a Mario Tennis is állat lett szerintem.
Egyre több játék működik így hibátlanul. GC lan.hack compatibility list:
http://list.gc-compat.com/
Szóval amíg nincs használható modchip, érdemes ennél maradni imo. A mini dvd felejtős.. -
rnd #2573 De nem megy... még akkor se ha nem 200 hanem 40 forint lenne a lemez... -
Jokka TR #2572 Bocs mindenkitöl akit megbántottam...
Nem a 200 ft a baj, hanem, hogy NINCS GC-m...
Szerinted szaros 200 ft-on van a hangsuly...
DE most komolyan
de inkább nem idegelem a nagyon igényes és kényes GC tábort tovább...
Bár ha menne a dvd én is vennék 1-et...
Jokka -
rnd #2571 Igy van, videókamerákban használják ezeket e lemezeket. És _biztos_
hogy nem lehet másolni így a lemezeket, ugyanis ha megnézed a GC
lemezét kicsit közelebbről van a belső gyűrűn egy pici vonalkód és
ha az nincs vagy nem stimmel akkor nem nyeli le a lemezt. Tehát
minimum egy modchip is kellene - ami nincs, illetve talán lesz.
_rnd_
ui: szóval marad a PSO+BBA páros... ;-) cca. 2-3 új játék árából kijön. -
#2570 AGBA sem azert terjedet el mert van hozza flash, minimalis a flashelok aranya a GBA piacon ahhoz kepest hogy pl hany emberbol hanyan waerztolnak Ps2es traborban Xes taborban. a GC nem a nem masolhato lemezek miatt nem terjedet el )plane hogy az Xbox alig van elotte, tehat nem orbitalis a hatranya).
MOn enm megy a GC de ez tobb tenyezo eggyuttes hatasanak az eredmenyes csak maganak koszonheti az osszes forgalmazo. -
#2569 pedig mar 2 evvel ezelott is lehetett nemet webaruhazakat latni ahol arultak kis DVDt, sot sok video kamera is csak olyan lemezre vesz fel. -
#2568 pontosan.